Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Dorama wannabe!

• Please log in to reply
65 replies to this topic

#16 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 13:49

Χμ, θα ήθελα να δώ, αν γινόταν το Ai no kusabi ποιος θα έκανε τον Iason :P Αν και λογικά μια τέτοια σειρά στα βιβλία θα βασιζόταν παρά στο anime.

Κατά τα άλλα, βάζω μέσα και Revolutionary Girl Utena, Kare Kano, Elfen Lied. Μόνο μη βάλουν καμία μετριότητα να κάνει τη Yukino, τη βάψανε. :P

+1 for the Kareshi Kanojo proposal... I couldnt agree more...
soo now for the Yukino's role what about...
Spoiler:

and for Arima's role what about...
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#17 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 13:58

Abosolutely not, especially on Yukino! Do you want to give me a heart attack? :P Ofcourse, i haven't seen the girl act so she might be good, but judging from that photo there's no way she could play Yukino.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#18 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 14:08

Abosolutely not, especially on Yukino! Do you want to give me a heart attack? :P Ofcourse, i haven't seen the girl act so she might be good, but judging from that photo there's no way she could play Yukino.

lulz I thought she would be great αρχικα cause Yukino is pretty plain and cute.. not sth uber stylish or absolutely stunnin... and Aoi is definately cute
maybe the pic wasnt the right one??
Posted Image
Posted Image
το καλο π σ θελω ειναι να αλλαξες γνωμη ehXD I think she is perfect... :emptyonexg1:
Δημοσιευμένη  εικόνα
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#19 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 14:41

That's much better, she rocks ;) Not that the first girl wouldn't be able to play Yukino but she looks way simpler than wha Yukino really is. I mean in the manga Yukino is plain and cute but also has an aura of greatness and arrogance. So I think that your second choice fits her character way better :D
Δημοσιευμένη  εικόνα

#20 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 14:55

red pyramid είναι η ίδια κοπέλα σε άλλες φωτογραφίες! XDDD

Εγώ πάλι δεν έχω δει τη σειρά ή διαβάσει το Manga αλλά ξέρω την ιστορία και βασισμένη μόνο σε αυτό θα πρότεινα πιο νέους ηθοποιούς για τους χαρακτήρες. Η Aoi και ο Ryo είναι μια χαρά αλλά λίγο μεγάλοι για σχολιαρόπαιδα.

Για τη Yukino θα πρότεινα την Naka Riisa. Την έχω δει να παίζει την ψωνάρα που είναι στ' αλήθεια καλή καρδια και είναι τέλεια. Για Souichiro θα μου άρεσε ο Nakamura Aoi. He's really cute!

#21 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Δεκέμβριος 2008 - 17:29

Ξέθαμα~~!Θα ήθελα πολύ να δω το Skip Beat σε (j)dorama~~i think it would be a success!Θα βγει Taiwanese version-και μάλιστα με τον Jerry Yan:nbleed:-but hmm...,tai adaptations are...ehmm...not very good imo...Τώρα για το cast,αυτός που θα διάλεγα για Ren είναι σίγουρα ο Oguri Shun<333,i think he's perfect for the role~~για τους υπόλοιπους δεν έχω σκεφτεί...

2s9p2fs.jpg

#22 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2009 - 17:22

λολ δεύτερο ξέθαμα....
και εγώ θέλω να το δω αυτό αλλά με τρομάζει που είναι made in taiwan.
τελικά το είδες?

#23 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2009 - 17:27

Να ζητήσω και δεύτερη χάρη και να ζητήσω απο τις dorama-experts του forum να πούνε ποιους/ες θα βάζαν σε μία πιθανή dorama version του Revolutionary Girl Utena?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#24 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2009 - 16:04

Να ζητήσω και δεύτερη χάρη και να ζητήσω απο τις dorama-experts του forum να πούνε ποιους/ες θα βάζαν σε μία πιθανή dorama version του Revolutionary Girl Utena?

να προτείνω akame για το ντουέτο που μας ενδιαφέρει (touga-saionji)?.....:hahaha::hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#25 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2009 - 20:17

Posted Image

ομιλείς για αυτούς τους 2?

Not bad, not bad at all.......;)

Εγώ όμως θέλω και τη waifu μου και την waifu της waifu μου και γενικά όλους τους ρόλους να μάθω :P

Αλήθεια Glanstenen-sama, για τον husbando σου ποιον θα έβαζες σε dorama version του Ouran?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#26 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2009 - 21:48

*συμμαζεύει τα αίματα απ'το πληκτρολόγιο*

εχμ, πυραμίδα, βάζε σε σπόιλερ αυτές τις πικς, δε μας λυπάσαι καθόλου? :hahaha::nbleed:

αχ-αχ, τι με ρωτάς τώρις για τον χάσμπαντο μου και ντρέπομαι :blush2:

βασικά θεωρώ ότι ο bakanishi (στην χαριτωμένη βέρζιον, όχι στην ξετσουλέ :P) είναι ό,τι πρέπει για Ταμάκης, αρκεί να τον ξανθύνουμε. Πέρα από τα looks έχει την περσόνα του Ταμάκη άνετα, μόνο που τον φαντάζομαι με το ανήσυχο βλέμμα να γκαρίζει βραχνιασμένος 'HARUHIIIIIII DAIJOOOOBUUU??? TOU-CHAN GA KITA NDAYOOOOOOO!!!!' κατ-τουνριέμαι στο γέλιο, ο απόλυτος θεός θα είναι :hahaha: plus έχει ΚΑΙ την περσόνα του απόλυτου host αβάδιστα, ακούραστα, ΑΒΙΑΣΤΑ......:hot: τι λέτε???

και ο γιαμάπης πάντως που λέει η μουνχαρτ δε θα με χάλαγε. Βέβαια τον συνήθισα απ'το κουροσάγκι μέσα στην αγριάδα και κάπως μουρχεται :oo:

επίσης θέλω να δω dorama FURUBA με Kyo τον IKUTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry5::cry5::cry5::cry5::cry5::cry5:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#27 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2009 - 23:15

και εγώ!!!!!!!!!!! δεν ξέρω γιατί πράγμα γράφεις
αλλά πάντα υπάρχει χώρος για τον IKUTA

και πυραμίδα έλεος...με σκότωσες.

#28 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2009 - 00:36

Λυπάμαι που το λεω αλλά περισσότερο υποκριτικό ταλέντο έχει μια πατάτα παρά ο Τζιν...:emptyonexg1: Τον προίκισε ο Θεός με όλα τ' άλλα, αλλά όταν μοίραζε αυτό το ταλέντο είπε στο Τζιν:"Πολλά σου δωσα εσένα..." Και ο Τζιν έγινε αγγούρι...
Απλά ο Ταμάκι είναι πολύ large χαρακτήρας για κάποιον σαν το Τζιν. Θέλει κάποιον ταλαντούχο και να δείχνει και ξένος. Πιστέψτε με ο Wentz το χει! Τον φωνάζουν και πρίγκηπα!

ΑΛΛΑ Kyo-Toma θα σκότωνα για να δω! Είχαμε ψιλοκάνει με την αδερφή μου ένα Furuba cast και θέλαμε τον Teppei για Momiji. Επίσης, για κάποιο λόγο μου κάνει ο Tackey για Shigure! Και ο Kyo Nobuo για Ayame! XDDDD

#29 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2009 - 03:02

οχι akame για touga-saionji! >.<
ενα θα πω μονο: μπορειτε να φανταστειτε τον Akanishi με πλουσια καταπρασινη κομη να ριχνει σκαμπιλι στην Anthy?? εγώ μια φορά με την καμία! ο__Ο

also:

Λυπάμαι που το λεω αλλά περισσότερο υποκριτικό ταλέντο έχει μια πατάτα παρά ο Τζιν...:emptyonexg1: Τον προίκισε ο Θεός με όλα τ' άλλα, αλλά όταν μοίραζε αυτό το ταλέντο είπε στο Τζιν:"Πολλά σου δωσα εσένα..." Και ο Τζιν έγινε αγγούρι...
Απλά ο Ταμάκι είναι πολύ large χαρακτήρας για κάποιον σαν το Τζιν.

^this.

γενικα αν και θα σκοτωνα για Ouran dorama, θεωρω τον Tamaki δυσκολο ρολο για casting... no one seems good enough...
σχετικα με τα προηγουμενα, ο κοσμος θυμαται με φρικη την τελευταια φορα που ηταν ξανθος ο Jin κι ο Yamapi ειναι υπερβολικα τουμπανο για το ρολο αυτο πια...

Spoiler:

going back to Utena, ειχε γινει και suggestion καπου:

Posted Image

με Hiroki Narimiya ως Touga...

dunno if i agree tho... αντε η Meisa για Utena παει κι ερχεται με αρκετη φαντασια...
η Maki, Anthy ομως? :/
gotta think about it more...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#30 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2009 - 08:54

οχι akame για touga-saionji! >.<
ενα θα πω μονο: μπορειτε να φανταστειτε τον Akanishi με πλουσια καταπρασινη κομη να ριχνει σκαμπιλι στην Anthy?? εγώ μια φορά με την καμία! ο__Ο

γιατί μπορείς να φανταστείς τον οποιονδήποτε άλλο??? για utena μιλάμε, είναι η αποθέωση του κιτς :hahaha: (με την καλή έννοια πυραμίδα, είμαι φαν του κιτς άλλωστε). όχι η maki anthy ρε, την φαντάζεσαι με σολάριουμ και λουλακί μαλλί? πολιτισμικό σοκ :terror2:

είμαι η μόνη που δεν με πειράζει το πώς παίζει ο jin? φταίει που είμαι τόσο αφοσιωμένη :bath:

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα