Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2009 - 18:25

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2009 - 18:59
Οντως πολυ αργο επισοδιακι, ισως να ηταν καλυτερα να ειχαμε ενα διμηνο fillers να παρει μια αποσταση ασφαλειας το manga.
Επισης τωρα που παει αργα ειναι και μια καλη ευκαιρια να αρχισουνε ακομη περισσοτερα ατομα το Manga *γκουχZoroγκουχ*
Παρών! -.-

Η αλήθεια είναι ότι λόγω εξεταστικής και ενασχόλησης με Naruto αυτή την περίοδο δεν είχα χρόνο να δω τα επεισόδια από το 410 και μετά και οπότε αναγκάστηκα να περάσω σε preview mode, ήθελα και πάλι να δω τι θα γίνει!
Δυστυχώς η περιέργειά μου για το τι θα γίνει από δω και πέρα με το σώσιμο του Ace από το Impel Down έχει αρχίσει να γίνεται αβάσταχτη... και η σκέψη του να περιμένω μισό χρόνο για να μάθω ακόμη χειρότερη...

Για να γίνει όμως αυτό πρέπει ή να απομονωθώ σε κάποιο νησί η να πετάξω pc για ένα διάστημα, μιας και ούτε το ένα ούτε το άλλο είναι εφικτά, κατά 99% με καταφέρατε τελικά, ρεμάλια manga readers και τα spoilers σας (you know who you are!), μάλλον θα αρχίσω το manga μετά τις εξετάσεις! Τουλάχιστον θα διαβάσω μαζεμένο όλο το επόμενο epic αρκ!

(αν και στο τέλος που θα ξεμείνω και από manga μάλλον στα ίδια θα 'μαι, καταραμένε Oda...

On topic τώρα, από τις διάφορες στιγμές που είδα στα τελευταία 6 eps ευχαριστήθηκα Boa και Marguerite στο άπειρο, ειδικά με την πρώτη δεν ξέρω πως ο Luffy κατάφερε να την δει "ακάλυπτη" αρκετές φορές και ειδικά στο τέλος με το σημάδι στην πλάτη της και να στενοχωριέται που δεν έχει φαγητό!!

Μακάρι να δούμε τίποτα προς romance πιο κει λοιπόν, έστω και λίγο, μεταξύ Boa και Luffy, η Boa ήδη άρχισε να "μαλακώνει" και σε συνδυασμό με τα "προσόντα" και παρελθόν της ήδη την πάω αρκετά!
Ο Luffy κλασικός ανέμελος, αλλά μετά από όλο το Naruto που παρακολούθησα τόσο καιρό μου είχε λείψει! Σαν shonen lead συνεχίζει να παραμένει ο καλύτερος απ' όσους έχω δει ως τώρα (ο Naruto μου φάνηκε way πιο annoying και unfunny

Άντε να δούμε τι αρρώστια έχει η Boa τώρα και τι θα γίνει με τον Ace!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 06 Σεπτέμβριος 2009 - 19:06
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2009 - 10:47
Το δίλημμα ήταν μεγάλο αν κ έτσι όπως εξελίχθηκε τελικώς ίσως είναι ο πιο εύκολος τρόπος να ξαναμαζευτούν οι Straw Hats.(my opinion...no clue about manga)
Μία ακόμη συγκηνητική σκηνή, ο Luffy να ζητάει συγνώμη για την επιλογή του κ ένας ένας από το πλήρωμα να εμφανίζεται από πίσω του...

Πάμε βουρ για "Rescue Ace"!
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2009 - 19:15

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2009 - 20:29

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2009 - 22:48

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 09:13
Κοίταξα στη λίστα της Wikipedia και πριν αρχίσει το Impel Down, θα δούμε και τα επιμέρους μέρη που κατέληξαν οι υπόλοιποι nakama. Παραθέτει μέχρι το 420, δυστυχώς αρχίζουμε με Franky/Chopper/Usopp κι εγώ πέθαινα να δω να τα επεισόδια με τον Brook και τον Sanji, ειδικά με τον τελευταίο που θα έχει καταλήξει
προβλέπω να ρίχνουμε το γέλιο της αρκούδας εκεί. Θέλω να πιστεύω πως θα τα δείξουν (μαζί με τη nami & τον zoro) στα 421-424.
1,5 μήνας έμεινε περίπου και μετά μπαίνουμε στο πιο επικό arc όλης της σειράς.
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 09:44
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2009 - 10:18

Τέσπα επίσης κάποιος αναρωτήθηκε για της δυνάμεις της Boa σην μάχη.Είναι κάτι παραπάνω από δυνατή.(Και έχει και το ίδιο χάκι με το λούφι)...
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2009 - 12:15
Μάλλον καλύτερα που τα βάλαν τώρα γτ αμέσως μετά ξεκινάει η υπερδράση όποτε θα ήταν ξενέρωμα να βλέπαμε αυτές τις ιστοριούλες....
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2009 - 13:12
Δεν ειναι fillersWell it was more than obvious ότι θα έβαζαν fillers που δείχνουν το τι έγινε το πλήρωμα.Μάλιστα αυτή είναι και η καλύτερη χρονική πέριοδος ή αν τα έβαζαν μετά το ΙD.
Μάλλον καλύτερα που τα βάλαν τώρα γτ αμέσως μετά ξεκινάει η υπερδράση όποτε θα ήταν ξενέρωμα να βλέπαμε αυτές τις ιστοριούλες....

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2009 - 15:10
Βασικά αν πρόσεξα καλά έχει αφιερώσει 3 eps που αναφέρονται σε 2 χαρακτήρες το καθένα.Στο manga αφιέρωνε μόνο μισό chapter για όλους.Βέβαια υπήρχαν και ο μονές σελίδες αλλά δεν ξέρω αν φτάνει, γι'αυτο το είπα.Οπότε πιστεύω ότι δούμε τις καλύτερα απ'ότι στο manga και με διαλόγους που δεν έχουμε διαβάσει.Δεν ειναι fillers
Αυτό εννοούσα ως filler

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2009 - 16:12
Δεν νομιζω να βαλει καμια επιπλεον πληροφορια σε σχεση με το manga. Απλα θα "τεντωσουν" απιστευτα τα δισελιδα-τρισελιδα του καθενος με αρκετες ανουσιες σκηνες. Οποτε θα ελεγα οτι ισως να ειναι semi-fillers. Θα δειξει...Βασικά αν πρόσεξα καλά έχει αφιερώσει 3 eps που αναφέρονται σε 2 χαρακτήρες το καθένα.Στο manga αφιέρωνε μόνο μισό chapter για όλους.Βέβαια υπήρχαν και ο μονές σελίδες αλλά δεν ξέρω αν φτάνει, γι'αυτο το είπα.Οπότε πιστεύω ότι δούμε τις καλύτερα απ'ότι στο manga και με διαλόγους που δεν έχουμε διαβάσει.
Αυτό εννοούσα ως filler
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2009 - 16:48
Δεν νομιζω να βαλει καμια επιπλεον πληροφορια σε σχεση με το manga. Απλα θα "τεντωσουν" απιστευτα τα δισελιδα-τρισελιδα του καθενος με αρκετες ανουσιες σκηνες. Οποτε θα ελεγα οτι ισως να ειναι semi-fillers. Θα δειξει...
Μα κι εγώ κάτι πάρομιο πιστεύω....Θα είναι κάτι το πάλιο αυτό επισόδιο με τον Buggy και τις περιπετιές του.Γι'αυτό είπα filler κι εκείνο κάτι σαν filler ηταν.
Btw από τις σκήνες που έχω δει ως τώρα η αγαπημένη μου ήταν του franky και της Robin.Οχι ότι του Sanji δεν είχε πλάκα αλλά γενικά τέτοιου είδους αστεία δεν με ξετρελαίνουν μπορώ να πω.
Α....επίσης την ιστορία του Brook την έχει δείξει σε μονοσέλιδα ή μόνο στο chapter που τις έδειχνε μαζεμένες?Δεν θυμάμαι.
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2009 - 16:53