Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Sailor moon
Posted 23 May 2008 - 23:50
Βεβαία μπορεί επειδή έχω μεγαλώσει να μην το θεωρό προκλητικό για μένα...

Posted 24 May 2008 - 00:17
Φίλε Neuro όντως έχεις δίκιο και εγώ συμφωνώ ότι δεν ήταν και τόσο ακατάλληλο πια!Όμως ας μην ξεχνάμε ότι την σειρά την έβλεπαν καλώς ή κακώς και παιδιά πολλύ μικρης ηλικίας και επίσης τότε δεν υπήρχαν συμβιλα για ηλικίες οπότε για να έχουν το κεφάλι τους ήσιχο είπαν να το βάλουν αργά το βράδι!Μόλις είδα το τελευταίο επεισόδιο που το έχει ανεβάσει εδω...δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο για να το δήξουν μεσάνυχτα αφού δεν δείχνει τίποτα(λες και φοράνε ρούχα στο ίδιο χρώμα με το δέρμα). Δηλαδή αν αυτό θεωρείτε ακατάλληλο ένα hentai τι είναι?
Βεβαία μπορεί επειδή έχω μεγαλώσει να μην το θεωρό προκλητικό για μένα...

Posted 27 May 2008 - 09:14
Αυτό βέβαια μόνο στη sailor moon θυμήθηκαν να το κάνουνε γιατί μη ξεχνάμε όλοι τον ανώμαλο ΧΕλωνοτζίνι του Dragonball!Φίλε Neuro όντως έχεις δίκιο και εγώ συμφωνώ ότι δεν ήταν και τόσο ακατάλληλο πια!Όμως ας μην ξεχνάμε ότι την σειρά την έβλεπαν καλώς ή κακώς και παιδιά πολλύ μικρης ηλικίας και επίσης τότε δεν υπήρχαν συμβιλα για ηλικίες οπότε για να έχουν το κεφάλι τους ήσιχο είπαν να το βάλουν αργά το βράδι!

Πάντως από αγαπημένους χαρακτήρες στη Sailor moon , ήταν και η Luna η γατούλα!!
απίστευτες ατάκες!

Posted 02 June 2008 - 01:06
Edited by Kenny, 02 June 2008 - 01:26.
http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp
Posted 02 June 2008 - 01:10
εχ..εχεις παει ποτε σε ψυχολογο?
*awaits hate replies demotions etc.*
Posted 02 June 2008 - 01:15
Ρε φίλε άσε το παιδί ησιχο!Γιατί δηλαδή άμα του αρέσει η σειρά τιπρόβλημα υπάρχει!Πάντως είναι πραγματικά ο χειρότερος τρόπος να καλοσορίσεις ένα νέο μέλος!Φίλε άκου την συμβουλή μου κάνε αυτόπου πραγματικά εσύ νιώθεις!συγνωμη που το λεω αλλα ροζ γραμματα, ψυχωση με σειλορ μοον και CRUSH με ανιμε χαρακτηρες 11 χρονια μετα..
εχ..εχεις παει ποτε σε ψυχολογο?
*awaits hate replies demotions etc.*
Posted 02 June 2008 - 01:18
btw το νο greeklish ειναι χειροτερο ¨Δ
α και ναι, μας λειπει λιγο flame

btw οι μονες που τα σπανε ειναι Haruka / michiru. ολες οι αλλες δεν ειναι λεσβιες

Posted 02 June 2008 - 01:29
Eze, ηρέμησε.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 02 June 2008 - 01:31