Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 4 votes

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#3751 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 25 September 2011 - 12:57

επιτελους New World.Δεν μπορω να περιμενω να τους δω ξανα ολλους ενωμενους.
Ερωτηση στους manga readers το ανιμε εχει πολλες διαφορες απο το μανγα?Εχω διαβασει μεχρι το τελος του Αrabasta Arc επειδη ηθελα να δω αν εχει πολλες διαφορες απο το ανιμε και δεν βρικα και πολλες.Οποτε ηθελα να ρωτησω πιο μετα αξιζει να διαβασω η να παω κατευθειαν στο chapter που αντιστιχει στο επομενο επεισοδειο?

Μολις τωρα παρατηρησα οτι το One Piece δεν εχει closing song :dazed::blurah5:Βλεπω OP χρονια και το παρατησησα τωρα και ανωτιομουν τοσο καιρο τι του λειπει τι του λειπει:fromabove:

Edited by johntheo95, 25 September 2011 - 13:02.

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Posted Image

#3752 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 25 September 2011 - 13:02

DIDIMAKIA.Το ειχα αφησει στο επισοδιο 264.Το εχω ξαναπιασει εδω και 6 ημερες και ειμαι στο 328.Αυτα που δειχνει στο ending τα δειχνει και στα επισοδια?
Posted Image

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#3753 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 25 September 2011 - 13:08

Μολις τωρα παρατηρησα οτι το One Piece δεν εχει closing song :dazed::blurah5:Βλεπω OP χρονια και το παρατησησα τωρα και ανωτιομουν τοσο καιρο τι του λειπει τι του λειπει:fromabove:[/QUOTE]

Εχει 16(ισως και παραπανω) και με αυτο 17 ending
Posted Image

SET SAIL BASTARDS!!!!

#3754 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 25 September 2011 - 13:19

Βασικα τον τελευταιο χρονο και κατι δεν εχει ending. Παλαιοτερα ειχε.
@Mike the great, ναι τα δειχνει. Μην περιμενεις τιποτα, συνεχισε το! Εισαι και στο cp9 arc αν δεν κανω λαθος ^^

2bbd14fc.jpg

#3755 allblue

allblue

Starting...

• Members
  • 74 posts

Posted 25 September 2011 - 14:04

Επειδή είμαι manga reader και διαθέτω και τα βιβλιαράκια του ΟΡ υπάρχουν αρκετές διαφορές αλλά όχι πάνω στην πλοκή. Πχ ο Zeff ο μέντορας του Sanji δεν έκοψε το πόδι του χρησιμοποιώντας την αλυσίδα του καραβιού αλλά το έκοψε στο νησί για να έχει κάτι να φάει. Οι αλλαγές αφορούν την βιαιότητα του ΟΡ. Ίσως εμείς οι manga readers να εκτιμήσαμε πιο πολύ το break γιατί 1 μήνας χωρίς OP μπορούμε να τον συνδιάσουμε με τα 2 χρόνια reunion. Ενώ τώρα μπαμ στο πιάτο μας με μόλις μια εβδόμαδα γίνεται το reunion.

#3756 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 25 September 2011 - 14:05

καλα στη αρχη του βιντεο που τους δειχνει όλους εναν εναν είναι απο μια εικονα που εχει κανει ο oda για το πως εμφανιστηκαν πρωτα οι πρωταγωνιστες

Spoiler:

#3757 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 25 September 2011 - 14:41

Βασικα τον τελευταιο χρονο και κατι δεν εχει ending. Παλαιοτερα ειχε.
@Mike the great, ναι τα δειχνει. Μην περιμενεις τιποτα, συνεχισε το! Εισαι και στο cp9 arc αν δεν κανω λαθος ^^

Οχι ειμαι στα παγοδουνα με αυτον που κανει συλλογη απο πειρατικες σημαιες.Ακριβως,Ειμαι εκει που ειναι ολοι μεσα στο σπιτι τους(Lovely land)και ερχεται ο λουφυ με τον τσοπερ και το ππληρωμα του Phoenix
Posted Image

SET SAIL BASTARDS!!!!

#3758 Amaranth

Amaranth

Loading...

• Members
  • 58 posts

Posted 25 September 2011 - 15:23

Εχω ν δω επεισοδειο εδω κ 2 βδομαδες...στο επομενο ειναι το timeskip?

#3759 Caliburn

Caliburn

ZzZzZzZz

• Members
  • 102 posts

Posted 25 September 2011 - 15:26

Εχω ν δω επεισοδειο εδω κ 2 βδομαδες...στο επομενο ειναι το timeskip?

Ναι
Spoiler:
Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels

The .aNiMe//GR Team

#3760 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 25 September 2011 - 17:42

We are FTW!!!!
Ελπιζω στο επομενο να εχει λιγακι καλυτερο σχεδιο,οπως επισης ελπιζω ο Luffy να παρει εστω και λιγο μποϊ ακομα.Σε μερικες σκηνες στο σημερινο,νομιζα πως ηταν παιδακι του δημοτικου...

Cant wait!!!:if:

image.jpg

#3761 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 posts

Posted 25 September 2011 - 17:44

Οχι ειμαι στα παγοδουνα με αυτον που κανει συλλογη απο πειρατικες σημαιες.Ακριβως,Ειμαι εκει που ειναι ολοι μεσα στο σπιτι τους(Lovely land)και ερχεται ο λουφυ με τον τσοπερ και το ππληρωμα του Phoenix

You can skip this... Ειναι filler.. Ξεκινα αμεσως απο το 337 οπου ξεκινα το thriller bark arc. Επισης απο το 337 μεχρι το 511 ειναι μεταφρασμενα τα επεισοδια στα ελληνικα απο τους τζατζικιδες οπου εχουν κανει πολυ καλη δουλεια. Τσεκαρε τα...

http://tzatziki-fansubs.com/

Το επεισοδιο παντως ειδικα στο τελος ηταν υπεροχο. Υπομονη ειναι μονο 1 βδομαδα ή 7 μερες ή μολις 168 ωρες ή ακομη καλυτερα μολις 10080 δευτερολεπτα... Νταξει υπερβαλλω αλλα αν και manga reader ανυπομωνω.

#3762 fwto

fwto

Anime Newbie

• Members
  • 61 posts

Posted 25 September 2011 - 18:29

ΑΑΑΑ!! Δεν έχω λόγια!!! Αν και έχω δει το new look τους στο manga ανυπομονώ!!! Ελπίζω να κάνουν κάτι με την ποιότητα του σχεδίου, θέλω να δείχνουν Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο-Ι στο επόμενο!:wooi2:
Spoiler:
Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels

The .aNiMe//GR Team

#3763 Loveanime

Loveanime

Christina-sai.fan

• Members
  • 177 posts

Posted 25 September 2011 - 18:59

οπως επισης ελπιζω ο Luffy να παρει εστω και λιγο μποϊ ακομα.Σε μερικες σκηνες στο σημερινο,νομιζα πως ηταν παιδακι του δημοτικου...

That's true!:bahhh:
Posted Image"When the Dogs wake up, you can once again start to hear the warbling of a demon.."

#3764 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 26 September 2011 - 00:23

πωωωω ρε παιδιά τη γαμάτο ήταν αυτό το επεισόδιο!!! Τώρα πραγματικά θέλω να κάτσω να δω όλο το one piece απο την αρχή μόνο και μόνο για τις αναμνήσεις!! Να πως ξεχωρίζει ένα πραγματικά καλό shoonen!! Καλά μόλις τελείωσε το επισόδειο πήγα και άκουσα 5-6 φορές το we are!
Mister Raindrop falling away from me now

Posted Image

#3765 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 26 September 2011 - 00:51

KAMENOC You can skip this... Ειναι filler.. Ξεκινα αμεσως απο το 337 οπου ξεκινα το thriller bark arc. Επισης απο το 337 μεχρι το 511 ειναι μεταφρασμενα τα επεισοδια στα ελληνικα απο τους τζατζικιδες οπου εχουν κανει πολυ καλη δουλεια. Τσεκαρε τα...

http://tzatziki-fansubs.com/

Thanks!Θα τα δω,απλα ειμαι περιεργος πως θα κερδισει ο λουφι αυτον που λιωνει οτι ακουμπαει ή τον ακουμπαει.:hmmm:

Επισης τα εχουν μεταφρασει καλα ή οτι να'ναι?
Posted Image

SET SAIL BASTARDS!!!!