Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#4606 kalliniki

kalliniki

Anime Newbie

• Members
  • 181 posts

Posted 21 October 2012 - 21:59

Ωραίο ήταν το σημερινό επεισόδιο, αν και μερικές σκηνές ήταν βαρετές ειδικά το φαγοπότι, πάλι καλά που είχαμε και τον Sanji να κάνει και καμιά βλακεία για να σπάει λίγο και τον πάγο από τη βαρεμάρα...
Πάντα έτσι το κάνουν, σε όσα επεισόδια και να έχω δει πάντα στα τελευταία λεπτά δείχνει αυτό που λέει ο τίτλος του επεισοδίου, εγώ το περίμενα ότι θα το δείξει στο τέλος....
Επιτέλους τελειώνει αυτό το αρκ και πάμε στο επόμενο...
Posted Image

#4607 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,006 posts

Posted 21 October 2012 - 23:55

Βασικά αυτά που είπατε, το κλασσικό κάφρικο επεισόδιο που ακολουθεί στο τέλος κάθε arc. Είχαμε επιτέλους και την αποκάλυψη αλλά ναι θα μπορούσε να είχε αποδοθεί πολύ καλύτερα.

λες "επιτελους",,,... και το μονο που εχω να σχολιασω ειναι η βαρυτητα αυτης της λεξης καθως ηταν ο μανικος ασσος του αρκ αυτου..... και τον καταστρεψαν..καταρχη τρελο λαθος ο τιλτος... και τα υπολοιπα τα σχολιασαμ πιο πανω... ενα καλο ειχε παει και αυτο... πανε οι εποχες του e.lobby / marineford arc... το ανιμε ενω αρχισε ΤΕΛΕΙΑ μετα τα 2 χρονια...στην πορεια εγινε χειροτερο απο τα παλια...

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#4608 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 22 October 2012 - 00:02

Oταν θα βγει η ταινια λογικα και το anime θα ανεβει καθως θα ξαναπεσει εκει η βαρυτητα^
Παντως ερχονται καλα επεισοδια και πιστευω θα αρεσουν. Για να δουμε.

Edited by zoro77, 22 October 2012 - 00:02.

2po6sfa_jpg.gif

#4609 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 22 October 2012 - 00:07

Για πηγαιντε και ξαναδιαβαστε το αντιστοιχο επεισοδιο στο manga...

http://www.mangareader.net/one-piece/649/2

Αποδοθηκε κατα γραμμα το συγκεκριμενο chapter...Τωρα αν δεν σας αρεσε ο τροπος που αποδοθηκε,ειναι αλλο θεμα.Το animation παντως ηταν ανω του μετριου...Κακο δεν το λες!Και το αποτομο τελειωμα ειναι χαρακτηριστικο του OP.Αυτο ειναι που αφηνει τον θεατη καγκελο και τον βαζει να σκεφτει "κατσε,τωρα τι εγινε ακριβως"...

image.jpg

#4610 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 22 October 2012 - 01:54

Εμενα μου αρεσε η ομοιοτητα Luffy και Zoro οσον αφορα τον χαρακτηρισμο του ηρωα, ο ενας με φαι ο αλλος με ξυδια :P

Edited by luffy1908, 22 October 2012 - 01:54.

#4611 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 28 October 2012 - 12:03

Μου άρεσε και το σημερινό επεισόδιο! Πολύ γέλιο οι σκηνές με Jinbei και Caribou. Επίσης η μάχη Αkainu και Aokiji θα πρέπει να ήταν πολύ epic...

Edited by redpower1989, 28 October 2012 - 12:03.

#4612 Argetlam

Argetlam

Otaku ^.^

• Members
  • 30 posts

Posted 28 October 2012 - 12:24

sanji mermaid-ed a lot :P

#4613 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 28 October 2012 - 12:52

ΑΤ ΛΑΣΤ!

Αντε να δουμε!

stasou%2520mygdala.jpg

#4614 Rewi

Rewi

Anime Newbie

• Members
  • 53 posts

Posted 28 October 2012 - 13:22

Ωραίο επεισόδιο με πληροφορίες που σε πορώνουν για τη συνέχεια, ωραια η παρουσιαση της διαμάχης Aokiji-Akainu κρίμα που δεν έδειξε καθόλου λίγο από τη μάχη, και το επόμενο φαίνεται και ελπίζω να κινειται στα ίδια επιπεδα, αντε να φύγουν επιτέλους απο το νησί.

#4615 Loveanime

Loveanime

Christina-sai.fan

• Members
  • 177 posts

Posted 28 October 2012 - 13:37

Απο το επομενο φαινεται πως θα εχει ενδιαφερον το OP μετα απο αρκετο καιρο. Καιρος ηταν να μας κατατοπισουν λιγο για το τι συμβαινει στη διοικηση του ναυτικου και αντε σιγα-σιγα να δουμε και την Big Mam. Mεχρι να μπουν στο New World δεν το κοβω να στρωνει!
Posted Image"When the Dogs wake up, you can once again start to hear the warbling of a demon.."

#4616 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,006 posts

Posted 28 October 2012 - 14:18

ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ χαθει αυτο το "κατι" που ειχε καποτε το ανιμε...με το οποιο "κατι" ακομα και την πιο απλη σκηνη την εκαναν να φαινεται σπυπερ-ουαου με εναν πολυ ξεχωριστο τροπο... το επεισοδιο ηταν καλο σαν περιεχομενο..οχι σαν παρουσιαση... η γνωμη μου ειναι οτι λειπει το "χρωμα" απο το επεισοδιο..δλδ να τονιζουν τις σκηνες με αναλογο soundtrack/ γκριματσες κτλ... τεσπα... ας μπουν στον ν.κοσμο και λογικα ολα θα στρωσουν...

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#4617 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 28 October 2012 - 23:12

ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ χαθει αυτο το "κατι" που ειχε καποτε το ανιμε...με το οποιο "κατι" ακομα και την πιο απλη σκηνη την εκαναν να φαινεται σπυπερ-ουαου με εναν πολυ ξεχωριστο τροπο... το επεισοδιο ηταν καλο σαν περιεχομενο..οχι σαν παρουσιαση... η γνωμη μου ειναι οτι λειπει το "χρωμα" απο το επεισοδιο..δλδ να τονιζουν τις σκηνες με αναλογο soundtrack/ γκριματσες κτλ... τεσπα... ας μπουν στον ν.κοσμο και λογικα ολα θα στρωσουν...

Συμφωνώ. Εμένα το anime του OP μου δίνει όλο και περισσότερο την εντύπωση ότι απευθύνεται σε παιδάκια ! Παλαιότερα ειδικά μετά την είσοδο στην grand line τα επεισόδια ήταν πιο σοβαρά. Στο FI τα τελευταία 2 επεισόδια ήταν τα καλύτερα του... Αλλά όπως λες κάτι λύπει...

Edited by redpower1989, 28 October 2012 - 23:12.

#4618 Rewi

Rewi

Anime Newbie

• Members
  • 53 posts

Posted 28 October 2012 - 23:17

Συμφωνώ 100% με το σχόλιό σου, πραγματικά λείπουν πολύ τα παλιά καλά στοιχεία του ανιμε, ειδικα η μουσική για μένα ειναι πλέον τοσο λαθος που καταστρέφονται καλές σκηνές και δεν φαινονται καθόλου οι απλούστερες. Παλιά απλές σκηνές τις έντυναν τόσο ωραία που υπήρχε μια επική ατμοσφαιρα σε όλο το εργο όσο παιδικό και αν ήταν κάποιες φορές. Ελπίζω να αλλάξει γρήγορα γιατί προσωπικά βλέπω να ξενερώνω.

#4619 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 29 October 2012 - 13:10

Επιτελους ο σιχαμενος ο Χοντι επαθε αυτο που του αξιζε δαν γρια 100 χρονων καταντησε απο την ντοπα

#4620 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 04 November 2012 - 12:14

Περίμενa πολύ κaιρο νa δω την τελευτaίa σκηνή του σημερινού επισοδείου. Τελικά άξιζε το κόπο. Πολύ σιχaμένη aυτή η Mam σε aντίθεση με aυτό που φaντaζότaν ο Sanji.. :cry5: