Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Τεχνικά προβλήματα..

• Please log in to reply
591 replies to this topic

#286 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2009 - 20:46

Το είχε ρωτήσει παλιότερα και η Tea-chan στο "Τι με ενοχλεί σε αυτό το forum" αλλά χάθηκε ανάμεσα στα κλασικά "Γιατί δεν μπορώ να γράφω με greeklish, έτσι έμαθα στο σχολείο etc" , οπότε ξαναρωτάω εδώ αν και δεν ξέρω αν κολάει :/

Έχω για skin το predator και δεν μπορώ να βρω τα downloads...Any ideas?

edit: Μάλλον θα βάλω στα bookmarks το : www.anime.gr/forums/downloads.php αν και ένα κουμπάκι να σε βγάζει αυτόματα δεν θα με χάλαγε...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από mono: 25 Αύγουστος 2009 - 21:22

xbJ3b2w.jpeg

#287 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2009 - 10:09

Thats true. Δυστυχώς δεν είχαμε τον χρόνο να δουλέψουμε ακόμα πάνω στα 2 dark skin μας. Ελπίζω να αρχίσουμε σύντομα, μιας και είναι αρκετά όμορφα, ενώ ταυτόχρονα τους λείπουν βασικά menus....:sigh2:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#288 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2009 - 19:04

Κάποιο πρόβλημα που παρατήρησα (ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ AVATARS!!!)

Έχω παρατηρήσει ότι μερικοί σύνδεσμοι (δε ξέρω ορολογία, gomen) στο forum λειτουργούν καλύτερα από κάποιους άλλους, ενώ οι εν λόγω "άλλοι" μπορούν να κάνουν και ένα πεντάλεπτο (με το ρολόι!) να ανοίξουν.

Ένα παράδειγμα: λόγου χάρη, όταν κάνω κλικ στον σύνδεσμο που πάει κατ'ευθείαν στο τελευταίο post ενός thread, αργεί πάρα πολύ και μερικές φορές μου βγάζει και error (δε θυμάμαι τί ακριβώς λέει...). Ενώ, όταν παίρνω άλλο "δρόμο" για να πάω στο συγκεκριμένο post, δηλαδή κάνω πρώτα κλικ στο subforum, μετά στο thread και ΜΕΤΑ στην τελευταία σελίδα, τότε λειτουργεί μια χαρά.

Δεν είναι και τίποτε σπουδαίο, η δουλειά γίνεται έτσι κι αλλιώς, αλλά σκέφτηκα να το αναφέρω...

Υ.Γ. Αφού σκούπισα τα δάκρυά μου (από τα γέλια ήταν) βάζω στην υπογραφή μου εξήγηση για τα avatars... να κάνω την πρόταση να με μιμηθούν κι άλλα μέλη. Όποιος δε γουστάρει, ας με γράψει, no hard feelings. :P

Χαιρετούρες.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#289 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2009 - 19:07

βάζω στην υπογραφή μου εξήγηση για τα avatars... να κάνω την πρόταση να με μιμηθούν κι άλλα μέλη. Όποιος δε γουστάρει, ας με γράψει, no hard feelings. :P

σωστη κινηση και σπευδω να σε μιμηθω. αντε μπας και ηρεμισουν λιγο οι νεοι οξυθυμοι
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#290 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2009 - 19:27

βάζω στην υπογραφή μου εξήγηση για τα avatars... να κάνω την πρόταση να με μιμηθούν κι άλλα μέλη. Όποιος δε γουστάρει, ας με γράψει, no hard feelings. :P

μαζι σας κ εγω...:hero:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:

#291 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2009 - 19:42

αναλαμβάνω απλοουντ αβαταρς στο ανιμε.γρ
πολυ καλες τιμες, ευκολιες πληρωμης(και με καρτα- προτιμωνται καρτες μάντσκιν)
:kakaka::kakaka:

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#292 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2009 - 01:45

Τα avatars διορθώθηκαν, όποιος βαρέθηκε την εικονίτσα του, ξέρει τι πρέπει να κάνει (τζάμπα το Global Announcement γμτ XD)

E5VV38U.jpg

#293 Silmarien

Silmarien

Anime Fan

• Members
  • 133 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2009 - 01:58

Yay! Finally! Good work you guys ^^
Δημοσιευμένη  εικόνα

#294 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2009 - 02:05

Good job everyone! ^_^ Arigatooooooou:ureshii::hi::nod2:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:

#295 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2009 - 18:44

OMG! Avatars work! Arigato minna-san!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#296 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.785 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2009 - 08:19

Ωραία, μπορείτε τώρα να φτιάξετε το search να μην πατάω advanced search κάθε φορά, ευχαριστώ :B
rsrGbGx.gif

#297 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2009 - 12:13

good job everyone. thanks for fixing the avatar-problem
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#298 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2009 - 12:05

ahem, παιδες, ισως θα εχετε προσεξει, οτι τωρα τελευταια, μας εχει πεθανει στις λευκες σελιδες, δεν φορτωνει κλπ, κατι αντιστοιχο με τα παλια 500αρια.
απλα το αναφερω, δεν πηρε και φωτια ο πωπος μας.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#299 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2009 - 12:21

ahem, παιδες, ισως θα εχετε προσεξει, οτι τωρα τελευταια, μας εχει πεθανει στις λευκες σελιδες, δεν φορτωνει κλπ, κατι αντιστοιχο με τα παλια 500αρια.
απλα το αναφερω, δεν πηρε και φωτια ο πωπος μας.

Έγινε global ο Kenny ρε , τι περίμενες ; Να φτιάξουν τα πράγματα ;

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#300 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2009 - 18:13

Little index problem: Σήμερα πόσταρα στο Anime Pictures Trivia αλλά για κάποιο λόγο, ενώ το post έχει γίνει κανονικά, στο index του συγκεκριμένου subforum έχει ακόμα σαν τελευταίο post το προηγούμενο (συγκεκριμένα τουRed Pyramid). Δεν ξέρω βέβαια, αν αυτό το βλέπουν και άλλοι ή μόνο εγώ... Δοκίμασα να κάνω και edit το post μετά από κάποιες ώρες μπας και νιώσει αλλά τζίφος... Forum lag?
Δημοσιευμένη  εικόνα
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel