Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#1306 TotalOblivion

TotalOblivion

Anime Amateur

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2009 - 18:49

Ωραίο επεισόδιο ΚΑΙ αυτό. Συμφωνώ με άπαντες πως η αρκούδα τα έσπασε, αν και για να είμαι εικλικρινής, δεν της έδωσα και τόση σημασία συνεπαρμένος καθώς ήμουν από το επεισόδιο:P
Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τί ability έχει ο Law:hmmm: Το change the space-time fruit?! Ωραία η παρέμβαση του Kuma. Δίνει περισσότερο suspence και σε κάνει να αναρωτιέσαι τί έχει να γίνει όταν έρθει και ο Kizaru να "παίξει".
Όσον αφορά το επόμενο επεισόδιο σίγουρα θα ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα για τον Gol D. Roger. Αν και δεν θα πει αν ζεί ή όχι τώρα :P Αλλά! Τη βάλανε τη λάθος περίοδο αυτή την παρεμβολή για την ιστορία rayleh-roger. Δεν μπορώ να περιμένω και άλλο για να δω μάχη kid. law και luffy Vs Kizaru, kuma!!!
[URL="http://sig.anidb.net/redirect/18901/DuLLw/"]Δημοσιευμένη  εικόνα[/URL]
There's no Success like Failure and Failure is no Sucess at all...

#1307 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2009 - 20:29

Ωραίο επεισόδιο ΚΑΙ αυτό. Συμφωνώ με άπαντες πως η αρκούδα τα έσπασε, αν και για να είμαι εικλικρινής, δεν της έδωσα και τόση σημασία συνεπαρμένος καθώς ήμουν από το επεισόδιο:P
Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τί ability έχει ο Law:hmmm: Το change the space-time fruit?! Ωραία η παρέμβαση του Kuma. Δίνει περισσότερο suspence και σε κάνει να αναρωτιέσαι τί έχει να γίνει όταν έρθει και ο Kizaru να "παίξει".
Όσον αφορά το επόμενο επεισόδιο σίγουρα θα ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα για τον Gol D. Roger. Αν και δεν θα πει αν ζεί ή όχι τώρα :P Αλλά! Τη βάλανε τη λάθος περίοδο αυτή την παρεμβολή για την ιστορία rayleh-roger. Δεν μπορώ να περιμένω και άλλο για να δω μάχη kid. law και luffy Vs Kizaru, kuma!!!

Yeah αυτη η μάχη Ναι είναι weird ability του law και μιά απο τις καλύτερες!!!!ΑΝ ο Aokiji είταν τόσο δυνατός δεν μπορω να περιμένω για τον Kizaru.Υπάρχουν πολλα ερωτηματικα για τον Roger και ένα flashback θα ήταν ότι πρέπει :wooi2:

MbcN7u5.png

#1308 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2009 - 22:12

Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τί ability έχει ο Law:hmmm: Το change the space-time fruit?!

room control λεγεται το ability του.Φιαχνει εναν κυκλο, και μεσα σε αυτον μπορει να ελεγχει τα παντα, σα τηλεπαθεια.Οσο μενεις εξω απο τον κυκλο εισαι ασφαλης.

qzMHWHd.png

#1309 Pain_GodRealm

Pain_GodRealm

against the odds.

• Members
  • 187 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2009 - 03:10

Εμενα με εχει αρρωστησει τοσο το OP που πηγα και διαβασα και ολο το μανγκα. Τα σπαει η σειρα.
Βεβαια δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο Οντα το αφηνει το ανιμε να πλησιαζει τοσο επικυνδινα το μανγκα! :oo:
"A ninja who couldn't save his friend can never be hokage. Isn't that right, Sasuke?"
Δημοσιευμένη  εικόνα
click em και βοηθηστε να μεγαλωσουν plz :)

#1310 FireFistAce

FireFistAce

R.I.P.

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2009 - 09:35

Βεβαια δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο Οντα το αφηνει το ανιμε να πλησιαζει τοσο επικυνδινα το μανγκα! :oo:

Ενταξει την διαφορα που εχει το manga απο το anime δεν την λες μεγαλη αλλα ουτε και μικρη, εγω την βρισκω μια χαρα γιατι ουτε το manga εχει ξεφυγει απο το anime με πολλα chapter διαφορα αλλα και το anime δεν εφτασε το manga ακομα, και αν παει να γινει τπτ τετοιο θα δουμε παλι κανενα filler.
Δημοσιευμένη  εικόνα
"If I surrender my power to you, then there was no point in me being a man..."

#1311 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2009 - 11:01

Bασικα η ανιμε ομαδα του one piece επειδη το παει chapter chapter βαζει μεσα σε κα8ε επεισοδιο μερικες φιλλερ σκηνες ωστε να μπορει να κα8υστερει λιγο την ιστορια για να μην ξεφευγει και πηγαινει κοντα πολυ στο μανγκα σε αυτο το αρκ λογικα 8α εχουμε ακομα τουλαχιστον 10 επεισοδια με μερικες φιλλερ σκηνες.
Λειπει και αυτο τον καιρο ο ridelub και για αυτο δεν μπορω να εχω κα8αρη εικονα των επεισοδιων οποτε για να δειτε γενικα τι παιζει σας το λεω.
Οσο για φιλλερ επεισοδια μετα το τελος του αρκ δεν νομιζω να εχει ανακοινω8ει κατι ακομα-οποτε χαλαρωστε και απολαυστε το

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1312 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2009 - 13:53

εμενα δε μου φαινεται οτι παει αργα αν και βλεπω μονο το ανιμε.μου φαινεται καλος ο ρυθμος.παντος το τελευταιο επεισοδειο τα σπασε.εμφανιστηκε ο κουμα!!!!πω πω προβλεπεται επος στη συνεχεια

#1313 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2009 - 23:03

Εμενα με εχει αρρωστησει τοσο το OP που πηγα και διαβασα και ολο το μανγκα. Τα σπαει η σειρα.

Welcome to the dark side :fromabove:

#1314 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2009 - 11:25

αυτα που λες στο τελος θα μπορουσες να τα βαλεις σε ενα spoiler για εμας που δεν εχουμε διαβασει manga :madtodeath:
εκτος βεβαια αν απλα κανεις προβλεψη:thatsit:

#1315 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2009 - 20:46

Spe-spe-speeedddsubbbsssssss!!! :joyful:

#1316 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2009 - 21:23

torrent ACFS
http://thepiratebay.org/torrent/4890934
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1317 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2009 - 21:57

απο δω και περα θα εμπιστευομαι αυτο το thread για να παιρνω οσο πιο γρηγορα γινεται τα νεα επισοδεια.:riiight:

#1318 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2009 - 22:14

Λοιπόν για το 399: μετά από δύο μέτρια επεισόδια και σε animation αλλά και σε περιεχόμενο (πολλές ανούσιες fillerοσκηνές όπως είπε και ο kellborn) επιτέλους το One Piece άρχισε να ανεβαίνει πάλι. Ωραίες οι εξτρά σκηνές μάχης με τον Bepo και το zombie του Kidd και δεν είδαμε καμιά τρομερή πατάτα στο animation (εκτός από δύο , τρεις φορές που σφάξανε κυριολεκτικά τον Luffy). Αν και τελικά παρά τον αρχικό ενθουσιασμό για το ότι θα δούμε το Archipelago animated, κάτι δε μου πολυκολλάει στο arc (τουλάχιστον δεν είναι ΤΒ και παίρνουμε και μία γεύση από New World).

#1319 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2009 - 22:29

Ωραίο το 400, ότι πρέπει για 400στό επεισόδιο της σειράς, το flashback με τον Roger και τον Rayleigh το παρουσιάσανε υπέροχα, και η φωνή του Κιζάρου ευχάριστη έκπληξη.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1320 fouskas

fouskas

Starting...

• Members
  • 21 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 00:44

Αν και άσχετο,το "I am not gonna die,partner" που είπε ο μέγιστος Roger μάλλον εννοούσε αυτό π είπε ο παλίκαρος ο dr.Hiluluk :
Spoiler:
:canthelp::stubborn: