Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
My manga style
Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2008 - 00:25
Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2008 - 10:35
Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2008 - 10:44
Γενικα ειναι παρα πολυ καλο και μου αρεσει το οτι χειριζεσα το χρωμα αρκετα καλα... Νερομπογια ηταν ή τεμπερα? Κλινω μαλλον προς το πρωτο... Απεδωσες αρκετα καλα τις τονικες διαφορες και οι σκιασεις σο ειναι σε παρα πολυ καλο επιπεδο. Εχω μονο καποιες προτασεις. Τα κομματια τα οποια ειναι σχεδιαμενα με μολυβι , κοινως οι γραμμες ειναι καλο να τα περνας απο πανω με χρωμα του ιδιου τονου. Ενα πινελο No1 μαλακο πιστευω ειναι το ιδανικο. Οταν μεσα απο το χρωμα φαινεται το γκρι του μολυβιου χτυπαει καπως. Λιγη προσοχη ακομη στο πως απλωνεις το χρωμα. Καλο ειναι να εχει μια ενιαια φορα και να αποφευγεις να διπλοπερνας καποια σημεια και να προκαλουνται δυσχρωμιες (Αυτο για το φοντο το λεω.) Κατα τα αλλα δεν εχω να προσθεσω κατι περισσοτερο απο αυτο που ειπαν τα παιδια πιο πριν. μου αρεσουν πολυ οι εκφρασεις γιατι ειναι πολυ προσεγμενες.... και τα χρωματα στις φιγουρες .Very nice neuro kun....Νομιζω σου παει πιο πολυ ο σχεδιασμος με το χερι. Βαζεις πιο πολυ χαρακτηρα μεσα.
τελευταια προταση....Αν χρησιμοποιεις νερομπογιες ισως θα επρεπε να σκεφτεις να αλλαξεις σε τεμπερα ωστε να μπορεις να ελεγχεις καλυτερα την πυκνοτητα του χρωματος και προσθετοντας νερο να ρυθμιζεις αυτοματα τους τονους την υφη και την φωτεινοτητα....Ειναι αρκετα επιπονο ως διαδικασια αλλα απο την εμπειρια μου προσφερει ασυγκριτα μεγαλο ευρος σε σχεση με τα αλλα μεσα.
Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2008 - 13:22
Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2008 - 20:44
Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2008 - 21:11
το τερας ειναι απομιμιση του Ryuk

''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2008 - 21:15
Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2008 - 10:25
Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2008 - 14:06
Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2008 - 17:21
Στο λεω γιατι ειδα πριν αυτο στην ακουαρελα (νερομπογιες, τεμπερα ή λαδι??)και πιστευω
οτι ειναι πολυς κοπος και οχι τοσο ικανοποιητικο αποτελεσμα!
Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2008 - 22:38
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2008 - 18:33
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2008 - 20:04
Λίγο το αριστερό μάτι σου έχει ξεφύγει και μοιάζει λίγο πιο τετράγωνο αλλά κατά τ' άλλα nice work:riiight:.
Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2008 - 14:14
αυτό φίλε μου είναι το πιο καλοδουλεμένο σου έργο νομίζω.Tα χρώματα είναι ωραία,η σύλληψη,η στάση τους και όλα μου αρέσουν πολύ(+ανατομία σωστή).Είναι καλοφτιαγμένο και φαίνεται να το απολάμβανες καθώς το ζωγράφιζες.Φαίνεται επίσης και η τρυφερότητα σου και η ευσθησία σου ως καλλιτέχνης
Όπως είχε αναφέρει κι ο Johnaroc είμαι κι εγώ της άποψης να καταπιαστείς με φάναρτ,να αντιγράψεις φιγούρες ανιμέ/μάνγκα.Θα'ναι πολύ βοηθιτικό και θα σου δώσει το κολάι ώστε να δυναμώσει το σχέδιο σου even more
very good till now.I would like to se smth like this one again

Everyone has an A C E hidden,it's Hope
Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2009 - 22:19