Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Vampire Knight (manga spoilers inside)

• Please log in to reply
640 replies to this topic

#361 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2008 - 09:35

Ουυυυυ ζουμε γι'αυτες τις σκηνες μαχης....:wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Kaname-kuuun:wooi2:

#362 Angelbless

Angelbless

Anime Amateur

• Members
  • 96 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2008 - 13:54

Όντος ο chairman τα σπάει. Έβγαλε τα γυαλιά, άφησε τα μαλλιά του να πέσουν κάτω... πήρε το κατανα στα χέρια του.. cool...
Η yuukie εκεί που έκανε το artemis rod σαν όπλο χάρου τα έσπασε.
Ο Zero άμα παραμορφώθηκε, κοπέλα ούτε στις αγγελίες δεν βρίσκει μετά:uhh:
.
Ουφ 1 μήνας και σήμερα.

btw άσχετο.. κατέβασα σήμερα το latest anime του vampire και έγραφε το αρχείο [END] μέσα.... επίσης ήταν αρκετά διαφορετικό από το manga... λέτε να σταματήσουν να βγαζουν anime?

#363 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2008 - 00:22

btw άσχετο.. κατέβασα σήμερα το latest anime του vampire και έγραφε το αρχείο [END] μέσα.... επίσης ήταν αρκετά διαφορετικό από το manga... λέτε να σταματήσουν να βγαζουν anime?

οχι απλως η 1η σεζον του ανιμε εχει 13 επισοδεια, ξαναρχιζει το φθινοπωρο παλι don't worry

Δημοσιευμένη  εικόνα

#364 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2008 - 13:53

Αχ!! Πολύ χαίρομαι γιατί ήθελα να δω λίγο "Yume" animated.. Αν και βέβαια και το manga έχει τη χάρη του.. Πάντως η Yuuki ειλικρινά τα έσπασε.. Ήταν όντως αυτό που κρατούσε στα χέρια της η Artemis?Ό,τι κι αν ήταν, ήταν τέλειο..

Σχετικά με το Zero εγώ προσωπικά δε θα'θελα να μεταμορφωθεί.. Όχι τίποτε άλλο αλλά δεν ξέρω αν έχουν και τέτοιου είδους αγγελίες στην Ιαπωνία.. Πέρα από την πλάκα τόσα έχει περάσει δε του χρειάζεται κι αυτό.. Κατά τη γνώμη μου αυτό που χρειάζεται είναι διακοπές στη Hawaii μπας κι εκεί βρει καμιά κοπέλα στα μέτρα του..
BE AGAINST YOUR FATE!!!

#365 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2008 - 14:04

off topic: Εε τι θα μου στιλετε το μονο ατομο που υποστιριζι την καμπανια μου εναντιον του Kaname στη Hawaii:OMG3:????!!! Οχι δεν το δεχομαι....:madtodeath::madtodeath:
on topic: Δεν πιστεβω να εχει παραμορφοθη το παιδι απλος αυτο που ειδαμε ηταν η μορφι τις διναμης του τοσο μεγαλι και τρομακτικι οστε εχει και την δικια της σκια...:kill4u: Παντος απορω γιατι εδοσε τετιο οπλο στην Yuuki?? Μα καλα θελει να σκοτοθη?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#366 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2008 - 09:41

off topic: Εε τι θα μου στιλετε το μονο ατομο που υποστιριζι την καμπανια μου εναντιον του Kaname στη Hawaii:OMG3:????!!! Οχι δεν το δεχομαι....:madtodeath::madtodeath:

Μα γιατί τόσο μίσος για τον Kaname? Ζηλεύουμε? :orly:

Μήπως η μεταμόρφωση του Zero είναι απλώς προσωρινή? Μήπως θα έχουμε τη γνωστή υπόθεση? "Ο παραμορφωμένος ήρωας νικάει τους κακούς με τις super δυνάμεις του αλλά η ηρωίδα νιώθει ότι όπως πάει θα γίνει πραγματικό τέρας και προσπαθεί να τον σταματήσει. Εκείνος την τραυματίζει αλλά μόλις τη βλέπει μισοπεθαμένη σοκάρεται και επιστρέφει στην πραγματικότητα, εκείνη αρχίζει να κλαίει από χαρά κι αυτός επιστρέφει στην κανονική του μορφή?"

Hino-sama, οτιδήποτε άλλο εκτός απ'αυτό!!! :nanana:

15fkk04.jpg

#367 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2008 - 12:06

ε οχι και το μονο ατομο!εγω τι κανω;;;Kaname haters united:P
παντως νομιζω η "μεταμορφωση" του Zero ηταν συμβολικη like Neuro said^^
@Maya-chan,δεν νομιζω να γινει κατι τετοιο,το μονο που δεν περιμενω απο τη Hino-sensei ειναι να κανει την ιστορια cliche,i'm expecting more..:hiding_something:

2s9p2fs.jpg

#368 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2008 - 23:10

Κοιτάξτε όπως και να το κάνουμε το τέλειο όπως και να το κάνουμε είναι τέλειο..Και αν ο Zero έχει φτάσει κάπου κοντά στο τέλειο τότε ο πανέμορφος και γλυκός μου Kaname έχει ξεπεράσει τα όρια της τελειότητας προ πολλού.. Άλλωστε και η Hino (έτσι δε τη λένε?) στα notes που υπάρχουν συνήθως σε μία σελίδα στο κάθε chapter έλεγε συνεχώς πως φοβόταν ότι ο ολοκληρωμένος χαρακτήρας του Kaname-sama!!!:lovulovu::lovulovu::lovulovu: θα υποσκίαζε το Zero.. Τέσπα ας περιμένουμε υπομονετικά να δούμε τι θα γίνει και μ'αυτόν, μη μείνουμε και με την απορία..
BE AGAINST YOUR FATE!!!

#369 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2008 - 09:09

@Maya-chan,δεν νομιζω να γινει κατι τετοιο,το μονο που δεν περιμενω απο τη Hino-sensei ειναι να κανει την ιστορια cliche,i'm expecting more..:hiding_something:

Από το στόμα σου και στις Hino-sensei το αφτί.

15fkk04.jpg

#370 Megi ♥

Megi ♥

.:DMS:.

• Members
  • 224 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2008 - 23:07

Άλλωστε και η Hino (έτσι δε τη λένε?) στα notes που υπάρχουν συνήθως σε μία σελίδα στο κάθε chapter έλεγε συνεχώς πως φοβόταν ότι ο ολοκληρωμένος χαρακτήρας του Kaname-sama!!!:lovulovu::lovulovu::lovulovu: θα υποσκίαζε το Zero..

:hihi2:

Καημένε Zero ούτε η ίδια η δημιουργός σου δεν σε πολυσυμπαθεί........

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"

#371 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2008 - 11:37

μπα...εγώ νομιζω ότι τον συμπαθει περισσοτερο απο τον kaname-sama! είναι ο δραματικος ρόλος στην υποθεση!!:bahhh:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα
Click the hatchlings and save them!!!

#372 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2008 - 12:42

Ποτε δεν ξερεις...Εγω βεβαια νομιζω οτι τον συμπαθει γιατι απο τα "παιδια" της ειναι αυτο που σαν χαρακτηρας ηθελε την μεγαλυτερη εξελιξη...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Kaname-kuuun:wooi2:

#373 Elennak

Elennak

Starting...

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2008 - 21:38

μπα...εγώ νομιζω ότι τον συμπαθει περισσοτερο απο τον kaname-sama! είναι ο δραματικος ρόλος στην υποθεση!!:bahhh:

Kai egw se kati tetoio thelw na elpizw :nanana:

#374 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2008 - 16:37

Μα γιατί τόσο μίσος για τον Kaname? Ζηλεύουμε? :orly:

Όχι καθόλου δεν ζηλεύω άλλα γιατί αυτός και όχι κάποιος άλλος? Π.χ. Zero:hahaha: ... άλλα βασικά έτσι γίνετε συνήθως όποτε δεν μπορώ να έχω πολλές απετισεις :nosey:. Βασικα το τραγικο προσοπο στην ιστορια ειναι ο Zero αφου μισι τρομερα τους βρικολακες ενο τωρα εγηνε αν οχι ο δινατοτερος εισος ενας απο τους ποιο δινατους βρικολακες.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#375 Megi ♥

Megi ♥

.:DMS:.

• Members
  • 224 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούλιος 2008 - 16:30

Τον βλέπω τον Zero νικητή στο τέλος με την Yuuki στην αγκαλιά του και τον Kaname στο χώμα

please dont kill me :hihi2:

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"