Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#2086 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2010 - 09:28

Πού και πού... Αλλά δεν θέλω να μου χαλάσει την αγωνία, γι' αυτό συνήθως διαβάζω αφού πρώτα δω το αντίστοιχο επεισόδιο...!

στα επομενα τσαπτερ ...γιατι μυριζομαι φιλλερ you will shit bricks !
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#2087 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2010 - 16:49

Έριξα μια ματιά στο νέο επεισόδιο και με ψιλοχάλασε το censoring αλλά φαίνεται από τα καλύτερα..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2088 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2010 - 18:27

οντως..η τελευταια σκηνη με τον μρ2 θα επρεπε να εχει περισσοτερο αιμα... το σχεδιο ομως παραμενει σε υψηλα επιπεδα...

2bbd14fc.jpg

#2089 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2010 - 12:22

Τα comments σε αυτό το thread μειώθηκαν αισθητά τελευταία βλέπω, προφανώς πολύ λίγοι fans που δεν διαβάζουν το manga επιβίωσαν. :P

Ήθελα μόνο να σχολιάσω την μάχη στο 436 Mr.2-Hannyabal, είχε πολύ φάση, εκεί που προσπαθούσε να τον πετύχει και ο Bon-chan έκανε Un! Deux! Trois! για να αποφύγει. :P Το σχέδιο παραμένει καλό ευτυχώς (ελπίζω να μην επαναληφθεί ποτέ αυτό του Shabondy) και άντε να δούμε πως θα σωθεί ο Luffy τώρα (στο επόμενο θα μάθουμε και ποιος είναι αυτός ο Ivankov :rolleyes:).

Επίσης, δεν λέω ωραίο το Impel Down και πάω πολύ το σύστημα με τα διαφορετικά επίπεδα, αλλά τελευταία αρχίζει και μου θυμίζει Thriller Bark η όλη φάση/σκοτεινιά (εντάξει καλύτερο σαν σύνολο εννοείται), this is hell... να δω πότε θα γυρίσουμε στα πολύχρωμα νησάκια που βλέπαμε τόσον καιρό.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 13 Φεβρουάριος 2010 - 12:29

#2090 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2010 - 12:36

Επίσης, δεν λέω ωραίο το Impel Down και πάω πολύ το σύστημα με τα διαφορετικά επίπεδα, αλλά τελευταία αρχίζει και μου θυμίζει Thriller Bark η όλη φάση/σκοτεινιά (εντάξει καλύτερο σαν σύνολο εννοείται), this is hell... να δω πότε θα γυρίσουμε στα πολύχρωμα νησάκια που βλέπαμε τόσον καιρό.

χαχα οντως..και εμενα μ αρεσουν αυτα τα πολυχρωμα νησακια και τον λουφυ να ειναι στο καραβι να τον φυσαει ο αερας,αυτος να κραταει το καπελο και να εχει μια ωραια λιακαδα...
δυστηχως ομως εχουμε ακομα καιρο μεχρι να τα δουμε =/

2bbd14fc.jpg

#2091 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2010 - 23:03

χαχα οντως..και εμενα μ αρεσουν αυτα τα πολυχρωμα νησακια και τον λουφυ να ειναι στο καραβι να τον φυσαει ο αερας,αυτος να κραταει το καπελο και να εχει μια ωραια λιακαδα...
δυστηχως ομως εχουμε ακομα καιρο μεχρι να τα δουμε =/

Νομίζω το καιρός δεν θα καλύψει το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για να δούμε τέτοια επεισόδια :uhh:
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#2092 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2010 - 13:25

Εμενα δεν με χαλαει παντως και το thriller bark που ηταν πολυ σκοτεινο ηταν απο τα αγαπημενα μου arc το ιδιο και το impel down

Οσο αναφορα το καινουργιο επεισοδιο ηταν πολυ καλο μου αρεσε πολυ το team work Buggy με mr3 .ΕΠισης ειδαμε και Inazuma και τον θρυλικο Iva που βεβαια δεν φαινεται οπτικα τουλαχιστον τοσο θρυλικος

#2093 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2010 - 13:37

χαχαχα ωραιο ep, ο ivankov δεν θυμιζει ζαχαρατο ? :P

#2094 ChopperFan93

ChopperFan93

Anime Amateur

• Members
  • 122 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2010 - 13:49

ΧΑΧΑΧΑ Indeed!!! Μονο που "φωναζει" πιο πολυ!
Τεσ πα σ αυτο το episode εριξα πολυ γελιο εκει π ο Bon παριστανε (επιτυχως μπορω να πω) την Nami!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2095 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2010 - 13:52

Απογοητευτηα επειδη η ο ιβα δεν εχει την προφορα που εχει στο μανγκα με το V >.> κριμα!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2096 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2010 - 14:53

Τα comments σε αυτό το thread μειώθηκαν αισθητά τελευταία βλέπω, προφανώς πολύ λίγοι fans που δεν διαβάζουν το manga επιβίωσαν. :P

Είδες εξαφανίστηκα κ εξαφανίστηκαν κ τα spamming posts μου!:hahaha:
Το μόνο που θα πω είναι ότι τελικώς όλη αυτή η αναμονή μέχρι να φτάσει στο Level 5 αξίζει.Αν είναι να μας αποζημιώνουν με τέτοιες επικές μάχες κ τέτοιο γέλιο, δεν με νοιάζει κ να καλοκαιριάσουμε!

P.S. <3 Hannyabal κ Bon Clay...Ιδίως ο πρώτος από σχετικά αδιάφορος μου κίνησε απίστευτα το ενδιαφέρον στα τελευταία επεισόδια.Οι χαρακτήρες εξελίσσονται σε υπερβολικό βαθμό, εύγε!

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#2097 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2010 - 17:17

Απογοητευτηα επειδη η ο ιβα δεν εχει την προφορα που εχει στο μανγκα με το V >.> κριμα!

τι???δεν το προσεξα!κριμα γιατι ειχε πλακα στο μανγκα η προφορα του...
:mador2:f*ing toei:mador2:μια το gay opening και τωρα αυτο!:mador2:

#2098 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2010 - 20:32

Να πω την αληθεια τον Ivan τον περιμενα λιιιγο διαφορετικο:OMG3:Κατα τα αλλα το ID arc ειναι εξαιρετικο μεχρι τωρα αν και ειμαστε ακομα στην αρχη.Δεν μπορω να περιμενω για τη συνεχεια:blingeye2:

#2099 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2010 - 13:53

το Ιμπελ Νταουν αρκ ειναι στη μεση , σε 20 επς θα χει τελειωσει......

#2100 myle

myle

Anime Fan

• Members
  • 144 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2010 - 18:58

Πολύ γέλιο το επεισόδιο!

...Ποστάρω κυρίως για να φανεί ότι υπάρχουν ακόμα άτομα που βλέπουν το anime και δεν διαβάζουν το manga, αν και μπορώ να πω ότι η σειρά έχει κρατήσει ήδη πολύυυυυυ καιρό για να αντέξει κάποιος να φθάσει μέχρι εδώ.
This is my way of the ninja.