Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 16 September 2012 - 19:49

Posted 16 September 2012 - 20:39

Αρχιζω και φοβαμαι ( αν και ειναι απο τα λιγα shounen που δεν το συνηθιζει ) οτι παμε καρφωτοι για filler arc.....

Posted 16 September 2012 - 20:47

Posted 16 September 2012 - 22:05
αυτό λέω, δεν το συνηθίζει αλλά πόσο ακόμα, σχεδόν έφτασε πάλι το μανγκα και δε νομίζω να κανουν πάλι brake...
Μπα , σιγα μην κανουν......ελπιζω τουλαχιστον να'ναι κανα μικρο filler arc.......αν προκειται για μικρο , ας τελειωνουνε επιτελους με το arc αυτο.....ηταν που ηταν αποτυχημενο arc και στο manga , τραβωντας το τοοοσο πολυ , εχει ξεφτυλιστει το θεμα....

Posted 16 September 2012 - 22:56
προφανως θα μπορουσε να ηταν και καλυτερο αν αυτα τα 2 στοιχεια ηταν διαφορετικα , απλα δεν ειναι τοσο ασχημο οσο καποιοι λενε....ουτε ηταν (για μενα τουλαχιστον) το χειροτερο αρκ του op οπως εχω διαβασει κατα καιρους
α και συμφωνω οτι χρειαζετε ενα μικρο φιλλερ αρκ
Edited by SupG18, 16 September 2012 - 23:02.
Posted 17 September 2012 - 01:01
Επισης εχουμε ακομη μερικα επεισοδιακια που ισως ειναι επικα αν προσεξουν λιγο στην Toei. Παντως καταλαβαινω την πλειοψηφια των παιδιων που εχουν βαρεθει. Οντως περα των μηνυματων χρειαζομαστε και λιγο(πολυ μαλλον

Edited by zoro77, 17 September 2012 - 01:05.
Posted 17 September 2012 - 06:14
Ητανε ενα αρκ με πολυ βαθυ νοημα και ωρεους χαρακτηρες ασχετα απο τους Villains.
Shirahoshi
Tiger
Jinbe(i)
Sharley
Fukaboshi
Zeo (ο μονος απο τους villains)

Posted 17 September 2012 - 12:24

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!
Posted 17 September 2012 - 15:15
Εγω το droppara Πρωτη φορα τωρα το ανιμε μετα απο 4,5 - 5 χρονια που βλεπω OP.To arc καλο ειναι και στο one piece(μεχρι τωρα)ειχε και απο τα 2.Και μπλα μπλα και ξυλο.Απλα σ'αυτο το arc καποια επεισοδια ηταν τελειως αχριστα χωρις καποιο νοημα που εκνευριζαν τον θεατη που ηθελε να δει τι θα γινει παρακατω.Μπορει αυτο να συνεβαινε και στα προηγουμενα arc,απλα επειδη εγω τελειωσα να βλεπω συνεχομενα απο κει που συναντησαν τους fake strawhats και περιμενα μια φορα την εβδομαδα να δω ΟΡ δεν μου αρεσε αυτο με τα επεισοδια
Εχω βασικα 3-4 βδομαδες να δω επεισοδειο , θα επιστρεψω μετα το τελος της μαχης (ολων των μαχων βασικα).
Ξαναλεω , στο manga το αρκ μου αρεσε αρκετα , ακομα και τα ενα ενα τσαπτερ.Ολικα αμα το διαβασεις φευγει πολυ ευχαριστα και ωραια.

Posted 17 September 2012 - 16:27

SET SAIL BASTARDS!!!!
Posted 17 September 2012 - 17:34
Συν το οτι καποιες σκηνες ηταν φοβερα επικες πραγμα που στο anime ισως δεν φανηκε σε καποιον anime viewer. Πχ αλλη αισθηση ειχε στο manga αυτη η σκηνη. http://www.youtube.com/watch?v=anEM23Nk8Qw&feature=plcp Στο manga με ξετρελανε. Στο anime μου αρεσε αλλα δεν τρελαθηκα. Η και σε αλλες επιθεσεις του zoro οπως το νεο tatsumaki ή το haki του luffy ή η εισοδος των strawhats στο τερεν.
Τεσπα εχω αναφερει επανειλλημενα παιδες(για τους manga readers) ομως να γραφουμε τις διαφορες εδω

Μην τα πρηζουμε στους anime viewers

Edited by zoro77, 17 September 2012 - 17:35.
Posted 17 September 2012 - 19:14
H Shirahoshi μου σπαει τα νευρα,ειναι στο ιδιο επιπεδο με Ινουε απο BLeach.Εμενα στο manga μου αρεσει πολυ παντος.
Ητανε ενα αρκ με πολυ βαθυ νοημα και ωρεους χαρακτηρες ασχετα απο τους Villains.
Shirahoshi
Tiger
Jinbe(i)
Sharley
Fukaboshi
Zeo (ο μονος απο τους villains)
Η μια λεει Kurosaki kun και η αλλη Luffy Sama και στο τελος παντα κλαινε...ψοφος
ΥΓ. Αφου ειστε που ειστε γλαστρες δειξτε τα βυζια σας και βουλωστε το

Edited by luffy1908, 17 September 2012 - 19:25.
Posted 18 September 2012 - 22:34

Posted 18 September 2012 - 22:57
Ωραίο το καινούργιο. Πιο ανθρώπινο animation και λιγότερο βαρετό. Ο Hody γίνεται όλο και πιο ηλίθιος σαν κακός. Από την μία υπερασπίζεται μία κατάρα χωρίς να νιώθει κάτι ή να έχει πεποιθήσεις και από την άλλη φαίνεται να μισεί τους ανθρώπους και να έχει ιδεολογία στην οποία στηρίζεται.
Ειναι ομως ψυχακιας.Αυτο του πρπσθετει αλλη αιγλη

SET SAIL BASTARDS!!!!
Posted 19 September 2012 - 23:45
χαχαχα ωραια τα λες, οντως ειναι ο ορισμος της κλαψο**** και δεν αντεχεται η τσιριδαH Shirahoshi μου σπαει τα νευρα,ειναι στο ιδιο επιπεδο με Ινουε απο BLeach.
Η μια λεει Kurosaki kun και η αλλη Luffy Sama και στο τελος παντα κλαινε...ψοφος
ΥΓ. Αφου ειστε που ειστε γλαστρες δειξτε τα βυζια σας και βουλωστε το![]()