Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Vampire Knight (manga spoilers inside)

• Please log in to reply
640 replies to this topic

#76 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 14 May 2008 - 18:56

Όχι αλλά το περιμένουμε σε 2 βδομάδες (σύμφωνα με την second child).. Υπομονή
btw βρε second child μου να σου κάνω μια ερώτηση; Προσπαθώ να καταλάβω από που είναι το avatar σου αλλά δεν καταλαβαίνω επακριβώς.. Μπορείς να με βοηθήσεις λιγακι;
BE AGAINST YOUR FATE!!!

#77 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 14 May 2008 - 19:12

dragoness crysta: Το Lala magazine που σε αυτο γινεται serialized {1 chapter καθε μηνα} το Vampire Knight βγαίνει κάθε 24 του μήνα. Οποτε 1-2 μέρες δουλεια με scans και translation ανεβάινει γύρω στις 24-26 του μηνα.

btw βρε second child μου να σου κάνω μια ερώτηση; Προσπαθώ να καταλάβω από που είναι το avatar σου αλλά δεν καταλαβαίνω επακριβώς.. Μπορείς να με βοηθήσεις λιγακι;

Το icon μου ειναι απο το cover του Lala magazine Novemebr 2007 απο το anime La Corda D'oro {που και αυτο γίνεται serialized στο Lala} featuring τους Len+Hino.

Posted Image

#78 EarlCainHargreaves

EarlCainHargreaves

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 14 May 2008 - 19:26

εεεεεεε!Αυτό θέλει ψάξιμο!Στο onemanga κοίταξες?
Posted Image
Cain is always back!!!
:wis:

#79 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 14 May 2008 - 19:49

Ω παναγια μου!!!! Περιμενω να μου πειτε αν δεν εχω μαθει βεβαια εγω τι θα γινει στο 40 σχετικα με το θεματακι του Ζερο και τον Καναμε!
Στηριζομαι πανω σας!!!!:nanana:
Posted Image
Kaname-kuuun:wooi2:

#80 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 14 May 2008 - 19:56

Βρε παιδια στις 24-26 του μήνα βγαίνει κάθε chapter. Το onemanga το κανει upload αμεσως μετα το release, σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα.

Posted Image

#81 EarlCainHargreaves

EarlCainHargreaves

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 14 May 2008 - 19:57

Αν είναι ετσι..Να αρχίσω να αγχώνομαι πωπω τι μου το θύμισες τώρα αυτό βρε Liberty anyway άντε να δούμε τι θα παιχτεί...!
Posted Image
Cain is always back!!!
:wis:

#82 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 posts

Posted 14 May 2008 - 22:14

Αχ επιτέλους, καινούριο chapter (δεν αντέχω άλλη αναμονή..) Κι εγώ είμαι μέσα άμα θέλετε για μετάφραση μιας και έχω τελειώσει και με τα Αγγλικά, αλλά πως ακριβώς μπορούμε να το κάνουμε; Γιατί μου φαίνεται ότι υπάρχει μια μικρή απόσταση.. Btw και gomen για το offtopic αλλά sas καλή επιτυχία με τις πανελλήνιες..

Σε ευχαριστώ ANM!!! Και σε εσένα καλή επιτυχία (δίνεις και εσυ?)
όσο για την απόσταση που ανέφερες σκέφτηκα το e-mail...

Για ενημέρωση γράφτηκα στο site των vk που μεταφράζουν το vampire knight αλλά για να αποκτήσεις το δικαίωμα να κατεβάσεις αυτά που μεταφράζουν πρέπει να κάνεις 25 non spam posts...δεν βιάζομαι...αν έχει ήδη τα scans κανενας να μου πει να μην ασχοληθώ εντατικά με υο download αυτή τη στιγμή...

Υπομονή για το καινούριο chapter!! αν κάποιος έχει το e-mail της hino και ξέρει ιαπωνικά,παρακαλώ να ρωτήσει τι γίνετε με zero-kaname-yuki γιατί τη liberty με το ζόρι την κρατάμε!!!:burningbe3:

Edited by sas, 14 May 2008 - 22:36.

Posted Image
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image
Click the hatchlings and save them!!!

#83 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 14 May 2008 - 22:30

ναι ναι με το ζορι με κρατατε και δεν ξερω ποτε εχει ο Γκινης ταξιδι οργανωμενο για Ιαπωνια.

Sas ποια ειναι η διευθυνση του site που γραφτηκες για VK? Αντε να ερθει η αλλη εβδομαδα να μαθουμε δεν αντεχω αλλο...τα χαπια μου!!!
Posted Image

#84 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 posts

Posted 14 May 2008 - 22:39

ναι ναι με το ζορι με κρατατε και δεν ξερω ποτε εχει ο Γκινης ταξιδι οργανωμενο για Ιαπωνια.

Sas ποια ειναι η διευθυνση του site που γραφτηκες για VK? Αντε να ερθει η αλλη εβδομαδα να μαθουμε δεν αντεχω αλλο...τα χαπια μου!!!

Και εγώ μαζι σου στην Ιαπωνία!!
Ορίστε liberty μου! Vampire Knight Forum - Index

Posted Image
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image
Click the hatchlings and save them!!!

#85 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 14 May 2008 - 23:15

Υπαρχουν άτομα που μπορουν και προμηθεύονται το LaLa πριν την ημερομηνία της release του και γράφουν spoilers {5 μερες νωριτερα, δηλαδη στις 20 καθε μηνα} αλλα γινεται χαμός στο spoilers site και ειχε κλεισει για καποιο καιρο.

Posted Image

#86 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 15 May 2008 - 07:19

Doesn't matter:kill4u:

Thanx sas:blingeye2:
Posted Image

#87 Megi ♥

Megi ♥

.:DMS:.

• Members
  • 224 posts

Posted 15 May 2008 - 11:28

not sure αλλά κάπου διάβασα ότι θα βγεί ένα επιπλέον chapter μια από αυτές τις μέρες :o

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"

#88 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 15 May 2008 - 12:48

not sure αλλά κάπου διάβασα ότι θα βγεί ένα επιπλέον chapter μια από αυτές τις μέρες :o

Μάλλον ναι, στο Lala DX , ενα extra flashback chapter που θα δειχνει πως ο Zero εκανε το tatoo.

Posted Image

#89 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 15 May 2008 - 15:58

Flashback για το tatoo του Zero? Χμμ ενδιαφερον ακουγεται την επομενη να κανουμε ομως και κανενα flashback για τον Kaname. Εκει να δεις πωλησεις το περιοδικο που θα κανει...
Posted Image

#90 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 15 May 2008 - 20:07

Flashback για το tatoo του Zero? Χμμ ενδιαφερον ακουγεται την επομενη να κανουμε ομως και κανενα flashback για τον Kaname. Εκει να δεις πωλησεις το περιοδικο που θα κανει...

LOL
Καλο αλλα τα extra chapters δεν γινονται συχνα. {εμένα δε με χαλάνε και αυτα που δείχνουν τα Kanayuuki μικρουλια <3}

Posted Image