Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Dorama wannabe!

• Please log in to reply
65 replies to this topic

#1 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 21 June 2008 - 14:56

χμμμ το θεμα ειναι βασικα ποια manga/anime θα θελατε η δεν θα θελατε να τα δειτε να γινονται dorama. αφορμη ισως οτι παρα πολλα απο τα dorama που εγω τουλ εχω παρακολουθησει βασιζονται σε manga... ειτε δηλοφιλη ~βλ. hana yori dango~ ειτε οχι και τοσο. κ βασικα it would be cool αν υπηρχε μια αντιστοιχιση π θα προτιμουσατε σε manga/anime characters με J idols.
startoooo

το manga π πραγματικα θα θελα να δω σε dorama ειναι το Ouran Highschool Host Club... bit για bit ομως...
starring...
Posted ImageHorita Maki as Haruhi Posted Image deeeeeeefinately appropriate for this I think...

Posted Image Yamashita Tomohisa as Tamaki sama Posted Image lovuuuuuuu <3

Posted ImageIkuta Toma as Hikaru-Kaoruuu Posted Image =love

για τους αλλους ρολους δεν εχω σκεφτει though...
προτασεις γι αυτους/αλλαγες και δικα σας entries!!!:try:
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#2 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 21 June 2008 - 16:51

Τέλειο θέμα! Ήθελα και γω να κάνω κάτι παρόμοιο ιδίως εφόσον έχω σκεφτεί ότι τόσα manga θα έπρεπε να γίνουν drama!

Αρχικά: Είχα σκεφτεί εδώ και καιρό όλο το καστ για το Yakitate! Japan (το οποίο θα μπορόυσε χαλαρά να γίνει drama εφόσον υπάρχει το Sushi Oji. Σούπερ τεχνικές με ψωμιά ftw!)

Azuma Kazuma: Tegoshi Yuya
Kawachi Kyosuke: Yokoyama Yu
Azusagawa Tsukino: Aragaki Yui
Matsushiro Ken: Abe Hiroshi με αφάνα!
Azusagawa Yukino: Ozawa Maju
Kuroyanagi Ryou: Oikawa MitsuhiroSasaki Kuranosuke)

Για το υπόλοιπο καστ το σκέφτομαι! (Και γω θα θελα να δω το Ouran drama!!!)

#3 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 22 June 2008 - 01:27

Genshiken
Welcome To The NHK

Αυτά τα δύο θα τα έβλεπα ευχάριστα και σε j-dorama. Τώρα για cast μη με ρωτάτε, imma noob. D:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#4 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 23 June 2008 - 13:37

Το love hina νομίζω πως θα ήταν μια καλή επιλογή για να γίνει δράμα.
Μην με ρωτάτε ποιοι θα μπορούσαν να παίξουν, είμαι τελείως άσχετος!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#5 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 23 June 2008 - 14:10

A! Love Hina! Πάει τόσος καιρός από τότε που το είδα! 4 χρόνια περίπου! Καλή ιδέα! Για να αναζητήσω καστ... Υπάρχουν πολλές υποψήφιες κοπελιές και ποιος να ναι άραγε ο τυχερός Keitarou???

Edit:
Λοιπόν να τι βρήκα:
Urashima Keitarou: Kazama Shunsuke (Επειδή στο akihabara@Deep ) έπαιξε τον πιο geeky χαρακτήρα που έχω δει ποτέ, τον Page, πολύ επιτυχημένα και ξέρει από άνιμε καθώς ήταν ο seiyuu του Yugi από το Yugioh)
Narusegawa Naru: Toda Erika
Konno Mitsune: Takizawa Saori
Maehara Shinobu: Aoi Yu
Aoyama Motoko: Harada Natsuki

Τώρα για την Kaolla Su είναι αρκετά δύσκολο και δε μπορώ να σκεφτώ... Τέσπα! Προτείνω αυτούς τους ηθοποιούς βασισμένη κυρίως σε διάφορες ερμηνείες τους από σειρές και ταινίες.

Edited by a2a, 23 June 2008 - 14:50.

#6 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 24 June 2008 - 00:41

A! Love Hina! Πάει τόσος καιρός από τότε που το είδα! 4 χρόνια περίπου! Καλή ιδέα! Για να αναζητήσω καστ... Υπάρχουν πολλές υποψήφιες κοπελιές και ποιος να ναι άραγε ο τυχερός Keitarou???

Edit:
Λοιπόν να τι βρήκα:
Urashima Keitarou: Kazama Shunsuke (Επειδή στο akihabara@Deep ) έπαιξε τον πιο geeky χαρακτήρα που έχω δει ποτέ, τον Page, πολύ επιτυχημένα και ξέρει από άνιμε καθώς ήταν ο seiyuu του Yugi από το Yugioh)
Narusegawa Naru: Toda Erika
Konno Mitsune: Takizawa Saori
Maehara Shinobu: Aoi Yu
Aoyama Motoko: Harada Natsuki

Τώρα για την Kaolla Su είναι αρκετά δύσκολο και δε μπορώ να σκεφτώ... Τέσπα! Προτείνω αυτούς τους ηθοποιούς βασισμένη κυρίως σε διάφορες ερμηνείες τους από σειρές και ταινίες.

ωπππππ εδω νομιζω πως πρεπει να συμφωνισω σε ολα... πραγματικα ταιριαζουν ολοι:P ειδικα η Toda Erika για Naru μ κολλαει πολυ.
επισης πλακα θα χε να βγει σε dorama κανενα Skip beat/Parfait tic αν κ ακουγετε οτι το skip beat θα βγει σε T dorama με την Ariel Lin χμ... η οποια ομως για Kyoko δεν μ κολλαει καθολου -_-":emptyonexg1:
Posted Image

#7 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 26 June 2008 - 15:31

Σήμερα έχω να προτείνω το δικό μου καστ για το Ouran!

Let's see:

Suou Tamaki: Wentz Eiji
Είναι μισός Ιάπωνας και έχει φυσικά γκρίζα μάτια. Στο σπέσιαλ επισόδειο της Nodame έκανε έναν παλαβό, οτάκου Γάλλο φοιτητή και μου θύμισε πολύ τον Tamaki οπότε πιστεύω πως θα είναι τέλειος στο ρόλο.
Hitachiin Kaoru & Hikaru: Sakamoto Kazuya & Sakamoto Naoya
Εκτός του ότι είναι δίδυμα είναι και πολύ όμορφοι. Οι φαν των άνιμε θα τους ξέρουν επειδή τραγουδάνε το Opening theme του Vampire Knight αλλά είναι και ηθοποιοί!
Ootori Kyoya: Sato Takeru
Γιατί είναι τρομερός με γυαλιά και βγάζει έναν αριστοκρατικό αέρα, τουλάχιστον όπως τον βλέπω στο Kamen Rider Den-Ο.
Haninozuka Mitsukuni: Koike Teppei
Morinozuka Takashi: Hayami Mokomichi
Αυτοί οι δυο πάνε πακέτο. Τους έχω δει να στέκονται δίπλα δίπλα και όντως πιστεύω πως είναι τέλειοι για τους ρόλους. Ο Teppei πάντα φαίνεται μικρότερος απ' ότι είναι εξαιτίας του ύψους του. (μην ξεχνάτε πως έπαιξε τον Ootani στην ταινία Lovely Complex) Και ο Moko είναι 1.86 και παίζει καλά τους κουλ χαρακτήρες οπότε...

Για το ρόλο της Haruhi συμφωνώ στη Maki επειδή της πάει το κοντό και η απάθεια. Νομίζω θα ήταν τέλεια για το ρόλο! Αλλιώς μια εντελώς καινούργια ηθοποιός θα ήταν καλή.

Μακάρι να με έβαζαν να κάνω εγώ τα καστινγκ στα dramas! Ή ναα γράφω το σενάριο... Θα ήταν τέλεια! Αχ!:wooi2:

#8 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 26 June 2008 - 18:18

Σήμερα έχω να προτείνω το δικό μου καστ για το Ouran!

Let's see:

Suou Tamaki: Wentz Eiji
Είναι μισός Ιάπωνας και έχει φυσικά γκρίζα μάτια. Στο σπέσιαλ επισόδειο της Nodame έκανε έναν παλαβό, οτάκου Γάλλο φοιτητή και μου θύμισε πολύ τον Tamaki οπότε πιστεύω πως θα είναι τέλειος στο ρόλο.
Hitachiin Kaoru & Hikaru: Sakamoto Kazuya & Sakamoto Naoya
Εκτός του ότι είναι δίδυμα είναι και πολύ όμορφοι. Οι φαν των άνιμε θα τους ξέρουν επειδή τραγουδάνε το Opening theme του Vampire Knight αλλά είναι και ηθοποιοί!
Ootori Kyoya: Sato Takeru
Γιατί είναι τρομερός με γυαλιά και βγάζει έναν αριστοκρατικό αέρα, τουλάχιστον όπως τον βλέπω στο Kamen Rider Den-Ο.
Haninozuka Mitsukuni: Koike Teppei
Morinozuka Takashi: Hayami Mokomichi
Αυτοί οι δυο πάνε πακέτο. Τους έχω δει να στέκονται δίπλα δίπλα και όντως πιστεύω πως είναι τέλειοι για τους ρόλους. Ο Teppei πάντα φαίνεται μικρότερος απ' ότι είναι εξαιτίας του ύψους του. (μην ξεχνάτε πως έπαιξε τον Ootani στην ταινία Lovely Complex) Και ο Moko είναι 1.86 και παίζει καλά τους κουλ χαρακτήρες οπότε...

Για το ρόλο της Haruhi συμφωνώ στη Maki επειδή της πάει το κοντό και η απάθεια. Νομίζω θα ήταν τέλεια για το ρόλο! Αλλιώς μια εντελώς καινούργια ηθοποιός θα ήταν καλή.

Μακάρι να με έβαζαν να κάνω εγώ τα καστινγκ στα dramas! Ή ναα γράφω το σενάριο... Θα ήταν τέλεια! Αχ!:wooi2:

ωπ.... συμπτωση... currently seeing somewhere I dont actually remember when and where ~παντως σιγουρα οχι στο δρομο~ Koike Teppei and thought exactly the same thing... οτι θα ηταν perfect για τον ρολο τ Mitsukuni...:kawaii: anywayz παντως... αν κ στους διδυμους θα μ αρεσε να υπαρχει το red hair τ Toma ~;_;~ they're actully cute for the role... ο μονος π δεν αλλαζω ειναι ο YamaPi....
/YamaPi fangirl mode on/
Posted Image

#9 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 26 June 2008 - 19:04

:hahaha::hahaha: Να δω το Yamapi τρελό και χαρωπό σαν τον Ταμάκι (και με γαλάζια μάτια) και τι στον κόσμο...
Πέραν αυτού νομίζω ότι στέρεψα από ιδέες κυρίως επειδή έχω να δω άνιμε από τον αιώνα τον άπαντα... :nosey: Το School Rumble πως θα ταν άραγε σε drama; Εφόσον το My Boss My Hero ήταν τόσο κουλό νομίζω πως και το School Rumble θα μπορούσε να μεταφερθεί με αληθινούς ηθοποιούς... Έχω υπόψη έναν ηθοποιό τέλειο για να παίξει τον Harima, ahahahah...:kakaka:

#10 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 26 June 2008 - 23:35

:hahaha::hahaha: Να δω το Yamapi τρελό και χαρωπό σαν τον Ταμάκι (και με γαλάζια μάτια) και τι στον κόσμο...
Πέραν αυτού νομίζω ότι στέρεψα από ιδέες κυρίως επειδή έχω να δω άνιμε από τον αιώνα τον άπαντα... :nosey: Το School Rumble πως θα ταν άραγε σε drama; Εφόσον το My Boss My Hero ήταν τόσο κουλό νομίζω πως και το School Rumble θα μπορούσε να μεταφερθεί με αληθινούς ηθοποιούς... Έχω υπόψη έναν ηθοποιό τέλειο για να παίξει τον Harima, ahahahah...:kakaka:

actually για καποιο λογο στο ρολο της Tenma μ κανει αγρια η Toda Erika... wanna see her με τα κοτσιδακια... /compatible for the role in my imagination though.../ κ για τον ρολο του Ouji... actually... ισως να αντιστοιχιζα την εικονα τ σχετικα κουλου char Kayashima Taiki απο το Hana Kimi ~... I see dead ppl stuff~ αλλα ο Yamamoto Yusuke δεν μ κανει ΚΑΘΟΛΟΥ για Ouji... χμμ....
Posted Image

#11 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 02 July 2008 - 16:21

soz για το double post... but I found sth interesting.... on a livejournal... and seemed kinda... cool:bath:
Posted Image
totally approved....
details: Yamapi as Kuchiki Byakuya
Jin as Abarai Renji
Kame as Ichimaru Gin
Yoko as Kurosaki Ichigo *orange hair yamapi seems appropriate for the role too...:nbleed:*
Ryo as Hirugaya

moar YamaPi as Kuchiki Byakuya
Spoiler:

omg... soo similar indd...
η αντιστοιχιση ειναι καταπληκτικη... :wooi2::nbleed:
Posted Image

#12 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 03 July 2008 - 14:27

Rofl! NO way! They do look alike!
Αλλά δεν ελπίζουμε σε κάτι τέτοιο! Τα εφέ θα ήταν πιο cheesy και από των tokusatsu! (Και είμαι και μεγάλη Kamen Rider fan mind you!)

Επίσης ο Yokocho δεν θα μπορούσε να παίξει τον Ichigo γιατί είναι γέροντας (εδώ θα μου πεις έπαιξε στο Yukan Club τον 17ρη) αλλά εδώ ισχύει:
Ichigo -> 15
Yoko -> 27
Τεράστια διαφορά! Χαχα!
(Φυσικά λατρεύω τον Yoko! Μετά τον Tacchon είναι ο δεύτερος αγαπημένος μου στους Kanjani8! Το καλό μου Wonderboy!)

#13 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 02 September 2008 - 04:44

Χμ, θα ήθελα να δώ, αν γινόταν το Ai no kusabi ποιος θα έκανε τον Iason :P Αν και λογικά μια τέτοια σειρά στα βιβλία θα βασιζόταν παρά στο anime.

Κατά τα άλλα, βάζω μέσα και Revolutionary Girl Utena, Kare Kano, Elfen Lied. Μόνο μη βάλουν καμία μετριότητα να κάνει τη Yukino, τη βάψανε. :P
Posted Image

#14 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 02 September 2008 - 05:16

*fails for discovering this thread now*:deadga6:

yes plz! Ouran dorama NOW!!! D:
συμφωνω απολυτα για Horikita Maki ως Haruhi. δεν υπαρχει καμια αλλη που θα μπορουσε να το κανει!
for my beloved Hitachiin brothers, i vote for Ikuta Toma as Hikaru and Koike Teppei as Kaoru. με το σωστο styling μοιαζουν απιστευτα πολυ και πιστευω θα πηγαιναν ταμαμ και οι χαρακτηρες
για Kyoya προτεινω ή Osamu Mukai ή Tanaka Kei, cause they both look so damn cool with glasses XD
οσο για τον Honey-senpai, μηπως θα ηταν καλυτερα κανενα "πιτσιρικι" (i.e. Chinen Yuuri :hmmm:)
και νομιζω καπου ειχε αναφερθει η Shokotan για Renge, i second that all the way!!!!!!! \m/

θεωρω οτι το Vampire Knight θα εβγαινε πολυ καλο ως jdorama (ειναι και trendy ΧDD)
oχι τπτ αλλο αλλα το περισσοτερο cast ειναι ηδη στρωμενο:

first of all, Miura Haruma as Zero
oριστικα και αμετακλητα! τον αρπαζεις ακριβως οπως ειναι στο Koizora, του ζωγραφιζεις το tattoo στο λαιμο και τελος!
perfect fit imho!
Spoiler:

Horikita Maki as Yuuki

Tegoshi Yuya as Hanabusa Αidou

Hayami Mokomichi as Akatsuki Kain
με το στυλ που ειχε στο Gokusen ειναι απλως φτυστος!

Suzuki Emi (?) as Ruka Souen

Εrika Toda as Rima

Aragaki Yui as Kurenai Maria

Yamada Yuu as Shizuka Hiou
για καποιο λογο νομιζω οτι θα εβγαινε πολυ επιβλητικη..

η παγιδα της υποθεσης μαλλον ειναι ο Kaname.. προσωπικα δε μου ρχεται καποιος που θα μπορουσε να ταιριαξει στο ρολο adequately..

επισης, θα ηθελα παρα μα παρα πολυ να δω το Yamato Nadeshiko Shichi Henge σε jdorama αλλα srsly, the casting would be a bitch! θα επρεπε να παιξει μαζι η créme de la créme των ikemen!!

Edited by LucyBR, 02 September 2008 - 05:22.

Posted Image

Spoiler: &#33909

#15 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 02 September 2008 - 11:28

Πωπω Miura Haruma ως Zero! Αυτό να το δω και τι στον κόσμο.
Αλλά όλο τη Maki κάνουμε καστ. Εμένα για Yuuki μου πάει πολύ η Okamoto Rei (όχι μια γρια που δείχνει η dramawiki, αλλά μια μικρή κοπελίτσα) και για Kaname ο Araki Hirofumi που του πάει το βρικολάκιασμα.

[media]http://img216.imageshack.us/img216/1818/cu7ah04ss9.jpg[/media]
Λοιπόν σκεφτόμουν πόσο ταιριαστό θα ήταν να έκαναν και το Aishiteruze Baby drama. Εννοώ ήταν τόσο slice of life που θα γίνονταν άνετα.
Katakura Kippei - Yamamoto Yusuke ή Nishijima Takahiro (from AAA)
Tokunaga Kokoro - Natsume Suzu (όταν την είδα στο Gakko jya Oshierarenai μου τη θύμισε πολύ)
Katakura Reiko - Takizawa Saori ή Karina
Katakura Satsuki - Chinen Yuri (πριν μεγαλώσει κι άλλο)
Και οι γονείς - Osugi Ren και Tanaka Yoshiko
Τη μικρή μπορεί κάλλιστα να την παίξει ένα νέο κοριτσάκι.