Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Posted 01 April 2009 - 15:33
Posted 01 April 2009 - 15:52
Κι ας έχει λίγες μέρες που βγήκε,το thread πρόοριζεται για συζήτηση έως και το τελευταίο επεισόδιο της σειράς,άρα θεωρήτικα δεν χρειάζονται spoilers εκτός κι αν το θέλει ο χρήστης.
/mod mode :b
Σχετικά με τον Rayleigh να προσθέσω μόνο ότι την φωνή την δίνει ο Keiichi Sonobe,γνωστός κυρίως από την προηγούμενη δουλεία του στην σειρά ως Igaram στην Arabasta,καθώς και διαφόρων άλλων.
Edited by Zoro, 01 April 2009 - 16:02.
Posted 01 April 2009 - 19:19
Άν και εμφανίστηκε ως φυλακισμένος πιστεύω πως κάτι ψάχνει εκεί στην φυλακή λόγω του ότι αφου έχει πολύ δύναμη θα μπορούσε να φύγει οποτε θέλει
Θεωρητικά είναι ανίσχυρος στη φυλακή μην ξεχνάς οι χειροπέδες και τα κάγκελα είναι φτιαγμένα απο το ειδικό υλικό που αφαιρεί τις δυνάμεις των devil fruit users.
Posted 01 April 2009 - 19:41
Μισό μισό,για ποιόν λέμε τώρα;Θεωρητικά είναι ανίσχυρος στη φυλακή μην ξεχνάς οι χειροπέδες και τα κάγκελα είναι φτιαγμένα απο το ειδικό υλικό που αφαιρεί τις δυνάμεις των devil fruit users.
Εγώ κατάλαβα ότι ο olesos αναφερόταν στον Rayleigh,για το τέλος από το 394.
(γιατί κάτι πήρε το αφτί μου για τον Crocodile,αλλά είναι manga spoilers,όχι για εδώ επομένως)
Αν λοιπόν όντως μιλάμε για τον Rayleigh,ποιός είπε ότι είναι Devil Fruit user?
As far as we know μόνο το Haki ξέρει να χρησιμοποιεί και έχει πολύ ισχυρό,το οποίο είναι όπως εκείνο το κόλπο που έκαναν ο Shanks στο 1ο επεισόδιο με το Sea King και ο Luffy στο επεισόδιο με τον Duval και τον βίσονά του.
Η φιλοδοξία που έχει κάποιος δηλαδή,όσο πιο ισχυρή είναι τόσο πιο δυνατό τον κάνει.
Το Haki είναι μια προβολή αυτής της φιλοδοξίας(απ'όσο κατάλαβα εγώ τουλάχιστον).
Άρα θεωρητικά,εκτός κι αν μας πετάξουν κάτι που δεν ξέρουμε,μπορεί να "την κάνει" από την φυλακή όποτε θέλει(άλλωστε δεν μου φάνηκαν πολύ experts οι Slave Traders στο να κρατάνε άτομα,δεν μιλάμε για ειδική φυλακή).
Σημείωση:Η όλη κουβέντα περι Haki δεν πιστεύω αποτελεί spoiler πια,μιας και αυτή ήταν η 3η φορά που την παρατηρούμε στο anime,άρα μπορούμε να προχωράμε άνετα σε υποθέσεις γύρω απ'αυτήν.
Edited by Zoro, 01 April 2009 - 22:11.
Posted 01 April 2009 - 19:44
Posted 01 April 2009 - 22:00

Posted 01 April 2009 - 22:08
Posted 01 April 2009 - 22:18
Καλά το ότι χρησιμοποιούν Haki δεν αναιρεί ότι μπορεί να έχουν φάει και devil fruit,μην ξεχνάμε και τον Luffy.το ειπε και ο γιγαντας στο επεισοδιο,ο γερος μονο πεζει.Το σιγουρο ειναι οτι δεν προκειτε για devil fruit user εφοσων μπορει και ο shanks να κανει το haki

Απλά είναι τόσο δυνατοί από μόνοι τους,τύποι όπως οι Rayleigh,Roger,Whitebeard και Shanks,που imo τα σνομπάρουν.
Άλλα δεν αποκλείεται να έχει ικανότητα κανένας τους όμως,έτσι και ο Rayleigh.
Posted 01 April 2009 - 23:13

Posted 05 April 2009 - 03:53
[media]http://www.youtube.com/watch?v=G7eEsSY6dPU&feature=player_embedded[/media]
Εντυπώσεις:
Πολύ καλό κατ'εμέ, αρχικά μου θυμίσε απελπιστηκά πολύ το προηγούμενο, με το Sunny και το πλήρωμα πάνω καθώς γράφει One Piece, αλλά σιγά σιγά έφτιαξε κατά πολύ.
Ειδικά ένα spoiler σκηνικό που έδειξαν στην αρχή με τον Kuma με άφησε με το στόμα ανοιχτό σχετικά με το τι μας περιμένει πιο κει, αλλά δεν περιορίστηκε σε αυτό, προς το τέλος έδειξε και αρκετά γεγονότα που θα ακολουθήσουν.
Συνολικά δεν με χάλασε αυτό, μιας και όπως είπαν οι ACFS "ανοίγει την όρεξη".

Ρυθμός μέτριος στην αρχή, αλλά φτιάχνει κατά πολύ σαν συνεχίσει.
Share the World, πέρναει την βάση για μενα και θα το ακούω ευχάριστα για πολύ καιρό πια.

Άντε να δούμε και το 395. :b
Posted 05 April 2009 - 06:35
Γενικοτερα για οσους δεν διαβαζουν το μανγκα το ιντρο περιεχει αρκετα σποιλερς κυριως απο τη μεση και μετα οπου βλεπουμε καποιους χαρακτηρες και στιγμες που ειναι ακομα μακρια απο το ανιμε.Παντως γενικα ειναι κατι το τελειως διαφορετικο για μενα τουλαχιστον και σιγουρα σηματοδοτει ενα πολυ καλο αρκ
Posted 05 April 2009 - 10:35
Τί να πρωτοσχολιάσω?Χμμ...Οκ ομολογώ ότι μου σηκώθηκε η τρίχα με την σκηνή Luffy κ Ace κ στην μέση το χαρτάκι που καίγεται, αγαπάμε Ace κ μας λείπει ο άτιμος.Ελπίζω σε αυτό το arc να δείξει τίποτα για το παλικάρι μας...
Όπως ανέφερε κ ο Zoro - chin το opening περιέχει πολλά spoiler οπότε δεν θα ρωτήσω ποια ήταν αυτή η γυναίκα (με τα άσχημα σκουλαρίκια...) την οποία κοίταζε ο Luffy...
Κ τέλος...ο Luffy να κάνει surfing με σαμπρέλα...OMG!

Posted 05 April 2009 - 12:02
Posted 05 April 2009 - 12:18
κλεινει 10 χρονια το ορ..

Posted 05 April 2009 - 12:30