Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#4651 Fenrir

Fenrir

非対応 怪物-君

• Members
  • 172 posts
  • LocationNibelheim

Posted 13 November 2012 - 20:09

Πιστεύω οτι πρέπει να φτιάξουν επεισοδια με τα μέροι που ειχαν παει οι strawhats. Δηλαδη πως αντιμετωπίζουν εκει την είδηση του γυρισμου των strawhats. Και δεν θα είναι filler

Θα' πρεπε... τότε όμως θα συνεχιζόταν το στόρυ κάτι μήνες μετά.
Aυτό το πολύ πολύ να το κάνει σε στυλ εξώφυλλου στο εβδομαδιάιο μάνγκα, όπως κάνει συχνά τελευταία.

Ό,τι σ΄ ελευθερώνει, σε κλειδώνει κι ό,τι σε φανερώνει είναι που δεν το διάλεξες εσύ... και τότε λες "ουπς".

Posted Image

#4652 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 13 November 2012 - 20:33

μα το εχει κανει αυτο στο μανγκα και λεγεται "from the decks of the world , η κανω λαθος?

ο φιλος πρεπει να εννοει να βγαλουν αυτα τα εξωφυλλα + οτι σκεφτουν αυτοι σε filler επεισοδια

οπως κανανε με την προπονηση του coby παλια , νομιζω το ιδιο ειχε γινει

Edited by SupG18, 13 November 2012 - 20:35.

Posted Image

#4653 kalliniki

kalliniki

Anime Newbie

• Members
  • 181 posts

Posted 13 November 2012 - 20:44

Αν και δεν μου αρέσουν τα filler στο συγκεκριμένο anime, μόνο σε ορισμένα arc μου άρεσαν!
Ελπίζω τουλάχιστον να αξίζουν και να μην καμιά μπαρούφα τα επεισόδια...
Posted Image

#4654 Fenrir

Fenrir

非対応 怪物-君

• Members
  • 172 posts
  • LocationNibelheim

Posted 13 November 2012 - 20:50

Στην προηγούμενη ταινία, το Strong world, τα φίλλερ με εκείνο το τεράστιο σκαθάρι (αν θυμάμαι καλά) ήταν λίγο πολύ ξεκρέμαστα και ταλαίπωρα. Λογικά θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι την επόμενη αρκ για να δούμε κάτι καλό. Κοντός ψαλμός..

Ό,τι σ΄ ελευθερώνει, σε κλειδώνει κι ό,τι σε φανερώνει είναι που δεν το διάλεξες εσύ... και τότε λες "ουπς".

Posted Image

#4655 kalliniki

kalliniki

Anime Newbie

• Members
  • 181 posts

Posted 13 November 2012 - 20:55

Τα filler μετά το Ice Hunter Arc δεν τα είδα και εκείνα που είχαν σχέση με την ταινία, επίσης!
Επειδή τα είδα όλα μαζεμένα δεν μπορούσα να κάθομαι να περιμένω να συνεχιστεί η κανονική υπόθεση του Arc, αν ήταν τελείως άκυρα τα προσπερνούσα!
Θα τα δω όμως όποτε μπορέσω με την ευκαιρία όπως και τις ταινίες, 1-2 που έχω δει ωραίες είναι...
Posted Image

#4656 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 15 November 2012 - 18:19

Το special της Νami βγήκε με Αγγλικά subs ~

Spoiler:

#4657 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 15 November 2012 - 19:55

link plz

#4658 Fenrir

Fenrir

非対応 怪物-君

• Members
  • 172 posts
  • LocationNibelheim

Posted 15 November 2012 - 20:11

http://anilinkz.com/one-piece-special-nami Λογικά θα παίζει, εμένα δουλεύει κανονικά.

Posted Image

#4659 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 15 November 2012 - 21:52

Επικ το σπεσιαλ της Ναμι.
Υπεροχο το ανιμεσιον και η Ναμι υπεροχα ζωγραφισμενη.
Posted Image
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#4660 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 16 November 2012 - 00:49

Δεν προλαβαινα να το δω ολο, οποτε πηγα κατευθειαν στην "walk to arlong park" σκηνη.
Ξενερωσα γιατι, δεν ειχαν το overtaken για soundtrack και ουτε αυτο το πλανο.

2bbd14fc.jpg

#4661 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 16 November 2012 - 15:33

Δεν προλαβαινα να το δω ολο, οποτε πηγα κατευθειαν στην "walk to arlong park" σκηνη.

Το πλάνο το είδα απλώς περνάει γρήγορα. Επίσης μου άρεσε το σκηνικό του καιρού που έγινε η μάχη.

#4662 Arucard

Arucard

Anime Newbie

• Members
  • 125 posts

Posted 16 November 2012 - 19:45

Δεν πρόλαβα να το δω ακόμα, αλλά και εγώ αυτή τη σκηνή την έχω συνδέσει στο μυαλό μου με το overtaken. Χωρίς αυτό φοβάμαι πως θα απογοητευτώ και εγώ...
Posted Image

#4663 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 16 November 2012 - 21:25

Ρε γκαηζ, αυτο σημαινει διασκευάζω κάτι! :canthelp: Γιατι να ξαναβαλουν το ιδιο ST? τζαμπα πλερωνονται οι συντελεσται εκει στην απω ανατολή; :kakaka:
Anw σε γενικες γραμμες δε με ικανοποιησε το νεο σχεδιο, προτιμω το παλιοτερο. Ειχε πιο σωστες αναλογιες και μιλαγε καλυτερα στο συναισθημα. Αυτο μου εβγαζε κατι ψυχρο. Αλλά καποιες σκορπιες σκηνες εδώ και κει αποδοθηκαν καλυτερα τωρα.
Δε μου λειψαν οσα κοπηκαν, νομιζω εγινε αρκετα καλη επιλογη ωστε να βγει μια ταινια χωρις ελλειψεις για το χρονο που έπρεπε να διαχειριστει.

Σε γενικες γραμμες βγηκε μια ευχαριστη ταινια. Αλλου καλυτερη ki αλλου χειροτερη απο το original material.

Αλλά γιατι το συζηταμε εδώ; επεισοδιο θεωρειται; :hmmm:

stasou%2520mygdala.jpg

#4664 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 17 November 2012 - 15:50

Ρε γκαηζ, αυτο σημαινει διασκευάζω κάτι! :canthelp: Γιατι να ξαναβαλουν το ιδιο ST? τζαμπα πλερωνονται οι συντελεσται εκει στην απω ανατολή; :kakaka:
Anw σε γενικες γραμμες δε με ικανοποιησε το νεο σχεδιο, προτιμω το παλιοτερο. Ειχε πιο σωστες αναλογιες και μιλαγε καλυτερα στο συναισθημα. Αυτο μου εβγαζε κατι ψυχρο. Αλλά καποιες σκορπιες σκηνες εδώ και κει αποδοθηκαν καλυτερα τωρα.
Δε μου λειψαν οσα κοπηκαν, νομιζω εγινε αρκετα καλη επιλογη ωστε να βγει μια ταινια χωρις ελλειψεις για το χρονο που έπρεπε να διαχειριστει.

Σε γενικες γραμμες βγηκε μια ευχαριστη ταινια. Αλλου καλυτερη ki αλλου χειροτερη απο το original material.

Αλλά γιατι το συζηταμε εδώ; επεισοδιο θεωρειται; :hmmm:

Γιατί όχι?Μέρος του anime είναι :P
Δεν είναι σαν τη καινούργια ταινία που έχει μέσα χαρακτήρες από το manga μετά το TS που βασικά είναι spoiler.

Spoiler:

#4665 t-t-chopper

t-t-chopper

Anime Newbie

• Members
  • 67 posts

Posted 18 November 2012 - 06:08

Nami και Robin φωτια στο τελευταιο ep