Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Dorama wannabe!

• Please log in to reply
65 replies to this topic

#31 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 26 February 2009 - 15:12

γιατί μπορείς να φανταστείς τον οποιονδήποτε άλλο??? για utena μιλάμε, είναι η αποθέωση του κιτς :hahaha: (με την καλή έννοια πυραμίδα, είμαι φαν του κιτς άλλωστε). όχι η maki anthy ρε, την φαντάζεσαι με σολάριουμ και λουλακί μαλλί? πολιτισμικό σοκ :terror2:

είμαι η μόνη που δεν με πειράζει το πώς παίζει ο jin? φταίει που είμαι τόσο αφοσιωμένη :bath:

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Spoiler:

για saionji συγκεκριμενα, ομολογω οτι δε μπορω, γιατι τον απεχθανομαι σφοδρα... >_>
τωρα για touga, πειτε με τρελη, αλλα δε βρισκω καθολου κακο το prospect Ohkura με ντοματι μακρυ μαλλι...
*books appointment with a psychologist*

για Miki τωρα, κατι μικρο και cute σε φαση Koike Teppei νομιζω δε θα στεκοταν ασχημα...

πολιτισμικο shock x infinity... -__-V και αμφιβαλλω αν θα μπορουσε να βγαλει σωστα και το "ο,τι πει η Utena-sama"...

u probably are... :pp when it comes to Akanishi's acting, μονο στο Anego δεν αποκομισα τραυματικες αναμνησεις, κι αυτο γιατι πανω κατω τον εαυτο του επαιζε! XDD

με το συμπερασμα συμφωνω παντως. Τamaki is simply another league :nod:

Posted Image

Spoiler: &#33909

#32 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 26 February 2009 - 15:25

δεν μπορώ με τον ακανίσι ρε συ, μάλλον φταίει το ότι κάθε φορά που μπαίνει στο οπτικό μου πεδίο τρέχω για πρώτες βοήθειες, οπότε που να παρατηρήσεις ηθοποιία και τέτοιες λεπτομέρειες:hahaha::hahaha:

θέλω dorama furuba τώρα τώρα τώρα :nanana::nanana: :cry5::cry5: για yuki τι θα προτείνατε? :Blissfull:

Posted Image

#33 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 02 April 2009 - 22:18

Να πω και εγώ τα δικά μου
Clannad + Clannad after story πιστευω οτι θα γινόταν ένα τέλιο dorama και το Toradora με το slapstick του μέσα ομως, νομιζω και τα δυο ταιριάζουν απολυτα σε στυλ για να γινουν j doramas.
Την ηθοποιια για το πιος σε πιο ρόλο τα αφήνω σε εσας :P

#34 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 posts

Posted 11 April 2009 - 12:14

furuba σε dorama... αχ... απ'τη μία θα θελα τόσο πολύ να το δω κι απ'την άλλη το φοβάμαι... Σκεφτείτε τις μεταμορφώσεις! Σκέφτείτε τα μάτια και τη νοημοσύνη σας! (διότι αν τα γραφικά βγούνε μούφα, που 90% μούφα θα βγούνε, εγώ προβληματίζομαι για την ακεραιότητα μου -με βλέπω να βγάζω τα ματάκια μου και τα εγκεφαλικά μου κύτταρα να κανουν χαρακίρι σωρειδόν-)... ο Τόμα πάντως ως Κyo μου φαίνεται εξαιρετικό... Για Yuki τώρα... χμμμ... δύσκολο...

'Οσον αφορά το Host Club dorama τείνω να συμφωνήσω με την a2a... Ο Wentz μοιάζει καλή επιλογή...

Ηλπιζα πάρα πολύ για τηλεοπτική βερσιόν του Skip beat... Η ευχή μου πράγματοποιήθηκε αλλά ήταν ταιβανέζικο. Γιατί??? Είδα και στο καπάκι το καστ, έπαθα πολιτισμικό σοκ -μα ούτε έναν δεν πετυχανε! ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ!- και αποφασισα να συνεχίσω να ελπίζω για ιαπωνική επαναφορά... Αλλά τον Ρεν ποιος θα τον κάνει? Προτάσεις καστ anyone?

Posted Image

#35 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 11 April 2009 - 21:33

Xμμ με τη μικρη μου εμπειρια για να δουμε.

Ren: Hayami Mokomichi
Posted Image
Spoiler:

E, ειναι ιδιαιτερα ψηλος, αρκετα ωραιος ωστε να θεωρειται αντικειμενικα ωραιος(οχι μονο γλυκουλης και μλκιες, γιατι ο ren υποτιθεται ειναι απο τα πιο hot idols), αλλα σιγουρα θα ηθελε αλλο hairstyle. Και δεν ξέρω αν θα του πήγαινε το ξανθο...:S (αλλα ας του το συγχωρησουμε μιας και ειναι για ενα μονο επεισόδιο) Ειδα αλλους στο νετ να προτείνουν τον Shirota Yu, μιας και ειναι ισπανος και δεν ιαπωνοφερνει τόσο. Ομως ο τυπος δεν παει στο ρολο, παραειναι αγριωπος. Ο Shun Oguri θα μπορουσε να ειναι gentle υποτίθεται οπως θελει ο ρόλος, αλλα αυτός παρα ειναι ιαπωνας στα χαρακτηριστικα. Αρα ας μεινουμε σε κατι το ενδιαμεσο

Kyoko:Ueto Aya
Posted Image
Spoiler:

Ok, αλλου το ειδα αυτο, αλλα νομιζω οτι ειναι αρκετα καλη επιλογη. Βεβαια πιθανοτατα να υπαρχει και καλυτερη επιλογη, αλλα δεν θα κολλησουμε εκει. Δεν το πολυεψαξα, αλλα φαίνεται χαριτωμενη. :P

Sho:Jun O_o
Posted Image
Spoiler:

Oφειλω να ομολογησω οτι ειναι λίγο δυσκολο να βρεθεί καποιος απολυτα καταλληλος...Ποσοι ιαπωνες φαινονται καλοι με ξανθο μαλλι?Ο_ο (γιατι εδω τα λαθη δεν συγχωρουνται μιας και ειναι σε ολα τα επεισόδια ξανθός! ) Το ξερω οτι ακουγεται πολυ κουλη επιλογη, αλλα αμα εκανε πιο ανοιχτοχρωμα και τα φρυδια του μπορει να μην ηταν και τοσο ασχημο(βεβαια του ιδιου δεν του αρεσε οπως φαινεται απο το υφος του στις φωτος). Ο shun ή ο yamapi ισως ηταν οπτικα καλυτεροι, ή οποιον αλλο ξερετε εσεις, αλλα νιωθω οτι αυτη η cockiness του sho και η ανωριμότητα του δεν μπορει να την παρουσιασει ο shun. Και μονο το υφος του ειναι πιο ωριμο. Αλλα βεβαια εδω η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα, προτείνετε εσεις. :P

#36 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 11 April 2009 - 21:55

Για Kyoko δεν μπορώ να σκεφτώ πιο κατάλληλη εκτός από την Kato Natsuki.Noμίζω θα μπορούσε να αποδώσει καλά την τρέλα που κουβαλάει η Kyoko-sama.Bέβαια πάντα υπάρχει η επιλογή για μια νέα ηθοποιό.
Για Ren πάντα είχα στο μυαλό μου τον Shun(ειδικά όπως είναι στο Hana Kimi),αλλά ο Hayami Mokomichi μου φαίνεται καλή επιλογή επίσης.Tώρα για τον Shotaro....τον μισώ και δεν έχω ασχοληθεί XD I like the Jun idea though<3

2s9p2fs.jpg

#37 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 12 April 2009 - 00:28

για Kyoko συμφωνω και με τις 2 προτασεις... αν και η Kato Natsuki κι εμενα μ κολλαει καπως καλυτερα γιατι θα μπορουσε να σταθει και ως απλη κοπελα που της γυριζει το ματι καποια στιγμη... still, η Ueto Aya μαλλον μοιαζει και περισσοτερο στην Kyoko... both would seem fine to me...

αλλα Jun για Shotaro... just...
forgive the strong language but no.way.in.fuck. DDX
ομολογω δεν εχω δει/διαβασει και παρα πολυ Skip Beat αλλα το Shotarou δεν τον χωνευω μια, και δε θα ταιριαζε καθολου με το Jun, σε οτιδηποτε
and don't worry dora, υπαρχουν καμποσοι ιαπωνες που τους παει το ξανθο for the job :pp
maybe a d-boy, κανας Nakamura Yuichi?
δεν εχω κατι αλλο κατα νου αλλα definitely not Jun :sigh2:

Posted Image

#38 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 12 April 2009 - 01:12

ομολογω δεν εχω δει/διαβασει και παρα πολυ Skip Beat

Έγκλημα!I'm joking of course;p but seriously read more!It takes up amazingly after a while-at least imo
Τώρα που το σκέφτομαι δίκιο έχει η Lucy....but his expression in this pic is veeery Sho-ish to me:

Spoiler:

Anyway,putting Shotarou aside,καμία πρόταση για τους Beagles(lol) κανείς;

Edited by amaya3, 12 April 2009 - 02:16.

2s9p2fs.jpg

#39 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 12 April 2009 - 01:47

Έγκλημα!I'm joking of course;p but seriously read more!It takes up amazingly after a while-at least imo
Τώρα που το σκέφτομαι δίκιο έχει η Lucy....but his expression in this pic is veeery Sho-ish to me

heh XD maybe i will sometime.. οφειλω να ομολογησω ειναι σαφως ανωτερο του μεσου shoujo και διαβαζεται ευχαριστα.. :3
plus, she should succeed and nail that bastard's a$$ >.<

δε νομιζω οτι μπορει να θεωρηθει και πολυ βασιμο... τα caps ειναι απο το pv του kotoba yori taisetsuna mono, almost 6 years ago..?
καμια σχεση imho...
(yes, apparently i still refuse to accept even the thought of Jun as Shotaro... -___-;; :frozen::frozen:)

Posted Image

#40 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 12 April 2009 - 16:00

Κοιτα, τον Shotaro τον εχεις λίγο παρεξηγημένο και λογικο ειναι αν δεν έχεις διαβασει το manga.

Δεν ειναι ο pure villain της υποθεσης, απλως ειναι ο ορισμός της ανωριμότητας. Ο ίδιος δεν ξέρει τι στο καλό θέλει, ειναι μπερδεμενος και χρησιμοποιεί τη λειτουργία του εγκεφαλου για εσωτερικο διαλογισμο αν όχι ποτέ, υπερβολικα σπάνια. Ειναι μεγάλο ψώνιο, το μονο που τον νοιαζει είναι να του λένε πόσο γαμάτος είναι και θεωρεί ότι μπορεί να το εισπράξει απο οποιοδήποτε άτομο(διοτι φυσικα πιστευει οτι ειναι τοσο πολυ γαματος που ολοι θα πεσουν στα πόδια του). Θα του πάρει πολυ καιρό να συνειδητοποιείσει τα πραγματικα του συναισθηματα, για το λόγο του ότι δεν θελει καν να το κάνει αφου δεν σκεφτεται.

Αρα εχει πολλα κοινα με τον domyouji, απλως εχει ΠΟΛΥ πιο αργο character development. Βεβαια δεν μπορει να χαρακτηριστει και πληγωμενο ατομο με ασχημο παρελθον, αλλα η χαζομαρα ειναι κοινη. Σε αυτο στηρίζω την πρότασή μου. Ο junακος ειμαι σιγουρη οτι μπορει να βγαλει αυτη την απειρη arrogance του sho με μεγαλη επιτυχια.^^

#41 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 12 April 2009 - 17:54

Βασικά και να διάβαζε το manga μέχρι το πιο πρόσφατο chapter δεν νομίζω να άλλαζε η γνώμη της για τον Shotaro και πολύ...Τουλάχιστον εγώ ακόμα τον μισώ και-ας δανειστώ τα λόγια ενός fanboy της σειράς-i hope he gets permanent diarrhea>.<
Το μόνο καλό του Shotaro είναι ο seiyuu του...Mamo-chan<333
Imho Doumyouji>>>>Shotaro...δεν θέλω καν να κάνω τη σύγκριση D:

Για τους Beagles δεν μπόρεσα να σκεφτώ κανέναν...Θέλουμε ηθοποιούς για visual kei band mambers...hmmm....Βέβαια πάντα υπάρχει η επιλογή των Gazette...και μετά ξύπνησαXD:frozen:

Edited by amaya3, 12 April 2009 - 18:30.

2s9p2fs.jpg

#42 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 posts

Posted 13 April 2009 - 13:44

δε θα αντεχα να δω τον Jun ως Sho... όχι τίποτ' άλλο, αλλά δε θα μπορούσα να τον μισήσω όσο θα πρεπε... Αν και ότι θα τον έβγαζε το ρόλο, θα τον έβγαζε. Η Ueto όντως φερνει λίγο στην Κιόκο, αλλά δε θα μπορούσε να βγάλει σωστά το ρόλο to save her life... Μονο τη γλυκούλα ξέρει να κάνει, και γι αυτό δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσει μιας και το χει ήδη... Την Kato μόνο στο Hana Yori Dango την έχω δει, και δε θυμάμαι καν τι ρόλο έπειζε, όπότε αντικειμενικά, δεν έχω αποψη.

Posted Image

#43 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 16 April 2009 - 14:04

dora, ενδεχομενως να εχεις και δικιο... παραδεχομαι οτι η επαφη μου με το Skip Beat δεν ειναι και η καλυτερη και οντως ισως τον εχω παρεξηγησει... unless i read more, i cannot know...
απλως οταν ειδα το συγκεκριμενο suggestion, i was (and still am) like "oh gawd, no, anything but that DX":frozen:

Την Kato μόνο στο Hana Yori Dango την έχω δει, και δε θυμάμαι καν τι ρόλο έπειζε, όπότε αντικειμενικά, δεν έχω αποψη.

ηταν η πλουσια πλην καλη και happy-go-lucky αρραβωνιαστικια του Domyouji στη season 2 αν σε βοηθαει καθολου...

Posted Image

#44 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 16 April 2009 - 16:07

Μπορώ να προτείνω κάποιον για Sho εγώ; Αν και δεν έχω δει παρά μόνο τα πρώτα επισόδεια του άνιμε νομίζω πως ο Yu Shirota θα ήταν κατάλληλος. Το χει το ψωνίστικο από μόνος του μια χαρά! (Κολλητός του Jin είναι, μην ξεχνάμε)
Φατσικά επίσης ο Jin Akanishi θα ήταν τέλειος αν δεν ήταν τόσο phail ως ηθοποιός!
Also my Kyoko would have to be spunky Rei Okamoto. And Ren dunno...someone cool & sexy... & tall (but not Moko, not Moko)
Man I should read more manga to find potential drama candidates.

Δεν πάει καιρός από τότε που ήθελα το Lovely Complex drama με το Yassu ως Ohtani και την Eikura Nana ως Koizumi lol!

#45 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 posts

Posted 30 April 2009 - 10:52

o Moko για Ren... χμμ... να το σκεφτώ... να το επεξεργαστώ... όχι. Απλά όχι. Για να μη παρεξηγηθώ, τον λατρεύω, και κούκλος είναι, και δεν είναι κι αγγούρι, αλλά δεν είναι λίιιιιγο φουσκωτός για Ren? Εννοώ, είναι κάτι στο ίματζ του που δε κολλάει γενικά στην αύρα που θά πρεπε να έχει ο Ren-sama...
Επίσης, μόλις μου ήρθε φλασιά για Κιόκο! Ueno Juri! Αν μη τι άλλο μας εχει αποδείξει ότι μπορεί να μπαίνει στο πετσί του ρόλου με χαμαιλεοντικό τρόπο. Δε ξέρω αν πολυφέρνει βέβαια, αλλά λόγω κολλήματος με το μάνγκα αισθάνομαι ότι πρέπει βασικά να είναι εξαιρετική ηθοποιός (αλλιώς πως θα βγούν τα δαιμονάκια???:respect:)

Posted Image