Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#2101 ssj4nick

ssj4nick

I lived after the fillers

• Members
  • 105 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 21:01

Παιδια υπαρχει link για κατεβασμα του chapter?

#2102 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 21:20

Franky House Scans.
http://franky-house.com/forums/showthread.php?t=10229
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2103 dbgoku

dbgoku

walking down my path...

• Members
  • 80 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2009 - 15:54

Λοιπόν....Δυνατά σημεία του chapter-->
ΟΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 17 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ
:riiight:

Πιο αναλυτικά
1)Τα δάκρυα του Garp
2)Donflamingos' speech-->respect πραγματικά μοναδικό και από μεριάς σκέψης και απο μεριάς παρουσίασης
3)Η είσοδος του Luffy...Αρχικά γέλασα και μετά σκέφτηκα"κλασσικός luffy πως αλλιώς θα έκανε είσοδο??(+εγώ είμαι λαστιχάνθρωπος δε θα πάθω τίποτα ενώ όλοι ουρλιάζουν)":wooi2:

Και άλλα πολλά βεβαίως...

Τέλος μια απορία έχω...Μέχρι πότε θα συνεχιστεί το One piece??Έχει δημιουργηθεί τεράστιο υλικό για συνέχιση....:lovulovu:

#2104 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2009 - 16:00

Τέλος μια απορία έχω...Μέχρι πότε θα συνεχιστεί το One piece??Έχει δημιουργηθεί τεράστιο υλικό για συνέχιση....:lovulovu:

2020 that is, ειχε ανακοινωθει περσυ απο τον oda οτι ηταν στη μεση ακριβως.
Γενικα μετα το op δε νομιζω να ασχοληθει με αλλο manga o oda, αυτο θα ειναι το εργο της ζωης του.

qzMHWHd.png

#2105 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2009 - 16:08

Γενικα μετα το op δε νομιζω να ασχοληθει με αλλο manga o oda, αυτο θα ειναι το εργο της ζωης του.

Αν τελειωσει το 2020,θα γινει το ποιο θρυλικο manga ολων των εποχων,αφου θα εχει κρατησει για σχεδον 30 χρονια,(και ολα αυτα οταν ο oda σχεδιαζε να το κανει για 5 χρονια).Παντως,λογικο ειναι,ο oda εκανε manga απο τοτε που πηγαινε σχολειο(ηταν με ενα τσαπτερ των 40 σελιδων το καθενα,αλλα τι ιδιο κανει)Oda is a :hero: ολοι προσκινιστε τον,oda sama how would life be without you????

#2106 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2009 - 16:38

/salute
/bow
/respect

[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#2107 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2009 - 16:40

till 2020 then...lets keep reading people!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#2108 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2009 - 17:11

till 2020 then...lets keep reading people!

YAY!!!
[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#2109 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2009 - 17:51

Διαβαζοντας το τελευταιο chapter εχω μια υποψια οτι μπορει να πεθανει και ο garp που ανοικει και αυτος στην παλια καραβανα, οπως και ο whitebeard.

Kαλα ο sengoku πρεπει να ειναι απιστευτα δυνατος...μεχρι στιγμης ουτε το δακτυλακι του δεν εχει κουνησει.

Τα chapter τα σπανε ασχημα...

#2110 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2009 - 23:42

'Ας αφήσω κι εγώ το στίγμα μου... Ως γνωστόν στο πάνθεον της ανθρώπινης δημιουργίας το One Piece μπορεί να καυχιέται ότι απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής. Αναφορικά με το τελευταίο chapter καθώς επίσης τα αμέσως προηγούμενα έρχεται για να ενισχύσει την ανάπαυση του manga στο θρόνο. Τα κατ' εμέ αξιοσημείωτα του κεφαλαίου (αν κι απ' ό,τι διαβάζω δεν πρόκειται περί προσωπικής μόνον άποψης ) είναι ο σύντομος μεν, επικός δε λόγος του Don Flamingo, η κατάθεση ψυχής από μέρους του Garp κι η πολυαναμενόμενη είσοδος του Luffy ( το γεγονός ότι αυτή πραγματοποιήθηκε εξ ουρανών δεν εκπλήσει και μου επιβεβαιώνει ότι το χιούμορ δεν πρόκειται ν' απουσιάσει από το έργο του Oda που φαίνεται πως ωριμάζει ). Βάσει αυτών ελπίζω σε εθιστικά, επόμενα chapters και είναι επίσης γνωστό ότι: Oda παρόντος πάσα ελπίς υλοποιήσατω Υ.Γ. Το επόμενο μου <<στίγμα>> θα 'ναι σε απλά ελληνικά. Υ.Γ.2 One Piece till 2020... are we gonna be bored? I don't think so!

#2111 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2009 - 10:52

ΤΕΛΕΙΑ.

:joyful::joyful::joyful::joyful:
:joyful::joyful::joyful::joyful:

Θα το βλέπω παρέα με τα παιδιά μου. Να γίνουν σωστοί anime fans. One Piece: οικογενειακή διασκέδαση.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2112 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2009 - 11:13

2020....Λέτε ε?
Τόσο γαμάτο που έχει γίνει το OP(με τόσους χαρακτήρες και τόσα μυστήρια που θέλουν εξήγηση+τον βασίκο στόχο που είναι πολύ μακριά ακόμα)μου φαίνεται σαν λίγος χρόνος για όλα αυτά.

But,Oda-sensei won't let us.I am sure of it:riiight:

Και ευτηχώς δεν θα αργήσουμε να τα δούμε animated όλα αυτα:wooi2:

#2113 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2009 - 12:52

Λοιπόν....Δυνατά σημεία του chapter-->
ΟΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 17 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ:riiight:

Πιο αναλυτικά
1)Τα δάκρυα του Garp
2)Donflamingos' speech-->respect πραγματικά μοναδικό και από μεριάς σκέψης και απο μεριάς παρουσίασης
3)Η είσοδος του Luffy...Αρχικά γέλασα και μετά σκέφτηκα"κλασσικός luffy πως αλλιώς θα έκανε είσοδο??(+εγώ είμαι λαστιχάνθρωπος δε θα πάθω τίποτα ενώ όλοι ουρλιάζουν)":wooi2:

Και άλλα πολλά βεβαίως...

Ακομα κι εγω που τον Donflamingo τον σιχενομαι με ολο μου το ειναι οφειλω να ομολογησω οτι ο λογος του ηταν οντως respect. Αλλα μονο ο λογος του. Ολα τα αλλα σε αυτον εξακολουθουν να μου προκαλουν μια αισθηση βαθυτατης αηδιας και αποστροφης. To λιγοτερο...:madtodeath::stubborn: Ελιωσα επισης με τα λογια του garp και με την εισοδο του luffy η οποια αν και αναμενομενη ακρως ξεκαρδιστικη. Και τωρα ειμαι παλι σε αυτη τη φαση που περιμενω με αγωνια το επομενο τσαπτερ και ενω ευχομαι ο χρονος να περασει πιο γρηγορα αυτος περναει ασυγχωρητα αργα.:unlucky: (με αλλα λογια εχω πορωθει αγρια και απο τη δευτερα και μετα θα βλεπω One Piece καθε μερα ολη μερα μεχρι το επομενο τσαπτερ)

2020 ε? keep going oda-sensei:riiight::awww:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Devils don't ask favors from God

#2114 Mangalover

Mangalover

Anime Amateur

• Members
  • 105 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2009 - 04:42

Δλδ το one piece θα τελειωσει οταν εγω θα πλησιαζω τα 30!!??!!
Το καλο με την ιστορια που διαλεξε απο την αρχη ο oda ειναι οτι μπορει να παει οσο παει η φαντασια.δεν χρειαζεται να περιοριστει καπου.καινουριες τοποθεσιες κοσμοι και το one piece μπορει να απεχει οσο θελει!!Μακαρι και αλλοι σχεδιαστες shounen να παραδειγματιστουν απο αυτον και να κανουν και αλλα anime πολλα πολλα!!:Blissfull:

#2115 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2009 - 15:14

Κάτι που θυμήθηκα τώρα,where's Smoker???:erk::erk:Τον ξέχασε?

Berserk___Gatsu.jpg