Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 11 May 2009 - 10:00

"If I surrender my power to you, then there was no point in me being a man..."
Posted 11 May 2009 - 13:11
Απλες φρασεις που φανερωνουν ποσο ψαγμενοι ειναι οι χαρακτηρες και ειδικοτερα ο luffy, o oποιος βασιμενος στην απλοτητα του χαρακτηρα του εχει πεταξει πολλες ομορφες ατακες κατα καιρους, οπως η παραπανω.
Posted 11 May 2009 - 13:26
Posted 11 May 2009 - 13:37

Posted 11 May 2009 - 14:57
Η εισοδος του Kizaru απιστευτη, απο τις καλυτερες που εχω δει.
Η φραση που λεει ο sgouver φαινεται να θυμισε και στον Rayleigh τον Rogers - αυτη την εντυπωση μου εδωσε.
Και τωρα... δραση!
Posted 11 May 2009 - 15:55
Ο kizaru εντομεταξυ, τεραστιος ειναι.
Posted 11 May 2009 - 18:55

Edited by ThePirateHunter, 12 May 2009 - 11:02.
Posted 11 May 2009 - 21:09
Επιτελους Kizaru:wooi2:.Ανφιβαλλω αν θα μπορουσαν να σκεφτουν μια πιο cool εισοδο
Το εχω αναφερει και στο παρελθον αλλα κατα πασα πιθανοτητα αυτο το κολπο ειναι εμπνευσμενο απο το dragoball και τον χαρακτηρα tao-bi-bi (ταξιδευε πετοντας στον αερα ενα κομματι ξυλο) , ο oda ειχε δηλωση σε συνεντευξη του με τον toriyama το ποσο ευρηματικο του ειχε φανει οταν το ειχε πρωτοδει.
Posted 11 May 2009 - 21:21

Posted 11 May 2009 - 21:28
οντως απο το preview του 401 φαινεται πως θα γινει "party" οσον αφορα το animation.Στο επόμενο επεισόδιο περιμένετε ένα απο τα καλύτερα animation animation supervisor 401 = Katsumi Ishizuka (A)foto απο ένα απο τα επεισοδια που είναι supervisor
Spoiler::wooi2:
αλλα και παλι δεν θα φτανει την ποιοτητα του επισοδειου zoro vs kuma.
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Posted 11 May 2009 - 21:33

Posted 11 May 2009 - 22:10
Δεν θα ξεχάσω την φάτσα του Luffy όταν έμαθε ότι κ ο Shanks ήταν στο πλήρωμα του Pirate King

Δεν με χάλασε που δεν έδειξε τους άλλους τους τρελάρες Law & Kidd, το story του Roger με αποζημίωσε κ με το παραπάνω!
Let's go back in action ppl!

Posted 12 May 2009 - 02:18

Epic επεισοδιάκι το 400, τα σπασε ξανά!
Να προσθέσω και κάτι που με είχε χαλάσει στα προηγούμενα eps και είχα ξεχάσει να αναφέρω... το animation.

Ειδικά εκεί στην μάχη των καπετάνιων ο Law έχασε πολύ από την coolness του λόγω animation imo...

Στο 400 πάλι, αν εξαιρέσουμε μια σκηνή:

Πέραν αυτού, το επεισόδιο αυτό ήταν και η ζωντανή απόδειξη ότι δεν είναι μόνο η δράση που φτιάχνει το OP... 20 λεπτά χωρίς καθόλου δράση και ήμουν συνεχώς κολλημένος στην οθόνη.
Πολύ ωραία η ιστορία του Roger, αν και είχα ήδη υποψιαστεί ότι παραδόθηκε μόνος του, σιγά μην τον έπιαναν ποτέ αλλιώς

"Yo. When do you think people die?
When their heart is pierced by the bullet of a pistol? No.
When they are ravaged by an incurable disease? No.
When they drink a soup made from a poisonous mushroom!? No!
People die....when they are forgotten."
... κάθε άλλο παρά ξεχάστηκε το ονομά του... σε αντίθεση με αυτό που θα 'χε γίνει αν είχε αφήσει την αρρώστια να τον σκοτώσει!
Τέλος, η είσοδος του Kizaru ήταν απίστευτα θεαματική indeed... να δούμε πως θα αντέξουν οι Supernovas και οι δικοί μας σε αυτό το survival game λοιπόν! Bring It!

Posted 12 May 2009 - 07:09

When their heart is pierced by the bullet of a pistol? No.
When they are ravaged by an incurable disease? No.
When they drink a soup made from a poisonous mushroom!? No!
People die....when they are forgotten. THIS HAS TRULY BEEN A WONDERFUL LIFE!!!"
-Dr.Hiluluk

Posted 12 May 2009 - 08:41
Σε κανενα αλλο shounen δεν μπορεις να διακρινεις τετοιες ιδεες που βαζει ο οντα στους χαρακτηρες του και ιδιαιτερα στον luffy-ο οποιος παροτι φαινεται simple minded εκφραζει μεσα απο τις πραξεις του και τον χαρακτηρα του ενα μεγαλο περιπετειωδη και ολιγον "οραματιστη" ας μου επιτρεπει αυτη η εκραφη πειρατη.
Σχετικα με τα τεκτενομενα στο επεισοδιο 400 ηταν ενα επεισοδιο που απο πλευρας δρασης ειδαμε λιγα πραγματα αφου το γενικο επεισοδιο ηταν στημενο ωστε να μα8ουμε γενικοτερα το παρελ8ον του 1 pirate king και γενικοτερα τους λογους που οδηγησαν τον ιδιο και το πληρωμα του να διαλυ8ει.Σε αυτο το σημειο ειναι καλο να τονισω οτι ποτε ο gold d roger δεν νικη8ηκε απο καποιον αλλα απο κατι ανιατο τουλαχιστον για εκεινη την εποχη.Ο τυπας παλεψε με την αρρωστια για 3 χρονια πριν δει οτι δεν υπηρχε σωτηρια και για αυτο προτιμησε να παραδο8ει στην κυβερνηση και να φυγει με 1 μεγαλο μπαμ παρα να πε8ανει σιωπηλα μεσα στο νεο κοσμο
Αν και τονιστηκε παρα πολυ στα προηγουμενα ποστ 8ελω να βαλω και εγω την αποψη μου στην φραση που ειπε-Ι wont die Partner.Απλα

Και τωρα λοιπον αρχιζουν τα ματσουκια