Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Vampire Knight (manga spoilers inside)

• Please log in to reply
640 replies to this topic

#466 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2008 - 20:17

Mαλλον το τελευταιο εγινε...Του γυρισε το ματι. δεν ξερω αλλα το γεγονος οτι το bloody rose ενωθηκε μαζι του ενα πραγμα νομιζω οτι τον εκανε αλλον ανθρωπο.Γενικως δε θα μπορουσα να αποδωσω την συμπεριφορα του μονο στο σοκ που μπορει να υπεστη εκεινη τη στιγμη. Και ναι μπορει ο Kaname να του ειχε πει οτι δε θα προδιδε ποτε την Yuuki αλλα σκεφτηκατε ποτε οτι μπορει και να επεσε εξω. Εμενα παντως το vibe που μου εβγαλε ο Zero δεν ηταν και οτι καλυτερο θα μπορουσε να μου βγαλει. Και αφηστε που τωρα ανησυχω και για την τυχη του Kaname-sama μου μετα απο τις τελευταιες ενεργειες του απεναντι στο συμβουλιο.... Το μονο καλο που του συνεβη το τελευταιο διαστημα ειναι οτι τα ξαναβρηκε με τον αλλο αγαπημενο μου Ichijou...Τι να πω? Αγνωσται αι βουλαι της mangaka...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Kaname-kuuun:wooi2:

#467 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2008 - 20:22

Μπααα μην τον φοβασαι τον Kaname..... Αφου δεν εμεινε πλεον και κανενας απο το συμβουλιο ζωντανος για να του παει κοντρα.... Εγω για τον Ichijou φοβαμαι που παει μικρο νεαρο και αθωο vampiraki να τα βαλει με τον Ichiou..... Μακαρι να αποδειχτω ψευτρα αλλα με το που το διαβασα μου ηρθε στο μυαλο η φραση "που πας ρε καραμητρο?"

#468 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2008 - 20:41

Εγω παλι δε φοβαμαι τον Ichijou. ΝΟμιζω πως μεχρι τωρα μας ειχε δειξει το ποσο ευγενικος, noble και gentleman ειναι. Καιρος να δουμε και τη πολυ wild πλευρα του...:nbleed:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#469 Chokoretto

Chokoretto

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 00:29

Θα συμφωνήσω με την Liberty.Καθόλη την διάρκεια του VK ο Ichijou έχει φανεί τόσο καλός που δεν σου γεμίζει το μάτι..Παρ'όλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι είναι βαμπίρ και έχει και αυτός την σκοτεινή του πλευρά!

Με λιγα λόγια:Good riddance παππού Ichiou!!Δώσε τόπο στα νιάτα και άδειασε μας τη γωνιά!:byejg9:

Οσο για τον Κaname,αυτός δεν εχει να φοβηθεί τίποτα παρα μόνο τον Zero!Η Υuuki μπορεί να την γλυτώσει αλλά στο μέλλον προβλέπω σίγουρα μια μαχη μεταξύ των 2 κούκλων!:nbleed:

Πάντως απ'ότι έχω καταλάβει η επόμενη arc της ιστορίας θα είναι εκτός σχολείου..Ισως δούμε περισσότερο vampire society....

#470 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 19:43

Οσο για τον Κaname,αυτός δεν εχει να φοβηθεί τίποτα παρα μόνο τον Zero!Η Υuuki μπορεί να την γλυτώσει αλλά στο μέλλον προβλέπω σίγουρα μια μαχη μεταξύ των 2 κούκλων!:nbleed:

δεν εχεις διαβασει τα δυο τελευταια manga;;;;;

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#471 Chokoretto

Chokoretto

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 22:49

δεν εχεις διαβασει τα δυο τελευταια manga;;;;;

Το λες ως προς την συμπεριφορα του Ζero απέναντι στη Yuuki ή για πιθανη μαχη Zero- Kaname?

Αν ειναι το πρωτο δεν πιστευω οτι θα γίνει μάχη είτε επειδη ο Ζero θα έρθει στα συγκαλα του είτε επειδη όλο και καποιος θα έρθει για να βοηθήσει τη Yuuki...

Οσο για το δευτερο,με το ρυθμό που πάνε τα πραγματα καποια στιγμή στο μέλλον(μαλλον προς το τελος του μανγκα λογικα..) αυτοι οι 2 σιγουρα θα ερθουν αντιμέτωποι..
[SIGPIC]Δημοσιευμένη  εικόνα[/SIGPIC]
set up by arison-chan!Worship her!

#472 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2008 - 13:39

Κοnnichiwa chokoretto! Welcome!

Να σημειωθει οτι και εγω ειχα την ιδια αντιδραση με την Ιριστελλα αλλα λιγο καπως πιο τραγικη

ellie said: Farewell, ichijou -.-"

Αν και επειδη μου τη δινει ο παππους πρεπει να την κανει ασαπ. Ηθελα τοοοσο πολυ να τον ξεκανει ο ιδιος ο Καναμε, θα ανεβαινε ποοολυ στην υποληψη μου!!!

Ps: Tεεεελεια signature choko-chan xD

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#473 kana5

kana5

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2008 - 11:21

Exw kapoies apories sxetika me to ch 43 epomenos mporei na exei kai spoiler:

mporei na min to eidate alla sto telos ot Takuma leei ston pappou tou ela na teleiwsoume thn Ichijou genia..."Let us put together an end to the Ichijou line." vasi thn ligikh ...o takuma einai kai autos Ichijou...ara thelei na skotothei?!:oo: auto den mporw na to epitrepsw, paidia m'aresei poli o Takuma, einai poli agathos omws.
Deuteron, Einai st'alitheia o Rido nekros? ti exete na peite gia auto? egw ton eixa gia main villain ma apo oti fainetai kapoios allos tha apodextei o kakos ths istorias.Apo thn arxi tou manga (kai ennow apo tous prwtous chapters kiolas) egw skeftomoun oti o Zero tha kataliksei me thn Yuki...min me pareksigisete den eima ZeroXYuki fan alla oute kai KanameXYuki emai kapou sthn oudeteri zoni pou m'aresoun kai o Zero kai o Kaname para poli. Tespan etsi opws strafike o Zero omws enantion ton purebloods :emptyonexg1: den exw idea pia ti skeftetai i Matsuri-sensei, poios einai telika o Vampire Knight, Zero i Kaname?:tensai:

Θα ηθελα να ζητησω συγνωμη για το greklish τωρα παρατηρησα οτι δεν επιτρεπεται...συγχωρεστε με ειμαι καινουργια και δεν τα εχω συνηθισει:emptyonexg1:...λυπαμαι πολυ.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 30 Σεπτέμβριος 2008 - 12:59
merged

#474 Elennak

Elennak

Starting...

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2008 - 13:53

Παιδιά να σας ρωτήσω εαν ξέρετε...το manga τελειώνει??:oo:

#475 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2008 - 14:57

@ Kana5 Ναι το παρατήρησα και εγώ αυτό το οποίο είπε ο Takuma, γι αυτό και ανησυχώ (πέρα δηλαδή από το ότι ο Ichiou μοιάζει να είναι δυνατότερος).... Ας ελπίσουμε να έχει και μια κρυμμένη πλευρά και να επιβιώσει.....
Και ναι ο Rido είναι νεκρός.. Η Yuuki πέτυχε την καρδιά του με την Artemis και ο Zero τον αποτελείωσε. Το κατά πόσο είναι μόνο αυτός ο κύριος κακός της ιστορίας δεν το ξέρουμε. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι πολλοί ακόμη μπλεγμένοι στο όλο θέμα... Μέχρι και η Ένωση των Κυνηγών... ( ε ρε γλέντια που θα πέσουν αν γίνει τίποτα με τους κυνηγούς τον Cross και τον Yagari και τους αποχαιρετίσουμε και τους τελευταίους, εκεί να δω τι θα κάνει ο Zero. Θα μισεί τους κυνηγούς, θα μισεί τους βρυκόλακες, θα μισεί τους πάντες.....το Sharingan θα του λείπει μονο.... )
Και κάτι μου λέει ότι στο τέλος δεν θα καταλήξει κανείς με κανέναν....

@ Εlennak.... Ναι τελειώνει το Manga... Tώρα πότε ακριβώς δεν ξέρω αλλά ξέρω ότι έχουμε λίγο ακόμη και ότι ήδη η Mangaka δουλεύει πάνω σε κάτι άλλο...

#476 Chokoretto

Chokoretto

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2008 - 15:40

@Κana:Καλως Ηρθες!Σχετικά με τις απορίες για το κεφάλαιο 43 και εγώ πιστεύω πως οι 2 Ichijou ετοιμάζονται για μαχη μεχρι θανάτου!Ελπίζω πως στην περίπτωση που νικήσει ο Τakuma δεν θα κάνει καμια ανοησία τύπου"η οικογένειά μου αποτελείται από καθάρματα και ο μόνος τρόπος να δικαιωθούν όσοι αδικήθηκαν είναι να αυτοκτονήσω..."
Είναι πραγματικά κρίμα να φύγει με αυτό τον τρόπο ενας τόσο συμπαθητικός χαρακτήρας ο οποίος δεν εχει βλάψει ποτέ κανέναν!(τουλάχιστον απ΄όσα ξέρουμε μέχρι τώρα..)

Οσο για τον Rido αυτός πιστεύω οτι μας αποχαιρέτησε για τα καλά.Αν παρατηρησεις μετά το χτύπημα της Yuuki με το scythe και του Zero με την αναβαθμισμένη version Bloody Rose,ο Rido έγινε θρύψαλα και όπως είδαμε στις περιπτώσεις του Haruka και της Shizuka,αυτο σημαίνει καπούτ!Η αλήθεια είναι οτι και εγώ απογοητεύτηκα που τον τελειωσαν τόσο γρήγορα.....Ισως, η Hino το έκανε για να δείξει τη δύναμη του Zero και ως ενα βαθμό της Yuuki....

Το τι έπεται τώρα είναι μια άλλη ιστορία...Ούτε εγω έχω κατασταλαξει σε Zeki ή Kanayuuki,οφείλω όμως να πω οτι έχω μια προτίμηση στον Ζero οπότε......:kawaii:
Γνώμη μου είναι οτι μαλλον ο Ζero και η Yuuki θα χωρίσουν για λίγο έτσι ωστε να εχουμε ανάλογη αναπτυξη της σχεσης της Yuuki-Kaname(ως τώρα είχαμε ανάπτυξη Zero-Yuuki),για αν ξανασμιξουν πιο μετα.
Τέλος,νομιζω ότι ειναι ασφαλες να υποθέσουμε οτι ο Zero είναι ο vampire knight αφού ο Kaname πιθανοτατα αναλαμβανει το ρόλο του vampire king μετα την σφαγή του Council of Ancients...

@iristella,elennak:Το μανγκα δεν τελειωνει συντομα....Σε μια συνεντευξη της Hino που εγινε τον Ιουνιο η ιδια η mangaka ειπε πως το Vampire Knight αποτελειται απο 2 μέρη και οτι τωρα βρισκομαστε περιπου στο τέλος του 1ου μέρους!:byejg9:
[SIGPIC]Δημοσιευμένη  εικόνα[/SIGPIC]
set up by arison-chan!Worship her!

#477 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2008 - 22:16

Δε νομιζω πως ειμαστε ακομα στο τελος του 1ου μερους. Νομιζω πως οπυ να 'ναι η ιστορια φτανει στο τελος της. Ηδη ο Zero εχει μεταμορφωθει, η Yuuki επισης, ο Kaname τελειωνει τις οποιες δουλειες ειχε με το συμβουλιο, ο Rido ειναι νεκρος και οι υπολοιποι του Night Class ξεκαθαριζουν οτι ειχαν να ξεκαθαρισουν (βλ. Ichijou).So δε νομιζω να εχουμε και πολλα που να εχουν μεινει για ενα δευτερο μερος.
Τωρα ο Zero θα φτασει να μισει και τον εαυτο του αμα συνεχισουμε ετσι... Πολλα προβληματα εχει να αντιμετωπισει αυτο το παιδι, πολλα....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#478 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2008 - 22:46

Sas αυριο θα το τελιοσω και θα το στιλω στην Liberty19 για να μου πει αν εχω κανη καποια ορθογραφικα λαθη επιδι σε καποια σιμια(που δεν μου τεριαζε το κιμενο με τα μπαλονια ανιξα την μεταφρασι τις VIZ και εγραφε εντελος αλλα και τα μεταφραζα μονος μου...)! Σιγνομι που καθιστερισα τοσο! Ενα μεγαλο ευχαριστο στις κοπελες που με ανεχτικαν τοσους μινες...τα επομενα chapter θα τα βγαζω ανα 2 βδομαδες(αδε 3 το πολυ αν δεν εχω χρονο αν εχω μπορι και λιγοτερο ελπιζω)! Α και ενα μεγαλο ευχαριστο στην Megi που μου βοηθαει και μιραζομαστε την δουλια...αυτι κανι ενα chapter και εγω το αλλο αρα παμε ετσι ποιο γριγορα. Ελπιζω το σαββατοκιακο να μπορεσετε ολοι να το διαβασετε...στην αρχη εχει αγγλικα που και που(ξερετε που φοναζουν, και τα γραματα περνανε πανω στους χαρακτιρες καθιστοντας αδινατι ή εστο παρα πολυ χρονοβολα την αφερεσι τους) αλλα μετα εχει Ιαπονεζικα με τα αναλογα sfk ...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#479 Christina

Christina

Starting...

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2008 - 02:03

Λοιπόν,πέτυχα ένα videaki sto youtube που είχε φτιάξει ένα παιδί και έδειχνε πως ήθελε αυτός να εξελιχθεί η ιστορία!! Ήθελε λοιπόν Kaname:nbleed: και Yuukie να καταλήξουν μαζί και ο Zero πικραμένος(λόγω απορριψης και επειδή μισεί τα Vampires) να τους κυνηγάει για να τους εξοντώσει, ενώ εκείνοι κρύβονται και προσπαθούν να γλυτώσουν!! Κάπως έτσι πήγαινε το story. Μπορεί να το έγραψα και λίγο έως πολύ τραγικό, αλλά θα ήταν μια ωραία εξέλιξη της ιστορίας (για εμένα τουλάχιστον)!!!!!! 'Ισως να επηρεάστηκα και από το videaki επειδή ήταν πολύ καλό. Δεν ξέρω...
Anyway, σχετικά με τον Zero να είναι ο Vampire Knight μου ακούγεται μάλλον υπερβολικό... Μισεί τα Vampires γι' αυτό και δεν του το εύχομαι!! Είναι ο τραγικός χαρακτήρας της υπόθεσης, πόσο πιο miserable να γίνει?!
Spoiler:

Α, κάτι που δεν σχολίασε κανείς: Τα αισθήματα του Rido για τη μητέρα της Yuukie! Όλα τα έκανε επειδη την αγαπούσε! Ομολογώ ότι με συγκίνησε αυτό όσο και να τον αντιπαθούσα... Ήταν πολύ τραγικό...
Αυτάαααα....!! Τα έγραψα όλα νομίζω... :Blissfull::wooi2:
:byejg9:

p.s.: πριν βγει το chapter 43 που η Yuukie ήταν αναποφάσιστη κλπ είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι αν ήθελα να καταλήξει ο Kaname μαζί της... Το ίδιο ισχύει και για το Zero φυσικά!! (Μην αδικώ τις Zero fans!!) Απλά δεν της πέφτουν πολύ? Συμφωνώ με αυτό που είχε πει η Liberty ότι δλδ υποστηρίζω το ζευγάρι Kaname-Yuukie αλλά απλά δεν πολυσθμπαθώ την ηρωίδα. Τι να πω, θα δείξει!!

#480 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2008 - 11:45

Α να κάνω μια διευκρίνηση...η μετάφραση που μου στέλνουν τα κορίτσια δεν είναι λάθος εφόσον την μεταφράζουν από το onemanga. Αυτοί από το onemanga έχουν κάνη λάθος την μετάφραση από τα Ιαπονεζηκα.
Το manga έτσι οπός το κόβω το πολύ σε 5-6 chapter θα τελείωση. Εγώ το βλέπω στο τέλος να μάχονται μεταξύ τους ο Kaname με τον Zero και η Yuuki να μπαίνει ανάμεσα τους ώστε να τους σταματήσει και να σκοτώνεται...
Δημοσιευμένη  εικόνα