Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2009 - 03:10
Αυτό που θέλω να ρωτήσω όμως:
Γιατί γράφει κάπου "Lolwut Chopper"? Είναι κάποιο αστείο λόγω anniversary?
[/URL]
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2009 - 11:59
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2009 - 13:07

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2009 - 14:34
Είμαι και πάλι ongoing btw
Edit:
Είναι μάλλον επειδή η va του Chopper κάνει φωνή σε δεύτερους ρόλους σε αυτά τα eps.Γιατί γράφει κάπου "Lolwut Chopper"? Είναι κάποιο αστείο λόγω anniversary?
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2009 - 14:54
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2009 - 17:08
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2009 - 22:20
Μα μονο αυτη και οι αδερφες δεν υποτιθεται οτι τα εχουν;Οχι ρε ο luffy δεν ειπει οτι την εχει ξαναδει,ειπε που εχει ξαναδει αυτο που ειχε στην πλατη της η Boa,δηλαδη τα ματια της Γοργονας.
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2009 - 23:20
Τελικά το επεισόδειο ήταν λίγο freestyle γιαυτό δεν άρεσε σε κάποιους.Περιττό να πώ βέβαια οτι το κεφαλαιάκι στο μάνγκα ήταν όλα τα λεφτά.Όπως και το ότι η boa στο ανιμε έιναι άσχημη με τέτοια κεφάλα που της φτιάξανε της κοπέλας.
Δεν καταλαβαίνω πως γινεται να αποτυγχανουν τοσο πολυ πια στο animation. Ξενερωνω με το ανιμε παρα πολι τελευταια εξετιας του animation εχω την εντυπωση οτι δεν περνουν στα σοβαρα τι δουλεια τους οι τυποι. Το animation της Arabasta μου φαινόταν 1000 φορες καλυτερο και ας ηταν παλιο! ακομα το και το remake της σειρας μου φαινεται καλη ιδεα με τετοια που βλεπω...(συγκριτικα με παλαιοτερα παντα)
Κοίτα σε κάποιους ενδεχομένως να αρέσει(βασικά δεν έχω βρεί κανέναν που να του αρέσει.. αλλα έτσι μου έχουν πει να λέω

Είναι ζήτημα προσέγγισης πάντως.Tο storyboard είναι έτοιμο απο το manga,καμία 70αρια πλάνα έτοιμα επίσης, τα οποία θα χρησιμοποιήσουν όπωσδήπωτε. .Άρα αρχικά έχοντας σαν οδηγό το artwork του oda(τάχα) συμπληρώνουν τα απαιτούμενα καρέ(με ευλάβεια και σεβασμό)........Αποτέλεσμα:

Πάμε παρακάτω..Μακέτες χαρακτήρων και color model(Εδώ οφείλετε η μακροκέφαλη -αλμπίνος boa hancock ).......Αποτέλεσμα:

Animation.....

Γιαυτό φέρτε τα λεφτά μου πίσω τώρα .........................................................

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2009 - 02:22
εγω προσωπικα μπορο να δω ενα χαλια ανιμε αμα εχει καλο storyline

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2009 - 10:03
πολλυ σημασια δινεται στο animation και λιγοτερη στο story μου φενεται...
εγω προσωπικα μπορο να δω ενα χαλια ανιμε αμα εχει καλο storyline
4/23 αλλά extra points επειδή τα 2 είναι τραγικά.
Anyway, φυσικά δίνουμε επειδή για το animation βλέπουμε το anime. Αλλιώς υπάρχει και το manga. To One Piece είναι action σειρά, όχι slice of life, αν δεν έχει σωστό animation να το βράσω.
Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2009 - 12:39
Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2009 - 12:46
Αυτό που περιγράφεις είναι μια τυπική μεταφορά manga - anime.Tο storyboard είναι έτοιμο απο το manga,καμία 70αρια πλάνα έτοιμα επίσης, τα οποία θα χρησιμοποιήσουν όπωσδήπωτε. .Άρα αρχικά έχοντας σαν οδηγό το artwork του oda(τάχα) συμπληρώνουν τα απαιτούμενα καρέ(με ευλάβεια και σεβασμό)........Αποτέλεσμα:
......mission failed
Πάμε παρακάτω..Μακέτες χαρακτήρων και color model(Εδώ οφείλετε η μακροκέφαλη -αλμπίνος boa hancock ).......Αποτέλεσμα:.....mission failed
Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης επιλέγει την αρτιστική παρέμβαση, αφήνοντας πίσω το "στητό" animation και κάνοντας κάτι πιο χύμα και πιο ζωντανό. Στην 9η ταινία δούλεψε πολύ καλά πιστεύω και μου άρεσε όπως και τώρα.
edit: Χο... Αρά απλά δεν αρέσει ο Tate. Αφού δεν άρεσε η 9η λόγω animation, δεν επιμένω άλλο

Το artwork του δυστυχώς είναι που κάνει την παρέμβαση λίγο πιο meh αλλά τι να κάνουμε. Πιστεύω πάντως ότι το artwork του ταιριάζει με το είδος της εικόνας που θέλει να δώσει από το animation, ασχέτως αν δεν φαίνεται ωραίο στο μάτι. Σε ένα άλλο anime μπορεί κάποιοι από εσάς να το λατρεύατε.
Είπα και πιο πάνω ότι και στην Arabasta υπήρχαν προβλήματα. Απλά δεν έχετε κάτσει να τα δείτε...Το animation της Arabasta μου φαινόταν 1000 φορες καλυτερο και ας ηταν παλιο! ακομα το και το remake της σειρας μου φαινεται καλη ιδεα με τετοια που βλεπω...(συγκριτικα με παλαιοτερα παντα)
Όσο για αυτό που λέτε με το remake.... Σοβαρευτείτε ρε παιδιά... δεν υπάρχει λόγος για remake. Χώρια που δεν είναι εφικτό.
Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2009 - 20:27
Χο... Αρά απλά δεν αρέσει ο Tate. Αφού δεν άρεσε η 9η λόγω animation, δεν επιμένω άλλο
No no είναι αρεστός ο τate(κατα βάθος......) απο τους καλύτερους supervisors απλά το artworκ toυ suckarει aδικαιολόγητα κάποιες φορές.
Πάντως μη απορείτε αμα το επόμενο επεισόδειο πετάει................. Αυτό το τίμημα πληρώνεις όταν δουλέυεις με τόσους directors.
Σε άλλους fans θα αρέσει το detailed imaging ( πχ στο 325,377 ) του inoue ας πούμε, και σε άλλους το fluidity του tate που λέει ο ridelube,χωρίς παιχνιδάκια με το shading και χωρίς πολλές λεπτομέρειες.
Και σε άλους θα αρέσει μόνο ο οda(me,me,me,me,me,me)
Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2009 - 22:38
Edit: Και το τελείως άσχετο από τα τελευταία 3 eps που τα είδα μαζί και το θυμήθηκα τώρα. Πολύ ωραία φωνή έβαλαν στην Boa