Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

EURO 2008
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2008 - 23:29
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2008 - 23:37
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2008 - 23:39
Κι εγώ το ίδιο!Πιο πολλύ μου άρεσε να βλέπω αυτή την ομάδα παρά την παλιά κι ας ήταν πιο αποτελεσματική!Παντως νομίζω ότι ήταν θετικό μνμ. Δειχνει οτι εχουμε δυνατοτητες, δεν πηραμε το Euro απο τυχη μονο. Πραγματικα προτιμω αυτο τον τροπο που χασαμε, παρα να νικαγαμε με τον κλεφτοπολεμο που εφαρμοζαμε παλια!
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2008 - 23:41
Αν κοιτάξεις τις τελικές προσπάθειες και τις κλασικές τους ευκαιρίες θα το διαπιστώσεις.βασικά δεν νομίζω πως παίξανε οι ρώσσοι κάλυτερα απλά τους ευνόησε η τύχη και το δικό μας λάθος
Πάντως ο Μπασινάς είχε δικιο στη συνέντευξη.
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2008 - 00:47
Και εσυ ρε Χαριστεα, αναιμια εχεις βρε παιδακι μου?? Δεν σε ταιζουν σπανακι να χτυπας την μπαλα λιγο πιο δυνατα? Οι 2 του φασεις μεσα στην περιοχη εβγαζαν ματια...

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2008 - 01:53
Προσωπικά και επειδή θυμάμε το πρήξιμο που είχαμε φάει το 2004 για το τότε ευρωπαικό, τρομάζω και μόνο στην ιδέα ότι αν το ξανακερδίσουν θα ακούμε παντού για ποδόσφαιρο για ακόμη περρισσότερο. Ειλικρινά, είναι σενάριο απο ταινία τρόμου.
Με βάση αυτά, σκέφτηκα στην αρχή να ευχηθώ αποκλεισμό απο το πρώτο γύρο, αλλά απ' την άλλη, αν γίνει αυτό, πάλι θα μας πρήζουν ανάλογα με γκρίνια για το τι πρέπει να γίνει, και μπλα μπλα μπλα. Οπότε εύχομαι να περάσουν το πρώτο γύρο, να αποκλειστούν μετά, και να ησυχάσουμε.
Και να το πρωτο ποστ που θα επρεπε να εχει μπει στο τοπικ I wish, γιατι ειναι η πρωτη ευχη στα ιστορικα του anime.gr που βγηκε αληθινη...πυραμιδα, πραγματικα τωρα κανενας οπαδος που πανηγυριζει στην Ομονοια δε θα σε ενοχλησει στο Παλαιο Ψυχικο..μπορεις να μεινεις ησυχος....

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2008 - 01:57
Τουλάχιστον παίξαμε πολύ καλύτερα αν και με σέντρες πάλι για κεφαλιές(το πιο απαίσιο για μένα στο ποδόσφαιρο αν το κάνεις συνέχεια)

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2008 - 05:21
άντε σπίτι να τρως γκολ από το γιο σου και να χαίρεσαι τα αλουμίνιά σου...
και εσείς συνεχίστε να βγάζετε το κόμπλεξ σας προς την εθνική Αγγλίας... επειδή γράφουν κάτι οι Άγγλοι δημοσιογράφοι. Έλεος
αν κρίναμε ομάδες και λαούς από δημοσιογράφους και εφημερίδες μαντέψτε που θα είμασταν... ένα με τα σκατά
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2008 - 08:35
[/URL]
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2008 - 09:05
πως τα καταφερνει και πιανει ωρες ωρες κατι απιαστα και σε αλλες φασεις κανει λαθη στα βασικα? που πας ρε παλικαρι? που?
και εννοειται οτι ηταν και φταιξιμο των αμυντικων που το τσιμπησαμε. καθονταν και κοιτουσαν τη μπαλα...
ετσι οπως το ειδα εγω, μονο offside δεν ηταν η φαση με το δικο μας γκολ, αλλα τεσπα, δνε θα ειχε και καποιο νοημα ενδεχομενως.
σιγουρα παντως παιξαμε πολυ καλυτερα απο οτι στον πρωτο αγωνα
απο την Ισπανια αραγε ποσα θα τσιμπησουμε?
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2008 - 12:11
χασαμε και τους δυο αγωνες .

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2008 - 12:24

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2008 - 12:47
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2008 - 14:49
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ATANASHIOSU: 24 Ιανουάριος 2009 - 08:53
Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2008 - 21:56
2) Ήμασταν άτυχοι; Ναι. Όσο τυχεροί ήμασταν το 2004, διπλά άτυχοι ήμασταν φέτος.
3) Η διαιτησία επηρέασε το αποτέλεσμα; Ίσως. Στα πλαίσια που επιτρέπει η σοβαρότητα του θεσμού ο Ιταλός διαιτητής στήριξε Ρωσία.
4) Οι Ρώσοι ήταν καλοί; Ναι πολύ καλή ομάδα, αν και πιστεύω ότι δεν ήταν καλύτεροι από εμάς.
5) Μας ήθελε η μπάλα; βλ ερώτηση 2 περί ατυχίας.
6) Φταίει ο Νικοπολίδης; Ναι είναι ο κύριος υπεύθυνος για το γκολ, αλλά δεν μπορώ να τον κατηγορήσω. Ήταν από τους βασικούς συντελεστές του θαύματος του 2004.
7) Το γκολ που βάλαμε ήταν off side; Κατά την γνώμη όχι αν και δεν έχω δει πολλές φορές το replay.
8 ) H χθεσινή πίκρα συγκρίνεται με την χαρά του 2004; ΟΧΙ φυσικά!!!!
Γι' αυτό και δεν θα κατηγορήσω κανέναν. Για μένα αυτοί οι παίκτες κι αυτός ο προπονητής είναι ιεροί γιατί πριν 4 χρόνια με έκαναν εμένα και άλλα 10εκατομμύρια Έλληνες να φωνάζω σε κάθε ματς, να βγω 3 φορές στους δρόμους (προημιτελικός, ημιτελικός, τελικός), και να κλαίω από χαρά σαν μικρό παιδί.
Περίμενα πιο ώριμη αντιμετώπιση από κάποιους (Sponis για σένα το λέω που είσαι και ο μεγαλύτερος εδώ μέσα).
Ούτε εγώ πολυσυμπαθώ τον Νικοπολίδη (και κυρίως την ομάδα που παίζει - ΟΣΦΠ), όμως χάρη σ' αυτόν και τα άλλα παιδιά εγώ, εσύ και όλοι μας (σχεδόν) ζήσαμε κάτι απίστευτο πριν 4 χρόνια. Θυμάμαι το Euro ήταν μέσα στην εξεταστική, ούτε μαθήματα υπολόγισα ούτε τίποτα, μάλιστα την επομένη του τελικού έδινα στις 8 το πρωί

Τι κάνουμε τώρα;;;
1) Δίνουμε το ματς με την Ισπανία. Παίζουμε για την φανέλα και την σημαία. Θα γίνει ωραίος αγώνας, αφού οι 2 ομάδες θα παίξουν χωρίς άγχος.
2) Απολαμβάνουμε την Εθνική μπάσκετ στην Ολυμπιάδα (που μας έχει συνηθίσει σε πολλές επιτυχίες)
3) Ετοιμαζόμαστε για τα προκριματικά του μουντιάλ 2010. Euro πήραμε ήδη. Δεν με χαλάει να το ξαναπάρουμε, αλλά το παγκόσμιο δεν το έχουμε κατακτήσει ακόμα, οπότε δυνατά για το παγκόσμιο του 2010.
Και ναι δεν χωνεύω τους Άγγλους που είναι ο πιο ανθελληνικός λαός της Δυτικής Ευρώπης (μην σας μπερδεύει που ο Λόρδος Byron ήταν φιλέλληνας).
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από gpanos: 15 Ιούνιος 2008 - 22:03