Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

My manga style

• Please log in to reply
61 replies to this topic

#46 bleach2black

bleach2black

playing the angel

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2008 - 00:25

Να ρωτήσω, αν επιτρέπεται,,,, μπορείς να ανεβάσεις καμιά εικόνα του CARTMAN απ'το manga σου!!! Θέλω οποσδήποτε να δω πως τον έχεις κάνει!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#47 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2008 - 10:35

Δεν εχω προβλιμα να ανεβασω αλλα υπαρχι ενα προβλιματακι:emptyonexg1:...τι ενοεις με το CARTMAN:frozen:?? Σιγνομι αλλα το μιαλο μου εχει κολισι λιγο λογο τον εξετασεων...:deadga6:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#48 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2008 - 10:44

Posted Image

Γενικα ειναι παρα πολυ καλο και μου αρεσει το οτι χειριζεσα το χρωμα αρκετα καλα... Νερομπογια ηταν ή τεμπερα? Κλινω μαλλον προς το πρωτο... Απεδωσες αρκετα καλα τις τονικες διαφορες και οι σκιασεις σο ειναι σε παρα πολυ καλο επιπεδο. Εχω μονο καποιες προτασεις. Τα κομματια τα οποια ειναι σχεδιαμενα με μολυβι , κοινως οι γραμμες ειναι καλο να τα περνας απο πανω με χρωμα του ιδιου τονου. Ενα πινελο No1 μαλακο πιστευω ειναι το ιδανικο. Οταν μεσα απο το χρωμα φαινεται το γκρι του μολυβιου χτυπαει καπως. Λιγη προσοχη ακομη στο πως απλωνεις το χρωμα. Καλο ειναι να εχει μια ενιαια φορα και να αποφευγεις να διπλοπερνας καποια σημεια και να προκαλουνται δυσχρωμιες (Αυτο για το φοντο το λεω.) Κατα τα αλλα δεν εχω να προσθεσω κατι περισσοτερο απο αυτο που ειπαν τα παιδια πιο πριν. μου αρεσουν πολυ οι εκφρασεις γιατι ειναι πολυ προσεγμενες.... και τα χρωματα στις φιγουρες .Very nice neuro kun....Νομιζω σου παει πιο πολυ ο σχεδιασμος με το χερι. Βαζεις πιο πολυ χαρακτηρα μεσα.

τελευταια προταση....Αν χρησιμοποιεις νερομπογιες ισως θα επρεπε να σκεφτεις να αλλαξεις σε τεμπερα ωστε να μπορεις να ελεγχεις καλυτερα την πυκνοτητα του χρωματος και προσθετοντας νερο να ρυθμιζεις αυτοματα τους τονους την υφη και την φωτεινοτητα....Ειναι αρκετα επιπονο ως διαδικασια αλλα απο την εμπειρια μου προσφερει ασυγκριτα μεγαλο ευρος σε σχεση με τα αλλα μεσα.

#49 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2008 - 13:22

Αν σου πω ότι χρώμα (οπός νερομπογιά) έχω να χρησιμοποιήσω από το δημοτικό:fromabove: ! Μέχρι πριν από 3 μίνες δεν τα είχα ακουμπήσει και μονό με μολύβι σχεδίαζα (τώρα από την άλλη είχα παρατήσει και το σχέδιο λιγάκι:emptyonexg1::hot:) ! Ας είναι καλά η καθηγήτρια στο ελεύθερο στην σχολή και η καθηγήτρια στην εικονογράφηση:hero:...παντός τα ιδία με εσένα μου έλεγε η καθηγήτρια της εικονογραφήσεις ότι η νερομπογιά δεν είναι μολύβι:madtodeath:. Πιστέψω ότι όλα είναι θέμα συνήθειας με το υλικό:himitsu: (οπός το κάρβουνο ή το παστέλ).
Δημοσιευμένη  εικόνα

#50 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2008 - 20:44

Σας έχω μπόλικο υλικό...αν και δεν μου αρέσουν πως έκανα τα χεριά (άλλα λεπτομερές). Αυτό είναι που έκανα για την σημερινή εξέταση στην εικονογράφηση...πολύ διαφορετικό από ότι κάνω συνήθως. Περιμένω τις συμβουλές σας που πρέπει να προσέχω περισσότερο τις λεπτομερές. Α το τέρας ονομάζεται Ουγα-ουγα (μην με ρωτάτε η καθηγήτρια το έδωσε),α και επίσης έχω επηρεαστεί από το Death Note, Tim Barton, Gothic και βασικά αυτά τώρα δεν θυμάμαι από που αλλού μπορεί να εμπνεύστηκα...

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#51 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2008 - 21:11

OMG!!!ποιος τα εχει φτιαξει;εσυ;
το τερας ειναι απομιμιση του Ryuk

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#52 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2008 - 21:15

Οχι ο γιτονας :hahaha::hahaha::hahaha:...οτι postaro εδω ειναι δικο μου διμιουργιμα:chigau:!!! Και ναι εγω τα εφτιαξα!:wooi2::wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#53 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2008 - 10:25

σαν ο σινιγκαμης ο Ριουκ ειναι αυτός O.o

#54 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2008 - 14:06

Μα αφου ειπα οτι εχω επιρεαστι απο το Death Note...γιατι ολοι κανετε τετια μουτρα? Τι εκανα?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#55 Omorfandras

Omorfandras

Starting...

• Members
  • 23 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2008 - 17:21

Βασικα μονο μολυβι ειναι πιο ευκολο! Καλυτερα να ασχοληθεις μονο με ενα στυλ ζωγραφικης γιατι αλλιως θα χαθεις...
Στο λεω γιατι ειδα πριν αυτο στην ακουαρελα (νερομπογιες, τεμπερα ή λαδι??)και πιστευω
οτι ειναι πολυς κοπος και οχι τοσο ικανοποιητικο αποτελεσμα!
.....Whatever...

#56 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2008 - 22:38

Και πως υποτίθεται ότι θα εξελιχτώ:oo::stubborn:? Εγώ θέλω να δοκιμάσω και άλλα στιλ το manga είναι αυτό που κάνω εδω και ένα χρόνο πριν από αυτό έκανα άλλο και δεν νομίζω ότι χάνεσαι...άλλα ότι γίνεσαι καλύτερος(προσωπική γνώμη):chigau:! Χρώμα έχω να χρησιμοποιήσω από το δημοτικό :yawn2:(και κανό εδω και 3-4 μίνες στην σχολή και πάλι όχι αρκετά) και το έχω πει παρά πολλές φόρες για αυτό και τα αποτελέσματα είναι τόσο χαλιά:yawn2:. Επίσης δεν ήταν πόλεις κόπος παρά ένα μισάωρο που έκανα για να το χρωματίσω:canthelp:...το καλοκαίρι θα ασχοληθώ με ελεύθερο, comics και φυσικά manga. Από υλικά κάρβουνο, μολύβι, ακουαρέλα, τέμπερα, παστέλ...βασικά με όσο ποιο πολλά μπορώ:ballumad:! Αυτό θα το κάνω ώστε να έχω μια ιδέα το πως συμπεριφέρεται κάθε ένα από τα υλικά και να διαλέξω με ποιο από αυτά να ασχοληθώ ποιο βαθιά. Επίσης θα μπορούσες να είσαι λίγο ποιο αναλυτικός και να φέρνεις επιχειρήματα...επειδή είναι λίγο λόγια στον αέρα έτσι:borednn9:. Όχι πως δεν μου αρέσει να με κριτικάρουν άλλα θέλω να ακούω και επιχειρήματα όπως και όλοι μας και όχι ένα σκέτο "μμμ όχι και πολύ καλό..." ή "θα μπορούσες και καλύτερα" (παραδείγματα είναι έτσι).
Δημοσιευμένη  εικόνα

#57 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2008 - 18:33

Ορίστε και κάτι πρόχειρο...προσοχή ecchi
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#58 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2008 - 20:04

Kαλό Neuro δεν μπορώ να πω........

Λίγο το αριστερό μάτι σου έχει ξεφύγει και μοιάζει λίγο πιο τετράγωνο αλλά κατά τ' άλλα nice work:riiight:.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#59 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2008 - 14:14

Heyo!'Eκανα σχόλια για την τέχνη σου πάνω σε έργα σου in your DA account.

Posted Image

αυτό φίλε μου είναι το πιο καλοδουλεμένο σου έργο νομίζω.Tα χρώματα είναι ωραία,η σύλληψη,η στάση τους και όλα μου αρέσουν πολύ(+ανατομία σωστή).Είναι καλοφτιαγμένο και φαίνεται να το απολάμβανες καθώς το ζωγράφιζες.Φαίνεται επίσης και η τρυφερότητα σου και η ευσθησία σου ως καλλιτέχνης

Όπως είχε αναφέρει κι ο Johnaroc είμαι κι εγώ της άποψης να καταπιαστείς με φάναρτ,να αντιγράψεις φιγούρες ανιμέ/μάνγκα.Θα'ναι πολύ βοηθιτικό και θα σου δώσει το κολάι ώστε να δυναμώσει το σχέδιο σου even more

very good till now.I would like to se smth like this one again :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

Everyone has an A C E hidden,it's Hope

#60 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2009 - 22:19

Παναγια μου που εχει παει το thread μου !! Λοιπον ενα κενουριο σχεδιο σας διχνω ειναι ψηλοπροχηρο αλλα ριξτε του μια ματια για να μου πειτε ^_^! Cyborg_girl_sketch by ~Odesos on deviantART