Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Θεατρο...


  • Please log in to reply
42 replies to this topic

#1 Matsu

Matsu

    Certified Dorama Queen

  • Members
  • 754 posts

Posted 16 May 2008 - 11:36

Ξερω οτι δεν ειναι ουτε TV ουτε κινηματογραφος, αλλα υπαγεται σαν θεμα στην γενικη οπτικη ψυχαγωγια...Επειδη τυχαινει να βρισκομαι στο χωρο , και ισως υπαρχουν ατομα που ενδιαφερονται, καλο θα ηταν θεωρω να εχουμε ενα θεματακι, με ανακοινωσεις παραστασεων, εντυπωσεις, κριτικες κτλ κτλ...
(Σημειωνω οτι δε θελω να εκληφθει ως διαφημιση, αλλα ως ενημερωση, οπως εχουμε για τις συναυλιες πχ..)

Λοιπον, στο θεατρο Βadminton στην Αθηνα, προς το παρον τρεχει η παρασταση Mamma Mia, ειναι μιουζικαλ, βασισμενο στη μουσικη των ABBA. Το σεναριο τοποθετει την ιστορια σε Ελληνικο νησι, οπου μια πιτσιρικα που μεγαλωσε μονο με την μαμα της, παντρευεται,και ζηταει απο την μητερα της, να γνωρισει τον πατερα της πριν το γαμο της. Υποψηφιοι λοιπον πατεραδες ειναι 3...και την επισκεπτονται. Για το υπολοιπο δεν σποιλεριαζω...

Οι παραστασεις ειναι καθημερινα εκτος απο Δευτερα, και θα διαρκεσουν μεχρι και 15 Ιουνιου.Να σημειωθει οτι οι τιμες διαφερουν απο μερα σε μερα. Τριτη Τεταρτη Πεμπτη, και Σαββατο η Απογευματινη οι τιμες ειναι
Α Ζωνη-75 ευρω
Β Ζωνη-60 ευρω
Γ Ζωνη-55 ευρω
Δ Ζωνη-40 ευρω
και Ε Ζωνη-20 ευρω
Παρασκευη, Σαββατο η Βραδυνη και Κυριακη
Α Ζωνη-85 ευρω
Β Ζωνη-70 ευρω
Γ Ζωνη-65 ευρω
Δ Ζωνη-50 ευρω
και Ε Ζωνη-30 ευρω

Οι παραστασεις ειναι καθε μερα στις 21.00 και το σαββατοκυριακο εχει και απογευματινη στις 17.00.

Οσοι εχουν παει μεχρι στιγμης, και απο το προσωπικο, και απο πελατες που ερχονται να ξαναγορασουν εισιτηρια, και απο προσκεκλημενους της πρεμιερας, ειναι κατενθουσιασμενοι, και δηλωνουν οτι ειναι μια απο τις καλυτερες παραγωγες που εχουν φιλοξενηθει σε ελληνικο θεατρο. Οποιος θελει παντως, να μου στειλει ενα πμ, να συνεννοηθουμε για λεπτομερειες.

Απο 10 Σεπτεμβριου στο θεατρο Badminton, θα φιλοξενηθει αλλη μια παρασταση βομβα, το West Side Story.Παρασταση που οπου εχει κανει περιοδεια ηταν κυριολεκτικα Sold out... Η περιοδεια που πραγματοποιειται τωρα, ειναι για την επετειο των 50 χρονων απο τη δημιουργια του μιουζικαλ και θα φιλοξενηθει σε Τοκιο, Βιεννη, Παρισι, Ζυριχη, Λονδινο και Αθηνα. Οι παραστασεις θα διαρκεσουν μεχρι και 29 Σεπτεμβριου και ειναι καθε μερα εκτος απο Τριτη.

Οι τιμες ειναι για Τεταρτη Πεμπτη Παρασκευη Σαββατο και Δευτερα στις 21.00
Α Ζωνη -90ευρω
Β Ζωνη- 75 ευρω
Γ Ζωνη 60 ευρω
Δ Ζωνη- 45 ευρω
Ε ζωνη- 30 ευρω
Φοιτητικο- 25 ευρω

Ισχυει προς το παρον προσφορα για τις παραστασεις Σαββατο στις 16.00 και Κυριακη 16.00 κ 21.00
Α ζωνη-80 ευρω
Β ζωνη-65 ευρω
Γ ζωνη-50 ευρω
Δ ζωνη-35 ευρω
Ε ζωνη-20 ευρω και Φοιτητικο 15 ευρω

Για τους λατρεις της Κελτικης Παραδοσιακης Ιρλανδικης Μουσικης και του Χορου στην Συμπρωτευουσα, να ενημερωσω οτι ανεβαινει η παρασταση που στην Αθηνα εκανε θραυση και φιλοξενηθηκε απο το θεατρο Badminton περσυ τον Ιουλιο (μας το ζητουσαν μεχρι και τον οκτωβριο και δεν ειχαν παρει αποφαση οτι οι ανθρωποι εφυγαν και γυρισαν στην Ιρλανδια...).
Michael Flatley's Lord of The Dance
1η και 2η Ιουνιου 2008 στο θεατρο Δασους στη Θεσσαλονικη
Γενικη εισοδος 40 ευρω και φοιτητικο 25 ευρω απο τα φυσικα σημεια πωλησης που ειναι τα εκδοτηρια στην Πλατεια Αριστοτελους και στα βιβλιοπωλεια Ιανος.
Απο το τηλεφωνικο κεντρο οι τιμες ειναι 45 ευρω γενικη εισοδος και 30 ευρω φοιτητικο.

Γενικες πληροφοριες Ticketnet για πληροφοριες και κρατησεις.

για Αθηνα η εκδοση των εισιτηριων γινεται στα παρακατω σημεια προπωλησης..

Αθηνα Σταδιου 7-9 Συνταγμα Virgin Megastores και ωραριο λειτουργιας 10.00-20.00 καθημερινες και Σαββατο 10.15-17.45

Μαρουσι The Mall 3ος οροφος Virgin Megastores
Τριτη Πεμπτη Παρασκευη 11.45-20.45
Δευτερα Τεταρτη 15.45-20.45
Σαββατο 11.00-20.00

Ticketnet.Gr
Λ.Κηφισιας 46-Αμπελοκηποι 1ος Οροφος (Εναντι President)
Δευτερα-Παρασκευη 9.00-21.00
Σαββατοκυριακο 10.00-21.00

Ταμεια Θεατρου Badminton
Αλσος Στρατου-Γουδη
Δευτερα-Παρασκευη 10.00-19.00
Σαββατοκυριακο 11.00-18.00

Τηλεφωνικο Κεντρο
210 8840600

Ticketnet.gr

ουφ...μου βγηκαν τα χερια...:emptyonexg1:
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm


#2 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,264 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 16 May 2008 - 19:54

Θεατρο καιρο εχω να παω. Πως ανεβηκαν ετσι οι τιμες!;

#3 Matsu

Matsu

    Certified Dorama Queen

  • Members
  • 754 posts

Posted 17 May 2008 - 09:43

Ναι...το θεατρο αυτο τσιμπαει λιγο, αλλα αν σκεφτεις ποσα ξοδεψανε για να το κανουν θεατρο απο σταδιο που ηταν, θα καταλαβεις οτι και αυτος που το εχει, ακομα πληρωνει...προπερσυ που εγινε η ανακαινιση, το ειχαν γκρεμισει ολο, σαν υποδομη, εχει απο τις καλυτερες στην ελλαδα, μην πω στην ευρωπη...για το ηχοσυστημα δεν το συζητω...(και δεν τα λεω αυτα ως "αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει"...αλλωστε πολλοι ξερουν τι λουκι τραβαω εκει, αλλα η αληθεια ειναι αυτη).
Το καλο με αυτο το θεατρο ειναι, οτι βλεπεις ανετα απο παντου, ακομα και απο τα πιο πισω βλεπεις-τα βλεπεις μικροτερα, αλλα αυτο ειναι λογικο..-αλλα και οι παραγωγες που φερνει, δεν ειναι φθηνες, οποτε οντως οι τιμες πανε στα υψη..κι ομως, στο Mamma Mia, η πρωτη ζωνη που ειναι και η ακριβοτερη, ειναι γεματη μεχρι και την 1η Ιουνιου...απο 3 και μετα εχει θεσεις...
Απο την αλλη, αν υπολογισεις ποσα ατομα δουλευουν πανω και πισω απο τη σκηνη, θα καταλαβεις οτι απο την τιμη του εισιτηριου, δεν μενουν και πολλα σαν κερδος.Βαλε τον θιασο (που μετραει ΠΟΛΛΑ ατομα αντιθετα με μικροτερες παραγωγες σε αλλα θεατρα)βαλε τον εξοπλισμο καθε φορα, βαλε το συνεργειο, βαλε τους υπαλληλους του θεατρου, βαλε την συντηριση του κτιριου...πολλα εξοδα..
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm


#4 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,264 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 17 May 2008 - 12:33

θα μου πεις απο το να τα σκαω στα μπουζουκια και στα γηπεδα, προτιμω το θεατρο

Θα ηθελα να παω, αλλα στην κατασταση που ειμαστε εδω αυτα ειναι πολυτελειες. Ισως σε δωρεαν ή φθηνοτερες παραστασεις.

#5 Zoro

Zoro

    escaping reality

  • Members
  • 2,833 posts

Posted 17 May 2008 - 18:42

Ναι,πραγματικα αυτο με τις τιμες ειναι λιγο ευαισθητο θεμα...

Και αυτο γιατι εχω φιλους που μονο και μονο για το 5-6 ευρω του σινεμα,βαριουνται να τα δωσουν..τα θεωρουν πεταμενα λεφτα,εκτος κι αν ειναι πολυ δημοφιλης ταινια...τωρα πια σκεψου οτι χαρη στο ιντερνετ ο κοσμος που παει σινεμα μειωθηκε αρκετα,με αποτελεσμα να παρατηρουμε γεματους κινηματογραφους μονο στις επιτυχημενες υπερπαραγωγες...

Κι εγω πολλες φορες αναγκαζομαι να παω σινεμα μονος μου αν μ'ενδιαφερει καποια ταινια..κυριως απο αυτες που φαινονται καλες και ειναι καπως πιο αγνωστες ομως..(οπως το In Bruges που βγηκε αυτη την περιοδο..)

Βεβαια,μην το παιξω ανωτερος,κι εγω απο θεατρο ξερω πολυ λιγο(κυριως σε σχολικες εκδρομες πηγαινα),απλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι παρ οτι μπορει να εχουμε πολυ καλους ηθοποιους ή παρασταση,ο κοσμος σημερα πια θεωρει οτι υπαρχουν πιο καλοι τροποι για να ξοδεψει 20-80 ευρω(κυριως οι νεοι πιστευω)..αφου ηδη το σινεμα,οπου βλεπεις πιο "extreme"(ας το πω ετσι) πραματα απο το θεατρο,τεινει να μαζευει λιγοτερο κοσμο,και ηδη ειναι αρκετα πιο φτηνο απο το θεατρο...

Κι ας ειναι οπως τα λες,οτι το κερδος του cast του θεατρου ειναι μικρο,οπως και να χει,αυτα τα 20-80 ευρω φευγουν απ την τσεπη του θεατη..και αυτο ειναι ενας αρκετα αποθαρρυντικος παραγοντας ηδη πιστευω...(για να μην πω οτι το ενδιαφερον ειναι αρκετα μειωμενο πια νομιζω..)

#6 koukouroukou

koukouroukou

    Anime Newbie

  • Members
  • 52 posts

Posted 17 May 2008 - 21:18

Το θέατρο θα έλεγα (ειδικά οι πιο κλασσικές παραστάσεις) έχει το κοινό του. Οπωσδήποτε οι τιμές έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τελευταία και αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που εγώ προσωπικά δεν πηγαίνω πια παρ' όλο που είμαι μεγάλος λάτρης και του χώρου γενικότερα.

Σινεμά παλιότερα πήγαινα οπωσδήποτε δύο φορές το μήνα αλλά το έκοψα και αυτό τον τελευταίο χρόνο λόγω ανωτέρας βίας...

Πάντως σε ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες, είναι πολύ ενδιαφέροντα και ίσως αν ήμουν κάπως καλύτερα οικονομικά να πήγαινα στο Mama Mia. Αλλά επειδή οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι και επειδή δεν ξετρελένομαι δεν νομίζω πως θα το επισκεφτώ. Αυτό που θα ήθελα πάρα πολύ να δω μιας και έρχονται τέτοιες παραγωγές στην Ελλάδα τώρα τελευταία είναι το "Φάντασμα της Όπερας".

#7 Matsu

Matsu

    Certified Dorama Queen

  • Members
  • 754 posts

Posted 20 May 2008 - 09:36

Πρωτ'απ'ολα καμια σχεση το θεατρο με το σινεμα...μπορει στο σινεμα να εχεις τη δυνατοτητα να δεις κατι πιο extreme, αλλα ειναι προφανες, οτι αν πας θεατρο δεν θα πας να δεις κατι extreme..θα πας να δεις κατι ανεπαναληπτο...απο την αλλη, βασιζομενη στα στατιστικα της δουλειας μου, το θεατρο δεν εχει χασει το κοινο του, ειδικα οι παραστασεις που φερνουμε..το Mamma mia δεν υπαρχει περιπτωση να το δεις αλλου, ή το West side story...εκει βασιζεται ο κοσμος και ερχεται στο θεατρο...ξερει οτι μερικες παραστασεις δεν ερχονται συχνα, και οι πιθανοτητες να την ξαναδει ειναι να βγαλει λεφτα και να παει στο εξωτερικο οπου παιζονται με μεγαλυτερη συχνοτητα...παντως θα σας κρατω ενημερους και για εμας, και για οτι αλλο ακουσω για καποιο αλλο θεατρο...!
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm


#8 usagi 19

usagi 19

    Didi-chan

  • Members
  • 168 posts

Posted 20 May 2008 - 09:51

Βασικά το Bamdminton και οι παραστάσεις του νομίζω δε πάνε ακριβώς στην κατηγορία του θεάτρου τουλάχιστον με την έννοια που το αντιλαμβανόμαστε οι περισσότεροι...τα μερισσοτερα που παρουσιαζει είναι μιούζικαλ η θεάματα που συνδυάζουν μουσική και δράμα και ως επί το πλείστον είναι ξέωες παραγωγες!
Εγώ έχω πάει τρεις φορές σε τρεις διαορετικές παραστάσεις και κάθε φορά εφεγα κατενθουσιασμένη!
Νομίζω οτι είναι διαφορετική εμπειρία από το θέατρο...εγώ τουλάχιστον λέω πάω θέατρο σήμερα ή σε κάποια παράσταση στο Badminton!αξίζουν τ λεφτά και με τ παραπάνω ειδικά αν είναι κάτι που σου αρέσει και ξέρεις οτι δεν θα έχεις ξανα ευκαιρία να το δεις...
οι τοίχοι δεν έχουν μόνο αυτία , έχουν και φωνή...

Posted Image

#9 Matsu

Matsu

    Certified Dorama Queen

  • Members
  • 754 posts

Posted 20 May 2008 - 10:38

Βασικα αυτο ειναι δεδομενο...οταν ο αλλος θελει να δει πολυ μια παρασταση, θα κανει την καρδια του πετρα, θα κοψει 2 καφεδες τον μηνα και ολα τα παρελκομενα, και θα βρει λεφτα να δει την παρασταση...μην ξεχναμε αλλωστε, οτι και για καφε να βγει καποιος, λιγοτερο απο 20 ευρω δυσκολα θα ξοδεψει...οποτε πραγματικα αξιζει μια φορα το 4μηνο που θα ερθει κατι που πραγματικα αξιζει σαν παρασταση, να κανει λιγο κρατει σε αλλου ειδους διασκεδαση, και να παει σε μια παρασταση.Οντως το θεατρο Badminton φιλοξενει παραγωγες που ειναι πιο εφετζιδικες...δεν ειναι ουτε καθαρα θεατρο (με την εννοια της καθαρης ηθοποιιας) ουτε συναυλια, ειναι κατι ενδιαμεσο..προωθωντας ετσι στην ελλαδα το εναλλακτικο θεαμα..πολυ καλοι ας πουμε, ηταν οι Momix...αυτοι οι ανθρωποι δενονταν κομποι, κρεμονταν απο τα ταβανια, ειχαν φωτορυθμικα ηλεκτρονικη μουσικη...οντως κανενα αλλο θεατρο δεν ειχε την υποδομη να το φιλοξενησει...αλλα μην ξεχναμε βεβαια, και αλλα μικροτερα θεατρα, που ανεβαζουν πραγματικα διαμαντια...το "2" ας πουμε, που ειχε ανεβει στο Παλλας, ηταν κι αυτο μια ανεπαναληπτη παρασταση.
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm


#10 Zoro

Zoro

    escaping reality

  • Members
  • 2,833 posts

Posted 20 May 2008 - 16:33

Πρωτ'απ'ολα καμια σχεση το θεατρο με το σινεμα...μπορει στο σινεμα να εχεις τη δυνατοτητα να δεις κατι πιο extreme, αλλα ειναι προφανες, οτι αν πας θεατρο δεν θα πας να δεις κατι extreme


Nαι,το ξερω απλα εννοουσα οτι αυτο ειναι που τραβαει το κοινο...(την πλειοψηφια):hero:

και σιγουρα για μεγαλες παραστασεις οπως το Mamma Mia θα μαζεψει αρκετο κοσμο..και σε κανονικες παραστασεις ομως..

Γενικως αυτο που εννοουσα ειναι οτι το ενδιαφερον ειναι μειωμενο σημερα(ειδικα απο νεολαια),μιας και το ιδιο γιενται με το σινεμα(αν και εκει για αλλο λογο..εκει τα ddl και τα torrent μας αλλαξαν!!)..ενω στο θεατρο,λιγο οι τιμες,λιγο ο τροπος ζωης(οι περισσοτεροι προτιμανε πχ να πανε να δουνε μπαλα,να πανε για μπυρες κλπ)..

Παντως απεχει πολυ απο το να εξαφανιστει η τεχνη του θεατρου,αυτο ειναι σιγουρο..ειδικα χαρη σε τετοιες μεγαλοπαραστασεις,που ειναι οι αντιστοιχες των υπερπαραγωγων του cinema...

#11 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

    Wotalicious!

  • Members
  • 959 posts

Posted 20 May 2008 - 22:42

Το Mamma Mia ηταν ενα απο τα μιουζικαλ που δεν ειδα οταν ημουν πανω... Η αληθεια ειναι οτι το ειχα ψιλοσνομπαρει αν και μου αρεσουν τα τραγουδια των ABBA.

Φανταζομαι θα εχει υπερτιτλους, ε? Και μαλλον προκειται για το cast του Λονδινου, η οχι?

Αν ειναι οντως το καστ του Λονδινου, αποτι θυμαμαι τα μισα μελη των Steps (τους θυμαστε?) ειναι μεσα.

Ορχηστρα εχει η ειναι με playback?
Posted Image

#12 Matsu

Matsu

    Certified Dorama Queen

  • Members
  • 754 posts

Posted 21 May 2008 - 12:32

Το Mamma Mia που φεραμε ειναι το αυθεντικο του Λονδινου, η μουσικη ειναι ζωντανη απο ορχηστρα που βρισκεται κατω απο το πατωμα μπροστα μπροστα (μαλιστα οταν τελειωνει η παρασταση βγαινουν χερακια και χαιρετανε...) και ειναι κριμα που δεν το ειδες οταν ησουν Λονδινο...αλλα μεχρι 15 Ιουνιου εχουν παρει παραταση εδω οι παραστασεις..ποτε δεν ειναι αργα...Οι στιχοι μεταφραζονται με υπερτιτλους πανω απο τη σκηνη, και ο μεσος ορος ηλικιας των θεατων κυμαινεται γυρω στα 35...κοινως, εχουμε και πολλους νεους, αλλα και μεγαλυτερους...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm


#13 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

    Wotalicious!

  • Members
  • 959 posts

Posted 21 May 2008 - 13:22

Το Mamma Mia που φεραμε ειναι το αυθεντικο του Λονδινου, η μουσικη ειναι ζωντανη απο ορχηστρα που βρισκεται κατω απο το πατωμα μπροστα μπροστα (μαλιστα οταν τελειωνει η παρασταση βγαινουν χερακια και χαιρετανε...) και ειναι κριμα που δεν το ειδες οταν ησουν Λονδινο...αλλα μεχρι 15 Ιουνιου εχουν παρει παραταση εδω οι παραστασεις..ποτε δεν ειναι αργα...Οι στιχοι μεταφραζονται με υπερτιτλους πανω απο τη σκηνη, και ο μεσος ορος ηλικιας των θεατων κυμαινεται γυρω στα 35...κοινως, εχουμε και πολλους νεους, αλλα και μεγαλυτερους...

εχει live ορχηστρα? that's a pleasant surprise... αλλα θα μου πεις Αθηνα ειναι... Οταν ειχαν ερθει τα Kirov στο θεατρο δασους και χορεψανε σε μουσικη απο CD, ημουν wtf??

το target audience αυτου του συγκεκριμενου musical στο Λονδινο ηταν συνηθως γυναικοπαρεες. Συγκεκριμενα ειχε για καποιο λογο μεγαλη περαση στα Hen Parties και ηταν ο πρωτος σταθμος των κοριτσιων πριν το male στριπτιτζαδικο..

:hahaha:
Posted Image

#14 Matsu

Matsu

    Certified Dorama Queen

  • Members
  • 754 posts

Posted 22 May 2008 - 18:58

Τωρα στο θεατρο δασους ερχεται το Lord of the Dance...not bad, not bad..εδω περα οταν ειχε ερθει περσυ το καλοκαιρι, μας ειχε γονατισει....πανικοβλητοι ετρεχαν να το δουν...και ηταν και ποσες παραστασεις...
Αυτο που με χαροποιησε ιδιαιτερως παντως, ειναι η πληροφορια οτι τα 100 Τσιγγανικα Βιολια της Βουδαπεστης, μετα την παταγωδη επιτυχια που ειχαν τον Ιανουαριο που μας περασε..(σημειωταιον οτι και οι 5 παραστασεις τους ηταν υπερπληρεις, και συμφωνα με τα στατιστικα του θεατρου ηταν η πιο Sold out παρασταση που εχουμε φερει ever)...ξαναρχονται αυτον τον Ιανουαριο που μας ερχεται..ελπιζω μονο να ειναι για περισσοτερες παραστασεις μπας και καταφερω να το δω, και να συμπιπτουν παλι οι ημερομηνιες με τα γενεθλια μου (για να ξερω που θα στειλω τους γονεις μου για να μ'αφησουν στην ησυχια μου..:hehehe:). οσοι τους ειδαν ερχονταν μετα στο θεατρο και με συνεχαραν (???) και ζητουσαν να τους ξαναφερουμε..βεβαια η καθαριστρια του θεατρου ειχε τελειως αντιθετη αποψη αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα....Τα ατομα αυτα επαιζαν συγχρονισμενοι χωρις παρτιτουρες...Ο_ο...θα μου πεις, τα περισσοτερα συγκροτηματα το κανουν, αλλα αλλο 5-6 ατομα, και αλλο 100....
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm


#15 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

    Wotalicious!

  • Members
  • 959 posts

Posted 22 May 2008 - 19:44

Κατι ακουσα για τα Lord Of The Dance για θεατρο Δασους... Μπορει να τα τιμησω (το δικο μας εννοεις η εχετε και στην Αθηνα θεατρο δασους?)

BTW, η λεξη "παταγωδης" συνηθως δεν χρησιμοποιειται για να περιγραψει την επιτυχια.. :P
Posted Image