Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 4 Ψήφοι

One Piece latest episode discussion [Επιτρέπονται spoilers ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΙΜΕ]

• Please log in to reply
5368 replies to this topic

#1621 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2009 - 13:00

ΣΥμφωνω απολυτα με τον vladx και πραγματικα κατι που εχω παρατηρησει στο One piece ειναι το οτι προσφερει καινουργιους ηρωες και συναρπαστικα γεγονοτα συνεχεια και σε κανει να συνεχισεις την σειρα πχ εχουμε φτασει 400 επεισοδια και ακομα ερχονται nakamas .

Και πως μπορει καποιος να κανει drop την σειρα οταν ξαφνικα ο Oda του πεταει στο 300 κατι επεισοδιο(που σηνυθως οι αλλες σειρες ειναι ετοιμες να τελειωσουν) εναν brook και supernovas και πολλα τετοια πραγματα??:respect:

#1622 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2009 - 13:40

O Oda εχει πει σε συνεντευξη του οτι θελει το One Piece να ειναι το εργο της ζωης του
και οτι θα ασχοληθει μονο με αυτο....
Ελπιζω αυτο να σας λεει κατι. Εμενα παντως μου λεει πολλα.
:tensai:

#1623 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2009 - 13:54

Μιας και έχω σποϊλεριαστεί για την συνέχεια, ξέρω ότι
Spoiler:

Δε ξέρω αν αυτό το μπέρδεγουέη αρέσει στους περισσότερους, απλά το ότι είχαμε 11 σούπερνόβα δε μου λέει και τίποτα, μιας που 2 ήταν ήδη το πλήρωμα του Λούφη και άλλοι δύο κουλ σε καθαρά δευτερεύων ρόλο, και οι υπόλοιποι ήταν κομπάρσοι.
Οπότε έχουμε άπειρους χαρακτήρες, σχεδόν κανένας από τους οποίους δεν αναπτύσεται για κάτι εκατοντάδες επεισόδια (βλέπε Χταπόδη). Ναι, φάση έχει να τους έχεις σε database λες και κάνεις συλλογή από όλα τα Πόκεμον αλλά οι περισσότεροι είναι φευγαλαίοι.
Δεν ξέρω αν έχετε προσέξει ότι όταν ανοίγεις δεκάδες μέτωπα σε ανιμέ, τότε να τα κλείσεις είναι μεγάλο πρόβλημα. Μα πόσοι πια χαρακτήρες έχουνε μείνει στο ράφι να περιμένουνε την σειρά τους; Αν έχετε δει Code Geass ή Gundam 00 θα καταλάβαιτε τι εννοώ. Στο τέλος γίνεται άλαντάλον. Για να μη ξεχάσω το πόσο ωραία κλιμακωνόταν το Inu Yasha και μετά πάγωσε και έγινε μια χαζομαρούλα στο τέλος (σε μάνγκα).
Παραμένει να μου αρέσει η σειρά και βασικά είναι το μοναδικό σούνεν που δεν χλευάζω (πολύ) αλλά εντάξει, έχω δει τόσες φορές να τρώνε τα μούτρα τους στο σενάριο όταν βάζουνε εκατοντάδες χαρακτήρες που προϊδεάζομαι για τα χειρότερα. Μιλάμε, ο Όντα χρειάζεται τουλάχιστον 200 επεισόδια για να κλείσει τους παρόν χαρακτήρες και πάει και προσθέτει ακόμα περισσότερους.
Το βάρος της σειράς είναι τρομακτικά μεγάλο και μου αρέσει. Αλλά συνεχίζει να αυξάνεται και ανησυχώ. Ίσως ο Όντα να είναι Άινστάιν και τα δέσει, ράψει κλείσει όλα ωραία. Αλλά μιλάμε για σόνεν... οπότε το κόβω να μείνουνε σύξυλοι πάρα πολλοί στο τέλος και να ξενερώσουμε όσο τι. Εκτός κι αν πέσει epic death count στα τελευταία επεισόδια, που δεν είναι κι ότι καλύτερο.
Όλα αυτά είναι φυσικά θεωρία και ιστορίες για αγρίους αλλά απλά σκεφτείτε ότι η εμπειρία διδάσκει ότι τα ανιμέ έχουνε μεγάλο πρόβλημα στα καλά closure... Φαντάσου πόσο δύσκολο θα είναι το closure μιας τέτοιας σειράς. Αδιανόητο.

#1624 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2009 - 14:07

Μιλάμε, ο Όντα χρειάζεται τουλάχιστον 200 επεισόδια για να κλείσει τους παρόν χαρακτήρες και πάει και προσθέτει ακόμα περισσότερους.

Καντα 400........
Προσθετω οτι ο Oda εχει δηλωσει οτι η σειρα ειναι στη μεση........:oo::fromabove:

edit: Τυφλα να εχι η Λαμψη........:hahaha:

#1625 Being Of Darkness

Being Of Darkness

the last numenorian

• Members
  • 137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2009 - 23:06

τον pandaman τον ειδατε στο φιλλερ, ελεος αυτος ο oda, κολλημα με αυτον

#1626 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2009 - 00:54

τον pandaman τον ειδατε στο φιλλερ, ελεος αυτος ο oda, κολλημα με αυτον

Αυτος ο τυπος τι ρολο βαραει?
Τον εχω ξαναδει.... Πολυ κουλο...

#1627 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2009 - 01:51

http://onepiece.wikia.com/wiki/Pandaman
Νταξ, το παρακάνει λιγάκι λέγοντας "having appeared hidden in nearly every One Piece chapter, episode, movie, and such" :hahaha:, αλλά σίγουρα είναι ο guest star της σειράς ουσιαστικά!

Και btw το επεισόδιο ήταν filler, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο επέλεξε ο Oda την εμφάνισή του.

edit: εδώ το νέο επεισόδιο από Kubusubs.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 25 Ιούνιος 2009 - 03:11

#1628 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2009 - 12:54

http://onepiece.wikia.com/wiki/Pandaman
Νταξ, το παρακάνει λιγάκι λέγοντας "having appeared hidden in nearly every One Piece chapter, episode, movie, and such" :hahaha:, αλλά σίγουρα είναι ο guest star της σειράς ουσιαστικά!

Και btw το επεισόδιο ήταν filler, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο επέλεξε ο Oda την εμφάνισή του.

edit: εδώ το νέο επεισόδιο από Kubusubs.

Wow sukeeee δεν τι ήξερα πάντα μου άρεσαν κάτι special guests ας το πώ απο εδώ και πέρα θα έχω τα μάτια μου 14 για να τον βλέπω:hahaha:

MbcN7u5.png

#1629 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2009 - 22:04

δε ξερω αν ασχολειται ο oda με τα fillers αλλα το one piece σιγουρα δινει μαθηματα του πως πρεπει να γινονται.
μονο και μονο με τα SUPER του franky και τα FOOOS FOS FOS FOS FOS του hogback και τα σκηνικα με την cindry-chan ελιωσα.

#1630 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2009 - 15:46

^_^.. λοιπόν αφού είχα αφήσει το once piece για αρκετό καιρό κ έπεσα με τα μούτρα να τα δω έφτασα σήμερα στο 405 ..... έριξα τρελό κλάαααααμαα / συγκίνηση μιλάμε , καιρό έχω να νιώσω αυτό το συναίσθημα σε ανιμέ , ο Oda βλέπω το κρατάει γερά ακόμα xD
Αλλά από ότι είδα στο preview το επόμενο είναι filler /cry /cry /cry μάλλον το σταματάω μέχρι να ξαναβγούν 20 επισόδεια :P... αν αντέξω -_- Τ_Τ
Δημοσιευμένη  εικόνα
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#1631 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2009 - 10:12

Το preview του 408 που δεν είναι φίλερ και έχει ενδιαφέρον
[media]http://www.youtube.com/watch?v=UIuUusj172k[/media]
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1632 ThePirateHunter

ThePirateHunter

Anime Fan

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2009 - 11:08

Το preview του 408 που δεν είναι φίλερ και έχει ενδιαφέρον
[media]http://www.youtube.com/watch?v=UIuUusj172k[/media]

Λογικα θα δουμε και την Boa σε καποιο απο τα επομενα επεισοδια!:wooi2:

#1633 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2009 - 12:36

Για οσους περιμενουν τα επεισοδια απο yibis το 406 8α βγει απο εβδομαδα.Τωρα για το 407 δεν ειμαι σιγουρος κα8ως απο στοματος shockpain δεν εχουμε καποια σχετικη ανακοινωση οποτε περιμενετε μεχρι νεωτερας οσοι τα κανετε download

Τελικα ακυρο ο shockpain μας εκανε την τιμη να το βγαλει σημερα το 406 οεο.Αντε οποτε αναμενουμε κανονικα το 407

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από kelborn3: 28 Ιούνιος 2009 - 15:16

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1634 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2009 - 07:35

Clicky Clicky!

Νωρίς νωρίς αυτή τη φορά το 407, από νέο group μάλιστα, τους RyuKo (Βούλγαρους), άντε να δούμε.

(βγήκε και το 406 από yibis btw)

EDIT:

Sidenote 1: Έμενα ήθελε να προσθέσω την επέκταση .mkv στο τέλος του αρχείου.

Sidenote 2: Έχει σαν προεπιλεγμένους υπότιτλους τα βουλγάρικα, απλά τους αλλάζετε στα αγγλικά, που περιέχονται.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 29 Ιούνιος 2009 - 08:07

#1635 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2009 - 16:53

Τιποτα το ιδαιτερο τα 2 filler, αρκετα αστεια σε καποια σημεια αλλα βαρετα imo!