Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 01 November 2011 - 20:03
αυτο κατα την γνωμη μου δειχνει την προσπαθεια τηνς κυβερνησης να αλλαξει καθε στρατιωτη σε ρομποτ αγνοωντας παντελως για την προσωπικοτητα του.... δειχνει ποσο σκληρη και απανθρωπη ειναι... ασε που ποιος μας λεει οτι αυτοι δεν ειναι κρατουμενοι του ι.ντ. οποτε αντι να τους εχει εκει οτυς κανει ρομποτ....! επεισης δες το και ετσι: ενας στρατιωτης = 10 ντουρικι... ενα πασφιστα= με σταρτιωτη που κανενας απο το πληρωμα πριν την προπονηση δεν μπορουσε να νικησει! απιστευτο ε?
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 01 November 2011 - 20:12
Posted 01 November 2011 - 20:19
καταρχας φιλε εισαι λαθος απο την πλευρα οτι λες την αποψη σου (οτι δηλαδη εισαι ξενερωμενος και οτι το op στο τωρινο αρκ δεν λεει τπτ) σε ατομα τα οποια δεν διαβαζουν manga ..ειναι σαν να τους λες spoiler , τους επηρεαζεις ..ασε που δεν υπαρχει λογος να το κανεις.
εγω παλι δεν ειμαι καθολου ξενερωμενος γιατι αυτο περιμενα στο συγκεκριμενο αρκ του op και αυτο βλεπω , αν τωρα καποιος περιμενε κατι παραπανω το καταλαβαινω
τελος παντων το animation εχει γινει πολυ καλο και μακαρι να συνεχισουν την καλη δουλεια ...μου φαινεται λες και ειναι 2 σκαλες πανω απο το marineford
btw το "μην νομιζετε οτι θα δειτε και τιποτα" και το "την αληθεια ειπα" ειναι off topic post οπως ειναι και το περισσοτερο απο το δικο μου αλλα και τα τελευταιααπλα να ξερουμε τι λεμε
no offence ετσι
πρωτα απ'ολα το "no offence" δεν χρειαζοταν να το βαλεις

καποιος ειπε "ακομα δεν εχουμε δει τιποτα" (για μαχη μιλουσε) και εγω απαντησα "μην περιμενεις να δεις και τιποτα σπουδαιο" (για μαχη και εγω) εστω δεν εχει τιποτα σπουδαιο ακομα. δεν ειπα κανενα σποιλερ για το τι γινεται, θα γινει κτλ. αμα ηταν αυτο σποιλερ τοτε i'm sorry

φιλικα παντα

edit: και επιτελους! φτανει με αυτο το θεμα... μην σχολιασουμε το one piece σας κατευθειαν 30 ατομα "ορμανε" και θιγονται που τους σχολιασαμε το one piece τους κτλ κτλ εγω μια κουβεντα εκανα ως απαντηση (<- βαρεθηκα να το λεω) σε εναν πιο πανω και μετα αλλοι ηταν που συνεχισαν το θεμα και εγινε ολοκληρη αυτη η συζητηση. οποτε μην μου λετε οτι εγω βγαινω εκτος θεματος κτλ

Posted 01 November 2011 - 20:26
Θα μπορουσες λοιπον να πας στο latest chapter discussion να εκφρασεις την αποψη σου για το επομενο arc.
Edited by Kaidou, 01 November 2011 - 20:34.
Posted 01 November 2011 - 20:35
Φιλε stam,ευπροσδεκτο το σχολιο σου" το arc θα ειναι ξενερωτο",αλλα δεν κολλαει σε ενα thread που φτιαχτηκε για latest episode discussion.Αναφερεις ουσιαστικα,οτι το arc δεν θα εχει πολυ σαπενς και δεν αξιζει και πολλα.Αυτο και μονο δεν ξενερωνει μονο εσενα,αλλα και καποιον που δεν διαβαζει το manga,και περιμενει με τεραστια ανιπομονεσια το επομενο arc.
Θα μπορουσες λοιπον να πας στο latest chapter discussion να εκφρασης την αποψη σου για το επομενο arc.
δεν μπορω να πω οτι εχεις αδικο τωρα. εκεινη την στιγμη ξεφυγα οντως αλλα επειδη σχολιαζατε τα posts μου και ειχα να σχολιασω και εγω τα δικα σας. γενικα η ολη συζητηση ηταν εκτος θεματος και δεν θα ελεγα ποτε "το arc μπλα μπλα" αν δεν με προκαλουσατε με τα ενδιαφερον posts σας

edit: επισης ας λιξουμε το θεμα εδω περα και να συνεχισουμε την συζητηση περι του anime

Posted 01 November 2011 - 20:45
πρωτα απ'ολα το "no offence" δεν χρειαζοταν να το βαλεις
δεν ειπες τιποτα κακο
καποιος ειπε "ακομα δεν εχουμε δει τιποτα"
FALSE
πολύ ωραιο επεισόδιο... (και κάτι μου λέει(=ελπίζω, εύχομαι) ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα
)
που το ξέρεις?(για μαχη μιλουσε)
FALSE
και εγω απαντησα "μην περιμενεις να δεις και τιποτα σπουδαιο"
TRUE
(για μαχη και εγω) εστω δεν εχει τιποτα σπουδαιο ακομα.
SPOILER
προφανώς εδώ αναφέρεσαι στο manga, και εδώ είναι topic για το anime
δεν ειπα κανενα σποιλερ για το τι γινεται,
FALSE
αν ήθελες να μιλήσεις για τον ευατό σου τότε να λέγες εγώ προσωπικά δεν ειδα και τίποτα + ότι είναι και spoiler με οποιον τρόπο και να το λέγεςοσο για το ξενερωμα: μιλουσα για τον εαυτο μου
FALSE
την γνωμη μου ειπα ή δεν κανει?

Posted 01 November 2011 - 20:55

Posted 01 November 2011 - 20:59
φαίνεται δεν μπορείς να σβήσεις το φιτίλι που εσύ ο ίδιος άναψες, όσο για το post το έκανα μονο και μονο επειδή προσπάθησες να αλλάξεις και παρερμήνευσις αυτά που είπα, καληνύχταμπραβο που εκατσες να κανεις ολοκληρη αναλυση
φαινεται οτι ή δεν εχεις τι να κανεις ή σου αρεσει να καταστρεφουμε το topic (α' πληθυντικο γιατι και εγω ημουν εκτος θεματος) ή με μισεις! (μαλλον το τελευταιο). συμφωνω ελαχιστα εως καθολου με αυτο το post αλλα δεν εχω χρονο και κυριως ορεξη αυτη τη στιγμη οποτε αστο καλυτερα... επισης παρολο που ειπα "λιγει το θεμα εδω" εσυ θες να συνεχισουμε να "καταστρεφουμε" το topic. καλως..
Posted 01 November 2011 - 21:04
φαίνεται δεν μπορείς να σβήσεις το φιτίλι που εσύ ο ίδιος άναψες, όσο για το post το έκανα μονο και μονο επειδή προσπάθησες να αλλάξεις και παρερμήνευσις αυτά που είπα, καληνύχτα
που εγω ο ιδιος αναψα

καληνυχτα σου

edit: μολις προσεξα οτι σε εσενα ειχα απαντησει. εσυ ειχες πει "κατι μου λεει μπλα μπλα"
δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το προβλημα με εκεινη την απαντηση μου? ή για τα on-off topic που ελεγα υπηρξε προβλημα? τεσπα... τι να πω.. πολυ κοσμο εθιξα σε αυτο το thread

Posted 06 November 2011 - 10:43
η ροζμαλλουσα πολυ γκοθικ πραγμα!

Posted 06 November 2011 - 10:51
Σαν γενικη εικονα,δεν με ενθουσιασε,αλλα ουτε με απογοητευσε.Πρεπει ομως να ομολογησω οτι μου αρεσε πολυ το τελος με την ηχιτικη υποκρουση του WE GO!!!!!!
Και μια γευση απο το επομενο
[media]http://www.youtube.com/watch?v=e9DaYqSmFnU[/media]

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!
Posted 06 November 2011 - 12:00

Ξανα ολοι μαζι...Και με τρελο γελιο!!

9/10
Εδιτ:Χαρηκα πολυ που ξανακουσα επιτελους τα παλια soundtracks,και δεν αρκεστηκαν μονο στο we go...
Posted 06 November 2011 - 12:41

Posted 06 November 2011 - 12:51