Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
16992 replies to this topic

#15706 AliceChan

AliceChan

超平和バスターズ UωU

• Members
  • 125 posts

Posted 03 May 2018 - 15:10

Ενοειτε οτι οταν ενα background η ενα σκηνηκο εμφανιζετε πρωτη φορα το ζωγραφιζει ο ιδιος δεν λεω το αντιθετο ^ ^

320?cb=20161114052234

#15707 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 03 May 2018 - 18:26

πως γινεται στο ωραιο cast να συμπεριλαμβάνεται ο Cracker? Λόγω των 5 κεφαλαίων on-panel μάχης μάλλον...

#15708 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 03 May 2018 - 18:34

O ανθρωπος ειναι unlimited emergency food supply, προσωπικα θα τον ηθελα στο πληρωμα μου :P

header.jpg?t=1485907896

#15709 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 03 May 2018 - 20:51

πως γινεται στο ωραιο cast να συμπεριλαμβάνεται ο Cracker? Λόγω των 5 κεφαλαίων on-panel μάχης μάλλον...

Δηλαδη flashback characters με 1 η 2 τσαπτερ δε μπορει να θεωρηθουν καλοι με την ιδια λογικη;
Posted Image
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#15710 itachi_se

itachi_se

Anime Freak

• Members
  • 353 posts

Posted 03 May 2018 - 21:35

Τα πάντα είναι προσωπικό γούστο και άποψη. Για εμένα ένα από τα κομμάτια που λάτρεψα το One Piece είναι κορυφαίες στιγμές και ατάκες των Straw Hat που σου σήκωναν την τρίχα κάγκελο! Αυτό το Αρκ δεν είχε καμία τέτοιου επιπέδου κατά την προσωπική μου άποψη πάντα! Στο Dressrossa για παράδειγμα η στιγμή που ο Luffy σώζει τον Law από το να τον πατήσει ο Flamingo ήταν Επική! Για παλιότερα Αρκ δεν μιλάω καν..μόνο τέτοιες σκηνές! Επίσης η Big Mom είναι απαίσια σαν χαραχτήρας επιπέδου Yonkou! Μια χοντρή που δεν ελέγχει την πείνα της και τρώει τα παιδιά της! Μπροστά στους άλλους 3 και παλιότερα Whitebeard τι να συγκρίνω πραγματικά... Όσο για το Sanji εννοείται περίμενα ΝΑ ΔΕΡΝΕΙ!!! Και μάλιστα με το ιστορικό με την οικογένεια ήθελα να τις παίξει και άσχημα και να τους τσακίσει! Το ξανά λέω αυτά είναι η προσωπική μου άποψη και η βαρεμάρα που μου έβγαζε το Chapter κάθε εβδομάδα σε αυτό το Αρκ!

2008ipman01.jpg

#15711 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 04 May 2018 - 00:40

Τα πάντα είναι προσωπικό γούστο και άποψη. Για εμένα ένα από τα κομμάτια που λάτρεψα το One Piece είναι κορυφαίες στιγμές και ατάκες των Straw Hat που σου σήκωναν την τρίχα κάγκελο! Αυτό το Αρκ δεν είχε καμία τέτοιου επιπέδου κατά την προσωπική μου άποψη πάντα! Στο Dressrossa για παράδειγμα η στιγμή που ο Luffy σώζει τον Law από το να τον πατήσει ο Flamingo ήταν Επική! Για παλιότερα Αρκ δεν μιλάω καν..μόνο τέτοιες σκηνές! Επίσης η Big Mom είναι απαίσια σαν χαραχτήρας επιπέδου Yonkou! Μια χοντρή που δεν ελέγχει την πείνα της και τρώει τα παιδιά της! Μπροστά στους άλλους 3 και παλιότερα Whitebeard τι να συγκρίνω πραγματικά... Όσο για το Sanji εννοείται περίμενα ΝΑ ΔΕΡΝΕΙ!!! Και μάλιστα με το ιστορικό με την οικογένεια ήθελα να τις παίξει και άσχημα και να τους τσακίσει! Το ξανά λέω αυτά είναι η προσωπική μου άποψη και η βαρεμάρα που μου έβγαζε το Chapter κάθε εβδομάδα σε αυτό το Αρκ!

Ε τοτε λογικα απλα βλεπεις One Piece επειδη ειναι just another shonen. Χωρις να θελω να σε προσβαλω ο Sanji εβγαλε offscreen τον Yonji. Η Big Mom, αν μπορουσε να ελεγξει την πεινα της θα ειχε τελειωσει το serialisation του manga μολις πατησαν WCI οι Straw Hats. Ειναι η πρωτη φορα που παμε σε Yonko territory, δε μπορει να την κερδισει ο Luffy, αλλα ουτε και να χασει. Οποτε κερδιζει 2 strongest Underlings και κανει escape. Ειναι απλα καλο writting.

Posted Image

#15712 itachi_se

itachi_se

Anime Freak

• Members
  • 353 posts

Posted 04 May 2018 - 00:57

Χωρίς να θέλεις αλλά με προσβάλεις μεγάλε! Την άποψη μου είπα όπως έγραψα πολλές φορές! Δεν μου αρέσει το One Piece. Αγαπάω το One Piece. Και ήθελα άλλα πράγματα από αυτά που διάβασα. Οι περισσότεροι εδώ μέσα που διαβάζουμε χρόνια Manga είναι αγάπη για εμάς και ατάκες του τύπου <<τοτε λογικα απλα βλεπεις One Piece επειδη ειναι just another shonen>> είναι τουλάχιστον προσβλητικές! Επειδή πιστεύω καταλαβαίνεις τι σου λέω εφόσον το αγαπάς και εσύ καλό είναι να αποφεύγουμε τέτοιες εκφράσεις και να λέμε ο καθένας απλά τι του αρέσει και τι όχι σε αυτά που διαβάζει!

2008ipman01.jpg

#15713 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,924 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 04 May 2018 - 01:11

Οποτε κερδιζει τους δυο δυνατοτερους του πληρωματος και φευγει; Χωρις επιπτωσεις; Και μαλιστα ΔΥΟ; Δεν το δεχομαι φιλε revenge. Εισαι στο νησι ενος yonkou, με αριθμητικο μειονεκτημα και μαλιστα η συμμαχια σου ειναι πολυ πιο αδυναμη, παιζεις σε αντιπαλη εδρα που δεν την γνωριζεις και το αποτελεσμα ειναι ποιο; Να βγαζεις off σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα τους δυο δυνατοτερους commanders, να γελοιοποιεις εναν Yonkou, να καταστρεφεις το πιο πολυτιμο για αυτον αντικειμενο, να κλεβεις με αντιγραφο το poneglyph;

Συγγνωμη αλλα δεν μας ειχε συνηθισει πριν το timeskip σε τετοιου ειδους προχειροδουλειες ο Oda. Δεν γινεται η πρωτη γνωριμια-μαχη των SHs (των μισων και πιο αδυναμων SHs) με εναν Yonkou να καταληγει σε καθολικη υπεροχη και κυριαρχια των πρωτων επι του δευτερου. Ναι, τυπικα η ΒΜ δεν εχασε σε μαχη, αλλα μην κοροϊδευομαστε, βγηκε χαμενη σε ολα τα επιπεδα απο αυτο που εγινε και αυτο χωρις να χυθει αιμα ενος σημαντικου χαρακτηρα (μην ακουσω κατι για Pedro, μεχρι και οι ιδιοι παιζει να μην τον κλαψουν). Μπορω να σου βρω απειρες εναλλακτικες για το πως να εχανε ο Luffy και η παρεα του ή εστω να εκαναν την ζημια τους στην ΒΜ και παραλληλα να φαινοταν η καθολικη υπεροχη της μανας επι του NW rookie. Ο Λουφι κερδιζει τον Κρακερ, χανει ή εστω ερχεται ισοπαλια με τον Dogtooth και σερνεται με δραματικο τροπο μεχρι τον καθρεφτη μαζι με την Brullie οπου εκει τον σωζει ο Σαντζι. Η ΒΜ οταν επιτιθεται στο πλοιο των SHs περα απο την ζημια που κανει στο πλοιο και αφου γινεται ενα μικρο counter απο τους SHs, o Jinbe αφου την σπρωχνει ετσι ωστε να γλυτωσουν, χανει το ενα χερι του. Ηδη σου βρηκα δυο εναλλακτικες που εχουν ως αποτελεσμα να φανει το ποσο αδιστακτη ειναι η ΒΜ και πως η εισβολη στο territory ενος Yonkou δεν γινεται με το weak trio και μερικους ακομη νοματαιους και χωρις να υπαρχουν σοβαρες επιπτωσεις.

Θα σου πω αλλο ενα ωραιο story φιλε μου. Ενας Yonkou καποτε σκεφτηκε να τα βαλει με marines και WG μαζι με την αρμαδα του μονος του. Αυτος ο τυπας λοιπον ηταν 70+ χρονων με προβληματα υγειας, με σαφη μειονεκτημα απεναντι στον αντιπαλο του και παρολα αυτα καταφερε να ριχνει φαπες στον Akainu και στον ΒΒ εχοντας μια τρυπα στο στηθος του και ενα λιωμενο προσωπο.

Δεν δεχομαι λοιπον οτι η ΒΜ ως βετερανος πειρατης και οντας απο τους δυνατοτερους χαρακτηρες στο Opverse να χανει απο ενα παιδαρελη με προσχημα οτι "εχει αδυναμια στο φαγητο". Σωπα ρε συ. Και πως πολεμουσε ολα αυτα τα χρονια; Υπηρχε καποιος διπλα της να την ταϊζει; Δηλαδη ο ενας πλακωνεται με Admirals σε αυτην την κατασταση και η αλλη χανει δυναμη και δυσκολευεται απεναντι σε εναν rookie επειδη δεν εφαγε το μεσημεριανο της;

Καμια δικαιολογια δυστυχως. Η φαση επρεπε να ηταν πολυ, ΠΟΛΥ διαφορετικη. Στην τελικη ας το δεις αλλιως. Οταν ημασταν ακομη στο Zoo με την αποκαλυψη οτι ο Σαντζι εφυγε για να παντρευτει και εχοντας στο μυαλο οτι ο Λουφι θα παει να τον σωσει, θα πιστευες οτι θα ετρωγε τετοια ηττα η ΒΜ; Θα σου αρεσε αυτο το σεναριο αν σου το διηγουμουν; Αμφιβαλλω.

Edited by Kaidou, 04 May 2018 - 01:18.

image.jpg

#15714 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 04 May 2018 - 02:41

Και πως πολεμουσε ολα αυτα τα χρονια; Υπηρχε καποιος διπλα της να την ταϊζει;

Moυ φαινεται πως εδωσες απαντηση στην ερωτηση σου μονος.Οτιδηποτε εχει γυρω της ειναι γλυκα(ακομη και τα πλοια και τα σπιτια)

Στην τελικη ας το δεις αλλιως. Οταν ημασταν ακομη στο Zoo με την αποκαλυψη οτι ο Σαντζι εφυγε για να παντρευτει και εχοντας στο μυαλο οτι ο Λουφι θα παει να τον σωσει, θα πιστευες οτι θα ετρωγε τετοια ηττα η ΒΜ; Θα σου αρεσε αυτο το σεναριο αν σου το διηγουμουν; Αμφιβαλλω.

Δε θα μου φαινοταν απιθανο σαν πρωτο ακουσμα(αφου πρωτα ετρωγες κραξιμο για spoilers :P ) γιατι πολυ απλα ειναι το One Piece, τη σειρα οπου ο αντιπαλος μπορει να ηττηθει με τον πιο παραξενο τροπο( βλεπε Usopp Vs Perona/Sugar).

Η αδυναμια του Whitebeard ηταν η οικογενεια του( η τυφλη του πιστη τον εκανε να φαει μαχαιρια απο παιδι του)
Η αδυναμια της Big Mom ηταν η μανια για τα γλυκα ( η αποχη της απο το γλυκο την εκανε να χανει λιπος - autophagy)
Η αδυναμια του Kaidou ακομη αγνωστο(αν εχει ο συγκεκριμενος καμια ετσι οπως παρουσιαστηκε, ολο και κατι ετοιμαζεται)
Οπως και Shanks και BlackBeard δε ξερουμε κατι ακομη, αλλα και παλι, με τοση δυναμη απο τους κυριαρχους, μια αδυναμια θα υπαρχει, δε γεννηθηκε κανεις τελειος.

Οπως ειχα ξαναπει και σε προηγουμενα chapter, οι συνθηκες και το συγκεκριμενο μισο crew ηταν ευνοϊκο για τη συγκεκριμενη κατασταση για να αποδρασουν, με μεγαλη επιτυχια να παιρνουν τα αντιγραφα(αμα δε τα παιρναν τωρα δε θα τα παιρναν ποτε, εκτος αν θελατε και αλλο Whole Cake Arc, Οπου οχι θα πειτε).H Big Mom δεν επεφτε και δεν επεσε(βασικα επεσε απο τον Sanji, την εριξε με ζαχαρη :P )

Εγω δεν εχω καταλαβει γιατι να χρειαστουν απωλειες οπωσδηποτε οι Strawhats με καθε Yonkou Arc.Αν ειναι να χρειαζονται απωλειες σε καθε Yonkou Arc εγω λεω οταν παλεψουν τον Kaidou να πεθανουν ολοι και το One Piece να το βρει ο Buggy ο αληθινος και εκλεκτος Pirate King(να το θυμηθειτε θα βγει Yonko).Αν τα λεγαμε αυτα να τα κανουν πριν το timeskip εκει θα μου φαινοταν παραξενο εως αβολο.

Οσο για τους δυο Commander που επεσαν, ο Cracker επεσε στρατηγικα μαζι με Nami το οποιο και λατρεψα.Στον Katakuri ηταν αναγκαιο για την εξελιξη του Luffy στη μαχη, μην ξεχναμε ο Luffy στοχευει πιο πανω απο τον Katakuri και δεν εφυγε απο την μαχη, ηθελε να τον κερδισει και τον κερδισε.Δεν ηταν μαχη Lucci που πραγματικα ηταν στα ορια του να πεθανει και δε μπορουσε να κουνηθει.2 χρονια δε καθοταν σε ενα νησι με τον Rayleigh για να πει παμε να ξαναπαιξουμε πειρατες οπως παλια, καθισε για να διορθωσει τις αδυναμιες του στη μαχη και να μπορει να αντεχει( ναι οκ μετα το Gear 4th εξασθενει ακομη και θελει λιγο χρονο μεχρι να συνελθει, ισως φτιαξει αργοτερα με το Awakening?) και με καθε μαχη εξελισσεται με τις νεες βασεις που εβαλε.

ΜVP
Brook και Nami μακραν

Ο Sanji οχι απλα εφαγε τον Yonji offscreen, αλλα Ichiji,Νiji και Judge μπορουσε να τους ξεφτυλισει σιγουρα, δε χρειαζοταν να μπει σε μαχη για να το καταλαβεις, φαινοταν.Εδω και τον Oven να παλευε ή Daifuku θα μπορουσε να τους βαλει κατω με καποια παραπανω δυσκολια(και χωρις Raid Suit) που ο Judge με τον Perospero εβαλε τα κλαματα.Και επισης επαιξε μεγαλο ρολο στην τουρτα για την Big Mom(δε πιστευω να τελειωσε ακομη με αυτο η ιστορια, η Big Mom θα θελει τον Sanji για να επαναληφθει η διαδικασια της τουρτας μολις μαθει οτι αυτος το εκανε, ειναι πολλα τα σεναρια).

Το arc μονο χαλια δε το θεωρω, ηταν ενα ωραιο και ευχαριστο arc το οποιο για αυτα που εδωσε προσωπικα το ευχαριστηθηκα.

header.jpg?t=1485907896

#15715 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 04 May 2018 - 03:12

Ρε μαγκες, τι χωρις επιπτωσεις λετε; Εγω θυμαμαι ο pedro πεθανε.. Δεν ξερω αν καταλαβαινετε τι αξια εχει ενας θανατος στο One Piece. Επισης, και στα δυο battle με τους commanders ο Luffy νικησε γιατι: Στο πρωτο ειχε τη Ναμι μαζι και στο δευτερο διοτι απλα ηταν πιο γρηγορος απο τον Katakuri + οτι εκανε power up το haki του + ειναι πολυ πιο durable. Δεν ξερω τι θελατε να δειτε, αν δεν κερδιζαμε 2 commanders (11 ωρες μαχη ο ενας και αλλες 10 ο αλλος αν θυμαμαι καλα) θα πηγαιναμε στο Wano και τι..; Θα βλεπαμε να κερδιζουν τους Calamities μονο. Not so rewarding.

Edit: Η μαμα δεν εχασε απο κανενα παιδαρελι. Αν θυμασαι ο Luffy της εριξε 1 punch και βγηκε nok out μονος του. Απλα η BM μπηκε σε τετοιο tantrum που δεν την ενοιαζε ουτε το Family ουτε το escape, ηθελε να φαει το κεικ. Simple.

Edited by RevengerGR, 04 May 2018 - 03:15.

Posted Image

#15716 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 04 May 2018 - 10:16

Ρε μαγκες, τι χωρις επιπτωσεις λετε; Εγω θυμαμαι ο pedro πεθανε.. Δεν ξερω αν καταλαβαινετε τι αξια εχει ενας θανατος στο One Piece. Επισης, και στα δυο battle με τους commanders ο Luffy νικησε γιατι: Στο πρωτο ειχε τη Ναμι μαζι και στο δευτερο διοτι απλα ηταν πιο γρηγορος απο τον Katakuri + οτι εκανε power up το haki του + ειναι πολυ πιο durable. Δεν ξερω τι θελατε να δειτε, αν δεν κερδιζαμε 2 commanders (11 ωρες μαχη ο ενας και αλλες 10 ο αλλος αν θυμαμαι καλα) θα πηγαιναμε στο Wano και τι..; Θα βλεπαμε να κερδιζουν τους Calamities μονο. Not so rewarding.

Edit: Η μαμα δεν εχασε απο κανενα παιδαρελι. Αν θυμασαι ο Luffy της εριξε 1 punch και βγηκε nok out μονος του. Απλα η BM μπηκε σε τετοιο tantrum που δεν την ενοιαζε ουτε το Family ουτε το escape, ηθελε να φαει το κεικ. Simple.

O Luffy δεν έχασε εναντίον του Karakuri γιατί έχει plot armor και για κανένα άλλο λόγο. Έτρωγε ξύλο για το 90% της μάχης μονομερώς μέχρι που έριξε τρεις φάπες στον Karakuri και τον έριξε κάτω. Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση που άρεσε τόσο πολύ αυτή η μάχη δεδομένου ότι στήθηκε τόσο άσχημα και απλώς κατέντησε κουραστική. Όποτε η πλοκή επέστρεφε εκεί γινόταν πάντα το ίδιο πράγμα: Ο Katakuri ρίχνει ξύλο-> ο Luffy προσπαθεί να κάνει κάτι, αποτυγχάνει-> ο Karakuri τελειώνει το τσάπτερ με ένα imba finisher-> επόμενο τσάπτερ ο Luffy σηκώνεται because mah protagonist->rince and repeat.

To arc έκανε πολύ μεγαλύτερη ζημιά από οποιοδήποτε άλλο μέχρι στιγμής. Η Dressrosa ήταν ένα απαράδεκτο χάλι, αλλά τουλάχιστον ο Doflamingo ήταν "απλώς" ένας Shickibuckai. Εδώ πέρα εκφυλίστηκε τελειώς η έννοια yonko και πλήρωμα yonko, και δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν άτομα hypαρισμένα για το Wano όταν πάλι θα είναι εναντίον πλήρωματος και συμμάχου yonko που ξεκάθαρα δεν θα είναι απειλή για κανένα.

O Oda σκότωσε το hype τόσον χαρακτήρων με αυτό το arc που δεν είναι καν αστείο. Βλέπω bounties των 800 εκατομυρίων και τους θεωρώ fodder. Δεν έχω hype αυτήν την στιγμή ούτε για τον Jack, ούτε για τον Drake, ούτε για κανένα άλλο από το πλήρωμα του Kaidou, ούτε για τα πληρώματα των άλλων yonko, ούτε για κανένα supernova. Εάν δεν διάβαζα One Piece εδώ και χρόνια και απλώς θέλω να δω που θα το πάει, θα την είχα κάνει drop την σειρά.

#15717 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 04 May 2018 - 11:23

O Luffy δεν έχασε εναντίον του Karakuri γιατί έχει plot armor και για κανένα άλλο λόγο. Έτρωγε ξύλο για το 90% της μάχης μονομερώς μέχρι που έριξε τρεις φάπες στον Karakuri και τον έριξε κάτω. Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση που άρεσε τόσο πολύ αυτή η μάχη δεδομένου ότι στήθηκε τόσο άσχημα και απλώς κατέντησε κουραστική. Όποτε η πλοκή επέστρεφε εκεί γινόταν πάντα το ίδιο πράγμα: Ο Katakuri ρίχνει ξύλο-> ο Luffy προσπαθεί να κάνει κάτι, αποτυγχάνει-> ο Karakuri τελειώνει το τσάπτερ με ένα imba finisher-> επόμενο τσάπτερ ο Luffy σηκώνεται because mah protagonist->rince and repeat.

To arc έκανε πολύ μεγαλύτερη ζημιά από οποιοδήποτε άλλο μέχρι στιγμής. Η Dressrosa ήταν ένα απαράδεκτο χάλι, αλλά τουλάχιστον ο Doflamingo ήταν "απλώς" ένας Shickibuckai. Εδώ πέρα εκφυλίστηκε τελειώς η έννοια yonko και πλήρωμα yonko, και δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν άτομα hypαρισμένα για το Wano όταν πάλι θα είναι εναντίον πλήρωματος και συμμάχου yonko που ξεκάθαρα δεν θα είναι απειλή για κανένα.

O Oda σκότωσε το hype τόσον χαρακτήρων με αυτό το arc που δεν είναι καν αστείο. Βλέπω bounties των 800 εκατομυρίων και τους θεωρώ fodder. Δεν έχω hype αυτήν την στιγμή ούτε για τον Jack, ούτε για τον Drake, ούτε για κανένα άλλο από το πλήρωμα του Kaidou, ούτε για τα πληρώματα των άλλων yonko, ούτε για κανένα supernova. Εάν δεν διάβαζα One Piece εδώ και χρόνια και απλώς θέλω να δω που θα το πάει, θα την είχα κάνει drop την σειρά.

You miss the point. Ο ιδιος ο Katakuri οταν εφαγε το πρωτο hit ειπε "δεν θυμαμαι ποσα χρονια εχουν περασει απο οταν καποιος καταφερε να με χτυπησει". Με το Observation του σε τοσο υψηλο level το armament ηταν σε πιο νορμαλ επιπεδα. Η διαφορα του Luffy με τον Κατα ηταν το Durability. Φανταζομαι ηθελες να παμε στο WCI και να φανε ξυλο απο ολους οι SH. Σου αρεσει η οχι, η σειρα τρεχει για 20 χρονια και οι παλιοι Yonko πρεπει να πεσουν και να ανεβει το worst generation. Αν ο Oda το ειχε γραψει διαφορετικα το arc, στο Wano θα χρειαζομασταν asspulls για win.
Posted Image

#15718 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 04 May 2018 - 13:58

Ποια Worst Generation ρε Revenger; Εκτός από τον Blackbeard και τον Luffy οι άλλοι δεν έχουν καταφέρει απολύτως τίποτα και βρίσκονται δυο χρόνια στο New World. Από την στιγμή που ο Oda αποφάσισε να υψώσει τόσο πολυ τον Luffy με του που μπήκε στην "πιο επικίνδυνη θάλασσα" (γέλιο κονσέρβα), οι υπόλοιποι έχουν πολύ λίγη σημασία, ίσως με εξαίρεση τον Law, που ακόμα και αυτός έπρεπε να "περιμένει" τον Luffy για να κάνει οτιδήποτε.

Η διαφορά του Katakuri με τον Luffy είναι ότι ο ένας είναι πρωταγωνιστής ενώ ο άλλος όχι. Αυτά που λες για το durability είναι αέρας κοπανιστός όταν ο Katakuri έπρεπε να πληγώσει άσχημα τον εαυτό του ώστε να καταφέρει ο Luffy το οτιδήποτε. Η υπόλοιπη μάχη με εξαίρεση το σύντομο διάστημα που ο Κatakuri έχασε την συγκέντρωσή του ήταν ο Luffy να τρώει μονομερώς το ξύλο της αρκούδας.

Φανταζομαι ηθελες να παμε στο WCI και να φανε ξυλο απο ολους οι SH.

Όχι. Θέλω τα υποτίθεται δυνατότερα πληρώματα στον κόσμο ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟ HYPE 12 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ BUILD-UP ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ.

Ήμουν εντάξει με τους commanders του Whitebeard στον πόλεμο γιατί ήταν οι πρώτοι που είδαμε να παίζουν ξύλο στα ίσια με διάφορα τέρατα της σειράς και ας έχαναν. Από τότε που άρχισαν να εμφανίζονται τα πληρώματα των άλλων όμως, απλώς τρώνε ξύλο, δεν καταφέρνουν απολύτως τίποτα και εξαφανίζονται φωνάζοντας "θα πάρω εκδίκηση την επόμενη φορά, κωλόπαιδα". Burgess, Jack, Cracker, Katakuri, όλοι οι elite των yonko που έχουν μπλέξει ενεργά με την πλοκή έχουν μόνο ΉΤΤΕΣ στο ενεργητικό τους εδώ και δυο χρόνια που εμφανίζονται. Δεν είπα εγώ ότι οι yonko και τα πληρώματά τους είναι οι μεγαλύτερες δυνάμεις στην θάλασσα, ο Oda το είπε. Δεν είπα εγώ για το "balance of power" και το πως οι yonko είναι τόσο δυνατοί που χρειάζονται οι marines ΚΑΙ οι shickibuckai για τους ισορροπήσουν, ο Oda το είπε.

"Show, don't tell". O Oda έχει πει επανειλημμένως πόσο τρομεροί είναι, αλλά δεν έχει δείξει πουθενά γιατί αυτά τα τρικαράγκιοζα που έχουν οι yonko είναι τα δυνατότερα πληρώματα. ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ γιατί τους τρέμουν όλοι, δείξε μου για ποιον λόγο κάνουν κουμάντο στο New World. Αυτό που έχω δει μέχρι στιγμή είναι δυο πληρώματα γεμάτα καραγκιόζηδες να μην πετυχαίνουν απολύτως τίποτα από αυτά που θέλουν να κάνουν.

Οι παλιοί yonko πρέπει να πέσουν; Ας πούμε ναι. Όχι τόσο τσαπατσούλικα και στην ξεπέτα όμως, σε βαθμό που ο Luffy με το μισό πλήρωμα να μπαίνει και να τους κάνει μαντάρα χωρίς να κοπιάσει στο ελάχιστο. Αυτό είναι κακό γράψιμο και τίποτα παραπάνω.

#15719 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 04 May 2018 - 14:13

Το main point σου δεν ειναι λαθος απλα πρεπει να καταλαβεις λιγο καλυτερα οτι ειμαστε πανω στην αλλαγη του era. Αρχικα, τι κανανε οι worst generation 2 χρονια; Ας σου πω μονο οτι ο URUGE εδειρε τον Σνακ. Πρεπει να καταλαβουμε οτι τα τερατα ειναι οι Worst απλως ειναι ακομα in the making. Ολο το crew της Μαμα ειπε οτι αν δε φαει το κεικ τελειωσανε ολοι. Τοσα τεραρα katakuri perospero oven tamago κτλ δε θα μπορουσαν να κανουν τιποτα. Προφανως και ενας admiral θα τα εβρισκε σκουρα απεναντι στην Μαμα. Δεν ειναι λιγοτερο τερατα απο οτι νομιζεις. Απλα καλως η κακως η εποχη τους τελειωνει.
Posted Image

#15720 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,924 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 04 May 2018 - 14:46

@Toriko Δεν θεωρω αδυναμια το να αγαπας το πληρωμα σου. με αυτην την λογικη αυτη ειναι η αδυναμια του Λουφι και οποιουδηποτε εχει συναισθηματα για καποιον αλλον. Εν παση περιπτωσει ομως, θεωρω πολυ μεγαλυτερη και χτυπητη αδυναμια της ΒΜ, που ενας αλλος Yonkou ανετα την κερδιζε κανοντας 1vs1 με ολους απο το πληρωμα της. Δεν εχετε καταλαβει τον λογο που εχω απογοητευτει. Δεν ηθελα αλλο ενα sabaody arc που οι SHs θα εχαναν κατα κρατος, αλλα δεν ηθελα η πρωτη επαφη/μαχη με εναν Yonkou να εχει ξεκαθαρο νικητη τους SHs. Ηθελα κατι ενδιαμεσο με την πλαστιγγα να γερνει προς την ΒΜ ωστε να δειξει οτι οι Yonkou δεν θα απομυθοποιηθουν τοσο ευκολα.

Το σχολιο σου δειχνει αυτο ακριβως. MVP ο ενας, υπεροπολυτιμος ο αλλος, φοβερος ο ταδε αλλα μεσα σε ολα αυτα δεν ειδα πουθενα να λες "και η ΒΜ παντως εκανε εκεινο και χεστηκαν ολοι πανω τους" ή γενικα κατι υπερ της ΒΜ. Περιεγραψες μια one sided φαση.

@Revenger Απλο ή δυσκολο, αυτο που λεω ειναι ξεκαθαρο. Επιχειρηματα που να στεκουν μπορειτε να βρειτε μπολικα, η αληθεια ειναι μια. Η ΒΜ ξεφτυλιστηκε, εχασε κατα κρατος και δεν εκανε καμια ζημια στους SHs. Αυτη δεν επρεπε να ηταν η αντιμετωπιση που επρεπε να ειχε ο πρωτος Yonkou. Τα ιδια επιχειρηματα που γραφετε τωρα, ισως και πιο πειστικα μπορειτε να βρειτε και σε μια υποθετικη πλοκη που ο Λουφι μοιραζει φαπες μεχρι το τελος της σειρας σε ολους τους Yonkou και Admirals. Πιστεψτε με, θα βρειτε επιχειρηματα ακομη και σε αυτο. Το θεμα ειναι οτι το One Piece ξεχωρισε απο τα υπολοιπα shonen επειδη κρατουσε μια ισορροπια μεταξυ του ποτε επρεπε να ριξει φαπες ο πρωταγωνιστης και ποτε επρεπε να φαει τις δικες του επειδη ο αντιπαλος ηταν ανωτερος. Και εδω νομιζω οτι δεν υπαρχουν επιχειρηματα για το αν δεν ηταν ανωτερος αντιπαλος η ΒΜ.

Για τον θανατο του Πεντρο μιλησα. Ενας χαρακτηρας που τον γνωρισαμε στο προηγουμενο arc και χωρις ιδιαιτερη σημασια για την σειρα. Who cares.

Edited by Kaidou, 04 May 2018 - 14:49.

image.jpg