Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#661 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2008 - 17:48

Απλα μια μικρη παρατηρηση, δεν μπορεις να ξερεις ποτε ανακαλυψε ο καθενας το manga/anime! Ημερομηνια εγγραφης στο φορουμ =/= ημερομηνια που ξεκινησε ο καθενας το one piece!

To γεγονος παντως οτι καποιος που το παρακολουθει μπορει να εχει και παραπονα παραμενει! Αλλωστε δεν εχουμε ολοι τις ιδιες προσδοκιες και "γουστα".

δεν εχεις αδικο.... απλα εγω δεν νιωθω πλεον τον παραγοντα πορωση.... εκει κολλαει το ποσο καιρο το διαβαζω και γτ ειναι καπως ψυχρα τα σχολια μου...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#662 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2008 - 20:48

:hahaha::hahaha:αν εγω με τα μικρα μου ποστ κανω εντυπωση ο Ζορος τι να πει???:hahaha::hahaha:

τζαμπα ποστ ολο αυτο...

Size doesn't matter:hero:

και δεν γράφω πάντα πολύ στα one piece threads,απλά έτυχε που έιχα μαζέψει πολλά eps να δω και έκανα μια περίληψη για όλα,μετά γράφω σχετικά λίγο πια...απλά έτυχε τώρα...

Πάντως παιδιά σήμερα μόλις είδα 3η φορά στο 377...αυτό το επεισόδιο είναι η τελειότητα για το One Piece(!!!)....μερικές σκηνές όπως όταν ο Sanji και ο Zoro λένε την ατάκα τους στον Κuma και ακούγετε η μουσική που μας έδωσε ο ichi(arigato gozaimasu για το δώρο btw aniki ^_^) ήταν απλά epic...όπως και όταν ο Zoro παίρνει την πρώτη δώση του πόνου,και μετά ολόκληρη και μετά στο έλος λέει "nothing happened" συνδιάστηκαν τέλεια σχέδιο και μουσική.

(και φυσικά μην ξεχνάμε το shishi sonson!)

Από το 376 επίσης,λατρεύω την πρώτη επίθεση του Kuma ενάντια στον Ζοro,αμέσως αφού έχει κάνει το Rashomon και κοιτάει από πάνω του και στέκετε ο Kuma με τα χέρια τεντωμένα,έτοιμος για επίθεση,είχε πολύ τέλεια μουσική.

Και φυσικά στο τέλος που λέει να παραδώσουν τον Luffy οι 3 σκηνές:της 1ης αντίδρασης από το πλήρωμα,η άρνηση και η αντίδραση πριν εκραγεί η φούσκα ήταν αριστουργηματικός συνδιασμός εικόνας και μουσικής,εύγε σε όσους δούλεψαν για το επεισόδιο αυτό επίσης.

Άντε να δούμε αν τα επόμενα θα διατηρηθούν σε τέτοιο επίπεδο.

Viva 376 & 377...Marimo Rocks!!!:head:

#663 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2008 - 21:04

ενταξει παιδες αυτο το επεισοδιο δε χορταινω να το βλεπω.Λοιπον επειδη βλεπω οτι σας αρεσουν πολυ αυτα τα 2 επεισοδια πειτε μου και 8α σας δωσω σε πικ οποια σκηνη 8ελετε απο το εργο.Απλα μπειτε στο προφιλ μου και ρωτηστε η καντε πμ .Και οπως παντα για να μην ξεχνιομαστε...:burningbe3:
Απολαυστε zoro lion song σκηνη pic
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#664 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2008 - 22:39

Ίσως το καλύτερο επεισόδιο του One Piece όπως έχει ήδη ειπωθεί.
Μετά από ένα μέτριο arc ήρθε αυτό το επεισόδιο να τα τινάξει όλα στον αέρα! Ξέχασα και Moria και Thriller Bark και zombies και ότι είχα δει σε αυτό το arc!
Καταπληκτικό animation, μουσική και ατμόσφαιρα.
Άντε να δούμε αν τώρα θα βάλουν fillers...
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#665 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2008 - 22:55

Ίσως το καλύτερο επεισόδιο του One Piece όπως έχει ήδη ειπωθεί.
Μετά από ένα μέτριο arc ήρθε αυτό το επεισόδιο να τα τινάξει όλα στον αέρα! Ξέχασα και Moria και Thriller Bark και zombies και ότι είχα δει σε αυτό το arc!
Καταπληκτικό animation, μουσική και ατμόσφαιρα.
Άντε να δούμε αν τώρα θα βάλουν fillers...

Fillers ελπιζω οχι... σιγουρα ομως θα παιξουν επεισοδια χωρις δραση που το μονο που προσφερουν ειναι ιστορικα στοιχεια κλπ (αφου αλλωστε το anime ακολουθει το manga!). Ελπιζω μονο να τα "ξεφορτωθουν" πολυ... μα παρα πολυ γρηγορα :nosey:

#666 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2008 - 23:05

γρηγορα κι ανιμε ειναι δυο λεξεις αντιθετες.... οσο για τα fillers.. μαλλον θα πεσουν(οσοι διαβαζουν το manga ξερουν οτι δε κοβεται...)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#667 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2008 - 23:15

Fillers ελπιζω οχι... σιγουρα ομως θα παιξουν επεισοδια χωρις δραση που το μονο που προσφερουν ειναι ιστορικα στοιχεια κλπ (αφου αλλωστε το anime ακολουθει το manga!). Ελπιζω μονο να τα "ξεφορτωθουν" πολυ... μα παρα πολυ γρηγορα :nosey:

Βασικά στο τέλος από κάθε αρκ έχει standard fillers,άρα και τώρα το πιο πιθανό είναι να δούμε.

Λόγικα θα ναι γύρω στα 10 eps,μένει μόνο να δούμε αν θα ναι πριν ή μετά

Spoiler:

#668 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2008 - 00:21

Βασικά στο τέλος από κάθε αρκ έχει standard fillers,άρα και τώρα το πιο πιθανό είναι να δούμε.

Λόγικα θα ναι γύρω στα 10 eps,μένει μόνο να δούμε αν θα ναι πριν ή μετά

Spoiler:

Nαι το ξερω, αλλα οπως ειπα ελπιζω να τα αποφυγουν! Και οσο για τα αλλα "ανουσια" (κατα την γνωμη μου δλδ) επεισοδια που ειπα... απο οτι βλεπω στο ποστ του Ridelub θα πανε κανονικα οπως και στο μανγα (2-3 - μπορει και παραπανω - με αναφορα στον Brook - παρελθον, στοχος, προσχωρηση).

Αληθεια τα filler τι ρολο παιζουν εκτος απο το να σπανε νευρα? :oo: Δεν εχω ψαξει ποτε τον λογο που κανουν κατι τετοιο. Μηπως κερδιζουν χρονο για να σχεδιασουν καλυτερα τα νεα επεισοδια? Καπου ειχα διαβασει οτι τα filler συνηθως τα αναλαμβανει αλλη σχεδιαστικη ομαδα. Ισχυει?

#669 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2008 - 00:30

Τα fillers τα βαζουν κυριως για να μπορεσει να προχωρησει η ιστορια στο μανγκα επειδη το μανγκα δεν εχει τελειωσει και γραφεται ταυτοχρονα με τα επισοδεια που βγαινουν στο ανιμε,ετσι δινουν χρονο στον mangaka να σκεφτει και να γραψει νεα chapters χωρις να πιεζεται απο το χρονο. Ακομη μια ψυχολογικη ερευνα εδειξε οτι μετα απο καθε αρκ οι fans μιας σειρας ειναι ενθουσιασμενοι και πολυ χαρουμενοι, ετσι για να μην τους αφησουν να απατωνται με την λανθασμενη εντυπωση για το τι ειναι ευτυχια βαζουν τα fillers στην σειρα που ερχονται για να σε επαναφερουν στην σκληρη πραγματικοτητα.:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#670 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2008 - 00:37

Πολυ λογικο ακουγεται, (με καλυψε νομιζω η απαντηση)

αν και για το one piece αυτο μου φαινεται λιγο τραβηγμενο καθως το manga εχει περιπου 25 κεφαλαια διαφορα με το anime το οποιο μπορει να μεταφραστει σε 3-4 μηνες διαφορα αναμεσα στα 2 (δηλαδη εστω οτι τα 25 κεφαλαια του manga αντιστοιχουν σε 15-16 επεισοδια anime). Παρολ'αυτα ισως και οι 3 μηνες να θεωρουνται λιγος χρονος.

Συγνωμη αν με την ερωτηση μου μας οδηγησα λιγο offtopic!

#671 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2008 - 04:42

Εγω παλι πιστευω οτι ειμαι ο μονος ανωμαλος απο την παρεα εδω του οπ ο οποιος πραγματικα κα8εται και απολαμβανει τα filler του οp....Δε ξερω αλλα πολυ μου αρεσει να τα βλεπω και να σκαω στα γελία βρειστε με πειτε με οτι 8ελετε αλλα το βιτσιο μου δεν αλλαζει ειμαι και 8α ειμαι ενας κα8αρα καμμενος τυπος σε αυτοτ ο 8εμα:deadga6::burningbe3:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#672 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2008 - 08:21

Πολυ λογικο ακουγεται, (με καλυψε νομιζω η απαντηση)

αν και για το one piece αυτο μου φαινεται λιγο τραβηγμενο καθως το manga εχει περιπου 25 κεφαλαια διαφορα με το anime το οποιο μπορει να μεταφραστει σε 3-4 μηνες διαφορα αναμεσα στα 2 (δηλαδη εστω οτι τα 25 κεφαλαια του manga αντιστοιχουν σε 15-16 επεισοδια anime). Παρολ'αυτα ισως και οι 3 μηνες να θεωρουνται λιγος χρονος.

Συγνωμη αν με την ερωτηση μου μας οδηγησα λιγο offtopic!

Το naruto, αν είχε τόση διαφορά το manga με το anime, θα ξανάβαζε 2 χρόνια fillers!:deadga6:
Στα συν του OP είναι ότι δεν κάνει τις μεγάλες βλακείες που κάνουν το naruto και το bleach με τα βαρετά και πάρα πολύ μεγάλα fillers.

Στα του επεισοδίου, γιατί μας πετάνε πάντα ένα κοκκαλάκι να γλύφουμε κάθε λίγους μήνες και δεν προχωράνε σε περισσότερες αποκαλύψεις να γουστάρουμε;
Ανέφερε ο Kuma τον Dragon και μείναμε να αναλογιζόμαστε αν έχει κάποια ιδιαίτερη σχέση μαζί του και να μας θυμίσει ότι πέρα από το όνομά του και την φάτσα του δεν ξέρουμε τίποτα άλλο για τον Dragon! Ούτε το πόσο δυνατός μπορεί να είναι, ούτε το που είναι, ούτε το τι κάνει και ποιος τελικά ο ρόλος του στην όλη ιστορία...:bahhh:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#673 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2008 - 11:55

Στα του επεισοδίου, γιατί μας πετάνε πάντα ένα κοκκαλάκι να γλύφουμε κάθε λίγους μήνες και δεν προχωράνε σε περισσότερες αποκαλύψεις να γουστάρουμε;
Ανέφερε ο Kuma τον Dragon και μείναμε να αναλογιζόμαστε αν έχει κάποια ιδιαίτερη σχέση μαζί του και να μας θυμίσει ότι πέρα από το όνομά του και την φάτσα του δεν ξέρουμε τίποτα άλλο για τον Dragon! Ούτε το πόσο δυνατός μπορεί να είναι, ούτε το που είναι, ούτε το τι κάνει και ποιος τελικά ο ρόλος του στην όλη ιστορία...:bahhh:

Οντως είναι αλήθεια ότι οι πληροφορίες στο OP δίνονται με το κουταλάκι της ζάχαρης, το είχα παρατηρήσει και πριν δω όλα τα επεισόδια

Πάντως οι manga readerz σας διαβεβαιώνουμε ότι μετά το thriller bark όταν ξανασυνεχιστεί η ιστορία, γενικά θα μάθετε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα που ίσως είχατε και απορία πιο πριν!
Προσωπικά θεωρώ πως οι πληροφορίες από εδώ και πέρα πέφτουν κάπως μαζεμένες!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#674 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2008 - 14:32

λογικα θα πεσουν μαζεμενες εδω εριξε σποντα ο κουμα και για τον ace

#675 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2008 - 14:39

για την ακριβεια θα τρεχετε και δεν θα φτανετε...
δεν θα ξεχασω πως εκανα οταν γυρισα απο την καλοκαιρινη μου δουλεια τον σεπτεμβρη και διαβασα μαζεμενα 10 κεφαλαια....
επαθα αφυδατωση....

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things