Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Gundam - Γενική συζήτηση
Posted 27 April 2008 - 09:56
Posted 27 April 2008 - 20:29
Kαι εγώ την έχω αρχίσει.ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ GUNDAM ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ, ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ANIME LOVER ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2-3 ΣΕΙΡΕΣ.

Posted 30 April 2008 - 17:58
Ειδικα το Gundam Seed / Seed Destiny τα εχω δει 3 φορες....Μακραν τα καλυτερα της συγκεκριμενης σειρας anime.
Posted 01 May 2008 - 20:07
Posted 01 May 2008 - 20:12
Posted 01 May 2008 - 20:42
Posted 01 May 2008 - 21:14
Εξ' άλλου το μεγαλύτερο μέρος του Seed στην ουσία είναι ένα μείγμα 0079 και Zeta Gundam με animation 2002.
Posted 01 May 2008 - 21:23
Ολα τα Gundam ανεκαθεν δανειζονταν πραγματα απο τα προηγουμενα, ακομα και το Gundam00 δανειζεται πολλα απο το Wing/X/Seed...
Posted 02 May 2008 - 13:35
Gundam X = Ένας τυπάς που πάει παρέα με μια κοπέλα στο ρόλο του μεσσία να σώσουνε τον κόσμο. Και τι τέλος ήταν αυτό;
Gundam Seed & Destiny = Remake του αρχικού με καλύτερα γραφικά και χειρότερους χαρακτήρες.
Gundam 00 = Τρεις βαρύμαγκες που πάνε να σώσουν τον κόσμο με γαμιστερά μέκα (αν και δεν το είδα ακόμα).
Σχόλια του στυλ " γενικως αποδεκτα τα καλυτερα μεχρι στιγμης" = Join the Bandwagon of propaganda. Και τι σημαίνει ότι επειδή αρέσουν στους περισσότερους; Από πότε η πλεοψηφία ήξερε τι της γίνεται;
Posted 02 May 2008 - 13:59
Gundam Wing = Πέντε βαρύμαγκες που πάνε να σώσουν τον κόσμο με γαμιστερά μέκα. ΠΦΦΦ!
Gundam X = Ένας τυπάς που πάει παρέα με μια κοπέλα στο ρόλο του μεσσία να σώσουνε τον κόσμο. Και τι τέλος ήταν αυτό;
Gundam Seed & Destiny = Remake του αρχικού με καλύτερα γραφικά και χειρότερους χαρακτήρες.
Gundam 00 = Τρεις βαρύμαγκες που πάνε να σώσουν τον κόσμο με γαμιστερά μέκα (αν και δεν το είδα ακόμα).
Σχόλια του στυλ " γενικως αποδεκτα τα καλυτερα μεχρι στιγμης" = Join the Bandwagon of propaganda. Και τι σημαίνει ότι επειδή αρέσουν στους περισσότερους; Από πότε η πλεοψηφία ήξερε τι της γίνεται;
αφου δεν ειδες το 00 δεν μπορεις να εχεις αποψη δευτερον μονο που ειπες 3 αυτο λεει οτι εχεις αγρια μεσανυχτα απο την πλοκη του 00 εγω δεν εχω δει το original gundam αλλα εχω δει το gundam wing/gundam seed/destiny/turn a gundam/gundam00 season 1
και το 00 ειναι μακραν καλυτερο απο ολα αυτα που εχω δει
Posted 02 May 2008 - 14:44
αφου δεν ειδες το 00 δεν μπορεις να εχεις αποψη δευτερον μονο που ειπες 3 αυτο λεει οτι εχεις αγρια μεσανυχτα απο την πλοκη του 00 εγω δεν εχω δει το original gundam αλλα εχω δει το gundam wing/gundam seed/destiny/turn a gundam/gundam00 season 1
και το 00 ειναι μακραν καλυτερο απο ολα αυτα που εχω δει
Εγω εχω δει το 00 και τελειωνω τωρα το destiny, και θα αρχισω συντομα το seed... Βεβαια με λαθος σειρα θα τα δω, but who cares?

Anyway, αν και το destiny εμενα μου αρεσει πολυ (στην αρχη ηταν λιγο βαρετο αλλα φτιαχνει πολυ στη συνεχεια), θα συμφωνησω οτι το 00 ηταν ο λογος που με εκανε να ενδιαφερθω πιο πολυ για τα gundam...
Λιγα τα λογια για το Kidou Senshi Gundam 00, kurah!

[SIGPIC]http://i191.photobucket.com/albums/z26/jimmy1691/CopyofAnimePaperwallpapers_Sayon-1.jpg[/SIGPIC]
Posted 02 May 2008 - 16:03
Εγω πχ πιστευω πως το SEED ηταν μακραν το καλυτερο απο ολα αφου συνδιαζε τονους δρασης , ρομαντισμου και την ιδια στιγμη καταφερε να αναπτυξει θεαματικα τους χαρακτηρες σε επιπεδο που αγγιζει τον τηλεθεατη και τον κραταει καθηλωμενο απο το 1ο επεισοδιο μεχρι και το τελευταιο.
Οσο για το Soundtrack ειναι απλα φανταστικο, το ιδιο ισχυει και για το Destiny.
To 00 απλα δεν κρατησε κανεναν καθηλωμενο απο το 1ο επεισοδιο. Το καταφερε αυτο στο επεισοδιο 13 αν θυμαμαι καλα. Οσο απο μαχες σχεδον σε ολα οι μαχες δεν ξεπερνουσαν τα 30 δευτερολεπτα με εξαιρεσεις καποιες στο τελος που οντως ηταν ονειρικες. Ακομα ουτε οι χαρακτηρες αναπτυσονται σωστα ωστε να αποροφηθει ο τηλεθεατης. Ωστοσο και σε αυτο το Soundtrack ( αν και αισθητα μικροτερο σε ποικιλια απο οτι στο SEED/Destiny ) ειναι πολυ καλο.
Posted 02 May 2008 - 17:41
Οντως εχει βαρια μεσανυχτα απο το Plot του 00.....Δεν παιζει ρολο ομως αποψεις ειναι αυτες.
Εγω πχ πιστευω πως το SEED ηταν μακραν το καλυτερο απο ολα αφου συνδιαζε τονους δρασης , ρομαντισμου και την ιδια στιγμη καταφερε να αναπτυξει θεαματικα τους χαρακτηρες σε επιπεδο που αγγιζει τον τηλεθεατη και τον κραταει καθηλωμενο απο το 1ο επεισοδιο μεχρι και το τελευταιο.
Οσο για το Soundtrack ειναι απλα φανταστικο, το ιδιο ισχυει και για το Destiny.
To 00 απλα δεν κρατησε κανεναν καθηλωμενο απο το 1ο επεισοδιο. Το καταφερε αυτο στο επεισοδιο 13 αν θυμαμαι καλα. Οσο απο μαχες σχεδον σε ολα οι μαχες δεν ξεπερνουσαν τα 30 δευτερολεπτα με εξαιρεσεις καποιες στο τελος που οντως ηταν ονειρικες. Ακομα ουτε οι χαρακτηρες αναπτυσονται σωστα ωστε να αποροφηθει ο τηλεθεατης. Ωστοσο και σε αυτο το Soundtrack ( αν και αισθητα μικροτερο σε ποικιλια απο οτι στο SEED/Destiny ) ειναι πολυ καλο.
Εχοντας δει το destiny, θα συμφωνησω οτι το soundtrack ειναι σε γενικες γραμμες πολυ καλο... Ομως εχουν βαλει πολλες φορες ενδιαμεσο τραγουδι, σε βαθμο που προσωπικα με κουρασε...
Btw, didn't know H&M colour's PRIDE was actually a Gundam opening....
Good for them!

[SIGPIC]http://i191.photobucket.com/albums/z26/jimmy1691/CopyofAnimePaperwallpapers_Sayon-1.jpg[/SIGPIC]
Posted 08 May 2008 - 17:45
εχθες το απογευμα/βραδυ, υστερα απο ηπιο διαπληκτισμο με εταιρο, διαβοητο, μελος του παροντος Forum, το οποιο ειχε ερθει επισκεψη, καταληξαμε να ξεκινησουμε το Gundam 00. το σιγουρο ειναι οτι δεν μπορεσα να το αξιολογησω οσο οταν θα ειμαι μονος, καθως παντα οταν υπαρχει παρεα γινονται σχολια εκατερωθεν, αλλα μεχρι το επισοδειο 7 που ειδαμε, τολμω να πω οτι δεν ξετρελαθηκα κιολας απο το σεναριο. δηλαδη. θελουμε να σταματησουμε τους πολεμους. ΟΚ ας τα κανουμε ΟΛΑ πο*τ**α. συγνωμη αλλα αυτο ειναι παραλογισμος. για τα mecha παντως εχω να πω τα καλυτερα λογια. Kyrios ftw!!!
Υ.Γ. Παρακαλουνται οι κυριοι κυριοι συμφορουμιτες, προτου προχωρησουν στο λυντσαρισμα, να μου επιτρεψουν να δω παρακατω,ΜΟΝΟΣ μου, με σκοπο να επανελθω δριμυτερος με περισσοτερα σχολια. ας ελπισουμε οτι θα ειναι θετικα
Edited by Melkor1431, 08 May 2008 - 20:52.
Posted 08 May 2008 - 20:44