startoooo
το manga π πραγματικα θα θελα να δω σε dorama ειναι το Ouran Highschool Host Club... bit για bit ομως...
starring...

για τους αλλους ρολους δεν εχω σκεφτει though...
προτασεις γι αυτους/αλλαγες και δικα σας entries!!!

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2008 - 14:56
Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2008 - 16:51
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 01:27
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 13:37
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 14:10
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από a2a: 23 Ιούνιος 2008 - 14:50
Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 00:41
ωπππππ εδω νομιζω πως πρεπει να συμφωνισω σε ολα... πραγματικα ταιριαζουν ολοιA! Love Hina! Πάει τόσος καιρός από τότε που το είδα! 4 χρόνια περίπου! Καλή ιδέα! Για να αναζητήσω καστ... Υπάρχουν πολλές υποψήφιες κοπελιές και ποιος να ναι άραγε ο τυχερός Keitarou???
Edit:
Λοιπόν να τι βρήκα:
Urashima Keitarou: Kazama Shunsuke (Επειδή στο akihabara@Deep ) έπαιξε τον πιο geeky χαρακτήρα που έχω δει ποτέ, τον Page, πολύ επιτυχημένα και ξέρει από άνιμε καθώς ήταν ο seiyuu του Yugi από το Yugioh)
Narusegawa Naru: Toda Erika
Konno Mitsune: Takizawa Saori
Maehara Shinobu: Aoi Yu
Aoyama Motoko: Harada Natsuki
Τώρα για την Kaolla Su είναι αρκετά δύσκολο και δε μπορώ να σκεφτώ... Τέσπα! Προτείνω αυτούς τους ηθοποιούς βασισμένη κυρίως σε διάφορες ερμηνείες τους από σειρές και ταινίες.
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2008 - 15:31
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2008 - 18:18
Σήμερα έχω να προτείνω το δικό μου καστ για το Ouran!
Let's see:
Suou Tamaki: Wentz Eiji
Είναι μισός Ιάπωνας και έχει φυσικά γκρίζα μάτια. Στο σπέσιαλ επισόδειο της Nodame έκανε έναν παλαβό, οτάκου Γάλλο φοιτητή και μου θύμισε πολύ τον Tamaki οπότε πιστεύω πως θα είναι τέλειος στο ρόλο.
Hitachiin Kaoru & Hikaru: Sakamoto Kazuya & Sakamoto Naoya
Εκτός του ότι είναι δίδυμα είναι και πολύ όμορφοι. Οι φαν των άνιμε θα τους ξέρουν επειδή τραγουδάνε το Opening theme του Vampire Knight αλλά είναι και ηθοποιοί!
Ootori Kyoya: Sato Takeru
Γιατί είναι τρομερός με γυαλιά και βγάζει έναν αριστοκρατικό αέρα, τουλάχιστον όπως τον βλέπω στο Kamen Rider Den-Ο.
Haninozuka Mitsukuni: Koike Teppei
Morinozuka Takashi: Hayami Mokomichi
Αυτοί οι δυο πάνε πακέτο. Τους έχω δει να στέκονται δίπλα δίπλα και όντως πιστεύω πως είναι τέλειοι για τους ρόλους. Ο Teppei πάντα φαίνεται μικρότερος απ' ότι είναι εξαιτίας του ύψους του. (μην ξεχνάτε πως έπαιξε τον Ootani στην ταινία Lovely Complex) Και ο Moko είναι 1.86 και παίζει καλά τους κουλ χαρακτήρες οπότε...
Για το ρόλο της Haruhi συμφωνώ στη Maki επειδή της πάει το κοντό και η απάθεια. Νομίζω θα ήταν τέλεια για το ρόλο! Αλλιώς μια εντελώς καινούργια ηθοποιός θα ήταν καλή.
Μακάρι να με έβαζαν να κάνω εγώ τα καστινγκ στα dramas! Ή ναα γράφω το σενάριο... Θα ήταν τέλεια! Αχ!
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2008 - 19:04
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2008 - 23:35
actually για καποιο λογο στο ρολο της Tenma μ κανει αγρια η Toda Erika... wanna see her με τα κοτσιδακια... /compatible for the role in my imagination though.../ κ για τον ρολο του Ouji... actually... ισως να αντιστοιχιζα την εικονα τ σχετικα κουλου char Kayashima Taiki απο το Hana Kimi ~... I see dead ppl stuff~ αλλα ο Yamamoto Yusuke δεν μ κανει ΚΑΘΟΛΟΥ για Ouji... χμμ....
:hahaha: Να δω το Yamapi τρελό και χαρωπό σαν τον Ταμάκι (και με γαλάζια μάτια) και τι στον κόσμο...
Πέραν αυτού νομίζω ότι στέρεψα από ιδέες κυρίως επειδή έχω να δω άνιμε από τον αιώνα τον άπαντα...Το School Rumble πως θα ταν άραγε σε drama; Εφόσον το My Boss My Hero ήταν τόσο κουλό νομίζω πως και το School Rumble θα μπορούσε να μεταφερθεί με αληθινούς ηθοποιούς... Έχω υπόψη έναν ηθοποιό τέλειο για να παίξει τον Harima, ahahahah...
Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2008 - 16:21
Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2008 - 14:27
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 04:44
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 05:16
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LucyBR: 02 Σεπτέμβριος 2008 - 05:22
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 11:28