Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2008 - 03:23
οι ΙΝΠ το γα***** πια ακομα στο 364.... το 366 εχει βγει 2 μερες και κανενας δν το εχει
παλια με το που εβγεναι μεχρι το πρωι το ειχες μεχρι κα σε μεγκαπλοαντ
δλδ τωρα καταλαβα την αξεια της Dattebayo...
Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2008 - 09:58
Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2008 - 12:52
Οπότε μπορούμε να δούμε το 366 κανονικά!
Το μόνο που δεν έχει μεταφραστεί είναι το opening και τα λόγια που ακούγονται κάθε φορά στην αρχή!
EDIT:Sorry παιδιά αλλά τώρα είδα πως η μετάφραση είναι πολλύ crappy!Δεν βγάζεις νόημα!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ichigo13: 19 Αύγουστος 2008 - 15:50
Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2008 - 16:10

I would like for a pet...
Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2008 - 23:26
/facepalm...

Το κακό με τα επισόδεια είναι οτι σε σχέση με το manga προσθέτουν πράγματα στην πλοκή για να γεμίσουν το επισόδειο και με αποτέλεσμα να αλλιώνεται

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από attsifte D: 19 Αύγουστος 2008 - 23:45
"The more you know yourself the less things upset you"
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2008 - 00:29
δλδ τωρα καταλαβα την αξεια της Dattebayo...
Αυτο που το πας να παρακαλαμε τους [DB] να πιασουνε το Op:fromabove:
btw για τους archive maniacs οι [K-F] βγαλανε το 253:wooi2:
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2008 - 12:20
Και τα 3 τελευταία επεισόδια ήταν πολύ καλά με ιδιαίτερη έμφαση στα τελευταία λεπτά κάθε επεισοδίου που υπήρχε απογείωση.
Ιδιαίτερα το τέλος του 364 και του 366 ήταν κ@#$%α (sorry για την έκφραση, αλλά μόλις είδα το 366 και είμαι σε έκσταση)...
Το animation ήταν γενικά καλό ενώ σε κάποια σημεία πολύ καλό. ΤΟ 367 αναμένεται να είναι divine (και σε animation), αν και ο σχεδιασμός του Zoro (στο preview) μου φάνηκε κάπως...
Δυστυχώς όπως λέτε το τραβάνε κάθε επεισόδιο για να πιάσει 1 chapter μόνο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι βαρετά τα filler κομμάτια (ούτε πιστεύω ότι αλλοιώνουν την αίσθηση ή την ιδέα). Το μόνο βαρετό σημείο είναι το συνεχές κυνηγητό Luffy-Doppelman, αλλά αυτό θα τελειώσει σύντομα, αφού (λογικά) θα μπει και ο Luffy στην μάχη.
Για τα μεταφραστικά:
Ακόμα δεν έχω ελέγξει τους Nakama-fs από την 9η ταινία αλλά και αυτοί είναι 2 επεισόδια πίσω. Αν προλάβουν και τα βγάλουν νωρίς τότε μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα ακόμα κάπως γρήγορο group.
Όπως προείπατε η μετάφραση του Cyberfreak είναι για τα μπάζα.
Είμαι 99% πεπεισμένος ότι έγινε με online μετάφραση (το 1% είναι να μην ξέρει αγγλικά ή να είναι αγγλόφωνος αλλά να μην έχει πάει δημοτικό).
Και στέρηση να πάθετε ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟ. Δείτε το raw (όπως έκανα εγω από την μέση και έπειτα). Σίγουρα θα καταλάβετε πιο πολλά.
Edit: Μπέρδεψα τα μπούτια μου. Αν κατεβάσετε το 66% finish (σημερινό) script, θα καταλάβετε πάρα πολλά. Βρήκα την μετάφραση αρκετά καλή (μέχρι την μέση που το ξαναείδα). Κατεβάστε αυτό το script, όσοι το είδατε με το πρώτο, γιατί είναι η μέρα με την νύχτα (τζάμπα έβγαλα την χολή μου).
Δυστυχώς στο animecrazy.net έχουν ανεβάσει encode με την δική του μετάφραση. Θυμάμαι το 363 από animecrazy είχε βγει γρήγορα και με πολύ καλή (για την ταχύτητά της) μετάφραση.
Οι INP έχουν μια στασιμότητα λόγω καλοκαιριού. Πιστεύω ότι θα επανέλθουν από Σεπτέμβρη.
Απ' ότι φαίνεται και η ταινία προχωράει εξίσου αργά με τα eps (αν δεν κάνω λάθος είναι σε timing στάδιο εδώ και 1 εβδομάδα).
Συστήνεται υπομονή και άλλα anime...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από RiDeLub: 20 Αύγουστος 2008 - 13:03
Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2008 - 19:07

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2008 - 23:01
Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2008 - 23:07
ρε παιδια μηπως ξερετε αν εχει βγει το 366 με subs?????
Δεν έχει βγει το encoded video αλλά οι cyberfreaks έχουν βγάλει το script του 366, οπότε αν κατεβάσεις το RAW και το script εισαί ΟΚ!
Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2008 - 03:05
Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2008 - 04:07
Λοιπόν είδα το 367 και μπορώ να πω πως ήταν καό επισόδειο,όμως το σημαντικότερο κομμάτι ήταν το τέλος του επισοδείου γιατί
Spoiler: προσοχή για όσους θέλουν να δουν το επισόδειο πρώτα και δεν έχουν διαβάσσει το mangaΚατα 'άλλα μπαίνουμε σιγά-σιγά στην τελική ευθεία του thriller bark
Πωωωω δεν ξερεις ποσο καιρο περιμενα αυτη την στιγμη για να τον ακουσω!!
Παραξενοι χαρακτηρες οπως ο Moria,o Hogback,o Jigoroh και ο Denguin δεν με προσελκυσαν ποτε απο εμφανιση,ενω ο Kuma,αν και παραξενος κι αυτος,ολος μυστηριοδως εχει μια παραξενη αυρα που μ'αρεσει αρκετα και θελω πολυ να ακουσω την φωνη του...αντε να το δουμε subbed;)
Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2008 - 08:30
οχι ρε γαμωτο!!
Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2008 - 10:57