Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#916 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2009 - 15:06

Τον Λουφυ στο επεισόδιο αυτο τον εδειξε να χρησιμοποιει "εντονα" την αυρα του (Haki), στο σημειο με τον ταυρο....
Ηταν οντως παρα πολυ καλο....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#917 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2009 - 15:13

Aπο τα καλυτερα επεισοδια που εχω πολυ γελιο ειδικα η σκηνη που ο duval λεει το παρελ8ον του και μετα ο brook πε8αινει στα γελια ηταν η επιτομη της καφριλας απλα respect.Ειδαμε και την σκηνη με το ταυρο και το luffy ν δειχνει τις ιδιες δυναμεις με τον shanks αν8υμαστε στο επεισοδιο που επισκεφτεται τον whitebeard και χρησιμοποιει την ιδια ακριβως δυναμη αν και νομιζω οτι ο λuffy 8α κανει πολυ καιρο να μα8ει να την χρησιμοποιει αυτοβουλως και οχι τυχαια απο ενστινκτο.Παντως μακραν απο τα καλυτερα επεισοδια

Δημοσιευμένη  εικόνα

#918 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2009 - 18:02

Άμα θεωρείτε επεισόδιο απο Duval Arc κορυφή που να δείτε τι περιμένουμε:wooi2:Πραγματικά ήτανε πολύ καλό το επ. δεν το περίμενα.Ακόμα και το σχέδιο ήτανε όμορφο.

P.S:Ελπίζω να διώξανε αυτόν που έκανε το σχέδιο στο προηγούμενο επεισόδιο.Η νύχτα με τη μέρα...:uhh:

#919 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2009 - 18:41

Τα τελευταια 4-5 επεισοδια ηταν μετρια, παρολάυτα στα τελευταια 2 με τον Duval ειχε πολυ γελιο.

Spoiler:

#920 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2009 - 00:05

Πολύ καλό επεισόδιο με αρκετή φάση.

Ο Sanji τον σάπισε τον άλλο από τα νεύρα.
Εννοείται πως ο Luffy τα έσπασε με μια και μόνο ματιά

Γενικά μου άρεσε και η επιλογή της μουσικής στο ep, ενώ από το animation μου άρεσε ιδιαίτερα το flashback του Duval που μπορεί να φάνηκε φτωχό αλλά ήταν πολύ όμορφο.

More fan to come.

Edit: Btw αφού ειπώθηκε και εδώ, θα βάλω στο 1ο post και τους ACSF μιας που στην ταχύτητα πρόλαβαν τους yibis.
H έκδοσή τους είναι γενικά καλή, αν και χάνει ελαφρά στο encoding.
Από πολλούς είναι προτιμητέο, γιατί χρησιμοποιεί κλασική OP μετάφραση και όχι το Gum Gum που χρησιμοποιούν οι yibis (american OP), αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εkμηδενίσει την έκδοση των yibis που είναι γενικά καλή.
Σε αυτή την περίπτωση επιλέγει ο καθένας άνάλογα με τα γούστα του, ή απλά παίρνει το πρώτο που βγαίνει

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από RiDeLub: 19 Φεβρουάριος 2009 - 00:14

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#921 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 15:02

finally εφτασα και εγω στο latest ep.ωραιο ηταν το επεισοδιο(sanji FTW)
o luffy νομιζω εκανε οτι εκανε και ο shanks με τον white beard

#922 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 03:01

Εγώπιστεύω πως το flashback του Duval είχε αυτο το στυλ γιατί η ιστορία του ήταν κάπως κλισέ και τα γραφικά αυτά θεωρώ πως ήθελαν να δώσουν μια έμφαση σ'αυτο(χαρτινοι απρόσωποι χαρακτηρές, που είναι όλοι οι ίδιοι ας πούμε)!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#923 SaDoW

SaDoW

Anime Fan

• Members
  • 149 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 04:43

Εγω να κανω λιγο μια ερωτηση η οποια με καιει... ξερουμε ποτε θα βγει η 10η ταινια??

Και επισης θα μπορουσε να δειξει λιγο καλυτερα την αυρα του luffy (οχι τιποτα υπερβολικο λιγο τα ματια να λαμπυριζουν.. η κατι τετιο)
Αν και μου αρεσε γιατι μου θυμισε το σκηνικο με τον Shanks οταν εσωσε τον Luffy απο το Sea King

:oo:
x---Kage Bushin No Jutsu---x

#924 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 01:06

Σήμερα βγηκέ το 390 και αυριο λογίκα βγαίνουν υπότιτλοι.

#925 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 11:57

390: Πολυ πολυ πολυ καλυτερο απ' ότι το φανταζόμουν.
Θα ειναι τρέλαααααα!
το μονο τωρα που ελπιζω ειναι να μη μας χωσουν φιλλερς στη μεση του αρκ, θα σπαστω... :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#926 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 12:06

Oρίστε και το script από yibis :)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#927 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 16:53

Μετριο κατα την γνωμη μου, αλλα με πορωσε το τελος που δειχνει τα προσεχως γιατι επιτελους μπαινει στο "ψητο" to anime!

#928 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 17:06

Το 390 ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει-ειδικα η σκηνη με τα takoyaki εγραψε απεριοριστα.Απλα respect σε αυτο το αρκ.Eιδικα τωρα που μπηκαμε στο sabondi arc πωπω 8α γινει πανικος
Οσο για τα φιλλερ νομιζω 8α ειναι απαραιτητα γτ αμα συνεχισει με αυτο το ρυ8μο 8α φτασει πολυ κοντα στο μανγκα και αυτο δεν νομιζω να το αφησουν ετσι οπως πει και το ridelub

Δημοσιευμένη  εικόνα

#929 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 18:39

Μια θεικη εικονα που μολις την ειδα ελιωσα στα γελια...

Spoiler:

Duval EPIC:hihi2:

Berserk___Gatsu.jpg

#930 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 21:29

Luffy and takoyaki EPIC XD

Μια θεικη εικονα που μολις την ειδα ελιωσα στα γελια...

Spoiler:

Duval EPIC:hihi2:

:hahaha::kakaka::hihi2:

Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg