Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από kelborn3: 22 Νοέμβριος 2008 - 20:15
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Vampire Knight (manga spoilers inside)
Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2008 - 20:00
Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2008 - 20:24

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2008 - 13:20
Τωρα που το ειπατε οντως αυτα τα 2 τριγωνα μοιαζουν παρα πολυ.Λετε οταν τελειωσουν ολα ο Zero να γινει κατι σαν τον αντιστοιχο Cross??Απλα δεν μπορω να φανταστω καν το Zero σε τοσο χαζοχαρουμενη φαση.

Κατα τ'άλλα η αλήθεια είναι οτι μπερδεύτηκα λίγο.Τελικά η τραβεστί αρχηγος είναι βαμπιρ και εκανε συμφωνία με τους pureblood?
Μωρέ ο Ζερο θέλει να τους σκοτώσει όλους θα τους σκοτώσει όμως?
Ιδού η απορία...

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2008 - 22:55
Μωρέ ο Ζερο θέλει να τους σκοτώσει όλους θα τους σκοτώσει όμως?
Ιδού η απορία...
το καλό που του θέλω...

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2008 - 10:14
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2008 - 09:22
Ωχ κι εσύ αν γινόταν κάτι τέτοιο πάει το μανγκα θα τελείωνε...
παντως εγω ηθελα αφοτου εγινε η yuki παλι βρυκολακας
να στεκοταν στον kaname σαν αδερφη και να τα 'φτιαχνε με τον zero
αλλα που...
Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2008 - 23:48
ε μαλλον δεν θα ειχε ενδιαφερον τοτε

ειναι αληθεια γενικα πως σε αντιθεση με τις αμερικανικες σειρες και ταινιες,οι γιαπωνεζικες δεν εχουν συχνα φυσιολογικη εξελιξη,ποσο μαλλον χαπι εντ
αυτο ειναι ομως που τις κανει να μας ενθουσιαζουν και να μας επιρεαζουν τοσο

απλως καποιες φορες απογοητευεσαι οταν τα πραγματα δεν πανε οπως τα ηθελες
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 04 Δεκέμβριος 2008 - 16:53
ΟΧΙ SPOILERS ΑΛΛΩΝ ΣΕΙΡΩΝ >_____________>
Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2008 - 03:06
Και ναι.. τι ωραια που θα ητανε αν ζουσε ωραια και καλα με τον αδερφο της ΚΑΙ ΜΟΝΟ καναμε και ως κοπελα του Ζερο..
Αλλα τι παιδια θα εκανε ενας pureblood vampire hunter του βεληνεκους Kiryuu και μια pureblood vampire? Mπεεερδεμα!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 04 Δεκέμβριος 2008 - 16:53
ΟΧΙ SPOILERS ΑΛΛΩΝ ΣΕΙΡΩΝ >_____________>
Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2008 - 03:29
Anw on topic τώρα.... Εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ καλή η πλοκή έτσι όπως την έχει αναπτύξει η Matsuri Hino για τον απλούστατο λόγο. Ότι όταν περνάς όλη σου την συνειδητή ζωη ερωτευμένη με έναν άνθρωπο δεν σταματάς αυτόματα να τον αγαπάς και να αισθάνεσαι ερωτικά συναισθήματα γι αυτόν ακόμη και όταν μαθαίνεις κάτι τόσο συνταρακτικό και ανατρεπτικό. Πολύ περισσότερο όταν σαν vampires και δη purebloods ο γάμος μεταξύ αδελφιών είναι κοινή πρακτική. Επιπλέον το να αφήσει τον Kaname εντελώς μόνο και έρημο δεν θα συμβάδιζε με τον χαρακτήρα της Yuki. Oύτε τον Zero μπορεί να αφήσει βέβαια και εδώ ειναι το διλημμά της. Τέλος και να γινόταν αυτό το οποίο λέτε δεν θα είχε και πάλι τέλος η ιστορία για τον απλούστατο λόγο ότι ο Zero σε αυτήν την φάση είναι τόσο τυφλωμένος από το μίσος του για τα vampires από απελπισία και από λύπη που όπως βλέπουμε δεν δίστασε να στραφεί και ενάντια στην κοπέλα που αγαπάει. Μπορεί να το έκανε για να πεθάνει και από το χέρι της δεν το ξέρουμε ακόμη. Το θέμα όμως είναι ότι σε αυτην την φάση ο Zero δεν έχει την ψυχική κατάσταση για να σκεφτεί αγάπες και λουλούδια......
Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2008 - 05:13
Tωρα στο 8εμα της εμφανισης του background της yuki στο μανγκα ειχε αφιερω8ει ενα ολοκληρπ chapter οπου εμφανιζοτανε τα γεγονοτα του παρελ8οντος της αλλα επειδη στο ανιμε 8ελουν να κρατησουν και λιγο ακομα μυστηριο ακομα στην ιστορια αποτι εχω καταλαβει 8α δειξουν τα υπολοιπα γεγονοτα αργοτερα οταν η yuki 8α βρε8ει αντιμετωπη με τον !@#$...
Kατα τα αλλα ωραια παει το ανιμε για οσους δεν εχουν διαβασει το μανγκα αν και μου φαινετε περιεργο τοσο στο μανγκα οσο και στο ανιμε γτ ο ιδιος ο καναμε αφησε το 2 ματια να μεινει στη σχολη και δεν τον σκοτωσε επιτοπου να ξεμπερδευει...τι shiki και μλκς εδω σκοτωσε αλλους και αλλους στο φιλαρακι κολλησε

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2008 - 05:21
πάντως συμφωνώ με ιριστέλα...αλλά τι να κάνουμε...η αγάπη μερικές φορές είναι το δρόμος προς το μίσος..και ο καναμε έχει παιξει με τον ζερο...και έχει παιξει άσχημα μαζί του...και ΟΧΙ! ο σκοπός(να προστατέψει την βλαμένη) δεν αγειάζει τα μέσα....
ο ζερο αυτή τη στιγμή νιωθει προδομένος και χρησημοποιημένος από όλους..αν τον δω να εναντιωθεί και στον Κροςς δεν θα μου φανεί παράξενο και θα είμαι και το μέρος του...ότι σκοπό και να έχει ο καναμε,όσο απελπισμένη και να είναι η γιούκι,αυτός που στην πραγματικότητα έπαθε την μεγαλύτερη "νήλα" είναι ο ζερο...
Υ.Γ εμπρός αγόρι μου..σκότωσέ τους όλους!!!

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2008 - 05:36
Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2008 - 05:48
ετσι και ο Kaname δεν μπορούσε να σκοτώσει τον Rido. Oπότε αυτό το οποίο έκανε ήταν να κάνει κάποιον αρκετά ισχυρό και να τον οδηγήσει ώστε να το κάνει αυτός το φονικό για εκείνον... Και τον ρόλο αυτό επαιξε ο Zero..
και εύχομαι να πληρώσει αυτό το σχέδιο...όταν αυτός που ο ίδιος έκανε παντδύναμο για να εκπληρώσει τους σκοπούς του,πάει και του κόψει το λαρύγκι...και μέτα τσιου τσίου κανάμε. πραγματικά θα το ευχαριστηθώ!

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2008 - 20:20
Καλά ε πως φαίνεται οτι δεν συμπαθείς τον Κάναμε...και εύχομαι να πληρώσει αυτό το σχέδιο...όταν αυτός που ο ίδιος έκανε παντδύναμο για να εκπληρώσει τους σκοπούς του,πάει και του κόψει το λαρύγκι...και μέτα τσιου τσίου κανάμε. πραγματικά θα το ευχαριστηθώ!

Και αυτή η γιούκι βρε παιδί μου όλους δικούς της τους θέλει.Και τον Κάναμε σκέφτεται αλλά θέλει και τον Ζέρο απο κοντά...she can't get enough:canthelp: