η μαχη luffy -ceasar δε μου αρεσε καθολου στο σημερινο. Στο manga δεν βρηκε τοση δυσκολια να τον πιασει.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenobi-sensei: 11 Αύγουστος 2013 - 10:35
Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2013 - 10:34
η μαχη luffy -ceasar δε μου αρεσε καθολου στο σημερινο. Στο manga δεν βρηκε τοση δυσκολια να τον πιασει.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenobi-sensei: 11 Αύγουστος 2013 - 10:35
Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2013 - 13:20
Εμένα μου άρεσε. Και λίγη δυσκολία δεν βλάπτει. Εμένα αυτό που με ξενερώνει είναι ότι τα επεισόδια γίνονται όλο και πιο μικρά. Είναι σύνολο 23 λεπτά και 7 πάνε χαμένα σε ότι νάνε.
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2013 - 23:08
το ανιμε εγω προσωπικα το εχω εγκαταληψει... με ειχε ενθουσιασει στην αρχη του time-skip αλλα πλεον η απογοητευση ειναι μεγαλη.. οποτε manga manga manga... το σημερινο δεν μου αρεσε καθολου αλλα anyway.. ευτυχως υπαρχουν ακομα οι ενθερμοι υποστηρικτες του ανιμε..
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2013 - 00:30
το ανιμε εγω προσωπικα το εχω εγκαταληψει... με ειχε ενθουσιασει στην αρχη του time-skip αλλα πλεον η απογοητευση ειναι μεγαλη.. οποτε manga manga manga... το σημερινο δεν μου αρεσε καθολου αλλα anyway.. ευτυχως υπαρχουν ακομα οι ενθερμοι υποστηρικτες του ανιμε..
Διαφωνώ γιατί το σημερινό ήταν επικό. Περίμενα πολύ την σκηνή με τον Law και τον Smoker και με αποζημίωσε.
Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2013 - 10:20
Δεν μιλαμε ομως για ενα επεισοδιο...μιλαμε για τοσα πολλα που ειναι ξενερα ρε συ....
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2013 - 14:03
Ερωτηση περιεργη. Εχω να δω ανιμε απο το επεισοδιο που πεθανε ο Ace. Να το αρχισω ή να περιμενω κι αλλο? Εχει καποιες μαχες μεχρι στιγμης? Οπως καταλαβαινετε δεν με καιει να δω, προτιμω να εχω καποια wow επεισοδια και μαχες, απο απλο story.
Thx
Εχει αρκετες μαχες ειδικα στο τωρινο αρκ. Απλα μολις τελειωνει το marineford αρχιζει ενα flashback που δεν εχει μαχες. Απλα εχει πολυ φαση αξιζει να το δεις. Απο κει και περα ξεκιναει ενα αρκ το οποιο εχει πιο πολυ story αλλα στο τελος εχει αρκετες μαχες.. Και μετα παμε στο τωρινο αρκ που πεφτει πολυ ξυλο.
Οσο για το σημερινο επεισοδιο, με χαλασε λιγο η μπουνια του smoker, θα μπορουσαν να μην την καναν τοσο slow motion.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 01 Σεπτέμβριος 2013 - 14:04
Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2013 - 14:32
Ερωτηση περιεργη. Εχω να δω ανιμε απο το επεισοδιο που πεθανε ο Ace. Να το αρχισω ή να περιμενω κι αλλο? Εχει καποιες μαχες μεχρι στιγμης? Οπως καταλαβαινετε δεν με καιει να δω, προτιμω να εχω καποια wow επεισοδια και μαχες, απο απλο story.
Thx
Για μένα δεν αξίζει να δεις κάτι. Σε αυτό το arc αξίζει να δεις κάτι αλλά όχι κάτι φοβερό. Συμβουλή μου είναι να περιμένεις. Εμένα αντιθέτως με πώρωσε η μπουνιά του Smoker.
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2013 - 15:51
Oλο το επεισοδιο ηταν γαματο και το χαλασε ΠΑΛΙ σε χτυπημα του smoker. Ποσο χειροτερα θα μπορουσαν να παρουσιασουν αυτην την αγκωνια στον vergo?
Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2013 - 16:13
δεν μου αρεσε το σημερινο,.... νομιζω οτι στο μανγκα αποδοθηκε αριστα η δυναμη του ζορο, ο τρομος στης μονετ και η εκπληξη της eyeglasses
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2013 - 02:33
Γι' αυτο εισαι ο αγαπημενος μου χαρακτηρας απ'ολα τα ανιμε...
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2013 - 02:59
Αρκετα καλο επεισοδιο,ο Ζορο σπερνει τρομο...Nuff said!
Κατι που παρατηρησα,αν δεν κανω λαθος το σπαθι της Tashigi το ειχε κοψει ο Law στην μαχη του με τον Σμοκερ...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 23 Σεπτέμβριος 2013 - 02:59