Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Vampire Knight (manga spoilers inside)

• Please log in to reply
640 replies to this topic

#451 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 22 September 2008 - 12:51

@liberty19
δεν ειναι αυτο που θελω ....ειναι αυτο που πιστευω οτι θα γινει(γιατι να θελω να πεθανει ενας απο τους πιο hot χαρακτηρες σε anime/manga?)

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#452 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 22 September 2008 - 14:25

A ok then...:drink:
Posted Image
Kaname-kuuun:wooi2:

#453 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 22 September 2008 - 21:43

Σοβαρα τωρα, Liberty με αυτα που ειπες ψυχοπλακωθηκα και μου χαλασε η διαθεση... Πολυ μελαγχολικο και ωραιο τελος, αλλα δεν αξιζει να το τραβηξει ΚΑΙ αυτο ο Ζερο.. Τοσους εχουμε που εχουν καλοπερασει-η εστω- εχουν ζησει κανονικα μεχρι τωρα, γιατι να μεινει ετσι ο Ζερο? Στην τελικη, σορρυ κιολας καναμε fans, αλλα ο Καναμε εχει ζησει και κατι αιωνες παραπανω, ε οπως και να το κανουμε εχει χορτασει ζωη..

Ψυχοπλακωμα mode on

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#454 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 22 September 2008 - 22:31

Εχει ζησει κατι αιωνες παραπανω αλλα πως τους εζησε. Αλλα σοβαρα τωρα πιστευεις οτι το μελλον του ultimate vampire hunter μπορει να ειναι με μια pureblood στο πλευρο του? Εμενα μου κανει μοναχικος ο δρομος που εχει τραβηξει... Sorry για το ψυχοπλακωμα:sigh2::nod2:
Posted Image

#455 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 22 September 2008 - 23:27

Εχει ζησει κατι αιωνες παραπανω αλλα πως τους εζησε. Αλλα σοβαρα τωρα πιστευεις οτι το μελλον του ultimate vampire hunter μπορει να ειναι με μια pureblood στο πλευρο του? Εμενα μου κανει μοναχικος ο δρομος που εχει τραβηξει... Sorry για το ψυχοπλακωμα:sigh2::nod2:

βασικα...ναι κανει νοημα
ιδιως αμα λαβεις υπ'οψην οτι ο συγκεκριμενος ultimate vampire hunter ειναι και ο ιδιος vampire!!! και μαλιστα εχει παρει αιμα και απο 2 pureblods
πιο αντιφατικος δεν γινεται!

αν και εγω νομιζω οτι τον προοριζουν για τον "τραγικο ηρωα" της υποθεσης 'till the end...το κακομοιρουλι μου!

Posted Image

#456 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 23 September 2008 - 20:57

Moυ αρεσε πολυ το κεφαλαιο........ Η ιστορια φαινεται να εχει πολυ μα πολυ ζουμι απο εδω και περα...... Μια απορια μονο.....
Spoiler:
Τεσπα βαζω το fan girl mode στο Off Και περιμενω με αγωνια το επομενο κεφαλαιο.....

#457 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 23 September 2008 - 22:21

Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου iri σε αυτο. και εμενα με εκνευριζε αυτη η σταση του. Αντε να δουμε που θα παει η ιστορια...
Posted Image

#458 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 23 September 2008 - 22:43

Να σου πω την αληθεια δεν το ειχα σκεφτει καθολου ετσι.

Συμφωνω παντως για αυτο με τη Γιουκι, ελεγε κιολας

"Oh yuuki, οτι και να γινει, η ζωη μου ειναι δικη σου και μπορεις να την παρεις οποτε θελεις μετα απο τοσα που εχεις κανει για μενα"

Και μολις ανακαλυπτει τι πραγματικα εστι Γιουκι, την εκανε shift delete ετσι απλα και την απειλει και με περιστροφο.. Τι ειναι αυτα? Η καπου θελει να καταληξει η Mangaka η απλα θελει να δωσει το ρολο του καθαρματος στο Ζερο.

Τωρα οσο για το οτι εφαγε τον αδερφο του, ε, ειχε αντισταθει αλλα ο αλλος στεκοταν ετοιμοθανατος μπροστα του και τον παρακαλουσε να γινει μερος του.. Νταξει, σε αυτο, +την διψα για εκδικηση ΟΛΩΝ των pureblood γιατι καποτε καποιος του κατεστρεψε τη ζωη, ε κι εγω θα υπεκυπτα. Φυσικα αν ηθελε ο αδερφος μου και ηταν σε τετοια εξαθλιωμενη κατασταση. Γιατι ο Ιτσιρου ζουσε ετσι με αυτον τον καλλο στον εγκεφαλο (No one wants me everyone loves zero and not me i stole his power blah blah blah) και ο Ζερο μπορει και να θελησε να τον απαλλαξει. Μπορει λεω!

Τωρα οσο για το night class.. Ε αυτοι δεν εχουν το ιδιο blood lust που εχει ενα απλο vampire στα προθυρα να πεσει σε lvl E... Επισης, αν θυμομαστε ολες, ο οργανισμος του Ζερο δεν δεχοταν τις ταμπλετες αιματος ενω ολοι αυτοι στη νυχτερινη ταξη, βολευονται με αυτες, ακομα και αν δεν τους αρεσουν.. Δηλαδη, ναι μεν Ιριστελλα chwan ειναι αυτος που δαγκωνει απο την αρχη της σειρας, αλλα δεν ειναι επειδη επιτιθεται η επειδη το θελει-ειναι το ενστικτο ενος τετοιου βαμπιρ στα προθυρα του lvl E-δηλαδη κατι σαν θυμα (και ναι ειναι το θυμα της σειρας LOL)

Tsumari, αν ειχαμε για παραδειγμα την κολλητη της Γιουκι ως απλο βαμπιρ (δαγκωμενη και κεινη απο Pureblood και καταφερε να επιβιωσει οπως και ο ζερο) θα ειχε και εκεινη την ιδια ακριβως συμπεριφορα.. Ετσι ειναι τα lvl D δεν γινεται κατι-σε αυτο ειχε αδικο ο Rido ειναι πιο βαμπιρ απο ολους επειδη κανεις δεν ειναι σαν αυτον (lvl D+ανικανοτητα καταποσης blood tablet) ενω δεν το θελει...

Πφφφ αμαν ρε Ιρι/Ζορο με κολλησατε τη σεντομανια!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#459 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 23 September 2008 - 23:10

Επιασε κρυο πιου πιου καιρος να φτιαξεις την προικα σου για να σκεπαστεις....... Να σου πω κατι δεν λεω οτι ο Zero ειχε επιλογη αναφορικα με τις blood tablets. Αυτο που λεω ειναι οτι απο την στιγμη που και αυτος στο ιδιο καζανι βραζει με ολοκληρη την night class και πολυ περισσοτερο δεν ειχε μεχρι ενος σημειου την εναλλακτικη τους θα επρεπε να μην ειναι τοσο απολυτος και να μπορουσε ισως να καταλαβει οτι η επικινδυνοτητα καποιου δεν εχει να κανει τοσο με το ειδος στο οποιο ανηκει οσο με τον ιδιο τον χαρακτηρα του. Πχ ολη η night class εχει δειξει αψογη συμπεριφορα και ακομη και ο ιδιος ο Kaname Που ειναι Pureblood και μαλιστα ο προγονος των Kuran εχει θεσει ως προτεραιοτητα την ειρηνικη συνηπαρξη με τους ανθρωπους. Το γεγονος οτι ο zero τρεφοταν απο ανθρωπους ειναι γεγονος και δεν αλλαζει ανεξαρτητα απο τις δικαιολογιες που ειχε..... Αν οντως ηθελε να μπορει να μιλησει θα επρεπε την στιγμη που πεθαινε η Shizuka να αυτοκτονουσε και αυτος μετα εφοσον η υπαρξη σαν vampire την θεωρει πια τοσο κατακριτεα και καταδικαστεα.......Nαι εχει περασει σιγουρα πολυ δυσκολες καταστασεις αλλα δεν καταλαβαινω γιατι δεν εδειξε να τσαντιζεται πχ και με τον Ichiru που προδωσε την οικογενεια του και τα εριξε ολα πανω στην Shizuka (η οποια ενα δικιο πιο πανω απο το demented twin το ειχε)...... Με αλλα λογια ψιλοτυφλωνεται ο zero πιστευω..... Για πολλα πραγματα δεν του φταινε οι purebloods αλλα περισσοτερο ο ιδιος του ο εαυτος που δεν ελαβε δραση και δεν ξεφυγε απο το constant emoing........

#460 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 23 September 2008 - 23:32

Ηmmm i got ur point.. Δηλαδη σκαλωνουμε στο οτι δεν κοιταει τι κανει αυτος αλλα κατευθειαν κατηγορει. Ναι οντως, ετσι ειναι. Κι ακομα κι οταν πηγε να αυτοκτονησει τον προλαβε η Γιουκι και μετα της υποσχεθηκε κιολας πως δεν θα το ξανακανει. Και τωρα της στρεφει και οπλο. Yep u got a point αλλα εγω δεν καταλαβα (ασχετο με τα υπολοιπα) γιατι δεν δεχεται ο οργανισμος του τις ταμπλετες..

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#461 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 24 September 2008 - 11:03

Βασικα πιστευω οτι ο Zero εχει φτασει πλεον σε αυτο το σημειο που εχει βρει το εξιλαστηριο θυμα(βλεπε purebloods) και τα ριχνει ολα εκει ως την πλεον ευκολη λυση γι'αυτον για να δικαιολογει τα οσα κανει. Του εχει γινει συνηθεια να τους μισει, να θελει να τους αφανησει ειτε του εχουν κανει κακο ειτε οχι. Για παραδειγμα οταν ειχε πει στη Γιουκι οτι μονο αυτην εχει ή οταν γινει vampire να τον σκοτωσει και να μην τον αφησει να ζει τη ζωη που δε θελει ηταν πιο λογικος.(δε λέω βεβαια οτι η Γιουκι επρεπε να τον σκοτωσει, μην το παρεξηγησετε αυτο).Απλα αυτο που λεω ειναι οτι πλεον ο Zero εχει γινει απροσιτος και μη λογικος. Λογικο θα ηταν να θελει εκδικηση απο συγκεκριμενους που οντως του φταινε. Αλλα μαλλον εχει αρχισει και παιρνει ολοκληρωτικα τη φυση του vampire hunter, αυτου δηλαδη που δεν τον ενδιαφερει ποιον θα σκοτωσει και για πιο λογο θα το κανει αυτο, που απλα βλεπει το ονομα στο χαρτι και αναβοσβηνει στο μυαλο του η φραση new target-lock on. Απ'οτι φανηκε δεν τον ενδιεφερε και πολυ να σκοτωσει τη Yuuki. Οπως εχω ξαναπει η Yuuki μου ειναι αδιαφορη σαν χαρακτηρας. Απλα εξυπηρετει τις αναγκες του shoujo και μου αρεσει η υπαρξη της απλα γιατι μου αρεσει πολυ το romance και το ζευγαρι KanamexYuuki. Αλλα η ενεργεια του Zero να σηκωσει το Bloody Rose κατ'ευθειαν ηταν λιγο (εως πολυ) απαραδεκτη.Τοσο γρηγορα ξεχασε οτι ειχε κανει η Yuuki γι'αυτον? και ενταξει μπορει σε ολα τα υπολοιπα να ειναι αχρηστη, ανικανη κτλ κτλ αλλα τουλαχιστον τον Zero τον ειχε παραβοηθησει. Και μετα μου λετε για τον Kaname....:bahhh:
Posted Image

#462 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

• Members
  • 1,306 posts

Posted 24 September 2008 - 13:33

Εμενα για να στο δωσω απλα, απο την αρχη οταν ειδα ποσο ωραια συμπεριφερεται ο Καναμε, μου ειχε μυρισει σαπιλα σε κατι. Κι βασικα δεν ξερω, ενω τωρα μου εχει φυγει η καχυποψια οτι ολα αυτα τα κανει για να κερδισει κατι, δεν μπορω να τον συμπαθησω σαν χαρακτηρα. Ειναι πως να στο πω.. Υπερβολικα τελειος, ιπποτικος (μονο με τη Γιουκι και με τους Nobles φιλους του) και χαλαστηκα οτι σκοτωσε την Shizune δεν ξερω μου κακοφανηκε (ZERO shouldah done that!) Aλλα απ' ο,τι φαινεται τωρα οι ρολοι αντιστρεφονται και ο Ζερο καθαρματιζει λιγο. Κατι αλλο που δεν καταλαβα (περα απο αυτο με τις ταμπλετες) ειναι το γιατι ο καναμε μισει τοσο πολυ τον Ζερο. Ο ζερο μισει καναμε γιατι καναμε=vampire κ μαλιστα Pureblood vampire και οταν τον γνωρισε μικρος, τον μισησε λογω της οικογενειας του. Ο καναμε για ποιο λογο τον μισησε? Για τη Γιουκι? Δε νομιζω αυτο θα ηταν πολυ εγωιστικο..

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#463 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 24 September 2008 - 14:22

Meρικες φορες μας εκνευριζουν και τα αντερα του αλλου :hahaha: Μπορει αυτος απλα να ειναι ο λογος που ο Καναμε δεν παει με τιποτα τον Ζερο. Τωρα γιατι ο οργανισμος του δεν δεχοταν τις ταμπλετες... Νομιζω πως αυτο ειναι plot device, για να εξελιχθει η ιστορια. Δεν εχει αναφερθει νομιζω ο ακριβης λογος γι αυτην την αδυναμια του Ζερο να δεχτει τις ταμπλετες. Γι αυτο το λογο νομιζω πως ειναι θεμα της πλοκης. να περιπλεξει λιγο παραπανω τα πραγματα.
Posted Image

#464 Chokoretto

Chokoretto

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 24 September 2008 - 16:08

Καταρχήν,γεια χαρά σε όλες τις βαμπιρίτσες και τους βαμπιρούλιδες!Μετά από την εφιαλτική εξεταστική είπα να γίνω και εγώ μέλος στο anime.gr για να μπορώ να ανταλλάσσω αποψεις για το αγαπημένο μου vampire knight και στα Ελληνικά!:wooi2:

Το chapter 43 τα έσπασε στην κυριολεξία!
Spoiler:

Είμαι πολύ περιεργη να δω πως θα εξελιχθεί η ιστορία....:byejg9:

#465 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 24 September 2008 - 19:42

:hi:Chokoretto!Another Zero fan,yay!
Spoiler:

2s9p2fs.jpg