Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#976 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2009 - 19:21

Τι ξέρουμε για αυτο το αρκ??? Εννοω απο πλευράς επισοδίων?? Πόσο θα τραβήξει και αν τελικά θα έχουμε νεο μέλος??? Η αρχή πάντως ηταν εξαιρετική!!!!!!!

αν η αρχη ηταν εξαιρετικη , θα βρεις την συνεχεια εξαιρετικοτατη χ 100
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#977 crais

crais

the 5th cylon!

• Members
  • 256 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2009 - 14:58

βγήκε και subbed version απο ACSF http://www.mininova.org/get/2358497
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#978 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2009 - 15:02

Πολύ καλό όπως αναμενόταν
Kidd : Dont stare at me you disgusting bastard :chigau:
Έρχεται και ο coating guy :congrats:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 09 Μάρτιος 2009 - 15:24

#979 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2009 - 15:16

Kαι σε
direct download
το 392.Eίναι η προηγούμενη έκδοση που έδωσε σε torrent ο crais.Το επεισοδιάκι πολύ ωραίο
Spoiler:

#980 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2009 - 16:12

Αυτό το επεισόδιο έλεγε: ''Ετοιμαστείτε να δείτε ότι θα γίνει της κολάσεως σε αυτό το arc!''
Το επόμενο μου φαίνεται ότι θα είναι λίγο βαρετό σε σχέση με αυτό, αλλά πρέπει να υπάρχουν και κάποια μεταβατικά επεισόδια πριν...την καταιγίδα!!!
Αυτή η τύπισσα captain, θα κάνει μονομαχία με τον Luffy...στο φαγητό!!!:hehe:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#981 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2009 - 23:42

Επιτέλους είδαμε και νέα πρόσωπα...!!! Καλή η φάση με τους supernovas ωστε να δουμε που κυμαίνεται πλέον το πλήρωμα συγκριτικά με άλλα...

Δεν έχω ιδέα πως εξελίσεται το αρκ αλλα υποθέτω ότι σίγουρα θα δουμε και κάποιο κορυφαίο στέλεχος των marines στο παιχνιδι..

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#982 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2009 - 12:00

Mεχ μετα απο αρκετη απουσια επιστρεφουμε ξανα στα πατρια νερα του οπ.Γενικα μεχρι στιγμης το shabondy τα σπαει ειδικα τωρα στα αρχικα γτ αυτο ελπιζω να πωρω8ω ακομα περισσοτερο με τα γεγονοτα που 8α ακολου8ησουν.Αναφορικα με τα τωρινα επεισοδια βλεπουμε οτι γενικα οτι ο νεος κοσμος αποτελει τον πο8ο ολων των rookies και δεν σταματανε με τπ(ευτυχως για εμας).Παραλληλα ο οντα μας δειχνει και πολυ γαματα πραγματα με την λογικη οτι κα8ε τι ωραιο δεν σημαινει οτι ειναι και καλο βλεποντας την τυραννια που υπαρχει στο νησι με τους απογονους των 1ων βασιλιαδων να εχουν κανει το μερος το δικο τους τσιφλικι και ο ρατσισμος να ειναι κα8ημερινο φαινομενο.Πραγματικα απο τις κορυφαιες στιγμες του οντα και τα καλυτερα ερχονται:gotit:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#983 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2009 - 14:40

Είδα και εγώ το επεισόδιο :nod:God like 11 supernovas περιμένουμε σε αυτο το ark να γίνει και το πανυγήρι:hahaha:
Kidd : Dont stare at me you disgusting bastard +10000000
Επίσης Ξεχωρίζω Kidd,Drake,Law εκτός από τους δικούς μας δύο +10000000

MbcN7u5.png

#984 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2009 - 15:33

Θέλω πάντως πως 8α αποδόσουν τον Rayleigh!Θεωρώ πως είναι από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες στο one piece μεχρι τώρα!Αλλώστε όπως ειπώθηκε είναι και από τους δυνατότερους σ'όλο τον κόσμο του one piece!Δεν ξέρω κιόλας, γνωρίζουμε ποιός θα κάνει την φωνή του?

Α..επίσης δεν ξέρω αλλά μήπως κάνανε edit το "δάχτυλο" που έκανε ο Law σε κάποιον ή δεν το έχει δείξει αυτό ακόμα....-_- δεν θυμάμαι

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ichigo13: 10 Μάρτιος 2009 - 15:40

Δημοσιευμένη  εικόνα

#985 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2009 - 16:17

ειδα και εγω το επεισοδιο και ηταν πολυ πολυ ωραιο,μου αρεσε παρα πολυ η inrtoduction of the characters και......Kidd και Law FTW!!!!!!

#986 Geo Kouk

Geo Kouk

Paladin

• Members
  • 89 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2009 - 17:20

To επεισόδιο ήταν παρα πολύ καλό και εξυπηρέτησε το σκοπό του, δηλαδή να μας πορώσει για το τρέχον arc, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!
Δεν το περίμενα με τίποτα οταν άκουσα στο προηγούμενο επεισόδιο για τους supernova οτι θα ήταν μέσα σε αυτούς ο Luffy και ο Zoro!! Προβλέπεται πανικός και το arc φαίνεται τρελά υποσχόμενο!!
Αντε θα έχουμε απίστευτες μάχες...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Going Merry

#987 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2009 - 17:43

ειδα το 392 και εχω να ενθουσιαστω ετσι απο το enies lobby arc.:burningbe3:
ολοι/ες ειναι τρελα μουτσουνια.
αλλα ξεχωρισα τον pirate kid οχι λογω bounty αλλα ποζας.:8):

#988 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2009 - 17:51

οντως σχεδον ολοι εχουν ενθουσιαστη με τον kidd γιατι λογο του bunty του αλλα και αλους λογους οπως η dinamic entry του σπαζοντας τον τοιχο:nanana:
ορηστε μια photo του

Spoiler:

#989 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2009 - 21:53

:wooi2: Sugeeee επεισόδιο!

Κρατάω μικρό καλάθι για το τί θα ακολουθήσει αλλά προβλέπω να γίνεται ΧΑΜΟΣ!Όλοι τους οι supernovas είναι ένας κ ένας κ ομολογώ πως δεν περίμενα να δω κ γω Luffy και Ζoro μέσα σ'αυτούς.Εύγε τα παλικάρια μας!
Προσωπικά ξεχώρισα την τύπισσα που...καταβρόχθιζε τα πάντα!
Αναμένουμε λοιπόν να δούμε...

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#990 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2009 - 13:54

Βασικά όλοι φαινονται δυνατοί αλλα εγω πιστευω στον zoro και luffy yeah:stubborn:
Μια pic απο yibis
Spoiler:

MbcN7u5.png