Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Vampire Knight (manga spoilers inside)

• Please log in to reply
640 replies to this topic

#406 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 04 August 2008 - 12:50

Αν σου αρέσουν ιστορίες με βρικόλακες σίγουρα θα το λατρέψεις...οι εικόνες που έβαλα είναι ιδικά για τις fan girls!!! Ξεκινά το manga και μετα το anime το οποιο εφτιχος ακουλουθι πιστα το manga!
Posted Image

#407 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 04 August 2008 - 12:55

Ωραια ευχαριστω για τη συμβουλη...Καλα που μου το ειπες επειδη νομιζα(βλεποντας τις εικονες)πως ηταν...
Spoiler:

Posted Image

#408 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 August 2008 - 13:26

Οχι βασικα καμια σχεση.......... Ειδικα αυτοι οι δυο σε ολο το anime και manga τρωγονται σαν το σκυλο με την γατα για τα ματια της πριγκηπεσσας Yuuki (και στην φωτο του Neuro τρωγονται δλδ αλλα με αλλη εννοια).... Απλα οι φαντασια των Fangirls οργιαζει...... Παντως jimmare αρχισε το δεν θα χασεις.......... Εγω θα σου ελεγα να αρχισεις απο το anime και μετα να πας στο Manga παντως, γιατι το manga προχωρα πιο πολυ και αν δεις τελευταιο το anime παιζει και να σου κακοφανει λιγο......

#409 Raine1712

Raine1712

~The almighty Onigiri~

• Members
  • 64 posts

Posted 04 August 2008 - 15:31

:oo::terror2::uhh:
You pervy girls:hahaha::hahaha::hahaha:...βλέπετε που τελικά δεν διαφερετε και πολύ από εμάς:ureshii:?
Δηλαδή κάτι τέτοιο θέλετε ή περισσότερο?

Spoiler:

OMGF
Spoiler:

OMFGGGGGGG:nbleed::nbleed::nbleed::nbleed::nbleed::nbleed::nbleed:
Posted Image
:drink:...Take it easy!

#410 Megi ♥

Megi ♥

.:DMS:.

• Members
  • 224 posts

Posted 05 August 2008 - 15:16

Νeuro :nod::nod::nod:

εγώ προτιμώ τον Kaname με τον Zero :awww:

μην ξεχνάς το KainxAido και το IchijoxShiki :nbleed:

OMFG ενα απο τα αγαπημενα μου manga :nbleed:
για να πω την αληθεια ομως προτιμώ την Yuki με τον Zero...
ΜΗΝ ΜΕ ΦΑΤΕ ΚΑΝΑΜΕ-FANGIRLS!! :terror2:
Απλα η αποψη μου :gotit:

και εγώ μαζί σου είμαι κοπελιά *huggles* :hahaha:

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"

#411 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 05 August 2008 - 16:11

:awww:Yuuki x Zero ειναι σαφως καλυτερο!!!
Spoiler:

Posted Image

#412 Raine1712

Raine1712

~The almighty Onigiri~

• Members
  • 64 posts

Posted 05 August 2008 - 16:19

:awww:Yuuki x Zero ειναι σαφως καλυτερο!!!

Spoiler:

ναι ελα ντε!
Spoiler:

Posted Image
:drink:...Take it easy!

#413 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 August 2008 - 16:43

Spoiler:

#414 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 05 August 2008 - 17:35

Ουτε ολα τα κοριτσια στο naruto δεν κανουν ετσι για τον Sasuke...Δλδ ΕΛΕΟΣ!!!!

O.M.G.
Posted Image

#415 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 August 2008 - 17:53

Δεν ειναι ετσι ο Sasuke γι αυτο....,,,:tongue2: Και καλυτερα δλδ γιατι ειναι που ειναι παραγκωνισμενος ο Naruto αν ηταν ο Sasuke σε Kaname, shiki η Rido στυλακι ουτε που θα του εδινε κανεις σημασια του ξανθουλη.(πλκ).....:hahaha:
Αnyway jimmare περα απο την πλακα δεν ξερω αν το αρχισες η οχι αλλα το ξερεις εκ των προτερων οτι ειναι σε τελειως διαφορετικο στυλακι απο το naruto ετσι?? Και δεν μιλω μονο για το σχεδιο των anime και manga αλλα για το γενικοτερο στησιμο της ιστοριας. Αν τελικα το ξεκινησεις περιμενουμε τις εντυπωσεις σου........

#416 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 05 August 2008 - 19:54

Βασικα δεν τον βλεπει τον Zero γιατι ειναι ZERO (0) χιχι...πλακιτσα...Ρε παιδια πως να διαλεξει τοσο ευκολα αναμεσα σε Kaname -samaaaa :nbleed: και Zero. Χαζη ειναι δε λεω αλλα σε αυτο την δικαιολογω...Μονο να αποφασισει γιατι εχω αρχισει και αφριζω!
Posted Image
Kaname-kuuun:wooi2:

#417 Megi ♥

Megi ♥

.:DMS:.

• Members
  • 224 posts

Posted 05 August 2008 - 21:16

Spoiler:

so true :hahaha:

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"

#418 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 06 August 2008 - 10:07

Τι να κάνουμε ρε παιδιά που βγήκε λιγάκι αναποφάσιστη???.. Αν και είμαι pure supporter του Kaname-sama αν έχει μεγάλο πρόβλημα να διαλέξει ας πάρει και τους 2.. Άμα πια.. Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο μίσος για τη Yuuki.. Εντάξει δεν είναι και κάνα τέρας ευφυϊίας, αλλά έχω δει και πολύ χειρότερες (βλ Sailor Moon) και γι'αυτό το λόγο τη συμπάθησα πολύ.. Γιατί δεν ήταν πολύ κλαψιάρα.. Όπως και να έχει πάω να τσακιστώ να διαβάσω το chapter 42 και θα επανέλθω με εντυπώσεις.. (αυτό δεν ήταν απειλή, απλά προειδοποίηση..)
BE AGAINST YOUR FATE!!!

#419 Animefrick

Animefrick

Anime Professional

• Members
  • 696 posts

Posted 07 August 2008 - 00:01

well εγώ δεν έχω να αναφερω κάτι για το Vampire knight απλούστατα όχι γιατί δεν έχω κάτι να πω αλλα είμαι σίγουρη ότι αν αρχίοω την συζήτηση θα τσακωθώ με πολλους εδώ μέσα! οπότε το αφήνω ασχολίαστο το θέμα!! Αρκετά τσακώνομαι από κοντά και με την ΑΝΜ λόγω Κάναμε και Ζερο αν και δεν έχω πρόβλημα ούτε με τον έναν ούτε με τον άλλον! αλλα είμαι πιο πολύ Φαν του Ζερο! και όχι μόνο!!! δεν ξεχωρίζω ιδίετερα τους χαρακτήρες ο καθένας έχει την γοητεία του! Anyway και πολύ μίλησα!!
Βασικά έίδα πιο πάνω μια ερώτηση-παραπονο που είχε κάνει η Μegi νομίζω σχετικά με το ότι δεν βγάζουν doujinshi vampire knight και επέιδη είμαι τελείως yaoi-freak και το εχω ψάξει το θέμα σχετικά με όσους ενδιαφέροντε υπάρχουν λίγα doujinshi kai yaoi που έχουνε βγει εχω βρει 2-3 αλα μην με ρωτήσετε που τα βρήκα γιατί πραγματικά δεν θυμάμαι έψαξα τόσο πολύ που τα ξετρύποσα από κει που δεν το περίμενα από την άλλη αν ψάξετε καλά σε διάφορα site τέτοιου είδους κάτι θα βρείτε! (απλως ήθελα να αναφέρω αυτήν την πληροφορία)

Spoiler:

[SIGPIC]Kingdom_Hearts_2[/SIGPIC]
..... Kingdom Hearts!!! .....

#420 zoeleene

zoeleene

No obsession=No life...

• Members
  • 36 posts

Posted 09 August 2008 - 19:47

Πωπω... Το Vampire Knight είναι η τελευταία μου πόρωση... Για να πω την αλήθεια, δεν με ενδιαφέρει και τόσο με ποιον θα καταλήξει η Yuki (αν και δηλώνω Zero/Yuki fan), απλά λέω να τελειώνει, να διαλέξει έναν να πάει στα κομμάτια!
Πάντως, στενοχωριέμαι που ο Yagari, ο δάσκαλος του Zero δεν έχει τόσο μεγάλο ρόλο... Τον λατρεύω...................... YAGARI-SENSEI!.....................:lovulovu::awww:
Και στενοχωριέμαι ακόμα περισσότερο γιατί έχω μια τρομερή υποψία
Spoiler: