Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#391 M.D.F.

M.D.F.

Gomu no Pirates Captain

• Members
  • 203 posts

Posted 28 September 2008 - 19:05

Το επεισοδιο μου αφησε της καλυτερες εντυπωσεις! :thatsit:
Ειχε κατι σατανικα/τρελα/απολαυστηκα πανω απο ολα βλεματα του Moria στην αρχη που ηταν ολα τα λεφτα!:hihi2:
Και το movement του Ζορο ηταν.....τρομερo το λιγοτερο!
Το χαλασε λιγο στο τελος με το
Spoiler:
αλλα κατα τα αλλα το επεισοδιο ηταν respect....απο εμενα τουλαχιστον :hihi2:

Για οσους πωροθηκαν με αυτο περιμενετε τα επομενα!

Υ.Γ. Απο το preview το επομενο φαινεται το ιδιο καλο εαν οχι καλυτερο!

Edited by M.D.F., 30 September 2008 - 06:36.

Posted Image

#392 Franky_Super

Franky_Super

Power Of Cola

• Members
  • 83 posts

Posted 28 September 2008 - 19:19

εχει βγει μηπως το script?

#393 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 28 September 2008 - 23:53

Για του Cyberfreak δεν νομίζω (αλλά θα βγει σύντομα)

Πάρτε αυτό που δίνω κατά καιρούς τoυ Vegard Aune

372 script

Έχουν βγάλει και την SD version τους [VS] One Piece 372 στο mininova (βαριέμαι να ψάξω link :P)

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#394 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 posts

Posted 29 September 2008 - 16:56

Ωραιο το επισοδειο...Αρκετο ξυλο....Μας δινει κ μερικες πληροφοριες για τον Oda οπως τον αγαπημενο του ηρωα της Μarvel....
ΗULK !!!!!

Κ ναι ο Ζoro ηταν απλα υπεροχος !!!!
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#395 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 29 September 2008 - 22:43

Χωρρίς να θέλω να κάνω πάλι τον κακό, το τελευταίο επεισόδιο ηταν ανάλογο του υπόλοιπου TB...:wis:

Απογοήτευση για μένα... Η μάχη δεν είχε κανένα ενδιαφέρον και άμα εξαιρέσεις τον Ζόρο όλο το επεισόδιο ηταν ανούσιο.

Κλασσική υπερβολή του Οντα η δυναμη του Luffy...! Και έλεος γιατί σε κάθε μαχη πρέπει να υπάρχουν ενα τσουρμο άσχετοι που σχολιάζουν κάθε μπουνια...:colddd:
Posted Image

#396 M.D.F.

M.D.F.

Gomu no Pirates Captain

• Members
  • 203 posts

Posted 30 September 2008 - 06:42

Η μάχη δεν είχε κανένα ενδιαφέρον και άμα εξαιρέσεις τον Ζόρο όλο το επεισόδιο ηταν ανούσιο.

Ο Luffy μολις διελυσε το τρελο Moria-Oz Combo!
Πως ειναι ανουσιο αυτο?
Eιχαμε εναν Monster-Luffy σε Gear 3 που μεσα του ηταν ενας Shichibukai:hahaha:
Αν δεν το εκανε αυτο πως θα νικουσαν τους Oz-Μοria?
Posted Image

#397 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 30 September 2008 - 13:18

Spoiler: Manga Spoiler

ειπε κανεις οτι το ΤΒ τελειωσε....?(αν διαβασατε στο σποιλερ...)
μπααα....:tensai:

Edited by RiDeLub, 30 September 2008 - 14:55.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#398 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 30 September 2008 - 14:38

Tο πρώτο μισό με άφησε παγερά αδιάφορο,η κίνηση του zoro ήταν καλούτσικη δεν είπα όμως και omg.Γενικά σε αυτο συνέβαλε και ι αναποτελεσματικότητα του (δλδ τον κόβει υποτίθετε πόσες φορές και αποτέλεσμα 0 ο oz σαν καινούργιος απο τί είναι φτιαγμένος απο τιτάνιο?)
Το υπόλοιπο μισό ήταν uber, πολλή πλάκα ο luffy πολύ ωραία σχεδιασμενος και η μάχη με oz ηταν εντυπωσιακή πράγματι,αν και η δύναμη του luffy λίγο ψέμα οέο.
Το σχέδιο στα ίδια επίπεδα που κυμένετε το TB γενικά ιδιαίτερα στο πρώτο μισό,μετά δεν πολυπρόσεχα ελέω nightmare luffy.Το animation επίσης μία απο τα ίδια.
Γενικά το επεισόδειο είχε ενα πολύ διασκεδαστικό 10λεπτο αν και αναμενόμενο.

ειπε κανεις οτι το ΤΒ τελειωσε....?(αν διαβασατε στο σποιλερ...)
μπααα....:tensai:

Αχ serestrum στο τέλος του επεισοδείου λέω άντε άντε να ξεμπερδεύουμε
αλλα τελικά καλά λες που τέτοια τύχη.:nanana:
Πάντως τα πράγματα με αυτο το episode έχουν δρομολογηθεί οπότε πλησιάζουμε προς το epic λίαν συντόμως

#399 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 30 September 2008 - 14:58

Αχ serestrum στο τέλος του επεισοδείου λέω άντε άντε να ξεμπερδεύουμε
αλλα τελικά καλά λες που τέτοια τύχη.:nanana:

εγω για καλο το ειπα...λατρευω το ΤΒ(αν κα ιδεν βλεπω πια το ανιμε)...
πιστευω οτι εχει πολλα να δειξει ακομα(θα τα δειξει μετρια φυσικα...)...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#400 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 30 September 2008 - 15:10

Εγώ δεν σχολίασα το επεισόδιο ακόμα.

About 372 λοιπόν

Αρχικά το γενικό animation ήταν στα μέτρια (όπως λέτε εσείς) επίπεδα. Έκανε την δουλειά του (και φυσικά μου άρεσε) αλλά θα μπορούσε να είναι και καλύτερο.

Το σχέδιο από την άλλη μου άρεσε πιο πολύ από τις τελευταίες 1-2 εβδομάδες. Ο Zoro ας πούμε μου φάνηκε πολύ καλός.

Στο περιεχόμενο τώρα.
Το πρώτο μισό μου άρεσε μόνο και μόνο για τις προσπάθειες του Zoro και και την εμφάνιση του NL (που ήταν πολύ ωραία). Ιδιαίτερα η "Crow" κίνησή του Zoro μου άρεσε πάρα πολύ (δεν την θυμόμουν κιόλας, την έχει ξανακάνει; ). Θεώρησα υπερβολικά μεγάλη την προβολή της φάσης με το αλάτι (και ίσως με ξενέρωσε λίγο).

Το δεύτερο μισό ήταν αφιερωμένο στον Hulk-Luffy. Ήταν η ανατροπή μια imba μάχης με imba τρόπο. Μου άρεσε γενικά σαν οπτικοακουστικό ερέθισμα. Η μουσική που μπήκε μετά την πρώτη μπουνιά και μέχρι την τελευταία ήταν καταπληκτική (ιδιαίτερα προς το τέλος 21,κάτι λεπτά).
Μπράβο στον Luffy και κυρίως επειδή σάπισε τον Moria (που τόλμησε να πειράξει την Robin).

Edit: Α, κανονικά σε αυτό το thread απαγορεύονται (βάση κανόνων) οι αναφορές στο manga (έστω και σε spoiler). Μένει ως έχει γιατί δεν είναι κάτι το συνταρακτικό.
Απλά το αναφέρω ώστε να μην γίνει συζήτηση πάνω στα περιεχόμενά του...

Edited by RiDeLub, 30 September 2008 - 15:17.

Posted Image

#401 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 30 September 2008 - 17:50

To animation αυτής βδομάδας ήταν από τον διευθυντή του χειρότερου animation team του one piece!Θεωρώ πως και πάλι καλά που είχαμε αυτό το animation το οποιό ήταν αξιοπρέπες αν αναλόγιστείς τα παραπάνω δεδομένα!
Posted Image

#402 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 01 October 2008 - 09:39

Εμένα μου άρεσε η επίθεση του Ζόρο, και όχι δεν την έχει ξανακάνει. Βέβαια παραξενεύτηκα στην αρχή που έκανε το γεράκι, και μετά έγινε μπάλα (περίμενα να σηκωθεί στον αέρα), αλλά το αποτέλεσμα ήταν καλό.
Και το απίστευτο είναι ότι τα δέκα λεπτά που θα έμεναν οι σκιές μέσα στο Λούφι, ήταν δέκα λεπτά, όχι σαν το Ντράγκονμπολ.

#403 luffy_20

luffy_20

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 01 October 2008 - 19:56

παιδια το 372 ενα λεο hταν τελειο πραγματικα Luffy δηλαδη τη δυναμη ειχε ελεος δηλαδη απλα τελειο περιμενο το 373 ανελιπος :oo:

#404 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 02 October 2008 - 11:22

Ρε μαγκες επειδη εχω μπλεξει με το πανεπιστιμιο και δεν εχω χρονο να κοιταξω μπορειτε να μου πειτε αν το 372 βγηκε απο τους inp?

Posted Image

#405 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 02 October 2008 - 11:49

Για γενικη πληροφορία το δείνω.

Οι Inp κατά πάσα πιθανότητα πάνε για releases 2-2 επεισοδίων. Δηλαδή θα κάνουν release 2 επεισόδια μαζί κάθε δεύτερη εβδομάδα.

Δεν είναι σίγουρο, απλά το έκαναν στα προηγούμενα 3 releases τους.

Γνώμη μου είναι δλδ ότι παίζει να βγει το 372 με το 373 μαζί στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Posted Image