Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17009 replies to this topic

#15346 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 29 September 2017 - 14:10

O Oda πάντως το χει χάσει το arc, Praline 29η κόρη πριν κάμποσα chapter σήμερα έγινε 29η κόρη και Joscarpone...

#15347 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 29 September 2017 - 14:31

Εχει φαση που με βγαζεις ακυρο δυο συνεχόμενες φορες χωρις να χεις καταλαβει αυτο που θελω να πω  :riiight:  ειπα "νομίζω το ότι δε θα χασει ο Λουφι" δεν είπα "νομίζω οτι δε θα πεθανει ο Λουφι", εννοείται δε θα πεθανει..  είναι αυτονόητο οτι δε χρειαζεται να πεθανει καποιος για να χασει, σπανια βλεπεις θανατους στο ΟΠ.   Αυτό που λεω είναι ότι  δε πιστευω να ολοκληρωθει η μαχη με νικητη. Δε μου φαίνεται αυτό να είναι ουτε γενικό ούτε αυτονόητο. Αν όντως νικήσει ο Λουφι, πρεπει να κανει καποιο τρελο power up που το βλεπω λίγο χλωμο ετσι στο ξαφνικό. Ο Κατακουρι και πολυ καλυτερο observation haki εχει και το φρουτο του το χρησιμοποιει καλυτερα.  Αυτο που πιστευω και προσπαθω να πω είναι ότι θα διακοπει η μαχη πριν βγει νικητής καποιος. Θα δειξει..

Οταν είπα θα επιβιώσει, μπερδεψα ολιγον τα μπουτια μου, εννούσα οτι είναι λόγω plot armor δεν τον βλεπω να χάσει απο τον katakuri, τωρα το οτι η κοινοτητα θα ετρωγε blue screen αν πέθαινε ήταν συνηρμός επειδή μπέρδεψα το θα "επιβίωνε" με το "θα νίκαγε". Αυτο το οποίο σου λέω τόσες μέρες είναι οτι είναι πολύ γενικό αυτό που λες με την διαφυγή. Είναι σαν να μου λες οτι "Ο Luffy θα βρει" η "O luffy δεν θα βρει το one piece", ήθελα κάτι ποιο συγκεκριμένο, σε φάση το πως θα ξεφύγει. Το οτι δεν θα χάσει το συμφωνούμε και οι δυο. Δεν σε έβγαλα ποτέ άκυρο γιατί σε μια θεωρία, δεν μπορώ να σε βγάλω άκυρο. Απλά είμαι σε φάση "Μπα χλωμό το κόβω και σου παραθέτω λόγους" αν είναι, χωρις ΠΡΟΦΑΝΩΣ να σημαίνει οτι δεν μπορεί να γίνει, oda είναι, ότι κατεβάσει το κεφάλι του θα κάνει. 

screen13.png

Τώρα, Από πότε το plot shield έχει να κάνει μόνο με το θάνατο; ο Luffy πχ έχει φάει το ξύλο της χρονιάς του τόσες φορές και ανάρωσε με την δύναμη του plot shield και φαγητού και καλα υποτιθεται επειδη είναι απο λάστιχο. Αν δεν υπήρχε το plot shield τώρα θα είχε σοριαστεί στο έδαφος με την πρώτη μπουνιά που του έριξε ο katakuri, λόγω εξάντλήσεις απο τις προηγούμενες μάχες κτλ. Με το ίδιο plot shield μπορεί να θυμηθεί καμια τενχικη που δεν μας την δείχνει τόσο καιρό (σε αυτό πλεον ελπίζουν πολλοί fans), η να βρει ένα κομμάτι κρέας στο mirror world και να φάει boost. Και πάλι όπως είπα δεν πρόκειται να αφήσει τόσο εύκολα τον katakuri να νικήσει γιατί μετά θα έχουμε φυλακίσή (αφού δεν θέλει να τον σκοτώσει, νομίζω ο katakuri) και θα βαρεθούμε μέχρι θανάτου. Ένα άλλο ενδεχόμενο που θέλω να δώ ειναι κάπως να έρθει το πλήρωμα χωρίς να διακυνδινεύσουν να μπει ο katakuri στο καράβι τους και να τον πολεμήσουν μαζί. Το πως θα τον βγάλει ο oda από το σημείο που βρήσκεται είμαι περίεργος, μπορεί φυσικά να γίνει καμιά βλακεία τύπου moria που έπεσε ο πύργος πάνω του και να τον νικήσει έτσι, χλωμό και πάλι.

υποσημείωση για το manga:

Ξέρεις οτι κάτι δεν πάει καλά στην ζωή σου όταν απο Mr. Prince γίνεσαι Mr. Husband... καλα στέφανα sanji, καλα στέφανα.

Edited by Scarlet D., 29 September 2017 - 14:58.

#15348 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 29 September 2017 - 15:25

Θα γίνω αιρετικός πάλι και θα πω ότι αυτό το αρκ μου έχει αρέσει καλύτερα από τα προηγούμενα τρία, που θεωρώ ότι είναι από τα χειρότερα του One Piece (ίσως όχι το Zou, το οποίο και πάλι το θεωρώ σχετικά κακό αλλά όχι τόσο κακό).

Ναι, έχω πολλά παράπονα από αυτό το αρκ σε σχέση με το πως παρουσιαστηκε η Big Mom και το πλήρωμα της, όπως και το πως συμπέριφέρθηκε ο Oda στον αγαπημένο μου Straw hat, τον Sanji, αλλά είναι η πρώτη φορά μετά το timeskip που η ιστορία ήταν απρόβλεπτη και περίμενα με ανυπομονησία τι θα συμβεί στο επόμενο chapter.

Κάποια κομμάτια στην πλοκή δεν μου άρεσαν, κάποια μου άρεσαν και γενικά συμφωνώ ότι είναι από τα αδύναμα arc της σειράς. Το αστείο είναι ότι είχε όλα τα φόντα να γίνει ένα από τα καλύτερα εάν καποια πραγματα παρουσιάζονταν διαφορετικά ή αν ήταν δομημένα αλλιώς και νομίζω ότι αυτό μας ενοχλεί τους περισσότερους, το ότι είχε προοπτικές να γίνει πάρα πολύ καλό και κατέληξε απλώς "εντάξει".

Συνολικά, αν λάβουμε υπόψην μας όλη την μετά-timeskip εποχή, είναι εμφανές ότι ο Oda έχει αρχίσει να κουράζεται και έχει αρχίσει, ειρωνικά, να τρέχει τα πράγματα, όπως είπε και κάποιος άλλος παραπάνω.

#15349 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 29 September 2017 - 15:34

Ναι, έχω πολλά παράπονα από αυτό το αρκ σε σχέση με το πως παρουσιαστηκε η Big Mom και το πλήρωμα της, όπως και το πως συμπέριφέρθηκε ο Oda στον αγαπημένο μου Straw hat, τον Sanji, αλλά είναι η πρώτη φορά μετά το timeskip που η ιστορία ήταν απρόβλεπτη και περίμενα με ανυπομονησία τι θα συμβεί στο επόμενο chapter.

Κάποια κομμάτια στην πλοκή δεν μου άρεσαν, κάποια μου άρεσαν και γενικά συμφωνώ ότι είναι από τα αδύναμα arc της σειράς. Το αστείο είναι ότι είχε όλα τα φόντα να γίνει ένα από τα καλύτερα εάν καποια πραγματα παρουσιάζονταν διαφορετικά ή αν ήταν δομημένα αλλιώς και νομίζω ότι αυτό μας ενοχλεί τους περισσότερους, το ότι είχε προοπτικές να γίνει πάρα πολύ καλό και κατέληξε απλώς "εντάξει".

Συνολικά, αν λάβουμε υπόψην μας όλη την μετά-timeskip εποχή, είναι εμφανές ότι ο Oda έχει αρχίσει να κουράζεται και έχει αρχίσει, ειρωνικά, να τρέχει τα πράγματα, όπως είπε και κάποιος άλλος παραπάνω.

Θα συμφωνήσω, ωστόσο το κεφάλαιο για εμένα είχε αρχήσει πολύ ωραία και με ενθουσίασε κάποια στιγμή έκανε μια μεγάλη κοιλιά και (με εξαίρεση μερικά ωραία καφαλαιάκια απο εκει και πέρα) μου μείωσε το ενδιαφέρον κατά πολύ, δεν μπορώ να θυμηθώ όμως που άρχισε την κοιλιά... χμμμ.. πρέπει να ήταν κάπου μετά το tea party;

Edited by Scarlet D., 29 September 2017 - 15:35.

#15350 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 29 September 2017 - 15:59

Καλύτερο από Dressrosa και ειδικά Zoo δεν είναι.

#15351 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 29 September 2017 - 16:03

Στο σημείο που συμφιλιώνεται ο Luffy με το Sanji και ξεκινάνε το assassination. Εκεί ξεκινάει η μεγάλη κοιλιά. Και πριν από εκείνο το σημείο πήγαινε σχετικά καλά, με εξαίρεση τη μάχη Luffy vs Cracker.

Πολυ μέτριο arc, στην καλύτερη. Όλα τα arc του Oda έχουν της εκλάμψεις τους αλλά σαν σύνολο τα 3 τελευταία είναι μέτρια προς κακά. 

Δεν εχω καταλάβει γιατί, ειδικά σε αυτό το arc, θέλει να έχει ανατροπές κάθε 1-2 chapters.

Edited by Kenobi-sensei, 29 September 2017 - 16:03.

#15352 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 29 September 2017 - 16:06

Κακό το Zoo?

#15353 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 29 September 2017 - 16:18

Κακό το Zoo?

το Zou το θεωρήσα μέτριο προς καλό, μικρό arc-ευχάριστο διάλλειμα απο την dressrosa η οποία ήταν καλό ωστόσο υπερβολικά μακρί σαν arc.

Στο σημείο που συμφιλιώνεται ο Luffy με το Sanji και ξεκινάνε το assassination. Εκεί ξεκινάει η μεγάλη κοιλιά. Και πριν από εκείνο το σημείο πήγαινε σχετικά καλά, με εξαίρεση τη μάχη Luffy vs Cracker.

Πολυ μέτριο arc, στην καλύτερη. Όλα τα arc του Oda έχουν της εκλάμψεις τους αλλά σαν σύνολο τα 3 τελευταία είναι μέτρια προς κακά. 

Δεν εχω καταλάβει γιατί, ειδικά σε αυτό το arc, θέλει να έχει ανατροπές κάθε 1-2 chapters.

βασικα ναι, παίζει να έφαγε κοιλιά εκεί που ο luffy μπήκε φυλακή μαζί με την nami, μετά το tea party νομίζω ήταν καλούτσικο μέχρι να αρχήσουν να προσπαθούν να ξεφύγουν.

#15354 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 29 September 2017 - 16:57

Μην ξεχνατε οτι η εικονα ενος arc μπορει να αλλαξει εαν γινει μια πολυ επικη σκηνη/γεγονος. Και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα γινει γιατι σχεδον καθε arc εχει απο μια.

image.jpg

#15355 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 29 September 2017 - 16:58

Καλύτερο από Dressrosa και ειδικά Zoo δεν είναι.

Πιθανόν για εσένα να μην είναι. Θεωρώ την Dressrosa τον πάτο του One Piece, το χειρότερο του arc με διαφορά. Δεν πίστευα ποτέ ότι ο Oda θα μπορούσε να γράψει κάτι χειρότερο από εκείνο το arc με τον καραγκιόζη τον Foxy και το Moronbeam του, αλλά τελικά τα κατάφερε.

Ξεφτίλισε τελείως τον Doflamingo, έναν κακό που κάνει hype από το 2003, παρουσιάζοντας τον ως έναν bragging mastermind που δεν μπορούσε να ελέγξει τελικά τίποτα παρ'όλη την υποτιθεμενη επιρροή του.

Όλοι οι δευτερεύοντες χαρακτήρες με εξαίρεση τον Fujitora και τον Sabo ήταν ή καραγκιόζηδες όπως ο Bartolomeo ή fodder χωρίς λόγο ύπαρξης πέρα από το να γεμίζουν σελίδες σε filler chapters ή αδιάφοροι generic καλοί που δεν νοιάζετε ούτε η μάνα τους σε μια πλοκη που το premise της ήταν σχεδόν καρμπόν της Arabasta.

Εν τέλει τα μόνα που μου έχει μείνει από την Dressrosa ήταν το πως ο Oda σπατάλησε 4-5 τσάπτερς με τους καλούς να αιωρούνται με τα σκαθαροπράγματα χωρίς λόγο όταν μπορούσε να έχει δείξει το ίδιο σε δυο σελίδες και να τελειώνει και το πως αρνήθηκε στην Robin ένα long overdue 1v1, όταν έβαλε τον άλλο τον μονόποδο κομπάρσο που δεν ενδιαφέρει κανένα, να πολεμήσει τον Diamantes αντί για αυτήν.

Κακό το Zoo?

Το μόνο καλό του Zou ήταν ότι έδωσε πληροφορίες για τα ponyglyphs και το Raftel. Αν μη τι άλλο, με το πόσο άχρηστο έδειξε τον Τζακ, βοήθησε στο να ξεφουσκώσει όσο τίποτα άλλο το hype των yonko πληρωμάτων. Πέρα από αυτά τι άλλο είχε που να το κάνει καλό arc;

#15356 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 492 posts

Posted 29 September 2017 - 17:26

Πιθανόν για εσένα να μην είναι. Θεωρώ την Dressrosa τον πάτο του One Piece, το χειρότερο του arc με διαφορά. Δεν πίστευα ποτέ ότι ο Oda θα μπορούσε να γράψει κάτι χειρότερο από εκείνο το arc με τον καραγκιόζη τον Foxy και το Moronbeam του, αλλά τελικά τα κατάφερε.

Ξεφτίλισε τελείως τον Doflamingo, έναν κακό που κάνει hype από το 2003, παρουσιάζοντας τον ως έναν bragging mastermind που δεν μπορούσε να ελέγξει τελικά τίποτα παρ'όλη την υποτιθεμενη επιρροή του.

Όλοι οι δευτερεύοντες χαρακτήρες με εξαίρεση τον Fujitora και τον Sabo ήταν ή καραγκιόζηδες όπως ο Bartolomeo ή fodder χωρίς λόγο ύπαρξης πέρα από το να γεμίζουν σελίδες σε filler chapters ή αδιάφοροι generic καλοί που δεν νοιάζετε ούτε η μάνα τους σε μια πλοκη που το premise της ήταν σχεδόν καρμπόν της Arabasta.

Εν τέλει τα μόνα που μου έχει μείνει από την Dressrosa ήταν το πως ο Oda σπατάλησε 4-5 τσάπτερς με τους καλούς να αιωρούνται με τα σκαθαροπράγματα χωρίς λόγο όταν μπορούσε να έχει δείξει το ίδιο σε δυο σελίδες και να τελειώνει και το πως αρνήθηκε στην Robin ένα long overdue 1v1, όταν έβαλε τον άλλο τον μονόποδο κομπάρσο που δεν ενδιαφέρει κανένα, να πολεμήσει τον Diamantes αντί για αυτήν.

Υπερβολικό diss.

Άσχετα από οποιεσδήποτε αστοχίες του arc και ειδικά όσον αφορά το χαρακτήρα του Doflamingo (ο οποίος ωστόσο πάλεψε με Sanji (κλάιν), Law, Law&Luffy, Luffy μόνο του, όλους τους Gladiators που βοηθούσαν + ξανά το Luffy μέχρι να νικηθεί), η δήλωση για τους δευτερεύοντες χαρακτήρες "καραγκιόζηδες όπως ο Bartolomeo ή fodder χωρίς λόγο ύπαρξης μπλαμπλαμπλα" μου φαίνεται πολύ αφοριστική ρε παιδί μου :P Κοτζάμ Pirate Fleet χτίστηκε, fodder δεν το λες. Bartolomeo, Cavendish, Sai, Leo, εκτός από πολύ ωραίοι (κατά τη γνώμη μου) χαρακτήρες, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη συνέχεια.

Συμφωνώ με το γαμώτο για τη μάχη της Robin, αλλά πάλι "μονόποδος κομπάρσος που δεν ενδιαφέρει κανέναν"... Too much. Από τα πιο δραματικά και καλοφτιαγμένα flashbacks του Oda, λυτρωτική μονομαχία, ωραίος "κομπάρσος" ο Kyros. Και η Rebecca και ειδικά η Violet δεν ήταν και τόσο αδιάφοροι δευτερεύοντες χαρακτήρες...

Posted Image

#15357 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 29 September 2017 - 18:17

Το Dressrosa arc είχε πολλά αρνητικά και πολλά θετικά πιστεύω ότι αν τα βάλεις μαζί στην σούμα τα θετικά βγαίνουν πολώ παραπάνω από τώρα αλλά πάνω κάτω συμφωνούμε. Dressrosa και Whole Cake είναι από τα χειρότερα arc.
Για εμένα το Ζοο ΓΑΜΗΣΕ απλά. Από τα λίγα arc που προχωράει η πλοκή και όχι απλά δεν κάνει κοιλιά ποτέ αλλά σε ελάχιστα chapters έχει τρομερό fight σε flashback,τρομερό backstory το νησί και τα άτομα,βλέπεις νέα φυλή,βλέπεις 2 κτήνη κλπ. Τώρα για τον Jack δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω περισσότερο αν και αρχικά είχα την ίδια άποψη με εσένα. Ο τύπος τα βάζει με ένα νησί, με 2 κτήνη πρώην pk members και φεύγει αλώβητος και τους θερίζει, συνεχίζει και πάει ΜΟΝΟΣ σε πρώην Fleet Admiral,Admiral και Vice και όχι μόνο δεν τον πιάνουν αλλά καταφέρνει να πετύχει αυτό που ήθελε και έφυγε. Τρώει και στην μάπα hit από ολόκληρο νησί αλλά παρόλα αυτά απλά βγάζει λίγο αίμα. Εγώ βλέπω ένα κτήνος που πήγε μόνος απέναντι σε τόσους σερί χωρίς ξεκούραση και του έκλασαν.

#15358 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 30 September 2017 - 03:56

Το dressrosa arc ειχε και το τρομερο flashback του Law και τον υπερτατο Corazon. :king: Αλλα νταξει σε γενικες γραμμες το arc αυτο ητανε κακο αλλα χρησιμοτατο για το Pirate Fleet.

To χω ξαναπει και θα το ξαναπω. Αυτο το arc απογοητευει μονο και μονο λογω Sanji. Αν ειχε δοθει η ευκαιρια στον Sanji να δειξει τις δυναμεις του θα μιλουσαμε αλλιως.Απο κει και περα τα υπολοιπα ειναι καλα παρουσιασμενα. Oλοκληρωμενη αποψη γι αυτο το arc θα εκφρασω μολις τελειωσει.

Στα του chapter. Δεν εδειξε παρα πολλα αν και χαρηκα που καπως ετρεξε το θεμα της τουρτας. Ο Sanji μιλησε για 3 ωρες που θα χρειαστουν για να δωσουν την τουρτα στην Μαμα. Μεσα σε αυτην την ωρα ο Luffy πρεπει να βρει λυση εναντια στον Katakuri και αυτο ειναι το λιγοτερο και οι SHs πρεπει να αντεξουν εναντια στην BM. Θεωρω υπερβολικα μεγαλο το διαστημα να αντεξει το crew εναντια στην BigMam τουλαχιστον. Σιγουρα θα ρθει καποια βοηθεια. Απο κει και περα ομως δεν βλεπω τον λογο καποιος που πρεπει να τους βοηθησει. Οι Germa δεν νομιζω να χουν καποιο λογο να τους βοηθησουν.(μονο η Reiju θα ειναι προθυμη). Ο Bege oπου φυγει-φυγει.(και καλα θα κανει). Ποιος μενει? Οι Sun Pirates και ο ιδιος ο Jinbe. Θεωρω ο Jinbe θα κανει τιτανια προσπαθεια που δεν θα αποδειχτει αρκετη (πιστευω θα κινδυνεψει πολυ η ζωη του) και οι Sun Pirates κατι θα κανουν που θα τους δωσει χρονο. Επισης υπαρχει ακομα κι ο Pound αλλα δεν ξερω με τι τροπο μπορει να προσφερει.

2po6sfa_jpg.gif

#15359 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,006 posts

Posted 02 October 2017 - 14:26

To Zou ηταν ενα απο τα πιο καλα κεφαλαια. 

Το αρκ αυτο το εχω πει πολλες φορες.. απογοητευει σε ολες τις πτυχες του....

Βαρετοτατο το μισο.. θα μπορυσε να το χε δειξει σε 2 σελιδες.. το στορυ δεν προχωραει... το κυνηγητο εδω και 2-3 μηνες ειναι τραγικο.

Θα ταν καλυτερα νη ΒΜ πεθαινε στο παρτυ κ φευγανε μεσω του καθρεφτη,.., και μετα ενα σαηντ στορυ τυπου BB vs Marco  σε βαση εκδικησης 

Πλεον τα διαβαζω για το υπικο μεχρι να προχωρησει το στορυ

Επισης συμφωνω οτι αυτο με την θαλασσα και την ψυχη ειναι τραγικο... Οπως τα ζομπι χανανε τις σκιες με αλατονερο ετσι επρπεε να γινει και εδω... Αυτο ειναι πλοτ χολ. Και τραγικο λαθος

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#15360 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 02 October 2017 - 16:41

Τελικά πρέπει να 'ναι candy από τον περοσπέρο και να έχει βάλει εκεί την ψυχή η Mom.