Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#1801 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2009 - 18:25

Αρκετά καλο το επεισοδιάκι*γκουχ* το έχουμε ήδη ξεκινήσει:kill4u:

MbcN7u5.png

#1802 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2009 - 18:59

Οντως πολυ αργο επισοδιακι, ισως να ηταν καλυτερα να ειχαμε ενα διμηνο fillers να παρει μια αποσταση ασφαλειας το manga.
Επισης τωρα που παει αργα ειναι και μια καλη ευκαιρια να αρχισουνε ακομη περισσοτερα ατομα το Manga *γκουχZoroγκουχ*

Παρών! -.- :hi:

Η αλήθεια είναι ότι λόγω εξεταστικής και ενασχόλησης με Naruto αυτή την περίοδο δεν είχα χρόνο να δω τα επεισόδια από το 410 και μετά και οπότε αναγκάστηκα να περάσω σε preview mode, ήθελα και πάλι να δω τι θα γίνει!

Δυστυχώς η περιέργειά μου για το τι θα γίνει από δω και πέρα με το σώσιμο του Ace από το Impel Down έχει αρχίσει να γίνεται αβάσταχτη... και η σκέψη του να περιμένω μισό χρόνο για να μάθω ακόμη χειρότερη... :sadist: Και ο μοναδικός τρόπος για να βλέπω το anime όπως παλιά, όταν το πρωτοξεκίνησα και είχα άπειρα eps μπροστά μου, είναι να μην το παρακολουθώ και να μαζέψω μπόλικα... γιατί το ένα τι βδομάδα δεν μου φαίνεται αρκεί πια, αν ήταν κάποιο άλλο μέτριο anime ή αρκ της σειράς (thriller bark πχ, που άφησα να μαζευτούν πάνω από 10 eps τότε, λόγω βαρεμάρας) θα ήταν δυνατό, αλλά πια μιλάμε για το ίσως καλύτερο αρκ της σειράς up to date, αυτό που μας έρχεται, και ήδη τα προηγούμενα ήταν απίστευτα!

Για να γίνει όμως αυτό πρέπει ή να απομονωθώ σε κάποιο νησί η να πετάξω pc για ένα διάστημα, μιας και ούτε το ένα ούτε το άλλο είναι εφικτά, κατά 99% με καταφέρατε τελικά, ρεμάλια manga readers και τα spoilers σας (you know who you are!), μάλλον θα αρχίσω το manga μετά τις εξετάσεις! Τουλάχιστον θα διαβάσω μαζεμένο όλο το επόμενο epic αρκ! :P

(αν και στο τέλος που θα ξεμείνω και από manga μάλλον στα ίδια θα 'μαι, καταραμένε Oda... :emptyonexg1:)

On topic τώρα, από τις διάφορες στιγμές που είδα στα τελευταία 6 eps ευχαριστήθηκα Boa και Marguerite στο άπειρο, ειδικά με την πρώτη δεν ξέρω πως ο Luffy κατάφερε να την δει "ακάλυπτη" αρκετές φορές και ειδικά στο τέλος με το σημάδι στην πλάτη της και να στενοχωριέται που δεν έχει φαγητό!! :hahaha: Oime oime ώρες ώρες σκέφτομαι πως ο Sanji θα έπρεπε να έχει πέσει σε αυτό το νησί και όχι ο Luffy! Βέβαια για τα δεδομένα της Boa ο Luffy ήταν ο πιο κατάλληλος όπως είδαμε, ο Sanji μετά από όλο το ξύλο που θα έτρωγε, μιας και δεν μπορεί να αγγίξει γυναίκα, θα γινόταν ένα ωραίο στολιστικό άγαλμα!

Μακάρι να δούμε τίποτα προς romance πιο κει λοιπόν, έστω και λίγο, μεταξύ Boa και Luffy, η Boa ήδη άρχισε να "μαλακώνει" και σε συνδυασμό με τα "προσόντα" και παρελθόν της ήδη την πάω αρκετά!

Ο Luffy κλασικός ανέμελος, αλλά μετά από όλο το Naruto που παρακολούθησα τόσο καιρό μου είχε λείψει! Σαν shonen lead συνεχίζει να παραμένει ο καλύτερος απ' όσους έχω δει ως τώρα (ο Naruto μου φάνηκε way πιο annoying και unfunny :frozen:), ειδικά όταν θυμώνει συνεχίζουν να μου αρέσουν τρελά οι ατάκες και εκφράσεις που παίρνει, όπως πρόσφατα με τις Boa sisters όταν ελευθέρωσε το πρώτο του δυνατό haki και όταν αμέσως δέχτηκε να μείνει στο νησί, αρκεί η Boa να ξανακάνει κανονικές τις αμαζόνες. Way to go!

Άντε να δούμε τι αρρώστια έχει η Boa τώρα και τι θα γίνει με τον Ace!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 06 Σεπτέμβριος 2009 - 19:06

#1803 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2009 - 10:47

Ένα ακόμη φανταστικό επεισόδιο!
Το δίλημμα ήταν μεγάλο αν κ έτσι όπως εξελίχθηκε τελικώς ίσως είναι ο πιο εύκολος τρόπος να ξαναμαζευτούν οι Straw Hats.(my opinion...no clue about manga)
Μία ακόμη συγκηνητική σκηνή, ο Luffy να ζητάει συγνώμη για την επιλογή του κ ένας ένας από το πλήρωμα να εμφανίζεται από πίσω του...:zetsubou:
Πάμε βουρ για "Rescue Ace"!

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#1804 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2009 - 19:15

Tελειο επεισοδιο απλα δειτε την αντιδραση του Luffy οταν μαθαινει οτι θα εκτελεστει ο αδερφος του.:if:

#1805 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2009 - 20:29

416 πολυ καλο αν και μικρο απο την αποψη οτι ουτε ενα chapter δεν επιασε... Luffy ειτε σοβαρος ειτε κανονικος παντα ολα τα λεφτα!! Mπαινουμε στα καλα τωρα!:kill4u:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1806 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2009 - 22:48

Εμενα μου αρεσε εκεινη η σκηνη,που ο luffy εμαθε οτι η boa ειναι sichibukai,μετα η nyon(η οπως την λενε εκεινη την γρια)του λεει για τον πολεμο whitebeard vs shichibukai-marines.και τοτε ο luffy λεει:Wati a sec,this is too much to hear at once!Και τοε,η γρια λεει οτι ο ace καταδικαστηκε σε θανατο....αν δεν ηταν ο luffy αλλα καποιος αλλος στη θεση του θα αυτοκτονουσε!:hahaha:

#1807 cyber_john

cyber_john

決められた運命

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 09:13

Λοιπόν, στο επόμενο επεισόδιο τελειώνει και το Amazon Lily Park. Δεν κράτησε πολύ, αλλά τα 8 του επεισόδια μου φάνηκαν αιώνας και σα να κινήθηκε με σχετικά αργούς ρυθμούς. Ίσως γιατί στην αρχή του καλοκαιριού είδα τα 1-405 μέσα σε ενάμιση μήνα κι είχα καλομάθει στα 40-50 επεισόδια την ημέρα μερικές φορές. Τραγικό συναίσθημα να συνειδητοποιείς ότι πρέπει να περιμένεις μια εβδομάδα για κάθε καινούργιο, μόλις φτάνεις στο τέλος.

Κοίταξα στη λίστα της Wikipedia και πριν αρχίσει το Impel Down, θα δούμε και τα επιμέρους μέρη που κατέληξαν οι υπόλοιποι nakama. Παραθέτει μέχρι το 420, δυστυχώς αρχίζουμε με Franky/Chopper/Usopp κι εγώ πέθαινα να δω να τα επεισόδια με τον Brook και τον Sanji, ειδικά με τον τελευταίο που θα έχει καταλήξει

Spoiler:

προβλέπω να ρίχνουμε το γέλιο της αρκούδας εκεί. Θέλω να πιστεύω πως θα τα δείξουν (μαζί με τη nami & τον zoro) στα 421-424.

1,5 μήνας έμεινε περίπου και μετά μπαίνουμε στο πιο επικό arc όλης της σειράς.

serpe7.jpg

#1808 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 09:44

Για αυτο λατρευω το οπ.Βαζει φιλλερ οταν πρεπει και εκει που πρεπει.Αν και ειχαν κυκλοφορησει φημες για τα συγκεκριμενα επεισοδια καλο ειναι να τα εχουμε πλεον και επισημα ανακοινω8εντα.
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1809 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 10:18

Πολύ ωραίο επισόδειο κλασσικά και ανυπομωνώ για την συνέχεια.Επίσης μην προτρέχετε και πάρα πολύ με το θέμα της αρρώστιας...(γιατί θα βγείτε κουρεμένοι :hahaha:).
Τέσπα επίσης κάποιος αναρωτήθηκε για της δυνάμεις της Boa σην μάχη.Είναι κάτι παραπάνω από δυνατή.(Και έχει και το ίδιο χάκι με το λούφι)...

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#1810 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2009 - 12:15

Well it was more than obvious ότι θα έβαζαν fillers που δείχνουν το τι έγινε το πλήρωμα.Μάλιστα αυτή είναι και η καλύτερη χρονική πέριοδος ή αν τα έβαζαν μετά το ΙD.
Μάλλον καλύτερα που τα βάλαν τώρα γτ αμέσως μετά ξεκινάει η υπερδράση όποτε θα ήταν ξενέρωμα να βλέπαμε αυτές τις ιστοριούλες....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1811 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2009 - 13:12

Well it was more than obvious ότι θα έβαζαν fillers που δείχνουν το τι έγινε το πλήρωμα.Μάλιστα αυτή είναι και η καλύτερη χρονική πέριοδος ή αν τα έβαζαν μετά το ΙD.
Μάλλον καλύτερα που τα βάλαν τώρα γτ αμέσως μετά ξεκινάει η υπερδράση όποτε θα ήταν ξενέρωμα να βλέπαμε αυτές τις ιστοριούλες....

Δεν ειναι fillers :kill4u::riiight::drink:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1812 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2009 - 15:10

Δεν ειναι fillers :kill4u::riiight::drink:

Βασικά αν πρόσεξα καλά έχει αφιερώσει 3 eps που αναφέρονται σε 2 χαρακτήρες το καθένα.Στο manga αφιέρωνε μόνο μισό chapter για όλους.Βέβαια υπήρχαν και ο μονές σελίδες αλλά δεν ξέρω αν φτάνει, γι'αυτο το είπα.Οπότε πιστεύω ότι δούμε τις καλύτερα απ'ότι στο manga και με διαλόγους που δεν έχουμε διαβάσει.
Αυτό εννοούσα ως filler :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1813 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2009 - 16:12

Βασικά αν πρόσεξα καλά έχει αφιερώσει 3 eps που αναφέρονται σε 2 χαρακτήρες το καθένα.Στο manga αφιέρωνε μόνο μισό chapter για όλους.Βέβαια υπήρχαν και ο μονές σελίδες αλλά δεν ξέρω αν φτάνει, γι'αυτο το είπα.Οπότε πιστεύω ότι δούμε τις καλύτερα απ'ότι στο manga και με διαλόγους που δεν έχουμε διαβάσει.
Αυτό εννοούσα ως filler :P

Δεν νομιζω να βαλει καμια επιπλεον πληροφορια σε σχεση με το manga. Απλα θα "τεντωσουν" απιστευτα τα δισελιδα-τρισελιδα του καθενος με αρκετες ανουσιες σκηνες. Οποτε θα ελεγα οτι ισως να ειναι semi-fillers. Θα δειξει...

#1814 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2009 - 16:48

Δεν νομιζω να βαλει καμια επιπλεον πληροφορια σε σχεση με το manga. Απλα θα "τεντωσουν" απιστευτα τα δισελιδα-τρισελιδα του καθενος με αρκετες ανουσιες σκηνες. Οποτε θα ελεγα οτι ισως να ειναι semi-fillers. Θα δειξει...

Μα κι εγώ κάτι πάρομιο πιστεύω....Θα είναι κάτι το πάλιο αυτό επισόδιο με τον Buggy και τις περιπετιές του.Γι'αυτό είπα filler κι εκείνο κάτι σαν filler ηταν.
Btw από τις σκήνες που έχω δει ως τώρα η αγαπημένη μου ήταν του franky και της Robin.Οχι ότι του Sanji δεν είχε πλάκα αλλά γενικά τέτοιου είδους αστεία δεν με ξετρελαίνουν μπορώ να πω.
Α....επίσης την ιστορία του Brook την έχει δείξει σε μονοσέλιδα ή μόνο στο chapter που τις έδειχνε μαζεμένες?Δεν θυμάμαι.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1815 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2009 - 16:53

Μονο εκει που τις εδειχνε μαζεμενες.Πεθαινω να δω τα επισοδια με τον sanji:hahaha:

qzMHWHd.png