Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Vampire Knight (manga spoilers inside)
Posted 14 May 2008 - 18:56
btw βρε second child μου να σου κάνω μια ερώτηση; Προσπαθώ να καταλάβω από που είναι το avatar σου αλλά δεν καταλαβαίνω επακριβώς.. Μπορείς να με βοηθήσεις λιγακι;
Posted 14 May 2008 - 19:12
btw βρε second child μου να σου κάνω μια ερώτηση; Προσπαθώ να καταλάβω από που είναι το avatar σου αλλά δεν καταλαβαίνω επακριβώς.. Μπορείς να με βοηθήσεις λιγακι;
Το icon μου ειναι απο το cover του Lala magazine Novemebr 2007 απο το anime La Corda D'oro {που και αυτο γίνεται serialized στο Lala} featuring τους Len+Hino.
Posted 14 May 2008 - 19:26

Cain is always back!!!

Posted 14 May 2008 - 19:56
Posted 14 May 2008 - 19:57

Cain is always back!!!

Posted 14 May 2008 - 22:14
Αχ επιτέλους, καινούριο chapter (δεν αντέχω άλλη αναμονή..) Κι εγώ είμαι μέσα άμα θέλετε για μετάφραση μιας και έχω τελειώσει και με τα Αγγλικά, αλλά πως ακριβώς μπορούμε να το κάνουμε; Γιατί μου φαίνεται ότι υπάρχει μια μικρή απόσταση.. Btw και gomen για το offtopic αλλά sas καλή επιτυχία με τις πανελλήνιες..
Σε ευχαριστώ ANM!!! Και σε εσένα καλή επιτυχία (δίνεις και εσυ?)
όσο για την απόσταση που ανέφερες σκέφτηκα το e-mail...
Για ενημέρωση γράφτηκα στο site των vk που μεταφράζουν το vampire knight αλλά για να αποκτήσεις το δικαίωμα να κατεβάσεις αυτά που μεταφράζουν πρέπει να κάνεις 25 non spam posts...δεν βιάζομαι...αν έχει ήδη τα scans κανενας να μου πει να μην ασχοληθώ εντατικά με υο download αυτή τη στιγμή...
Υπομονή για το καινούριο chapter!! αν κάποιος έχει το e-mail της hino και ξέρει ιαπωνικά,παρακαλώ να ρωτήσει τι γίνετε με zero-kaname-yuki γιατί τη liberty με το ζόρι την κρατάμε!!!

Edited by sas, 14 May 2008 - 22:36.
Posted 14 May 2008 - 22:39
Και εγώ μαζι σου στην Ιαπωνία!!ναι ναι με το ζορι με κρατατε και δεν ξερω ποτε εχει ο Γκινης ταξιδι οργανωμενο για Ιαπωνια.
Sas ποια ειναι η διευθυνση του site που γραφτηκες για VK? Αντε να ερθει η αλλη εβδομαδα να μαθουμε δεν αντεχω αλλο...τα χαπια μου!!!
Ορίστε liberty μου! Vampire Knight Forum - Index
Posted 14 May 2008 - 23:15
Posted 15 May 2008 - 11:28

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"
Posted 15 May 2008 - 12:48
Μάλλον ναι, στο Lala DX , ενα extra flashback chapter που θα δειχνει πως ο Zero εκανε το tatoo.not sure αλλά κάπου διάβασα ότι θα βγεί ένα επιπλέον chapter μια από αυτές τις μέρες
Posted 15 May 2008 - 20:07
LOLFlashback για το tatoo του Zero? Χμμ ενδιαφερον ακουγεται την επομενη να κανουμε ομως και κανενα flashback για τον Kaname. Εκει να δεις πωλησεις το περιοδικο που θα κανει...
Καλο αλλα τα extra chapters δεν γινονται συχνα. {εμένα δε με χαλάνε και αυτα που δείχνουν τα Kanayuuki μικρουλια <3}