Sorry for the inconvenience.
Διέγραψα όλα τα επί του troll messages (~10).
Το ζουμί είναι ότι ο χρήστης
We are back in track.
Πάω να δω το 377 τώρα και επανέρχομαι με edit.
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2008 - 19:41
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2008 - 19:41
- οτι εχει την ποιο φανταστικη ιστορια, σεναριο, διαλογους και μυνηματα απο παρα πολλα
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2008 - 20:33
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2008 - 23:04
Ρε συ Serestrum,εδω περα τωρα μου φαινεται το αδικεις πολυ το Anime,Ιστορια εχει τελεια,και το ολο κλιμα με την θαλασσα και ελευθερια ειναι πολυ ωραια φτιαγμενο απ'τον Oda,και τα μυνηματα που περναει ειναι πολυ παραπανω απο απλως φιλια προστασια και το δεν τα παραδινω ποτε που εχουν ολα τα Shounen,...εγω παλι το εχω στην κορυφη στην λιστα μου και δεν παω να δω και 100 σειρες,παντα Number 1 το One Piece...μονο δω διαφωνω.... ιστορια? καμποση επαναληψη. και πολυ,παρα πολυ αργη.
μηνυματα? αμα περιμενα απο ενα shounen manga να παρω μνμτ την εβαψα....τετριμενα πραγματα.φιλια και προστασια.διαλογοι?οκ.μια απο τα ιδια.σεναριο?ναι εδω τα σπαει...αλλα και παλι δεν τα βαζει με πολλα αλλα...seinen φυσικα.... ως shounen ειναι αρκετα εως πολυ καλο...
εγω παλι το εχω για μετριο στη λιστα μου...
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2008 - 23:09
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 17 Νοέμβριος 2008 - 23:37
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2008 - 23:35
Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2008 - 00:03
Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2008 - 00:23
Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2008 - 01:21
Επειδη πραγματικα ολοι οι φιλοι του op ζουν αυτες τις μερες το ονειρο εγω απλα 8ελω να ποσταρω 2 εικονες που πραγματικα νομιζω οτι κα8ε φιλος της σειρας πρεπει να εχει και νομιζω οτι αυτη τη βδομαδα 8α κανουν 8ραυση
Spoiler:Spoiler:
Aπλα respect:nod:
Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2008 - 01:33
Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2008 - 11:41
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από kelborn3: 18 Νοέμβριος 2008 - 11:48
Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2008 - 15:57
Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2008 - 16:31
Αυτό που δεν έχω καταλάβει όμως είναι η ενοχλητική συμπεριφορά του Serestrum που παρόλο που ποστάρει συστηματικά στα one piece threads και δηλώνει fan, συνέχεια προσπαθεί να κάνει εντύπωση με τα σχόλια του.
Τι να σου πω φίλε.
Άμα δεν σ' αρέσει τελικά το One Piece, απλά μην ποστάρεις
Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2008 - 17:41
Απλα μια μικρη παρατηρηση, δεν μπορεις να ξερεις ποτε ανακαλυψε ο καθενας το manga/anime! Ημερομηνια εγγραφης στο φορουμ =/= ημερομηνια που ξεκινησε ο καθενας το one piece!οκ... αν δεν μαρεσε δεν θα ασχολιομουν... δεν το ανακαλυψα τωρα τελευταια οπως οι περισσοτεροι αλλα πριν 3 χρονακια...στα φρυδια μου αν ενοχλω με τη συμπεριφορα μου....
αν ειναι ετσι να κρυφτουμε ολοι σε κουτια να μην ενοχλουμε ο ενας τον αλλο... και να λεμε παντα ναι στον εαυτο μας...
αν δεν υπαρχει καποιος που εχει αλλη γνωμη δεν θα ηταν καπως βαρετος αυτος ο πλανητης?
δεν το κανω με σκοπο να ειμαι αντιθετος....απλα ειμαι πολυ αυστηρος κριτης καθως το ΟΡ ηταν το πρωτο manga που διαβασα...και κανω τον κοπο να το μεταφραζω σαν χομπυ κιολας...
ειμαι αυστηρος με το manga και ακομα πιο πολυ με το anime... ειναι λογικο νομιζω... το να θες να δεις ομορφα σε animation κατι που σου αρεσε οταν το διαβαζες ειναι κατι σημαντικο για εναν....fan(ανεμηστηρας?)?
και τελος....εντυπωση?????:hahaha:αν εγω με τα μικρα μου ποστ κανω εντυπωση ο Ζορος τι να πει???
:hahaha:
τζαμπα ποστ ολο αυτο...