Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 1 Ψήφοι

Βιβλία εκμάθησης ιαπωνικών

• Please log in to reply
145 replies to this topic

#136 DiZai

DiZai

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2012 - 20:08

εγω μπορεσα κανονικα Ο.ο

και να ευχαριστησω τν acidblackcherry για το απι8ανο λινκ :3 πολυ ενδιαφερον πραματα (για αρχαριους ειδικα) :D

Το κατέβασα και εγώ!!!! Σ'ευχαριστώ πολύ acidblackcherry!!!!:riiight:
Don't be afraid to shine. The world needs what you have to give!

#137 Deathrash667

Deathrash667

Starting...

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2012 - 21:55

Παιδια ψαχνω να βρω να διαβασω κανενα βιβλιο στα ιαπωνικα σε pdf για εξασκηση και μεχρι τωρα δεν εχω βρει τιποτα :(
Οτιδηποτε κειμενο με furigana μου κανει καθως θελω να αναπτυξω λεξιλογιο και τα kanji μου...
Μηπως εχετε τιποτε υπ'οψην?

#138 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2012 - 15:45

Παιδια ψαχνω να βρω να διαβασω κανενα βιβλιο στα ιαπωνικα σε pdf για εξασκηση και μεχρι τωρα δεν εχω βρει τιποτα :(
Οτιδηποτε κειμενο με furigana μου κανει καθως θελω να αναπτυξω λεξιλογιο και τα kanji μου...
Μηπως εχετε τιποτε υπ'οψην?

Το ξέρω ότι δεν γράφω τπτ καινούργιο, αλλά έχεις 10 σελίδες πληροφορίες. Όλοι όσοι έχουν γράψει σε αυτό το θρεντ έχουν προτείνει κάτι καλό (μάλιστα, δεν θυμάμαι ούτε μια περίπτωση που η πρόταση για κάποιο βιβλίο να ήταν άσχημη) για αρχάριους και μη. Γι' αυτό, read da thread bro.
Α, και για furigana...manga in 日本語 dude :riiight:

#139 Deathrash667

Deathrash667

Starting...

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2012 - 17:52

Aiorral το thread παιζει να το εχω διαβασει 2-3 φορες ολοκληρο οταν εψαχνα να βρω coursebooks οπως πχ το genki, colloquial japanese κτλ και πραγματι με βοηθησε τοτε, απλα ρωτησα μηπως καποιος εχει καποιο βιβλιο (οχι coursebook, οτιδηποτε απο romance μεχρι μυστηριου) σε μορφη pdf ωστε να το εκτυπωσω και να το διαβασω επειδη πιστευω θα με βοηθουσε πολυ...
Ελπιζω να μην βγαινω πολυ off-topic...

#140 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2012 - 11:03

Όπως είπα και πάνω, αν θες furigana σε μεγάλη συχνότητα, ξεκίνα να διαβάζεις manga στα ιαπωνικά. Πχ, το 99% των λέξεων στο Hunter x Hunter έχουν furigana. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βρεις μυθιστόρημα με furigana παντού.

#141 kartherina

kartherina

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2012 - 18:54

Γεια σας ειναι το πρωτο μου ποστ εδω και κανονισα να διαβασω ολοκληρο το thread προτου γραψω το μηνυμα. Οι πληροφορίες που δινετε ειναι απλα καταπληκτικες με βοήθησαν παρα μα παρα πολυ και αποφασισα να μαθω καποια βασικα πραγματα προτου απευθυνθω σε καποιν δασκαλο. Εχω μαθει τα kanna online απο διαφορες ιστιοσελιδες αλλα τωρα θελω να κανω μια πιο συστηματοποιημενη δουλεια. Θελω να αγορασω καποιο βιβλιο και εχετε προτεινει παρα πολλα και δεν ξερω τι να διαλεξω μιας και δεν εχω καμια επαφη...
Οποτε θα αναφερω 5 βιβλια που εχετε ηδη πει και πειτε μ πιο ειναι το πιο καταλληλο για καποιον αρχαριο που θελει να καληψει ολα τα επιπεδα της γλωσσας ( τα αγγλικα μ ειναι καλα οποτε αυτο δεν θα αποτελεσει προβλημα :Ρ )
1 To Genki
2 Colloquial
3 An introduction to Japanese linguistics
4 Basic Kanji book
5 το πακετο καθημερινα ιαπωνικα
(τα βιβλια αυτα καλυπτουν και το λεξιλογιο και την γρμματικη και τα kanna και τα kanji?)

συγνωμη αν σας κουρασα αλλα ειμαι εντελως αρχαρια ευχαριστω πολυ παντως εκ των προτερων!!!!!!!!!!!!

#142 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιανουάριος 2014 - 23:30

Ξέρει κανέις αν πουλάει κάποιο βιβλιοπωλείο στην Αθήνα βιβλία εκμάθησης Ιαπωνικών;

Ξεκίνησα Ιαπωνικά στο διδασκαλείο ξένων γλωσσών και θα ήθελα να έχω τα βιβλία στην έντυπη μορφή τους, καθώς δεν με βολεύει τόσο ο υπολογιστής ή οι φωτοτυπίες. Θα μπορούσα να τα παραγγείλω απο το internet, αλλά φαντάζομαι θα αργήσουν να έρθουν και εγώ τα θέλω όσο πιο σύντομα γίνεται.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#143 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2014 - 13:24

Όπως είπα και πάνω, αν θες furigana σε μεγάλη συχνότητα, ξεκίνα να διαβάζεις manga στα ιαπωνικά. Πχ, το 99% των λέξεων στο Hunter x Hunter έχουν furigana. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βρεις μυθιστόρημα με furigana παντού.

εγώ που έχω ένα μανγκα εδώ με φουριγκάνα ...τα φουριγκάνα είναι τόσο μικρά που χρειάζομαι μεγεθυντικό φακό για να τα διαβάσω.

#144 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2014 - 17:45

Ξέρει κανέις αν πουλάει κάποιο βιβλιοπωλείο στην Αθήνα βιβλία εκμάθησης Ιαπωνικών;

Ξεκίνησα Ιαπωνικά στο διδασκαλείο ξένων γλωσσών και θα ήθελα να έχω τα βιβλία στην έντυπη μορφή τους, καθώς δεν με βολεύει τόσο ο υπολογιστής ή οι φωτοτυπίες. Θα μπορούσα να τα παραγγείλω απο το internet, αλλά φαντάζομαι θα αργήσουν να έρθουν και εγώ τα θέλω όσο πιο σύντομα γίνεται.

Δεν ξερω καποιο βιβλιοπωλειο που να τα φερνει αλλα σιγουρα θα τα εφερναν πανακριβα!

Κατα τη γνωμη μου εφοσον θελεις να τα εχεις σε εντυπη μορφη,

1. Εαν πχ κανετε το Genki να ξερεις πως στην πρωτοτυπη μορφη το μεγεθος

ειναι μικροτερο απο το Α4 οποτε και τα γραμματα επισης μικροτερα.

2. Εαν το εχεις τυπωμενο σε φωτοτυπιες και να παει κατι στραβα και χαλασει μια

η περισσοτερες σελιδες, απλα τις ξανατυπωνεις.

3. Εαν το θελεις διακαως στην πρωτοτυπη μορφη, μπορεις να το παραγγειλεις

μεσω internet και μεχρι να ερθει απλα τυπωνεις τις σελιδες του καθε μαθηματος!

(με απλο ταχυδρομειο απο Ιαπωνια τωρα που περασαν οι γιορτες και ειναι πιο χαλαρα

τα πραγματα ισως να φτασει και σε 10 μερες αλλα το αργοτερο 1 μηνα και κατι μερες

- πρωτιμησε εαν θελεις συστημενο για να εισαι πιο σιγουρος)

4. Απο οτι ειδα π.χ. στο CD Japan με συστημενο ταχυδρομειο, τα Genki

(workbook & coursebook 2nd edition) κοστιζουν 51 ευρω.

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#145 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2014 - 23:10

Δεν ξερω καποιο βιβλιοπωλειο που να τα φερνει αλλα σιγουρα θα τα εφερναν πανακριβα!

Κατα τη γνωμη μου εφοσον θελεις να τα εχεις σε εντυπη μορφη,

1. Εαν πχ κανετε το Genki να ξερεις πως στην πρωτοτυπη μορφη το μεγεθος

ειναι μικροτερο απο το Α4 οποτε και τα γραμματα επισης μικροτερα.

2. Εαν το εχεις τυπωμενο σε φωτοτυπιες και να παει κατι στραβα και χαλασει μια

η περισσοτερες σελιδες, απλα τις ξανατυπωνεις.

3. Εαν το θελεις διακαως στην πρωτοτυπη μορφη, μπορεις να το παραγγειλεις

μεσω internet και μεχρι να ερθει απλα τυπωνεις τις σελιδες του καθε μαθηματος!

(με απλο ταχυδρομειο απο Ιαπωνια τωρα που περασαν οι γιορτες και ειναι πιο χαλαρα

τα πραγματα ισως να φτασει και σε 10 μερες αλλα το αργοτερο 1 μηνα και κατι μερες

- πρωτιμησε εαν θελεις συστημενο για να εισαι πιο σιγουρος)

4. Απο οτι ειδα π.χ. στο CD Japan με συστημενο ταχυδρομειο, τα Genki

(workbook & coursebook 2nd edition) κοστιζουν 51 ευρω.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Τα βιβλία που θα κάνουμε είναι:

1. Genki: An Integrated Course in Elementary Japanese [Textbook I]

2. Genki: An Integrated Course in Elementary Japanese [Workbook I]

3. Nihongo: Kana - An Introduction to the Japanese Syllabary

4. Basic Kanji Book vol. 1

Μας είπε θα ξεκινήσουμε με το τρίτο, αργότερα πρώτο/δεύτερο και τελευταίο το τέταρτο. Αυτό που είπες θα κάνω. Ξεκινάω με φωτοτυπίες και βλέπω στην πορεία.

Σε ευχαριστώ πολύ πάντως και για το site που ανέφερες γιατί εγώ είχα ψάξει bookdepository που έχω ήδη προφίλ και τρόμαξα λίγο. Ειδικά με την τιμή του Genki( http://www.bookdepository.co.uk/Genki-1-Textbook-Eri-Banno/9784789014403 ).

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Battlemage: 22 Ιανουάριος 2014 - 23:11

Δημοσιευμένη  εικόνα

#146 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2014 - 23:41

οκ, το μονο που δεν εχει νοημα να το εχεις αυθεντικο ειναι το Κανα βιβλιο

που σε 1-2 μηνες θα παρει "συνταξη" :P

κατα τα αλλα ναι το cd japan ειναι πολυ καλο εχω παρει βιβλια απο εκει και 

εχει πολυ καλες τιμες!

καλη σχολικη χρονια στα Ιαπωνικα λοιπον.

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg