Τιποτα απολυτως. Απλως ηθελε να δωσει εμφαση, οτι και καλα ειναι κατι σαν τους σημερινους νεοναζι, και το παιξε ετσι. Και καλα να χει μυστηριο.
Απο τις πολυ φτηνιαρικες στιγμες κατα τη γνωμη μου. Το concept ηταν πολυ καλο, η εισαγωγη του ομως ηταν μπλιαχ.
Γενικως αυτο το επεισοδιο θα μπορουσε να κρατησει κανα πενταλεπτο.
Χμμ, η αλήθεια είναι πως από το τέλος του προηγούμενου επεισοδίου περίμενα η αληθεια του Χορντι να ήταν κάτι πιο εντυπωσιακό, δε ξέρω τι ακριβως, εγω προσωπικά περίμενα κάτι που θα είχε σχέση με τον Αρλονγκ, κάτι τελος παντων που θα μας αφηνε μαλάκες και θα λέγαμε : πωω πως το συνεδεσε ετσι πάλι ο άτιμος ο Οντα! Τώρα με ξενερωσε λίγο αν και το μόνο που μπορώ να σκεφτώ πως εξυπηρετεί, είναι πως αν όντως του είχαν κάνει κάτι τρομερό οι άνθρωποι, θα μπορούσε να δικαιολογηθεί η συμπεριφορα του, ίσως να κερδιζε και τη συμπόνοια των υπολοίπων ψαρανθρώπων και μετα θα υπήρχε πρόβλημα γιατί κάποιοι ίσως να τον καταλάβαιναν. Ενω τώρα που το μίσος του ειναι εντελώς παραλογο κάνει πολύ πιο εύκολο σε ολους τους υπόλοιπους ψαρανθρώπους να συμμαχήσουν χωρίς ενδοιασμούς με τους ανθρώπους Λουφυ κτλ. Τεσπα το υπερανελυσα αλλα παντα μου βγαινει με το OP!
Edited by Rewi, 09 September 2012 - 23:20.