Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#646 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 17 November 2008 - 19:41

Έλειψα εκτός internet για το τριήμερο και επιστρέφω βλέποντας κάμποσες σελίδες και μερικά reports. Τι να κάνω...φοβήθηκα :P

Sorry for the inconvenience.
Διέγραψα όλα τα επί του troll messages (~10).
Το ζουμί είναι ότι ο χρήστης LuffyD.Monkey είναι πλέον banned για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε στο thread.
We are back in track.

Πάω να δω το 377 τώρα και επανέρχομαι με edit.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#647 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 17 November 2008 - 19:41

• οτι εχει την ποιο φανταστικη ιστορια, σεναριο, διαλογους και μυνηματα απο παρα πολλα

μονο δω διαφωνω.... ιστορια? καμποση επαναληψη. και πολυ,παρα πολυ αργη.
μηνυματα? αμα περιμενα απο ενα shounen manga να παρω μνμτ την εβαψα....τετριμενα πραγματα.φιλια και προστασια.διαλογοι?οκ.μια απο τα ιδια.σεναριο?ναι εδω τα σπαει...αλλα και παλι δεν τα βαζει με πολλα αλλα...seinen φυσικα.... ως shounen ειναι αρκετα εως πολυ καλο...

εγω παλι το εχω για μετριο στη λιστα μου...:wis:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#648 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 17 November 2008 - 20:33

To 377 μπορώ να το περιγράψω μόνο με μια λέξη
Spoiler:

Και επιπλέον έχει φτιάξει και πολύ το σκίτσο, όταν κάνουν κοντινά στους χαρακτήρες.
Ζορο φτγ:nod:

#649 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 17 November 2008 - 23:04

μονο δω διαφωνω.... ιστορια? καμποση επαναληψη. και πολυ,παρα πολυ αργη.
μηνυματα? αμα περιμενα απο ενα shounen manga να παρω μνμτ την εβαψα....τετριμενα πραγματα.φιλια και προστασια.διαλογοι?οκ.μια απο τα ιδια.σεναριο?ναι εδω τα σπαει...αλλα και παλι δεν τα βαζει με πολλα αλλα...seinen φυσικα.... ως shounen ειναι αρκετα εως πολυ καλο...

εγω παλι το εχω για μετριο στη λιστα μου...:wis:

Ρε συ Serestrum,εδω περα τωρα μου φαινεται το αδικεις πολυ το Anime,Ιστορια εχει τελεια,και το ολο κλιμα με την θαλασσα και ελευθερια ειναι πολυ ωραια φτιαγμενο απ'τον Oda,και τα μυνηματα που περναει ειναι πολυ παραπανω απο απλως φιλια προστασια και το δεν τα παραδινω ποτε που εχουν ολα τα Shounen,...εγω παλι το εχω στην κορυφη στην λιστα μου και δεν παω να δω και 100 σειρες,παντα Number 1 το One Piece...:wis:

One Piece και ξερο ψωμιιιιιιι:burningbe3:

Edit:Ωραιο δωρακι Ichi...:riiight:

Berserk___Gatsu.jpg

#650 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 17 November 2008 - 23:09

Και φυσικά από το όλο 377 marimo worshipping fest δεν μπορούσε να λείπει και ο μεγαλύτερος fan του φύκη.:drink:

Για να τα πω όλα με (σχετικά)λίγα λόγια,είχα παρατήσει την σειρά εδώ και περίπου 3 μήνες+ γιατί είχα ξενερώσει αφάνταστα με το thriller bark,αλλά με αφορμή το monster που επιτέλους κατάφερα να τελειώσω,πήρα στα χέρια μου την αγαπημένη μου πειρατική σειρά παλι.

Ξεκινώντας από το 362 ως το 377 έχω να πω ότι,αν και ελαφρώς κουραστική,ήταν μια πολυ διασκεδαστική εμπερία...μου θύμησε παλιές εποχές που καθόμουν και έβλεπα one piece και είχα μια αράδα επεισόδια μπροστά μου.

Στην αρχή ξεκίνησε κάπως αργά και βαρετά(αν και η μάχη Zoro-Ryuuma ήταν ικανοποιητική και το Shuusui όχι μόνο αντάξια αντικατέστησε το Yubashiri,αλλά άνετα το ξεπέρασε γα μενα..το καλύτερο σπαθί του Zoro μέχρι τώρα!),ειδικά το όλο Hogback-Cindry σκηνικό δεν με πολυσυγκίνησε(ο τρόπος που ξεφορτώθηκαν τον Denguin και τον Jigoroh η Robin και ο Τσοπα ήταν LAME) όπως και Nami-Absalom,αλλά όσο προσωρούσε άλλο τόσο καλυτέρευε.

Ας τα πάρω από την αρχή και περιεκτικά.

Η όλη μάχη Straw Hats vs. Oz ήταν SUPER,επιτέλους κάτι διαφορετικό για τα χρονικά του One Piece,πολύ μου άρεσε η ομαδική δουλειά και τα combos του καθενώς,πολύ εφευρετικά και διαφορετικά,ενώ δεν έλειψαν και οι κλασικές πλάκες που είναι σήμα κατατεθέν για την σειρά...ειδικά τα αστεία του Sanji προς την Robin!(που ήταν πολύ παράξενα φιλική και συμπαθητική σε μερικές σκηνές)

Αξιοσημείοτη τακτική ήταν φυσικά το Τactics 15:Big Emperor και πολύ αστεία.

Αμέσως επόμενο σήμειο περιγραφής:ο Moria.

Όπως έχω ξαναναφέρει,ποτέ δεν μου γέμισε το μάτι σαν κακός και ακόμη δεν με τρέλανε,αλλά παρ όλα αυτά δικαίωνω όλες τις φήμες που είχα ακούσει ότι η επίδειξη των δυνάμεων του ήταν ικανοποιητκή για να καταλάβει κανείς γιατί ένας τέτοιος μπούφος είναι μέλος των Schicibukai και πρέπει να παραδεχτώ ότι μερικές τεχνικές που είχε ήταν όντως τρομερές(Shadow Revolution,Doppelman Switch ή όπως λεγόταν)/

Από αυτό το σημείο και μετά,που άρχισε η κάθοδος των ψάθινων μας,είχαμε την εμφάνιση του σωτήρα Nightmare Luffy,που ότι και να πει κανείς,είχε εμφανέστατα Hulk επιρροές.

Αν και η μάχη δε μου γέμισε εντελώς το μάτι πάλι,δικαιολογήθηκε αρκετά γιατί ο Luffy ήταν τόσο πολύ δυνατός οπότε παρέμεινα ικανοποιημένος.

Το υπόλοιπο της μάχης,το οποίο βασίστηκε πάλι στην ομαδική δουλειά των δικών μας,επίσης πολύ καλό όπως και ομοίως η συνέχεια με τον Shadow Moria...εκεί πέρα απλά λάτρεψα τα Gear Combos του Luffy και ήμουν πια σε κατάσταση εξάρτησης με την σειρά,που μου θύμισε παλιούς καλούς καιρούς.:Blissfull:

Εκεί λοιπόν που η σειρά έιχε ήδη πίασει κορυφή για μένα και ήμουν ικανοποιημένος,να που κατάφερε να ξεπεράσει ακόμη περισσότερο τις προσδοκίες μου και να ανέβει ένα σκαλοπατάκι ακόμη πιο πάνω.

Αναφέρομαι φυσικά στην (θρυλική)εμφάνιση του Kuma:tensai:

Εκεί πέρα,εκτός από μια φοβερή μάχη με τον Zoro,είχαμε και την εμφάνιση ενός άλλου στοιχείου,που αν και όχι ανύπαρκτο στην σειρά,είναι σπάνιο.

Αυτό της ήττας!

Για μία φορά ούτε η εξυπνάδα,ούτε η δύναμη και ούτε και το ίδιο το unpsofable των χαρακτήρων μας δεν ήταν αρκετό για να νικήσουν τον αρκούδο...ο φόβος του θανάτου(αν και μη πραγματικός κίνδυνος) στα μάτια τους ήταν μια ευχάριστη αλλάγη για μια φορά.

Τα λόγια είναι περιττά,το 376 ήδη άφησε ιστορία με μια δόση της μάχης με τον Zoro και με μερικά φοβερά themes και σκιτσάκια στο τέλος,όταν πρότεινε σε όλους ο Κuma να παραδώσουν τον Μugiwara μας και θαραλλέα αρνήθηκαν,όπως και λίγο πριν εκραγεί το Ursus Shock.

Για το 377 νομίζω έχει ήδη ειπωθεί ότι ήταν να ειπωθεί(hell,μέχρι και Serestrum approved ήταν!)...θεικό επεισόδιο,από τα καλύτερα που υπήρξαν ποτέ,αν όχι το καλύτερο...παντού αυτό το επεισόδιο ήταν pure win...themes,ένταση,φόβος,κινήσεις,θάρρος,σχέδιο και φυσικά αυτό ήταν καθαρά το επεισόδιο όπου όλοι θα θυμούνται τον φύκη μας:tensai::wooi2:

Εύγε στην σειρά λοιπόν που,απ όσο φαίνετε,ξαναρχίζει να φτάνει τις πάλιες καλές εποχές μας και απ όσα ακούω έχουμε μόνο καλά να περιμένουμε από δω και πέρα(πέραν των fillers,που είναι άγνωστο πως θα ναι) και ξαναξεκινάω δυναμικά να την παρακολουθώ κάθε βδομάδα.

ALL HAIL ODA & ONE PIECE!!!:wooi2::Blissfull::wis::bath::drink:

Edited by Zoro, 17 November 2008 - 23:37.

#651 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 posts

Posted 17 November 2008 - 23:35

Εντάξει ότι και να πω τώρα για την σειρά και το τελευταίο επεισόδιο θα ήταν λίγα.

Αυτό που δεν έχω καταλάβει όμως είναι η ενοχλητική συμπεριφορά του Serestrum που παρόλο που ποστάρει συστηματικά στα one piece threads και δηλώνει fan, συνέχεια προσπαθεί να κάνει εντύπωση με τα σχόλια του.

Τι να σου πω φίλε.
Άμα δεν σ' αρέσει τελικά το One Piece, απλά μην ποστάρεις:canthelp:
ヤクザ   あいしてる!

#652 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 18 November 2008 - 00:03

ε λοιπον είδα καμποσα ποστ επρεπε να μπω πιο μπροστα να ποσταρω τιποτα.Ειδα το επεισοδειο και απλα δεν υπαρχουν λογια .Για να μη κανω quote στα μηνυματα εχω να πω οτι το one piece και σαν ιστορια και γεινικα ξεπερνα καθε shonen πραγματικα.Ιστορια εχει βαθος δε μπορεις να πεις οτι ''α απλα περιφερονται απο νησι σε νησι''τωρα αν καποιος δε την επισασε δικο του λαθος.και οσο για το αργο δεν ειναι τοσο εχει καποια αργα σημεια ναι αλλα δε γινεται ποτε κουραστικο
παντα κατι θα γινεται.Δήλαδη αν ειναι αργο αυτο το ναρουτο τι ειναι?αν και ειμαι φαν του επισης
οσο απο φαντασια που λετε μονο το ability tou κουμα να δεις φτανει. ΑΣΤΗΡΕΥΤΗ!!!!!Αυτά.Α και επεναλαμβανομενο δεν εγινε ποτε και οι φιλοι μου που το βλεπουμε μαζι δεν υπηρχε φορα που να το ανεφεραν.

#653 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 18 November 2008 - 00:23

Επειδη πραγματικα ολοι οι φιλοι του op ζουν αυτες τις μερες το ονειρο εγω απλα 8ελω να ποσταρω 2 εικονες που πραγματικα νομιζω οτι κα8ε φιλος της σειρας πρεπει να εχει και νομιζω οτι αυτη τη βδομαδα 8α κανουν 8ραυση
Spoiler:

Spoiler:

Aπλα respect:nod:

Posted Image

#654 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 18 November 2008 - 01:21

Επειδη πραγματικα ολοι οι φιλοι του op ζουν αυτες τις μερες το ονειρο εγω απλα 8ελω να ποσταρω 2 εικονες που πραγματικα νομιζω οτι κα8ε φιλος της σειρας πρεπει να εχει και νομιζω οτι αυτη τη βδομαδα 8α κανουν 8ραυση

Spoiler:

Spoiler:

Aπλα respect:nod:

Απλα συμφωνω:tensai::if::if::nanana:Επισης τελικα ο κουμα δεν ειναι τοσο τυραννος οσο λενε
τους αφησε να ζησουν αρα εχει αξιες κτλ

#655 Yu_Kanda

Yu_Kanda

Live and die by the sword

• Members
  • 309 posts

Posted 18 November 2008 - 01:33

Βασικα ο Kuma ειναι πολυ παραξενη προσωπικοτητα δεν μπορω να πω κιολας με ποιανου το μερος ειναι δηλαδη...Βοηθαει τους Strawhats γιατι ειδε κατι διαφορετικο σε αυτους?Ειναι ενας shichibukai που υπηρετει το World Goverment?Ακολουθει εντολες του Vegapunk ωστε να κανει σαμποταζ στην κυβερνηση και να την κατασκοπευει? Η τελος εχει καποια σχεση με τον Dragon?? Πολυ μεγαλο μυστηριο ο τυπος.Τεσπα ο χρονος θα δειξει προς το παρον ας απολαυσουμε το επομενο επισοδειο που θα βγει γιατι μετα απο αυτο προβεπω πολλααααα πολλααααα Fillers:deadga6::puke:
Posted Image

#656 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 18 November 2008 - 11:41

Για να πω την αλη8εια ο kuma ειναια αυτο που λεμε shichibukai.Πρωτον στην αρχη τον βλεπουμε να εμφανιζεται σαν 1 σκυλακι της κυβερνησης(κακα τα ψεμματα) ολοι στο διαλογο με το moria αυτο ειχαν υπο8εσει και γενικοτερα με τη σταση του μετα την ηττα του μορια και το διαλογο του πριν τη βομβα αυτο φαινοτανε.Απο την αλλη ομως βλεπουμε οτι πανω απο ολα εχει τις δικες του αξιες και οπως και οι υπολοιποι shichibukai δε δεσμευεται απο τα λογια της κυβερνησης αφου τους αφησε να ζησουν ενω 8α μπορουσε να τους εχει κανει ολους τροφη για τα ψαρια.Νομιζω οτι ο Κυμα ειναι μια πιο κλειστη εκδοση του HawkEye και γενικοτερα 1 χαρακτηρασ απο τον οποιο μπορουμε να περιμενουμε πολλα στο μελλον:fromabove:

ΥΓ ΑΛΛΗ ΠΙΑ PIC ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΟΠ
Spoiler:

Edited by kelborn3, 18 November 2008 - 11:48.

Posted Image

#657 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 18 November 2008 - 13:19

Surpise Surpise

Ενα δωράκι από από τον ichi για όλους

Άντε γιατί έχω κέφια βρε!

P.S. @Ridelub αν το post πιστεύεις ότι δεν ανήκει εδώ μετέφερε το!

:oo::oo::oo:sugoi!:oo::oo::oo:
arigato!!!!:nod2:πλ Γ@Μ@ΤΟ τραγουδακι και ταιριαζε και με τη σκηνη!!!

Posted Image

#658 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 posts

Posted 18 November 2008 - 15:57

οπως λεει και ο zoro-kun ηταν λιγο τρελο αυτο που εκανε ο Oda με τις σκιες που τις χωσαν μεσα στον luffy... αλλα ειναι δεδομενο πως ο Oz ειναι μακραν ο πιο δυνατος εχθρος που εχει αντιμετωπισει ο luffy... οποτε ο Oda επρεπε να βρει καποιον τροπο να δυναμωσει πολυ τον luffy... αλλα αυτο 8α επρεπε να ειναι για λιγο γιατι αλλιως ο Luffy ξεφευγε πολυ απο την δυναμη των αλλων nakama... εγω παντως το βρηκα πολυ ευρηματικο...

#659 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 18 November 2008 - 16:31

Αυτό που δεν έχω καταλάβει όμως είναι η ενοχλητική συμπεριφορά του Serestrum που παρόλο που ποστάρει συστηματικά στα one piece threads και δηλώνει fan, συνέχεια προσπαθεί να κάνει εντύπωση με τα σχόλια του.

Τι να σου πω φίλε.
Άμα δεν σ' αρέσει τελικά το One Piece, απλά μην ποστάρεις:canthelp:

οκ... αν δεν μαρεσε δεν θα ασχολιομουν... δεν το ανακαλυψα τωρα τελευταια οπως οι περισσοτεροι αλλα πριν 3 χρονακια...στα φρυδια μου αν ενοχλω με τη συμπεριφορα μου....
αν ειναι ετσι να κρυφτουμε ολοι σε κουτια να μην ενοχλουμε ο ενας τον αλλο... και να λεμε παντα ναι στον εαυτο μας...

αν δεν υπαρχει καποιος που εχει αλλη γνωμη δεν θα ηταν καπως βαρετος αυτος ο πλανητης?
δεν το κανω με σκοπο να ειμαι αντιθετος....απλα ειμαι πολυ αυστηρος κριτης καθως το ΟΡ ηταν το πρωτο manga που διαβασα...και κανω τον κοπο να το μεταφραζω σαν χομπυ κιολας...

ειμαι αυστηρος με το manga και ακομα πιο πολυ με το anime... ειναι λογικο νομιζω... το να θες να δεις ομορφα σε animation κατι που σου αρεσε οταν το διαβαζες ειναι κατι σημαντικο για εναν....fan(ανεμηστηρας?)?

και τελος....εντυπωση?????:oo:

:hahaha::hahaha:αν εγω με τα μικρα μου ποστ κανω εντυπωση ο Ζορος τι να πει???:hahaha::hahaha:

τζαμπα ποστ ολο αυτο...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#660 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 18 November 2008 - 17:41

οκ... αν δεν μαρεσε δεν θα ασχολιομουν... δεν το ανακαλυψα τωρα τελευταια οπως οι περισσοτεροι αλλα πριν 3 χρονακια...στα φρυδια μου αν ενοχλω με τη συμπεριφορα μου....
αν ειναι ετσι να κρυφτουμε ολοι σε κουτια να μην ενοχλουμε ο ενας τον αλλο... και να λεμε παντα ναι στον εαυτο μας...

αν δεν υπαρχει καποιος που εχει αλλη γνωμη δεν θα ηταν καπως βαρετος αυτος ο πλανητης?
δεν το κανω με σκοπο να ειμαι αντιθετος....απλα ειμαι πολυ αυστηρος κριτης καθως το ΟΡ ηταν το πρωτο manga που διαβασα...και κανω τον κοπο να το μεταφραζω σαν χομπυ κιολας...

ειμαι αυστηρος με το manga και ακομα πιο πολυ με το anime... ειναι λογικο νομιζω... το να θες να δεις ομορφα σε animation κατι που σου αρεσε οταν το διαβαζες ειναι κατι σημαντικο για εναν....fan(ανεμηστηρας?)?

και τελος....εντυπωση?????:oo:

:hahaha::hahaha:αν εγω με τα μικρα μου ποστ κανω εντυπωση ο Ζορος τι να πει???:hahaha::hahaha:

τζαμπα ποστ ολο αυτο...

Απλα μια μικρη παρατηρηση, δεν μπορεις να ξερεις ποτε ανακαλυψε ο καθενας το manga/anime! Ημερομηνια εγγραφης στο φορουμ =/= ημερομηνια που ξεκινησε ο καθενας το one piece!

To γεγονος παντως οτι καποιος που το παρακολουθει μπορει να εχει και παραπονα παραμενει! Αλλωστε δεν εχουμε ολοι τις ιδιες προσδοκιες και "γουστα".