Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ready Aim Fire [γενική συζήτηση]
Posted 30 June 2008 - 14:27
sorry sponi και player by post για αλλη μια φορα ..... 2 φορες εφτασα στο τελικο και μετα το ξεχασα = mega fail
Posted 30 June 2008 - 14:48
Works fine for meδεν είναι σίγουρο ότι μπαίνει ο καθένας κάθε μέρα... ίσως στους τελευταίους γυρους να μειώνετε ο χρόνος
πείτε απόψεις
sorry sponi και player by post για αλλη μια φορα
I think its the same person
Posted 30 June 2008 - 14:54

Posted 30 June 2008 - 21:02
Το ειχα κανει στοχο της ζωης μου να πυροβολησω τον Lοke και το κρατουσα για το τελος λογω...καποιων τελευταιων ενδοιασμων..αλλα στο τελος εχασα τις μερες με τις προετοιμασιες για τις διακοπες και σηκωνομαι το πρωι της παρασκευης να στειλω το pm μου με την ιδεα οτι ειναι Πεμπτη..και βλεπω την ημερομηνια στο pc:emptyonexg1:
Και εγω χαλαστηκα πολυ με την αμυααλοσυνη μου...:deadga6:sorry και παλι

You cannot l e a v e the past , but you cannot l i v e in the past
...Death leaves no beautiful corpses...
Posted 01 July 2008 - 07:52
... let the massacre begin...
Posted 01 July 2008 - 10:45
Άστα αυτά. Επειδή όλο πεθαίνεις, θέλεις να συμμετάσχεις εκ του ασφαλούς αυτή τη φορά.Πάντως άμα θέλετε εγώ μπορώ να είμαι ο Dealer(ρόλων κλπ. πληροφοριών) του επόμενου γύρου....
Ελπίζω να φτιάξεις κάποιο καλό σενάριο. Gambette!
Posted 01 July 2008 - 11:46

όποτε είναι για συμμετοχές ξανά ,πείτε για να δηλώσω..κι ελπίζω σε κάτι καλύτερο(να μη τα τινάξω πάλι από πρώτο γύρο ρε αδερφέ8D)

Everyone has an A C E hidden,it's Hope
Posted 01 July 2008 - 11:59
Άστα αυτά. Επειδή όλο πεθαίνεις, θέλεις να συμμετάσχεις εκ του ασφαλούς αυτή τη φορά.
Ελπίζω να φτιάξεις κάποιο καλό σενάριο. Gambette!
Γιατί είδες άλλον να προσφέρεται???? Someone has to do the dirty work. Και αφού θέλει να παίξει και ο θείος why not me??
Σε κάποιο από τα επόμενα όμως θα πάρω το αίμα μου πίσω!!!!!!
Έχω μερικές ιδεούλες αλλά θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το βράδυ....
Posted 01 July 2008 - 18:24
Ρε, πάπια είσαι κότα; Το πήρε χωρίς να πυροβολήσει καν άλλον. Έλεος.
Πω πω, most failing victory of all times.
Τι λέτε ρε, εγώ ήμουν σε θέση να ψυχολογήσω την κατάσταση πλήρως, σε αντίθεση με εσάς που αρχίσατε τα μπαμ-μπουμ σε όποιον βρήκατε μπροστά σας

Ωραίο παιχνίδι, όμως ίσως να μην έχει συμμετοχή μέσα στο καλοκαίρι μιας και πολλοί θα λείπουν από τα σπίτια τους (διακοπούλες γαρ) και δεν θα έχουν κάθε μέρα πρόσβαση σε υπολογιστή.
Όσο για το πόσο χρόνο θα κρατάει ο κάθε γύρος, μου φαίνεται καλή ιδέα να μειώνεται όσο προχωράνε οι γύροι και μειώνονται τα άτομα που παραμένουν ζωντανά.
Π.χ. δύο ημέρες για τρία άτομα που μείναμε στον τελευτάιο γύρο είναι παραπάνω από αρκετές.
Posted 02 July 2008 - 11:36
Posted 03 July 2008 - 11:06
... let the massacre begin...
Posted 12 July 2008 - 16:27
Είμαι και εγώ μέσα!