Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Vampire Knight (manga spoilers inside)
Posted 22 September 2008 - 12:51
δεν ειναι αυτο που θελω ....ειναι αυτο που πιστευω οτι θα γινει(γιατι να θελω να πεθανει ενας απο τους πιο hot χαρακτηρες σε anime/manga?)
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Posted 22 September 2008 - 21:43
Ψυχοπλακωμα mode on
Posted 22 September 2008 - 23:27
βασικα...ναι κανει νοημαΕχει ζησει κατι αιωνες παραπανω αλλα πως τους εζησε. Αλλα σοβαρα τωρα πιστευεις οτι το μελλον του ultimate vampire hunter μπορει να ειναι με μια pureblood στο πλευρο του? Εμενα μου κανει μοναχικος ο δρομος που εχει τραβηξει... Sorry για το ψυχοπλακωμα
ιδιως αμα λαβεις υπ'οψην οτι ο συγκεκριμενος ultimate vampire hunter ειναι και ο ιδιος vampire!!! και μαλιστα εχει παρει αιμα και απο 2 pureblods
πιο αντιφατικος δεν γινεται!
αν και εγω νομιζω οτι τον προοριζουν για τον "τραγικο ηρωα" της υποθεσης 'till the end...το κακομοιρουλι μου!
Posted 23 September 2008 - 20:57
Posted 23 September 2008 - 22:43
Συμφωνω παντως για αυτο με τη Γιουκι, ελεγε κιολας
"Oh yuuki, οτι και να γινει, η ζωη μου ειναι δικη σου και μπορεις να την παρεις οποτε θελεις μετα απο τοσα που εχεις κανει για μενα"
Και μολις ανακαλυπτει τι πραγματικα εστι Γιουκι, την εκανε shift delete ετσι απλα και την απειλει και με περιστροφο.. Τι ειναι αυτα? Η καπου θελει να καταληξει η Mangaka η απλα θελει να δωσει το ρολο του καθαρματος στο Ζερο.
Τωρα οσο για το οτι εφαγε τον αδερφο του, ε, ειχε αντισταθει αλλα ο αλλος στεκοταν ετοιμοθανατος μπροστα του και τον παρακαλουσε να γινει μερος του.. Νταξει, σε αυτο, +την διψα για εκδικηση ΟΛΩΝ των pureblood γιατι καποτε καποιος του κατεστρεψε τη ζωη, ε κι εγω θα υπεκυπτα. Φυσικα αν ηθελε ο αδερφος μου και ηταν σε τετοια εξαθλιωμενη κατασταση. Γιατι ο Ιτσιρου ζουσε ετσι με αυτον τον καλλο στον εγκεφαλο (No one wants me everyone loves zero and not me i stole his power blah blah blah) και ο Ζερο μπορει και να θελησε να τον απαλλαξει. Μπορει λεω!
Τωρα οσο για το night class.. Ε αυτοι δεν εχουν το ιδιο blood lust που εχει ενα απλο vampire στα προθυρα να πεσει σε lvl E... Επισης, αν θυμομαστε ολες, ο οργανισμος του Ζερο δεν δεχοταν τις ταμπλετες αιματος ενω ολοι αυτοι στη νυχτερινη ταξη, βολευονται με αυτες, ακομα και αν δεν τους αρεσουν.. Δηλαδη, ναι μεν Ιριστελλα chwan ειναι αυτος που δαγκωνει απο την αρχη της σειρας, αλλα δεν ειναι επειδη επιτιθεται η επειδη το θελει-ειναι το ενστικτο ενος τετοιου βαμπιρ στα προθυρα του lvl E-δηλαδη κατι σαν θυμα (και ναι ειναι το θυμα της σειρας LOL)
Tsumari, αν ειχαμε για παραδειγμα την κολλητη της Γιουκι ως απλο βαμπιρ (δαγκωμενη και κεινη απο Pureblood και καταφερε να επιβιωσει οπως και ο ζερο) θα ειχε και εκεινη την ιδια ακριβως συμπεριφορα.. Ετσι ειναι τα lvl D δεν γινεται κατι-σε αυτο ειχε αδικο ο Rido ειναι πιο βαμπιρ απο ολους επειδη κανεις δεν ειναι σαν αυτον (lvl D+ανικανοτητα καταποσης blood tablet) ενω δεν το θελει...
Πφφφ αμαν ρε Ιρι/Ζορο με κολλησατε τη σεντομανια!
Posted 23 September 2008 - 23:10
Posted 23 September 2008 - 23:32
Posted 24 September 2008 - 11:03

Posted 24 September 2008 - 13:33
Posted 24 September 2008 - 14:22

Posted 24 September 2008 - 16:08

Το chapter 43 τα έσπασε στην κυριολεξία!
Είμαι πολύ περιεργη να δω πως θα εξελιχθεί η ιστορία....

Posted 24 September 2008 - 19:42