Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Soul eater (manga)
Posted 10 July 2009 - 10:35
http://www.onemanga.com/Soul_Eater/63/01/
Αυτο μου αρεσε λιγοτερο απο τα προηγουμενα.
Posted 11 July 2009 - 19:56

Να δούμε καμιά fight με νέα abilities του Soul και προπάντων του τυπά που πάει για την Maka.
Ποιος περιμένει μέχρι Αύγουστο..

.::My Cartoon List::.
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
Posted 11 July 2009 - 20:18
Posted 14 August 2009 - 21:24
Αντε δεν μπορω αλλο δεν εχει και WSJ.

Posted 18 August 2009 - 20:42
Χμ...κάπως μέτριο θα μπορούσα να πω,μιας και το μίσο ήταν σε χαλαρό ρυθμό.
Προς το τέλος μου άρεσε που άρχησε η μάχη,αλλά πως ακριβώς θα πολεμάει η Μακα?
Posted 26 August 2009 - 15:58
Tο πήραν όλοι είδηση ότι oi binktopia βγάλαν τα 62-64?Μακάρι να συνεχίσουν.
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
Posted 28 August 2009 - 02:18
Posted 28 August 2009 - 12:49
Απλό, θα μεγαλώσει ο Soul το κοφτερό δρεπάνι και η Μάκα θα θερίζει κεφάλια καθώς πετάει πάνω από τον εχθρό.Η μακα τωρα πως θα βαραει, αφου καβαλαει τον soul και τον κανει μαγικο σκουποξηλο αντι για δρεπανι?
Από μεριάς μου, μόλις πρόσφατα διάβασα ότι έχει βγει σε μανγκα και μπορώ να πω ότι το ανιμέ πραγματικά το χάλασε έτσι όπως το έκανε. Αν και μπορώ να πω ότι ο Εξκάλιμπουρ αν και φίλλερ τα έσπαγε.
Σαν μάνγκα, το βρίσκω πολύ ευχάριστο και πέρα από τις συμβάσεις του είδους το μόνο που με χαλάει είναι το πως πετάγονται συνέχεια από το πουθενά νέοι κακοί. Κοτζάμ Αραχνοφοβία με χιλιάδες μέλη να χτίζεται επι 800 χρόνια και δεν πήρανε χαμπάρι ότι υπάρχει; Και τώρα ο Νώα και η παρέα του πεταχτήκανε πάλι στο άσχετο. Για να μη πω ότι ο αρχι-κακός Άσουρα τόσο καιρό κρύβεται λες και δεν υπάρχει. Ουσιαστικά, η σειρά πάσχει από προ-οικονομία για να μη πέφτουν κεραμμύδες οι νέες αποκαλύψεις.
Posted 14 September 2009 - 14:22

BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
Posted 18 September 2009 - 13:00

Posted 18 September 2009 - 19:21
Όντως chapter με επείδιξη δυνάμης από maka δεν περίμενα ούτε εγώ,αλλά μου άρεσε.
Posted 19 September 2009 - 01:26
Τεσπα, αρκετα καλο ηταν το chapter, epic pwnage επεσε, οντως καπως απροσμενο, αλλα καλυτερα να αρχιζει το πρωταγωνιστικο dueto να δινει ξυλο απο τωρα, παρα να παρει power up ξαφνικα στο τελος πριν τον asura.
O gopher σπαστικος, ειναι ο κλασσικος κακος που λατρευει το αφεντικο του και κανει τα παντα για αυτο κλπ, αρχιζω να τους βαριεμε κατι τετοιους....περα του οτι η σκηνη με τον Kid στο τελος μου την εσπασε καπως....ειδαμε παντως και την medusa στο τελος του chapter, ελπιζω μονο να δουμε και τον asura συντομα

Posted 21 September 2009 - 15:01
O gopher σπαστικος, ειναι ο κλασσικος κακος που λατρευει το αφεντικο του και κανει τα παντα για αυτο κλπ, αρχιζω να τους βαριεμε κατι τετοιους....περα του οτι η σκηνη με τον Kid στο τελος μου την εσπασε καπως....ειδαμε παντως και την medusa στο τελος του chapter, ελπιζω μονο να δουμε και τον asura συντομα
Εμενα θα μου αρεσε να εχω αυτη την αδερφαρα για υπηρετη, αρκει τα συναισθηματα του προς εμενα να ηταν ιδια με αυτα που εχει προς τον noah

Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 27 September 2009 - 18:07