Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

D.Gray-Man
Posted 25 May 2012 - 21:29
Posted 04 June 2012 - 15:42

the good the bad and the Hiratsuka
Posted 04 June 2012 - 17:15
Edited by GhostPrince, 04 June 2012 - 17:15.
Posted 12 June 2012 - 15:16

Posted 15 June 2012 - 23:02
Πολύ καλή και σκοτεινή ατμόσφαιρα, καλοφτιαγμένοι και πειστικοί χαρακτήρες, καλογραμμένη πλοκή που δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα και το σχέδιο, που είχε κάνει κοιλιά κάποια στιγμή, όσο πάει και καλυτερεύει. Μου αρέσει επίσης που η Katsura εξαφανίζει χωρίς να της καίγεται καρφί τους πρωταγωνιστές της και αφήνει τους δευτερέυοντες χαρακτήρες να παίρνουν ενεργά ρόλο στην ιστορία (όπως έκανε με τον Krory στο Noah's Ark ή όπως κάνει τώρα με τον Johnny και τον Link, ο οποίος πάει να γίνει ο πέμπτος πρωταγωνιστής έτσι παντού που είναι). Μου αρέσει επίσης αφάνταστα που, ίσως λόγω και του μηνιαίου/διμηνιαίου της κυκλοφορίας της σειράς, η πλοκή είναι πλέον πυκνή, με ελάχιστα "filler" κεφάλαια, αν και πιστεύω ότι ο Apocryphos εμφανίστηκε πολύ απότομα... Λατρεύω και το ότι δεν υπάρχουν "καλοί" και "κακοί" αλλά "παρατάξεις" και ας είναι οι Noah και ο Earl λίγο πιο ψυχάκηδες από τους Central. Από πλοκή μέχρι στιγμής κανένα παράπονο, συγχαρητήρια στην mangaka που κατάφερε να δημιουργήσει ένα τόσο δυνατό κλίμα αβεβαιότητας χωρίς να λυπηθεί καθόλου ακόμα και τον ίδιο της τον πρωταγωνιστή.
Δύο "παράπονα":
a) Το ότι δεν έχει γίνει καθόλου έρευνα για τα τέλη του 19ου αιώνα. Καταλαβαίνω ότι πρόθεση της mangaka δεν είναι να φτιάξει ένα σενάριο εποχής αλλά ένα shonen manga, αλλά ξενερώνω καμιά φορά όταν βλέπω συσκευές ή ρούχα ή αντικείμενα ή το look κάποιων χαρακτήρων που είναι φως φανάρι ότι δε υπήρχαν τον 19 αιώνα να υφίστανται με τόση ευκολία...
b) Τα, ως επί το πλείστον, απαράδεκτα δυτικά ονόματα της σειράς. Ο μεξικανός Winters Sokaro... o αυστριακός Noise Marie... ο Cross Marian (really?)... τα περισσότερα ονόματα των Noah... τo γεγονός ότι χρησιμοποιεί επίθετα για μικρά ονόματα... τον καημένο τον Regory Peck που αν τον ονόμαζε Gregory θα καταστρεφόταν ο κόσμος... Κυρία Katsura, γράφετε υπέροχα αλλά με τα ονόματα πραγματικά δεν το κατέχετε

Τα παράπονα σταματούν εδώ... Η σειρά τα σπάει, το τωρινό arc τα σπάει και ο Apocryphos έχει την πιο επικά badass ανθρώπινη μορφή που έχω δει ποτέ σε antagonist... Πραγματικά χάρηκα απίστευτα όταν ο ήρεμος κυριούλης με τα γυαλάκια "μετατράπηκε" από φαινομενικό one shot κομπάρσο σε ανίκητο villain της σειράς...
Δηλώνω ότι το D.Gray-Man είναι η τρίτη αγαπημένη μου σειρά manga. Και δυο χρόνια θα περίμενα για την συνέχεια

Posted 26 June 2012 - 11:07

SEX!!! Now that I've got your attention, please scroll up and read my answer...
Posted 26 June 2012 - 11:59
Παιδιά εγώ μόλις άρχισα D.Gray Man(Chapter 20) και μου άρεσε πολύ...
Spoiler:
Δεν είναι.
Καιρός να διαβάσω τα 2-3 τελευταία chapters που τα έχω αφήσει κι εγώ.

Posted 15 July 2012 - 09:46
Posted 15 July 2012 - 13:46
Posted 15 July 2012 - 14:58
Edited by Osama Bin Laden, 15 July 2012 - 14:58.