Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#841 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 00:46

ενταξει και λιγα φιλλερ δε βλαπτουν.να μη παει στο ψητο κατευθειαν φτανει να μη το παρακανουν.

#842 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 04:13

Αν δεν κανω λαθος, το τελευταιο δεν ειναι filler, αλλα απλα ενα επεισοδιο χωρις δραση και η πρωτη εμφανιση της γοργονας
Spoiler:
!!!

#843 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 04:53

Μόλις το είδα.
Σχεδόν όλο το πρώτο μέρος ήταν filler. Βασικά όλη η φάση με τα serpent waves ήταν ένα panel-απλή αναφορά στο manga που εδώ έγινε κομμάτι του επεισοδίου. Κατ' εμέ το τράβηγμα προσφέρεται στο arc αυτό, ιδιαίτερα όταν μετά το τέλος του εγώ το κόβω να δούμε καμια 10+ filler.

Το επεισόδιο μου άρεσε πολύ. Αν εξαιρέσουμε την υπερβολή της μάχης με τα κύματα και το γεγονός ότι περίμενα την "συνάντηση" των SH λίγο πιο ατμοσφαιρική, το επεισόδιο ήταν πολύ καλό.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#844 sLingEr

sLingEr

Keep Watching...

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 09:10

Και εμενα μου αρεσε αρκετα το επεισοδιο .... ειχε αρκετο γελιο ... ομος δεν πορχορησε καθολου ι ιστορια ..... περιμενω το επομενο ελπιζω να ειναι καλητερο.....
Ελα ... Δεν υπαρχει αυτη η εικονα....απλα δεν υπαρχει !!!!!
Spoiler:

#845 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 11:23

Μόλις το είδα.
Σχεδόν όλο το πρώτο μέρος ήταν filler. Βασικά όλη η φάση με τα serpent waves ήταν ένα panel-απλή αναφορά στο manga που εδώ έγινε κομμάτι του επεισοδίου. Κατ' εμέ το τράβηγμα προσφέρεται στο arc αυτό, ιδιαίτερα όταν μετά το τέλος του εγώ το κόβω να δούμε καμια 10+ filler.

Το επεισόδιο μου άρεσε πολύ. Αν εξαιρέσουμε την υπερβολή της μάχης με τα κύματα και το γεγονός ότι περίμενα την "συνάντηση" των SH λίγο πιο ατμοσφαιρική, το επεισόδιο ήταν πολύ καλό.

Dλδ με λιγα λογια 8α προχωρησουν σε φιλλερς με τη γοργονα κοντα σοτ πληρωμα η 8α μπουμε σε κανονικους ρυ8μους...μπερδευτηκα οικτρα:bahhh:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#846 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 14:07

Ρε μάγκες είναι αδύνατο να έχουμε fillers μετά το Duval arc, καθώς υπάρχουν καμία 50 chapter συνεχόμενα...

#847 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 14:23

Μην μπερδεύεστε από εμένα και μην θεωρείτε δεδομένα αυτά που γράφω όταν τα ξεκινάω με φράσεις όπως "εγώ το κόβω".
Το manga είναι κοντά και πρέπει να μπουν filler αυτό είναι που μετράει (και δεν χρειάζεται να ανοίξει συζήτηση περί αυτού).

Ας χαρούμε το canon arc που έχουμε εδώ και το τι θα γίνει 8α το μάθουμε με το πρόγραμμα Φλεβάρη-Μάρτη.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#848 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 14:59

Ποιος είναι αυτος που δίχνει για το επομενο επεισοδιο???????:tensai:"Καλος" φαινεται εκ πρώτης όψης θα δίξει στο επομενο :wooi2::Blissfull:

MbcN7u5.png

#849 Geo Kouk

Geo Kouk

Paladin

• Members
  • 89 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 16:20

Πλάκα είχε το επεισοδιάκι!!
Εκεί που πάλεβαν με τα serpent currents ήταν πολύ έλεος βέβαια:oo:
Σημασία έχει οτι φύγαμε απο τα fillers (νομίζω)

Πράγματι ποιος να είναι αραγε αυτός ο Duval που έχει και μίσος για τους Strawhats?? Αυτό σημαίνει οτι τον ξέρουμε? Για να δούμε...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Going Merry

#850 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 17:47

385 is not filler baby!!! Στο ep τωρα... αναμενομενο γελιο με κομικοτραγικες καταστασεις οπως παντα αλλωστε... Η γοργονα
Spoiler:
τα'σπασε!! I crushed a human!!! Sanji ολα τα λεφτα!!:hahaha::hahaha:

@Geo Kouk
δεν ειναι filler!!!(το λεω και στην αρχη!)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#851 Geo Kouk

Geo Kouk

Paladin

• Members
  • 89 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 18:18

385 is not filler baby!!! Στο ep τωρα... αναμενομενο γελιο με κομικοτραγικες καταστασεις οπως παντα αλλωστε... Η γοργονα

Spoiler:
τα'σπασε!! I crushed a human!!! Sanji ολα τα λεφτα!!:hahaha::hahaha:

@Geo Kouk
δεν ειναι filler!!!(το λεω και στην αρχη!)

Ναι αυτό λέω και γώ απλά δεν ήμουν σίγουρος. Εξάλλου απο τα γεγονότα του επεισοδίου δεν καταλαβαίνεις στα σίγουρα αν πρόκειται για filler ή κανονική υπόθεση, αν δεν έχεις διαβάσει το manga (όπως εγώ για παράδειγμα).
Δημοσιευμένη  εικόνα
Going Merry

#852 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 18:43

Ναι αυτό λέω και γώ απλά δεν ήμουν σίγουρος. Εξάλλου απο τα γεγονότα του επεισοδίου δεν καταλαβαίνεις στα σίγουρα αν πρόκειται για filler ή κανονική υπόθεση, αν δεν έχεις διαβάσει το manga (όπως εγώ για παράδειγμα).

Mπορουσες να το καταλαβεις οταν μιλανε για Fishmen Island και τους πεταγεται μια γοργονα...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#853 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 19:01

Ο Ντουβαλ και ολα αυτα που θα συμβουν θα εχουν πολυ πλακα ...
απο δω και περα // απο Ντουβαλ δλδ // το ανιμε θα ξεπερασει καθε προσδοκια .
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#854 Geo Kouk

Geo Kouk

Paladin

• Members
  • 89 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 19:02

Γεγονός είναι οτι είναι κανονική η υπόθεση εφόσον έδειξε οτι ψάχνουν για το νησί των γοργόνων και εμφανίστηκε γοργόνα, απλά το πρώτο μέρος της μάχης με τα κύματα μου φάνηκε πολύ filler γι'αυτό κράτησα μια πισινή. Nothing to be upset about...:yawn2:
By the way που να ναι άραγε το νησί αυτό?? Λέτε να κάνουν κανα τρελό πάλι όπως με το Skypiea για να το βρούν??
Δημοσιευμένη  εικόνα
Going Merry

#855 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 19:57

Προβλεπετε αρκετά καλη συνέχεια και μαλλν θα μας αποκαλύψουν καποια πραγματα στο επόμενο next episode :congrats:.A και η γοργόνα kawaiiiiiii desu:nbleed:

MbcN7u5.png