Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#3976 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 04 December 2011 - 13:04

μας κραταει Up to date λοιπον ...ρομαντισμος των ανιμεφαν
καλο επισοδειακι
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#3977 Loveanime

Loveanime

Christina-sai.fan

• Members
  • 177 posts

Posted 04 December 2011 - 16:02

To the Fishman Island!!Ναι μου αξιζε κατι καλο αυτην την εβδομαδα και ηρθε!:wooi2: Δεν μπορω να περιμενω μεχρι το επομενο επ.! Btw o Caribou γιατι υπαρχει ακομα στο πλοιο? Ηλπιζα ναι τον ειχε πεταξει ο Franky απ'εξω.
Posted Image"When the Dogs wake up, you can once again start to hear the warbling of a demon.."

#3978 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 04 December 2011 - 18:06

Και εμενα μου αρεσε το επισοδιο.Αναρωτιεμαι αφου εφτασαν στο Fishman Island τι εχει στο μυαλο του να κανει ο Caribou?(αν τον αφησουν οο υπολοιποι εννοειτε).Επισης μου αρεσε και το βρηκα καπως αστειο τη σκηνη με τον Ussopp που πεταξε το σπορο και εμφανιστηκε ο κοισος.Ηταν σαν τους λεει μαγκες τωρα θα καθαρισω εγω.Δεν περιμενα οτι θα εσωζε την κατασταση ο Ussopp και ειδικα τωρα που συναντηθηκαν ολοι μαζι παλι.
Posted Image

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#3979 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 posts

Posted 04 December 2011 - 20:24

Από τον Usopp έχουμε να περιμένουμε πολλά απ' ό,τι φαίνεται :P
Ωραίο επεισόδιο. :)

#3980 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,006 posts

Posted 05 December 2011 - 00:00

NICE EPISODE! SURUME FTW!!!!!!!!!!!!!!!!

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#3981 fwto

fwto

Anime Newbie

• Members
  • 61 posts

Posted 06 December 2011 - 19:59

πολυ καλο animation το τελευταίο επεισοδιο.

sorry ρε παιδια, αλλα τι θα γινει με τον ussop?? ποιο χεστης απο ποτε ειναι :P
Spoiler:
Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels

The .aNiMe//GR Team

#3982 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,006 posts

Posted 10 December 2011 - 12:10

Youtube Video

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#3983 Loveanime

Loveanime

Christina-sai.fan

• Members
  • 177 posts

Posted 11 December 2011 - 12:33

Ωραιο επεισοδιο αλλα θελουν να μου σπασουν τα νευρα! Μια χανονται στο επομενο ξαναβρησκονται και μετα ξανα χωριζουν. Τι στο καλο! Κρυφτο θα παιζουμε ?! Ναι ειδαμε τον badass fishman που μαλλον θα τους κανει τη ζωη δισκολη και πιθανοτατα να εχει μαχη στο επομενο επ. Πολλη ομορφη η Camie, μου αρεσε η αλλαγη και θελω να δω καλωσορισμα απο Jimbei.
Posted Image"When the Dogs wake up, you can once again start to hear the warbling of a demon.."

#3984 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 posts

Posted 11 December 2011 - 13:00

Εντάξει ο Sanji όσο πάει και καλύτερος. Καλό επεισόδιο και ελπίζω στο επόμενο να δούμε λίγο ξύλο.... που απ' ό,τι φαίνεται στο preview του 528 θα δούμε!!! :kill4u:

Edited by DeLGaDo, 11 December 2011 - 14:02.

#3985 thrylosg7

thrylosg7

Op ftw

• Members
  • 170 posts

Posted 11 December 2011 - 13:16

Ευχαριστο επεισοδιο, ειδικα ο σαντζι ηταν κορυφη, ελιωσα εκει που λεει οτι κλαιει πιο πολυ και απ οταν αφησε το μπαρατι :hahaha:....σπασιμο που ξαναχωριστηκαν, αλλα νταξει δε νομιζω οτι θα κρατησει πολυ 8).... Ειδαμε και τον φουσκα τον αρχηγο των νιου φισμαν πιρατων
Posted Image

#3986 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,006 posts

Posted 11 December 2011 - 13:57

εμενα αυτη η ιστορια με τον σαντζι αρχιζει να με κουραζει (οπως ειχε αρχισει να με κουραζει η ιστορια λουφφυ-χανκοκ) ,,,... δεν εχω σχολια για αυτοτ ο επεισοδιο... περιμενω πως και πως το επομενο

Youtube Video

#3987 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 11 December 2011 - 14:41

Ωραιο επεισοδιο αλλα θελουν να μου σπασουν τα νευρα! Μια χανονται στο επομενο ξαναβρησκονται και μετα ξανα χωριζουν. Τι στο καλο! Κρυφτο θα παιζουμε ?! Ναι ειδαμε τον badass fishman που μαλλον θα τους κανει τη ζωη δισκολη και πιθανοτατα να εχει μαχη στο επομενο επ. Πολλη ομορφη η Camie, μου αρεσε η αλλαγη και θελω να δω καλωσορισμα απο Jimbei.

μακαρι να τον ξεπαστρευαν σε 2 eps,αλλα που...

#3988 Amaranth

Amaranth

Loading...

• Members
  • 58 posts

Posted 12 December 2011 - 01:51

o Sanji τα χει πέκσει τελειως μετα το timeskip ε? xD

#3989 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 12 December 2011 - 14:52

Tέλειο το καινούργιο επισόδειο!! Οι ψαράνθρωποι δείχνουν πολύ badass και ανυπομωνώ για την μεγάλη μάχη. Το arc με τον arlong ήταν απο τα αγαπημένα μου btw για αυτό έχω μεγάλες προσδοκίες απο αυτό
Mister Raindrop falling away from me now

Posted Image

#3990 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 12 December 2011 - 15:11

Life is a b1atch....just saying....

Όσον αφορά το επεισόδιο ..... <3 Sanji απλά..... :D
Posted Image