Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#4261 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 01 June 2012 - 22:24

Ενταξει εμενα προσωπικα μου αρεσει γιατι εχει πολυ βαθος.Δεν εχω προβλημα με το αρκ.Τωρα στο επομενο
Spoiler:
θα μπουμε στο ανιμε στον Δεκεμβριο - Ιανουαριο του χρονου.

Καλα να μαστε θα τα λεμε εδω :D
Posted Image
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#4262 Rewi

Rewi

Anime Newbie

• Members
  • 53 posts

Posted 01 June 2012 - 23:30

Ενταξει εμενα προσωπικα μου αρεσει γιατι εχει πολυ βαθος.Δεν εχω προβλημα με το αρκ.Τωρα στο επομενο

Spoiler:
θα μπουμε στο ανιμε στον Δεκεμβριο - Ιανουαριο του χρονου.

Καλα να μαστε θα τα λεμε εδω :D

Πολύ μου άρεσε το spoiler με κάνεις να το περιμένω πολύ ευχαριστα!! Οντως εχει πολύ βάθος και εμένα πάντα μου αρέσει να το αναλύω, απλά ένα επεισόδιο την εβδομάδα τώρα που ψήθηκα είναι λίγο ρε γαμώτο!!! :colddd: :)

#4263 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 01 June 2012 - 23:46

Σε αυτο που λες εχεις δικιο.
Παντα στο one piece ενα την βδομαδα ειναι λιγο.
Posted Image

#4264 myle

myle

Anime Fan

• Members
  • 144 posts

Posted 03 June 2012 - 12:17

Νομίζω πως σήμερα μας έδειξαν ποιοι από τους Strawhats θα πολεμήσουν ποιους... Τον Sanji τον φαντάζομαι με αυτόν με τα πολλά πόδια, αλλιώς τι έχει τόσα πόδια! :P
This is my way of the ninja.

#4265 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 03 June 2012 - 13:26

Ενταξει , μετριο επεισοδειο μονο το τελος αξιζε.
Συνεχιζει στο αργο τεμπο του 0.75 chapters και αρχιζει να μου την σπαει.
Posted Image

#4266 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 03 June 2012 - 18:42

και το ποδοπατημα του Zeo xD

2po6sfa_jpg.gif

#4267 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,006 posts

Posted 03 June 2012 - 20:18

προτιμουσα να δω την μεταμορφωση στο επομενο επεισοδιο...... αλλα δεν βαριεσαι.,..... μια χαραααααααα

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#4268 Rewi

Rewi

Anime Newbie

• Members
  • 53 posts

Posted 04 June 2012 - 00:26

Βαρετό ήτανε..... αντε να μπουμε στη δραση :madtodeath: !!!

#4269 Loveanime

Loveanime

Christina-sai.fan

• Members
  • 177 posts

Posted 04 June 2012 - 00:27

Το καθυστερουν πολυ και εχει αρχησει να με εννοχλει. Ενδιαφερον φαινεται η μεταμορφωση του (σιχαμενου) Hordy αλλα με κουραζει που ειναι τοσο αργο, βασικα αναμασα οσα εχουν γινει στα προηγουμενα επεισοδια. Ο Jimbei με τον Luffy θα πρεπει να αποφασησουν αν θα πλακωθουν ή οχι γιατι το παρατραβηξανε. Ελπιζω να αρχησουν οι μαχες οσο πιο γρηγορα γινεται.
Posted Image"When the Dogs wake up, you can once again start to hear the warbling of a demon.."

#4270 thrylosg7

thrylosg7

Op ftw

• Members
  • 170 posts

Posted 04 June 2012 - 09:09

Συνεχιζει στο αργο τεμπο του 0.75 chapters και αρχιζει να μου την σπαει.

ΓΙα ποιο λογο 0.75? Νομιζω οτι το αντιστοιχο manga τελειώνε εκει που δειχνει τη sea bear να φοβαται οταν αρχιζε να αλλαζει ο hordy ενω εδω εδειξε και την αλλαγη του....plus τη σκηνη του daruma που ειναι απο το προηγουμενο chapter...
Posted Image

#4271 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 04 June 2012 - 09:38

ΓΙα ποιο λογο 0.75? Νομιζω οτι το αντιστοιχο manga τελειώνε εκει που δειχνει τη sea bear να φοβαται οταν αρχιζε να αλλαζει ο hordy ενω εδω εδειξε και την αλλαγη του....plus τη σκηνη του daruma που ειναι απο το προηγουμενο chapter...

Τα τελευταια επεισοδεια , ειδικα στη μαχη jinbei luffy τοσο καληψανε.
Posted Image

#4272 thrylosg7

thrylosg7

Op ftw

• Members
  • 170 posts

Posted 10 June 2012 - 09:21

Τα τελευταια επεισοδεια , ειδικα στη μαχη jinbei luffy τοσο καληψανε.

Ναι, δε διαφωνώ για τα προηγούμενα, απλά είχες γράψει οτι "Συνεχιζει στο αργο τεμπο του 0.75 chapters" γι αυτό σου απάντησα :).
Posted Image

#4273 Loveanime

Loveanime

Christina-sai.fan

• Members
  • 177 posts

Posted 10 June 2012 - 13:47

Δεν ξερω γιατι αλλα μου φαινεται καπως ολο το Fishman Arc. Μεχρι στιγμης εχουμε δει ελαχιστα πραγματα απο Straw Hats στο νησι και δεν μας εδειξε το αποτελεσμα της μαχης Luffy-Jimbei ,ενω δεν βλεπουμε ουτε τον Luffy και τους υπολοιπους SHs που ηταν μαζι του οταν φευγει ο Jimbei με τη Shirahoshi. Μαλλον θα μας καθυστερησει και στο επομενο καθως στο preview δεν λεπουμε και πολλα.
Posted Image"When the Dogs wake up, you can once again start to hear the warbling of a demon.."

#4274 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 10 June 2012 - 14:35

κόλλαγε να βάλουν καμια filler μάχη (luffy vs jinbei) δεν το καναν όμως, εκεί που πρέπει να βάλουν τα filler(-αναγκαίο κακό) δεν τα βάζουν, εκεί που δεν πρέπει τα βάζουν όμως, άρε toei

#4275 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 17 June 2012 - 12:06

Τι επεισοδιο και αυτο εε;Καιρο το περιμενα!Σας προετοιμαζω!Τα επομενα θα ειναι επικα!!!

image.jpg