Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Vampire Knight (manga spoilers inside)
Posted 24 September 2008 - 20:17
Posted 24 September 2008 - 20:22
Posted 25 September 2008 - 00:29
Με λιγα λόγια:Good riddance παππού Ichiou!!Δώσε τόπο στα νιάτα και άδειασε μας τη γωνιά!

Οσο για τον Κaname,αυτός δεν εχει να φοβηθεί τίποτα παρα μόνο τον Zero!Η Υuuki μπορεί να την γλυτώσει αλλά στο μέλλον προβλέπω σίγουρα μια μαχη μεταξύ των 2 κούκλων!

Πάντως απ'ότι έχω καταλάβει η επόμενη arc της ιστορίας θα είναι εκτός σχολείου..Ισως δούμε περισσότερο vampire society....
Posted 25 September 2008 - 19:43
δεν εχεις διαβασει τα δυο τελευταια manga;;;;;
Οσο για τον Κaname,αυτός δεν εχει να φοβηθεί τίποτα παρα μόνο τον Zero!Η Υuuki μπορεί να την γλυτώσει αλλά στο μέλλον προβλέπω σίγουρα μια μαχη μεταξύ των 2 κούκλων!![]()
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Posted 25 September 2008 - 22:49
δεν εχεις διαβασει τα δυο τελευταια manga;;;;;
Το λες ως προς την συμπεριφορα του Ζero απέναντι στη Yuuki ή για πιθανη μαχη Zero- Kaname?
Αν ειναι το πρωτο δεν πιστευω οτι θα γίνει μάχη είτε επειδη ο Ζero θα έρθει στα συγκαλα του είτε επειδη όλο και καποιος θα έρθει για να βοηθήσει τη Yuuki...
Οσο για το δευτερο,με το ρυθμό που πάνε τα πραγματα καποια στιγμή στο μέλλον(μαλλον προς το τελος του μανγκα λογικα..) αυτοι οι 2 σιγουρα θα ερθουν αντιμέτωποι..

set up by arison-chan!Worship her!
Posted 29 September 2008 - 13:39
Να σημειωθει οτι και εγω ειχα την ιδια αντιδραση με την Ιριστελλα αλλα λιγο καπως πιο τραγικη
ellie said: Farewell, ichijou -.-"
Αν και επειδη μου τη δινει ο παππους πρεπει να την κανει ασαπ. Ηθελα τοοοσο πολυ να τον ξεκανει ο ιδιος ο Καναμε, θα ανεβαινε ποοολυ στην υποληψη μου!!!
Ps: Tεεεελεια signature choko-chan xD
Posted 30 September 2008 - 11:21
mporei na min to eidate alla sto telos ot Takuma leei ston pappou tou ela na teleiwsoume thn Ichijou genia..."Let us put together an end to the Ichijou line." vasi thn ligikh ...o takuma einai kai autos Ichijou...ara thelei na skotothei?!

Deuteron, Einai st'alitheia o Rido nekros? ti exete na peite gia auto? egw ton eixa gia main villain ma apo oti fainetai kapoios allos tha apodextei o kakos ths istorias.Apo thn arxi tou manga (kai ennow apo tous prwtous chapters kiolas) egw skeftomoun oti o Zero tha kataliksei me thn Yuki...min me pareksigisete den eima ZeroXYuki fan alla oute kai KanameXYuki emai kapou sthn oudeteri zoni pou m'aresoun kai o Zero kai o Kaname para poli. Tespan etsi opws strafike o Zero omws enantion ton purebloods

Θα ηθελα να ζητησω συγνωμη για το greklish τωρα παρατηρησα οτι δεν επιτρεπεται...συγχωρεστε με ειμαι καινουργια και δεν τα εχω συνηθισει

Edited by Kenny, 30 September 2008 - 12:59.
merged
Posted 30 September 2008 - 13:53

Posted 30 September 2008 - 14:57
Και ναι ο Rido είναι νεκρός.. Η Yuuki πέτυχε την καρδιά του με την Artemis και ο Zero τον αποτελείωσε. Το κατά πόσο είναι μόνο αυτός ο κύριος κακός της ιστορίας δεν το ξέρουμε. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι πολλοί ακόμη μπλεγμένοι στο όλο θέμα... Μέχρι και η Ένωση των Κυνηγών... ( ε ρε γλέντια που θα πέσουν αν γίνει τίποτα με τους κυνηγούς τον Cross και τον Yagari και τους αποχαιρετίσουμε και τους τελευταίους, εκεί να δω τι θα κάνει ο Zero. Θα μισεί τους κυνηγούς, θα μισεί τους βρυκόλακες, θα μισεί τους πάντες.....
Και κάτι μου λέει ότι στο τέλος δεν θα καταλήξει κανείς με κανέναν....
@ Εlennak.... Ναι τελειώνει το Manga... Tώρα πότε ακριβώς δεν ξέρω αλλά ξέρω ότι έχουμε λίγο ακόμη και ότι ήδη η Mangaka δουλεύει πάνω σε κάτι άλλο...
Posted 30 September 2008 - 15:40
Είναι πραγματικά κρίμα να φύγει με αυτό τον τρόπο ενας τόσο συμπαθητικός χαρακτήρας ο οποίος δεν εχει βλάψει ποτέ κανέναν!(τουλάχιστον απ΄όσα ξέρουμε μέχρι τώρα..)
Οσο για τον Rido αυτός πιστεύω οτι μας αποχαιρέτησε για τα καλά.Αν παρατηρησεις μετά το χτύπημα της Yuuki με το scythe και του Zero με την αναβαθμισμένη version Bloody Rose,ο Rido έγινε θρύψαλα και όπως είδαμε στις περιπτώσεις του Haruka και της Shizuka,αυτο σημαίνει καπούτ!Η αλήθεια είναι οτι και εγώ απογοητεύτηκα που τον τελειωσαν τόσο γρήγορα.....Ισως, η Hino το έκανε για να δείξει τη δύναμη του Zero και ως ενα βαθμό της Yuuki....
Το τι έπεται τώρα είναι μια άλλη ιστορία...Ούτε εγω έχω κατασταλαξει σε Zeki ή Kanayuuki,οφείλω όμως να πω οτι έχω μια προτίμηση στον Ζero οπότε......

Γνώμη μου είναι οτι μαλλον ο Ζero και η Yuuki θα χωρίσουν για λίγο έτσι ωστε να εχουμε ανάλογη αναπτυξη της σχεσης της Yuuki-Kaname(ως τώρα είχαμε ανάπτυξη Zero-Yuuki),για αν ξανασμιξουν πιο μετα.
Τέλος,νομιζω ότι ειναι ασφαλες να υποθέσουμε οτι ο Zero είναι ο vampire knight αφού ο Kaname πιθανοτατα αναλαμβανει το ρόλο του vampire king μετα την σφαγή του Council of Ancients...
@iristella,elennak:Το μανγκα δεν τελειωνει συντομα....Σε μια συνεντευξη της Hino που εγινε τον Ιουνιο η ιδια η mangaka ειπε πως το Vampire Knight αποτελειται απο 2 μέρη και οτι τωρα βρισκομαστε περιπου στο τέλος του 1ου μέρους!

set up by arison-chan!Worship her!
Posted 30 September 2008 - 22:16
Τωρα ο Zero θα φτασει να μισει και τον εαυτο του αμα συνεχισουμε ετσι... Πολλα προβληματα εχει να αντιμετωπισει αυτο το παιδι, πολλα....
Posted 30 September 2008 - 22:46

Posted 01 October 2008 - 02:03
Anyway, σχετικά με τον Zero να είναι ο Vampire Knight μου ακούγεται μάλλον υπερβολικό... Μισεί τα Vampires γι' αυτό και δεν του το εύχομαι!! Είναι ο τραγικός χαρακτήρας της υπόθεσης, πόσο πιο miserable να γίνει?!
Α, κάτι που δεν σχολίασε κανείς: Τα αισθήματα του Rido για τη μητέρα της Yuukie! Όλα τα έκανε επειδη την αγαπούσε! Ομολογώ ότι με συγκίνησε αυτό όσο και να τον αντιπαθούσα... Ήταν πολύ τραγικό...
Αυτάαααα....!! Τα έγραψα όλα νομίζω...

p.s.: πριν βγει το chapter 43 που η Yuukie ήταν αναποφάσιστη κλπ είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι αν ήθελα να καταλήξει ο Kaname μαζί της... Το ίδιο ισχύει και για το Zero φυσικά!! (Μην αδικώ τις Zero fans!!) Απλά δεν της πέφτουν πολύ? Συμφωνώ με αυτό που είχε πει η Liberty ότι δλδ υποστηρίζω το ζευγάρι Kaname-Yuukie αλλά απλά δεν πολυσθμπαθώ την ηρωίδα. Τι να πω, θα δείξει!!
Posted 01 October 2008 - 11:45
Το manga έτσι οπός το κόβω το πολύ σε 5-6 chapter θα τελείωση. Εγώ το βλέπω στο τέλος να μάχονται μεταξύ τους ο Kaname με τον Zero και η Yuuki να μπαίνει ανάμεσα τους ώστε να τους σταματήσει και να σκοτώνεται...