Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 00:46
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 04:13
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 04:53
Σχεδόν όλο το πρώτο μέρος ήταν filler. Βασικά όλη η φάση με τα serpent waves ήταν ένα panel-απλή αναφορά στο manga που εδώ έγινε κομμάτι του επεισοδίου. Κατ' εμέ το τράβηγμα προσφέρεται στο arc αυτό, ιδιαίτερα όταν μετά το τέλος του εγώ το κόβω να δούμε καμια 10+ filler.
Το επεισόδιο μου άρεσε πολύ. Αν εξαιρέσουμε την υπερβολή της μάχης με τα κύματα και το γεγονός ότι περίμενα την "συνάντηση" των SH λίγο πιο ατμοσφαιρική, το επεισόδιο ήταν πολύ καλό.
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 09:10
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 11:23
Dλδ με λιγα λογια 8α προχωρησουν σε φιλλερς με τη γοργονα κοντα σοτ πληρωμα η 8α μπουμε σε κανονικους ρυ8μους...μπερδευτηκα οικτραΜόλις το είδα.
Σχεδόν όλο το πρώτο μέρος ήταν filler. Βασικά όλη η φάση με τα serpent waves ήταν ένα panel-απλή αναφορά στο manga που εδώ έγινε κομμάτι του επεισοδίου. Κατ' εμέ το τράβηγμα προσφέρεται στο arc αυτό, ιδιαίτερα όταν μετά το τέλος του εγώ το κόβω να δούμε καμια 10+ filler.
Το επεισόδιο μου άρεσε πολύ. Αν εξαιρέσουμε την υπερβολή της μάχης με τα κύματα και το γεγονός ότι περίμενα την "συνάντηση" των SH λίγο πιο ατμοσφαιρική, το επεισόδιο ήταν πολύ καλό.

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 14:07
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 14:23
Το manga είναι κοντά και πρέπει να μπουν filler αυτό είναι που μετράει (και δεν χρειάζεται να ανοίξει συζήτηση περί αυτού).
Ας χαρούμε το canon arc που έχουμε εδώ και το τι θα γίνει 8α το μάθουμε με το πρόγραμμα Φλεβάρη-Μάρτη.
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 14:59

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 16:20
Εκεί που πάλεβαν με τα serpent currents ήταν πολύ έλεος βέβαια

Σημασία έχει οτι φύγαμε απο τα fillers (νομίζω)
Πράγματι ποιος να είναι αραγε αυτός ο Duval που έχει και μίσος για τους Strawhats?? Αυτό σημαίνει οτι τον ξέρουμε? Για να δούμε...

Going Merry
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 17:47

@Geo Kouk
δεν ειναι filler!!!(το λεω και στην αρχη!)
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 18:18
385 is not filler baby!!! Στο ep τωρα... αναμενομενο γελιο με κομικοτραγικες καταστασεις οπως παντα αλλωστε... Η γοργονα
Spoiler:τα'σπασε!! I crushed a human!!! Sanji ολα τα λεφτα!!:hahaha:
@Geo Kouk
δεν ειναι filler!!!(το λεω και στην αρχη!)
Ναι αυτό λέω και γώ απλά δεν ήμουν σίγουρος. Εξάλλου απο τα γεγονότα του επεισοδίου δεν καταλαβαίνεις στα σίγουρα αν πρόκειται για filler ή κανονική υπόθεση, αν δεν έχεις διαβάσει το manga (όπως εγώ για παράδειγμα).

Going Merry
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 18:43
Ναι αυτό λέω και γώ απλά δεν ήμουν σίγουρος. Εξάλλου απο τα γεγονότα του επεισοδίου δεν καταλαβαίνεις στα σίγουρα αν πρόκειται για filler ή κανονική υπόθεση, αν δεν έχεις διαβάσει το manga (όπως εγώ για παράδειγμα).
Mπορουσες να το καταλαβεις οταν μιλανε για Fishmen Island και τους πεταγεται μια γοργονα...
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 19:01
απο δω και περα // απο Ντουβαλ δλδ // το ανιμε θα ξεπερασει καθε προσδοκια .

Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 19:02

By the way που να ναι άραγε το νησί αυτό?? Λέτε να κάνουν κανα τρελό πάλι όπως με το Skypiea για να το βρούν??

Going Merry
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2009 - 19:57