Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Soul eater (manga)

• Please log in to reply
179 replies to this topic

#61 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 18 June 2009 - 09:02

Φφφφφφφφφφ ξεφτυλιστήκαμε.Να ξέρει ο mangaka καλύτερα την μυθολογία από εμάς..
Κάδμος - Βικιπαίδεια

Posted Image

.::My Cartoon List::.

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#62 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 10 July 2009 - 10:35

New chapter is out

http://www.onemanga.com/Soul_Eater/63/01/

Αυτο μου αρεσε λιγοτερο απο τα προηγουμενα.

Spoiler:

qzMHWHd.png

#63 .::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 11 July 2009 - 19:56

Πολύ imba όλα τα παιδάκια.Η Patty είναι απλά θεά :hahaha::hahaha:

Να δούμε καμιά fight με νέα abilities του Soul και προπάντων του τυπά που πάει για την Maka.
Ποιος περιμένει μέχρι Αύγουστο.. :cry5:

Posted Image

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#64 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 11 July 2009 - 20:18

Η Patty είναι πραγματικά θεά! ΠΟΡΩΣΗ!!
[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#65 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 14 August 2009 - 21:24

ποτε βγαινει το καινουργιο chapter στο τελευταιο τευχος ελεγε 12 αυγουστου θα πωλειται.
Αντε δεν μπορω αλλο δεν εχει και WSJ.:madtodeath:
Posted Image
Posted Image

#66 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 18 August 2009 - 20:42

Βγήκε...

Χμ...κάπως μέτριο θα μπορούσα να πω,μιας και το μίσο ήταν σε χαλαρό ρυθμό.
Προς το τέλος μου άρεσε που άρχησε η μάχη,αλλά πως ακριβώς θα πολεμάει η Μακα?

#67 .::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 26 August 2009 - 15:58

Δεν περίμενα να ξεκινήσει τόσο γρήγορα η μάχη της Μaka.Εικάζω ότι θα πλακωθούν λίγο και μετά θα πάρουν χαμπάρι στο Shibusen ότι η Μάκα λέιπει και θα στείλουν βοήθεια.Ο άλλος θα την κάνει τρέχοντας.

Tο πήραν όλοι είδηση ότι oi binktopia βγάλαν τα 62-64?Μακάρι να συνεχίσουν.

Posted Image

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#68 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 28 August 2009 - 02:18

Ναι πανω κατω ετσι θα γινει, θα διακοπει σιγουρα η μαχη στη μεση, δε παιζει να τελιωσει εδω.Η μακα τωρα πως θα βαραει, αφου καβαλαει τον soul και τον κανει μαγικο σκουποξηλο αντι για δρεπανι?

qzMHWHd.png

#69 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 28 August 2009 - 12:49

Η μακα τωρα πως θα βαραει, αφου καβαλαει τον soul και τον κανει μαγικο σκουποξηλο αντι για δρεπανι?

Απλό, θα μεγαλώσει ο Soul το κοφτερό δρεπάνι και η Μάκα θα θερίζει κεφάλια καθώς πετάει πάνω από τον εχθρό.

Από μεριάς μου, μόλις πρόσφατα διάβασα ότι έχει βγει σε μανγκα και μπορώ να πω ότι το ανιμέ πραγματικά το χάλασε έτσι όπως το έκανε. Αν και μπορώ να πω ότι ο Εξκάλιμπουρ αν και φίλλερ τα έσπαγε.

Σαν μάνγκα, το βρίσκω πολύ ευχάριστο και πέρα από τις συμβάσεις του είδους το μόνο που με χαλάει είναι το πως πετάγονται συνέχεια από το πουθενά νέοι κακοί. Κοτζάμ Αραχνοφοβία με χιλιάδες μέλη να χτίζεται επι 800 χρόνια και δεν πήρανε χαμπάρι ότι υπάρχει; Και τώρα ο Νώα και η παρέα του πεταχτήκανε πάλι στο άσχετο. Για να μη πω ότι ο αρχι-κακός Άσουρα τόσο καιρό κρύβεται λες και δεν υπάρχει. Ουσιαστικά, η σειρά πάσχει από προ-οικονομία για να μη πέφτουν κεραμμύδες οι νέες αποκαλύψεις.

#70 .::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 14 September 2009 - 14:22

Δε περίμενα ποτέ να δω chapter με επίδειξη δύναμης της Maka.Oh well ήταν καλό αλλά η γεύση που αφήνει σε κάνει να θες κι άλλο τώρα!!:oo:

Posted Image

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#71 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 18 September 2009 - 13:00

ε, βγηκε το καινουργιο?Δεν υπαρχει στο Onemanga :(

qzMHWHd.png

#72 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 18 September 2009 - 19:21

Ριν,δες στο mangafox.
Όντως chapter με επείδιξη δυνάμης από maka δεν περίμενα ούτε εγώ,αλλά μου άρεσε.

#73 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 19 September 2009 - 01:26

heh, Υπαρχει λογος που οι Binktopia δεν ανεβαζουν τα releases του στο onemanga?Ουτε το one piece αναβαζαν.

Τεσπα, αρκετα καλο ηταν το chapter, epic pwnage επεσε, οντως καπως απροσμενο, αλλα καλυτερα να αρχιζει το πρωταγωνιστικο dueto να δινει ξυλο απο τωρα, παρα να παρει power up ξαφνικα στο τελος πριν τον asura.
O gopher σπαστικος, ειναι ο κλασσικος κακος που λατρευει το αφεντικο του και κανει τα παντα για αυτο κλπ, αρχιζω να τους βαριεμε κατι τετοιους....περα του οτι η σκηνη με τον Kid στο τελος μου την εσπασε καπως....ειδαμε παντως και την medusa στο τελος του chapter, ελπιζω μονο να δουμε και τον asura συντομα :)

qzMHWHd.png

#74 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 21 September 2009 - 15:01

O gopher σπαστικος, ειναι ο κλασσικος κακος που λατρευει το αφεντικο του και κανει τα παντα για αυτο κλπ, αρχιζω να τους βαριεμε κατι τετοιους....περα του οτι η σκηνη με τον Kid στο τελος μου την εσπασε καπως....ειδαμε παντως και την medusa στο τελος του chapter, ελπιζω μονο να δουμε και τον asura συντομα :)

Εμενα θα μου αρεσε να εχω αυτη την αδερφαρα για υπηρετη, αρκει τα συναισθηματα του προς εμενα να ηταν ιδια με αυτα που εχει προς τον noah :hehehe:, τυφλη υποταγη~!

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#75 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 posts

Posted 27 September 2009 - 18:07

παιδια μια ακυρη ερωτηση...εχουν βγει τα manga books ???η ειναι ακομα chapters και δεν τα εχουν φτιαξει ?
Posted Image