Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#3451 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 02 May 2011 - 20:46

ωραιο επεισοδιακι!!!!

παιδες τετοια μηνυματα τα παιρνανε πολλοι αλλοι,δεν ειναι ΑΥΤΑ τα οποια κατα τη γνωμη μου κανουν το one piece το επος που ειναι,αλλα αλλα πολυ πιο σημαντικα(συνωμοσιες με καθοριστικη επιπτωση στη ροη της ιστοριας,η πραγματικη εννοια των ονειρων και γενικοτερα η συγκινηση που ο oda εχει πετυχει να δημιουργει συνεχως)....και το σημαντικοτερο απ'ολα οχι μονο κραταει αμειωτο το ενδιαφερον αλλα οσο παει γινεται ολο και πιο γ@μ@το!!!!!!!

ps δεν μπορω να καταλαβω πως μου βγηκε ξαφνικα αυτος ο optardismος :P

#3452 Sanji-kun

Sanji-kun

Nami-swan

• Members
  • 23 posts

Posted 02 May 2011 - 22:53

τελικα μου αρεσει το νεο οπενινγκ :-)

το κακό με το one piece είναι ότι άμα φτάσεις τα on going επεισόδια είναι μέγα λάθος να βλέπεις ένα ένα κάθε βδομάδα ... είναι καλύτερο να το άφησεις και να δεις ολόκληρο το arc αλλίως χάνεις όλη την ουσία, τη συγκίνηση κτλπ ... αν πχ φτάσει στο peek η συγκίνηση μετά το να περιμένεις μια βδομάδα στο έχει χαλάσει ... :sigh2::if:

#3453 sledgehammer_999

sledgehammer_999

Anime Newbie

• Members
  • 57 posts

Posted 05 May 2011 - 21:56

Και έλεγα τι μου θυμίζει η φωνή του Sabo...
Είναι η ίδια seiyu με το Naruto->http://en.wikipedia.org/wiki/Junko_Takeuchi

#3454 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 05 May 2011 - 23:29

Θα μπορούσες να είχες γλυτώσει τον κόπο να ψάχνεις αν είχες διαβάσει μια δυο σελίδες πριν , έχει αναφερθεί ξανά :D
Posted Image

#3455 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 05 May 2011 - 23:41

Αν και είχα μείνει 4-5 επεισόδια πίσω , είδα και το 496. Με το που άκουσα τη φωνή του Sabo (i was like...wtf is Naruto doing here?) :P

Μπορώ να πω ότι ακολουθεί πιστά το manga με ελάχιστες διαφορές. Επειδή έχω διαβάσει το manga το βλέπω και ψιλοβαριέμαι, καθώς περιμένω
Spoiler:
(δεν μπορώ να πω...ότι βλέπετε από το Opening).

Tiger-stock-blog-header.jpg

#3456 sledgehammer_999

sledgehammer_999

Anime Newbie

• Members
  • 57 posts

Posted 07 May 2011 - 14:44

Θα μπορούσες να είχες γλυτώσει τον κόπο να ψάχνεις αν είχες διαβάσει μια δυο σελίδες πριν , έχει αναφερθεί ξανά :D

χαχαχα έχεις δίκιο. Η αλήθεια είναι ότι έκανα ένα γρήγορο σκανάρισμα των προηγούμενων σελίδων πριν ποστάρω αλλά δεν το πρόσεξα.

#3457 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 08 May 2011 - 04:16

κακως βλεπετε ναρουτο! :P

το τελευταιο επισοδειο (497) ηταν φιλλερακι ετσι?

Edited by Daz, 08 May 2011 - 06:30.

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#3458 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 08 May 2011 - 11:34

Δεν ξέρω αν ήταν φίλλερ η όχι πάντος καιρό είχα να ρίξω τέτοιο γέλιο με το One Piece. Τέλειο επισόδειο!

#3459 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,006 posts

Posted 08 May 2011 - 14:18

full filler. αλλα πολυ ωραιο επεισοδιο.....!

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#3460 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 08 May 2011 - 14:27

πολυ γελιο το σημερινο! Γελασα εκει με την τουμπα του Garp αλλα και με ολο το σκηνικο που εγινε με αυτον. Επισης πολυ πετυχημενο ηταν εκει που ειπε ο Ace να βαλουν παγιδες και ο Sabo συμφωνησε και αμεσως μετα εδειξε το θυμα(dadan):kakaka:

2po6sfa_jpg.gif

#3461 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 posts

Posted 08 May 2011 - 15:42

Από τα πολύ ευχάριστα επεισόδια του One Piece μ'ένα λίαν νοσταλγικό κλίμα.
Posted Image

#3462 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 08 May 2011 - 16:04

Τι να πω.Συλλεκτικο επεισοδιο με πολυ γελιο,σου κρατουσε τη προσοχη καθε λεπτο.Εβαλε και το αγαπημενο μου soundtrack οταν φανταζοντουσαν τη πειρατικη τους ζωη.Respect.>:respect:<.

image.jpg

#3463 Brook The Pirate King

Brook The Pirate King

Gomu Ningen

• Members
  • 190 posts

Posted 08 May 2011 - 16:22

Xαxα!!! Οι παγίδες ήταν όλα τα λεφτά!!! Ακόμα και ένας έμπειρο στέλεχος των Marines την πάτησε (ναι, για τον Garp μιλάω)!!!:hihi2:

Επίσης, δεν ξέρω αν ήταν φίλερ ή κανονικό, αλλά εμένα μου άρεσε! Eκεί που τα παιδιά φανταζόντουσαν πως ήταν πειρατές και πολεμούσαν, συκγηνήθηκα τόσο με την παιδική τους φαντασία!:blingeye2: Αυτό είναι το One Piece και σ' όποιον αρέσει!

Επίσης, έχουν πάρει σβάρνα στο άνιμε γνωστούς ηθοποιούς για διάφορες φωνές. Εκτός από τη φωνή του Sabo που είναι του Naruto, ας μην ξεχνάμε και του Marco που είναι Ichigo!!!
Posted Image

#3464 Portgas D. Spark

Portgas D. Spark

''ThiS WaR iS MinE''

• Members
  • 152 posts

Posted 08 May 2011 - 16:26

χαχαχα...οντως...εκει που επεσε ο Garp ελιωσααααα!!!! :P

Για τα τελευταια επιδοδεια δεν εχω να πω και πολλα...εμενα μου αρεσουν πολυ!!
Ειναι πολυ ευχαριστα...και εχουν πολυ γελιο...

Το μονο που θελω να πω..το 14ο Opening ειναι........ <3 <3 <3
Καθε μα καθε μερα το βλεπω πανω απο 15 φορες και το ακουω πανω απο 30 :P

Ααααχ καιρο ειχα να ποσταρω :P

Posted Image

#3465 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 08 May 2011 - 17:33

Το 90% του επεισοδειου ηταν filler xD
Anyway παρα πολυ καλο filler. Gotta love chibis <3
Ειδικα η σκηνη που ειναι πειρατες ηταν κορυφη.

Dadan is a tsun-tsundere.

2bbd14fc.jpg