Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 29 April 2009 - 18:25
Στο επομενο επεισοδιο θα γινει κολαση, ειδαμε ιπταμενα οπλα/κεφαια ο luffy θα χρησιμοποιησει gear 3, προφανως θα εχουμε την εισοδο του admiral....με αλλα λογια της κακομοιρας
Posted 29 April 2009 - 18:45
Posted 29 April 2009 - 19:21
Μα αποφευγονται και τα fillers με αυτο τον τροπο!γεια σας και απο μενα παιδια εγω εχω ενα παραπονο απο το one piece ειναι το μοναδικο anime που αργει να βγαλει επισοδια ...πρωτον εχει περισσοτερες αργιες απο τα αλλα anime και αλλο ενα παραπονο πρεπει να το εχετε παρατηρησει αν δεν βλεπεις και καθολου magna one piece και αποφασιζεις να δεις θα προσεξεις οτι δεν εχουν καμια διαφορα .... χαχαχαχα και κατι αλλο το καλιτερο αnimation σε επισοδιο στο one piece για μενα ειναι το 377
Και συγνωμη, αλλα γιατι θα επρεπε να εχει διαφορες απο το manga? Πως το εννοεις? Να εχει ξεκαρφωτα σεναριακα πραγματα? Παντως που και που για να γεμισουν τα επεισοδια μπαινουν καποια ξεκαρφωτα πραγματα, το πιο προσφατο που μου ερχεται στο μυαλο (και δεν μου πολυαρεσε) ηταν αυτο με τον Brook και το γαλα στο προηγουμενο επεισοδιο.
Εγω προσωπικα, αν υπηρχαν τρομερες αλλαγες δεν θα το εβλεπα το anime πιθανοτατα.
Posted 29 April 2009 - 19:55
nakama εγω εννοω οτι το σχεδιο ειναι εντελως ιδιο ενω αν εχεις προσεξει το bleach,naruto και αλλα ανιμε εχουν διαφορα τα ανιμε με τα μαγνα ... αντε να τον καινουργιο καπετανιο των μαρινε χαχαχαχαΜα αποφευγονται και τα fillers με αυτο τον τροπο!
Και συγνωμη, αλλα γιατι θα επρεπε να εχει διαφορες απο το manga? Πως το εννοεις? Να εχει ξεκαρφωτα σεναριακα πραγματα? Παντως που και που για να γεμισουν τα επεισοδια μπαινουν καποια ξεκαρφωτα πραγματα, το πιο προσφατο που μου ερχεται στο μυαλο (και δεν μου πολυαρεσε) ηταν αυτο με τον Brook και το γαλα στο προηγουμενο επεισοδιο.
Εγω προσωπικα, αν υπηρχαν τρομερες αλλαγες δεν θα το εβλεπα το anime πιθανοτατα.

Posted 29 April 2009 - 20:02
μήπως ήθελες να πεις aniki????εγώ δεν νομίζω να υπάρχει διαφορα ανάμεσα στο manga και animenakama εγω εννοω οτι το σχεδιο ειναι εντελως ιδιο ενω αν εχεις προσεξει το bleach,naruto και αλλα ανιμε εχουν διαφορα τα ανιμε με τα μαγνα ... αντε να τον καινουργιο καπετανιο των μαρινε χαχαχαχα
[media]http://www.youtube.com/watch?v=X71GUoCSJ5k&feature=player_embedded[/media]
no diferences at all:canthelp:
Edited by ssj2sanji, 07 April 2010 - 23:54.
Posted 29 April 2009 - 21:04
Όλοι εδώ μέσα nakama είμαστε και δεν κολάμε σε τέτοια,Aniki=Φίλε μου,ή και αρκετές φορές σημαίνει μεγαλύτερος αδελφός,Όταν το έλεγαν ο Johny και ο άλλος στον Zoro,μάλλον το πρώτο εννοούσαν.μηπως ηθελες να πεις aniki????
Το Nakama είναι κάτι παραπάνω από φίλος χωρίς να περιέχετε μέσα το σεξουαλικό στοιχείο,η λέξη που υπερισχύει μέσα σε αυτήν την σειρά και είναι και η μόνη σειρά που αυτή η λέξη δεν μεταφράζεται!
Posted 29 April 2009 - 23:00
Posted 29 April 2009 - 23:06
Edited by luffy_20, 29 April 2009 - 23:13.
Posted 30 April 2009 - 15:07

Έλεος στο τέλος με τα σχέδια των Law και Kidd, καθόλου δεν μου άρεσαν... (μόνο την Nami παραδέχομαι

Πέραν αυτού, άντε να δούμε περισσότερα για τις δυνάμεις των rookies στα επόμενα... και φυσικά, Kizaru!

Posted 30 April 2009 - 15:39
Edited by ssj2sanji, 07 April 2010 - 23:51.
Posted 30 April 2009 - 15:49
Posted 30 April 2009 - 16:10
Posted 30 April 2009 - 16:30

Posted 30 April 2009 - 19:33

Επίσης, όπως είπε και ο D.Dragon, αν και μιλάμε για παρόμοιο αποτέλεσμα η δύναμη είναι διαφορετική... έχουμε κενό/βαρύτητα για τον ΒΒ, απώθηση για τον Kuma και ηλεκτρομαγνητικό πεδίο για τον Kidd.
Posted 30 April 2009 - 19:34
Επιπλέον το ότι αναφέρονται σαν rookies (!!!) με κάνει να σκεφτομαι τι θα συναντήσουμε από κ πέρα, πέρα από Shanks, Whitebeard κ Blackbeard που έχουμε δει κάτι ψιλά.
Σχετικά με τις δυνάμεις των Law κ Κidd, κάτι σε στυλ wannabe μαγνήτης μου κάνει ο δεύτερος, όσο για τον πρώτο πραγματικά με άφησε άφωνη, δεν ξέρω τι να υποθέσω ότι είναι...αναμένουμε στα επόμενα επεισόδια να μάθουμε.
Ερώτηση...