Εγώ δεν σχολίασα το επεισόδιο ακόμα.
About 372 λοιπόν
Αρχικά το γενικό animation ήταν στα μέτρια (όπως λέτε εσείς) επίπεδα. Έκανε την δουλειά του (και φυσικά μου άρεσε) αλλά θα μπορούσε να είναι και καλύτερο.
Το σχέδιο από την άλλη μου άρεσε πιο πολύ από τις τελευταίες 1-2 εβδομάδες. Ο Zoro ας πούμε μου φάνηκε πολύ καλός.
Στο περιεχόμενο τώρα.
Το πρώτο μισό μου άρεσε μόνο και μόνο για τις προσπάθειες του Zoro και και την εμφάνιση του NL (που ήταν πολύ ωραία). Ιδιαίτερα η "Crow" κίνησή του Zoro μου άρεσε πάρα πολύ (δεν την θυμόμουν κιόλας, την έχει ξανακάνει; ). Θεώρησα υπερβολικά μεγάλη την προβολή της φάσης με το αλάτι (και ίσως με ξενέρωσε λίγο).
Το δεύτερο μισό ήταν αφιερωμένο στον Hulk-Luffy. Ήταν η ανατροπή μια imba μάχης με imba τρόπο. Μου άρεσε γενικά σαν οπτικοακουστικό ερέθισμα. Η μουσική που μπήκε μετά την πρώτη μπουνιά και μέχρι την τελευταία ήταν καταπληκτική (ιδιαίτερα προς το τέλος 21,κάτι λεπτά).
Μπράβο στον Luffy και κυρίως επειδή σάπισε τον Moria (που τόλμησε να πειράξει την Robin).
Edit: Α, κανονικά σε αυτό το thread απαγορεύονται (βάση κανόνων) οι αναφορές στο manga (έστω και σε spoiler). Μένει ως έχει γιατί δεν είναι κάτι το συνταρακτικό.
Απλά το αναφέρω ώστε να μην γίνει συζήτηση πάνω στα περιεχόμενά του...
Edited by RiDeLub, 30 September 2008 - 15:17.